Clubul aspirantelor - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
andy07
Scris: Thursday, July 28, 2016 6:32 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/10/2015
jully, prolactina cel mai bine se dozeaza in primele zile de ciclu, dar nu cred ca vor fi mari modificari daca o faci in orice alta perioada.

la mine cam gata, dureri f mari de ciclu, am luat nurofen ca nu mai suportam, no-spa ala e apa de ploaie. si spottingul nu prea mai e spotting.
Rubynne
Scris: Thursday, July 28, 2016 7:20 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
andy07 wrote:
jully, prolactina cel mai bine se dozeaza in primele zile de ciclu, dar nu cred ca vor fi mari modificari daca o faci in orice alta perioada.

la mine cam gata, dureri f mari de ciclu, am luat nurofen ca nu mai suportam, no-spa ala e apa de ploaie. si spottingul nu prea mai e spotting.

tunete toanerele angry
Flore
Scris: Friday, July 29, 2016 8:50 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
Neata!!
La mine e z28 si musafirii inca nu au aparut dar am mici dureri de burta...in schimb de ieri am o mancarime si o mica iritatie fara miros sau secretii..m am spalat cu bicarbonat...pale
florinamaria
Scris: Friday, July 29, 2016 10:21 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/11/2016
Neata fetelor! Nu am fost prea activa în ultima perioada, sunt prinsa cu treburi... la mine nimic nou, mâine începe perioada fertila, ma rog în fiecare luna sa se prinda si cam atât... Cheek Kiss
Flore
Scris: Friday, July 29, 2016 10:28 AM
Nivel

florinamaria wrote:
Neata fetelor! Nu am fost prea activa în ultima perioada, sunt prinsa cu treburi... la mine nimic nou, mâine începe perioada fertila, ma rog în fiecare luna sa se prinda si cam atât... Cheek Kiss

D ne ajuta!!computerlove
florinamaria
Scris: Friday, July 29, 2016 10:28 AM
Nivel

Legat de ciclu peste sarcina...nu exista, sângerarile pot fi de la nidatie (reduse cantitativ) sau de la alte cauze (hematom, extrauterina).
florinamaria
Scris: Friday, July 29, 2016 10:29 AM
Nivel

FlorentinaC wrote:

D ne ajuta!!computerlove

Cheek Kiss
andrada1983
Scris: Friday, July 29, 2016 10:30 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2016
Neata!

Valicutza bafta la hsg , sa vi cu vedti bune SimplyLove

Andy07 NuImiPasa

Eu luna asta am avut un cm tare ciudatel, poate de la tratament sau caldura ,cine stie ...ar trebui sa fiu z3, de ieri de dupa masa nu a mai curs nimic...sper ca e ok.
andy07
Scris: Friday, July 29, 2016 11:15 AM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
La m8ne a inceput foarte in forta, abundent si cu ch3aguri.
Sper ca nu am iar polipi pale
Rubynne
Scris: Friday, July 29, 2016 11:40 AM
Nivel

florinamaria wrote:

Doamne ajuta sa se prinda bobita!
Rubynne
Scris: Friday, July 29, 2016 11:42 AM
Nivel

andy07 wrote:

off da poate e una din lunile alea cand a fost endometrul mai gros decat de obicei si de asta ai cheaguri mai multe. Eu mai patesc asa, la o perioada de cateva luni vine mai abundent si cu cheaguri mai multe...si nu am polipi.
incearca sa ramai pozitiva si totusi daca stii ca asa ai patit la polipi mergi la un control cand se termina menstra.
Sper sa fie totul ok! DistanceKiss
Rubynne
Scris: Friday, July 29, 2016 11:45 AM
Nivel

Eu am fost la eco de monitorizare azi, z11. Am doi foliculasi, si pe stanga si pe dreapta, momentan sunt undeva in jurul a 11 mm...mai asteptam pana luni sa creasca frumos. Sper sa se repete scenariul de luna trecuta si sa creasca pana la 15mm in z14. Doamne ajuta sa creasca amandoi si sa prindem macar unu ras .
Poate dupa ziua mea vin cu vestea cea mare...cine stie! Ma rog la Doamne Doamne sa ne ajute si pe noi!
Va pup si va doresc un weekend relaxant si racoros!
florinamaria
Scris: Friday, July 29, 2016 12:14 PM
Nivel

Rubynne wrote:
Eu am fost la eco de monitorizare azi, z11. Am doi foliculasi, si pe stanga si pe dreapta, momentan sunt undeva in jurul a 11 mm...mai asteptam pana luni sa creasca frumos. Sper sa se repete scenariul de luna trecuta si sa creasca pana la 15mm in z14. Doamne ajuta sa creasca amandoi si sa prindem macar unu ras .
Poate dupa ziua mea vin cu vestea cea mare...cine stie! Ma rog la Doamne Doamne sa ne ajute si pe noi!
Va pup si va doresc un weekend relaxant si racoros!

Doamne ajuta!
Rubynne
Scris: Friday, July 29, 2016 12:47 PM
Nivel

Stiu ca una din aspirici scria acum ceva vreme...ca a cumparat pregnyl? De unde? Am si eu nevoie si nu gasesc pe nicaieri...daca puteti sa ma ajutati,va rog! Multumesc mult! computerlove

Later edit: am gasit intr-un final, dupa ce am dat telefon pe la toate farmaciile din Bucuresti! hainoroc
Flore
Scris: Friday, July 29, 2016 1:02 PM
Nivel

andy07 wrote:

Off imi pare raupale sa mergi sa faci un control sa fii sigura ca nu sunt polipicomputerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.