Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| jully, prolactina cel mai bine se dozeaza in primele zile de ciclu, dar nu cred ca vor fi mari modificari daca o faci in orice alta perioada.
la mine cam gata, dureri f mari de ciclu, am luat nurofen ca nu mai suportam, no-spa ala e apa de ploaie. si spottingul nu prea mai e spotting. |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| andy07 wrote:jully, prolactina cel mai bine se dozeaza in primele zile de ciclu, dar nu cred ca vor fi mari modificari daca o faci in orice alta perioada.
la mine cam gata, dureri f mari de ciclu, am luat nurofen ca nu mai suportam, no-spa ala e apa de ploaie. si spottingul nu prea mai e spotting.
|
|

Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| Neata!! La mine e z28 si musafirii inca nu au aparut dar am mici dureri de burta...in schimb de ieri am o mancarime si o mica iritatie fara miros sau secretii..m am spalat cu bicarbonat... |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 223
| Neata fetelor! Nu am fost prea activa în ultima perioada, sunt prinsa cu treburi... la mine nimic nou, mâine începe perioada fertila, ma rog în fiecare luna sa se prinda si cam atât... |
|

| florinamaria wrote:Neata fetelor! Nu am fost prea activa în ultima perioada, sunt prinsa cu treburi... la mine nimic nou, mâine începe perioada fertila, ma rog în fiecare luna sa se prinda si cam atât... D ne ajuta!! |
|

| Legat de ciclu peste sarcina...nu exista, sângerarile pot fi de la nidatie (reduse cantitativ) sau de la alte cauze (hematom, extrauterina). |
|

| FlorentinaC wrote:D ne ajuta!!
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Neata!
Valicutza bafta la hsg , sa vi cu vedti bune
Andy07
Eu luna asta am avut un cm tare ciudatel, poate de la tratament sau caldura ,cine stie ...ar trebui sa fiu z3, de ieri de dupa masa nu a mai curs nimic...sper ca e ok. |
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| La m8ne a inceput foarte in forta, abundent si cu ch3aguri. Sper ca nu am iar polipi |
|

| florinamaria wrote:Neata fetelor! Nu am fost prea activa în ultima perioada, sunt prinsa cu treburi... la mine nimic nou, mâine începe perioada fertila, ma rog în fiecare luna sa se prinda si cam atât... Doamne ajuta sa se prinda bobita! |
|

| andy07 wrote:La m8ne a inceput foarte in forta, abundent si cu ch3aguri. Sper ca nu am iar polipi off da poate e una din lunile alea cand a fost endometrul mai gros decat de obicei si de asta ai cheaguri mai multe. Eu mai patesc asa, la o perioada de cateva luni vine mai abundent si cu cheaguri mai multe...si nu am polipi. incearca sa ramai pozitiva si totusi daca stii ca asa ai patit la polipi mergi la un control cand se termina menstra. Sper sa fie totul ok! |
|

| Eu am fost la eco de monitorizare azi, z11. Am doi foliculasi, si pe stanga si pe dreapta, momentan sunt undeva in jurul a 11 mm...mai asteptam pana luni sa creasca frumos. Sper sa se repete scenariul de luna trecuta si sa creasca pana la 15mm in z14. Doamne ajuta sa creasca amandoi si sa prindem macar unu . Poate dupa ziua mea vin cu vestea cea mare...cine stie! Ma rog la Doamne Doamne sa ne ajute si pe noi! Va pup si va doresc un weekend relaxant si racoros! |
|

| Rubynne wrote:Eu am fost la eco de monitorizare azi, z11. Am doi foliculasi, si pe stanga si pe dreapta, momentan sunt undeva in jurul a 11 mm...mai asteptam pana luni sa creasca frumos. Sper sa se repete scenariul de luna trecuta si sa creasca pana la 15mm in z14. Doamne ajuta sa creasca amandoi si sa prindem macar unu  . Poate dupa ziua mea vin cu vestea cea mare...cine stie! Ma rog la Doamne Doamne sa ne ajute si pe noi! Va pup si va doresc un weekend relaxant si racoros! Doamne ajuta! |
|

| Stiu ca una din aspirici scria acum ceva vreme...ca a cumparat pregnyl? De unde? Am si eu nevoie si nu gasesc pe nicaieri...daca puteti sa ma ajutati,va rog! Multumesc mult!
Later edit: am gasit intr-un final, dupa ce am dat telefon pe la toate farmaciile din Bucuresti! |
|

| andy07 wrote:La m8ne a inceput foarte in forta, abundent si cu ch3aguri. Sper ca nu am iar polipi Off imi pare rau sa mergi sa faci un control sa fii sigura ca nu sunt polipi |
|
|