Clubul aspirantelor - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
crysyam30
Scris: Thursday, July 28, 2016 9:17 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/11/2015
bby88 wrote:

Nu ai de unde sa ?tii de unde apare barzaras multe femei au ramas in luna cu HSG. Am avut si aici o aspirica acum câteva luni. App. De cat timp ia so?ul tau proxeed si cand repeta spermograma? Chiar sunt curioasa daca are vreun efect pt ca si al meu ia. Al meu are 3% forme normale si ni s-a spus ca daca nu merge cu suplimente in câteva luni , ar trebui sa ne gândim la fiv cu icsi

Luna asta nu sunt sanse chiar daca fac hsg pt ca e pe partea care de obicei e anovulatorie (dreapta cred). Sotul ia de vreo 4 luni. Dr i-a zis sa ia intre 6-9 luni si dupa aia sa faca spermograma.
Rubynne
Scris: Thursday, July 28, 2016 9:33 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/24/2016
crysyam30 wrote:

Luna asta nu sunt sanse chiar daca fac hsg pt ca e pe partea care de obicei e anovulatorie (dreapta cred). Sotul ia de vreo 4 luni. Dr i-a zis sa ia intre 6-9 luni si dupa aia sa faca spermograma.

atat de negativista esti...iti doresc sa te "loveasca" tocmai luna asta cand esti pe "partea anovulatorie"Lol
crysyam30
Scris: Thursday, July 28, 2016 10:30 AM
Nivel

Rubynne wrote:

atat de negativista esti...iti doresc sa te "loveasca" tocmai luna asta cand esti pe "partea anovulatorie"Lol

hohot hohot hohot Doamne ajuta!!!

Nu stiu daca sunt negativista... eu incerc sa fiu realista, mi s-a luat sa imi pun sperante luna de luna si sa nu fie nimic DistanceKiss
Flore
Scris: Thursday, July 28, 2016 10:47 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
crysyam30 wrote:

hohot hohot hohot Doamne ajuta!!!

Nu stiu daca sunt negativista... eu incerc sa fiu realista, mi s-a luat sa imi pun sperante luna de luna si sa nu fie nimic DistanceKiss

Si eu ,cu fiecare luna care trece,devin din ce in ce mai realistauff computerlove dar intotdeauna ramane licarul acela de sperantaHands
carlita
Scris: Thursday, July 28, 2016 12:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
meme, bun venit intre noi! Ai si tu ceva vechime in domeniu. Eu nu inteleg de ce nu ti-a dat dostinex pt prolactina marita daca ti-a fost asa de rau de la bromcriptina!?! scratch Poate ca dupa verificarea trompelor o sa fie mai libera calea spre burtici! DistanceKiss
andy, s-au instalat uratii deja? guns
Flore, tu cum te mai simti?
Flore
Scris: Thursday, July 28, 2016 12:44 PM
Nivel

carlita wrote:
meme, bun venit intre noi! Ai si tu ceva vechime in domeniu. Eu nu inteleg de ce nu ti-a dat dostinex pt prolactina marita daca ti-a fost asa de rau de la bromcriptina!?! scratch Poate ca dupa verificarea trompelor o sa fie mai libera calea spre burtici! DistanceKiss
andy, s-au instalat uratii deja? guns
Flore, tu cum te mai simti?

La mine nimic nou...ma doare cand si cand burta..sanii sunt ff putin durerosi..azi sunt in z27 deci mai am putin si aflu verdictulyes....ce e nou in ultimele 2-3 zile este faptul ca desi ma odihnesc noaptea ziua mor de somnpale
valicutza
Scris: Thursday, July 28, 2016 2:02 PM
Nivel

Inregistrat: 5/11/2016
fetelor ...sunt nebuna!!! m-am programat maine dimineata la HSG , sper sa nu ma doara si sa scap repede, si sa fie bine. Doamne ajuta ! sa imi tineti pumnii
Flore
Scris: Thursday, July 28, 2016 2:24 PM
Nivel

valicutza wrote:
fetelor ...sunt nebuna!!! m-am programat maine dimineata la HSG , sper sa nu ma doara si sa scap repede, si sa fie bine. Doamne ajuta ! sa imi tineti pumnii

D NE AJUTA SA VII CI VESTI BUNEEEEmajoreta
Crissy
Scris: Thursday, July 28, 2016 2:25 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
valicutza wrote:

Succes! Sigur vii cu vesti bune! Cheek Kiss
Rubynne
Scris: Thursday, July 28, 2016 2:29 PM
Nivel

valicutza wrote:

Scapi mai repede! Dar ai toate analizele gata?
Doamne ajuta!
valicutza
Scris: Thursday, July 28, 2016 2:36 PM
Nivel

Inregistrat: 5/11/2016
multumesc fetelor pentru incurajari . analizele le am, ca le-am tot facut . sper sa scap repede si sa vin cu vesti bune.
Rubynne
Scris: Thursday, July 28, 2016 2:36 PM
Nivel

valicutza wrote:
multumesc fetelor pentru incurajari . analizele le am, ca le-am tot facut . sper sa scap repede si sa vin cu vesti bune.

Vei veni cu vesti 100% bune! DistanceKiss majoreta majoreta majoreta
crysyam30
Scris: Thursday, July 28, 2016 2:47 PM
Nivel

valicutza wrote:

Succes!!!Clap Clap
Sa vii cu vesti bune!!!
Mire
Scris: Thursday, July 28, 2016 5:45 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
meme wrote:
buna fetelor. va urmaresc cu drag si imi fac si eu curaj de mult sa intru aici cu voi sa impartasesc povestea mea.

anul trecut in mai am decis sa trecem la fapte si sa incercam sa avem un bebe. in luna iulie am mers la o ginecoloaga sa imi fac toate analizele sa fiu sigura ca e totul e ok, sau daca nu, sa vedem care e baiu. am facut analize in ziua 3 si 21 de ciclu, si singurul lucru ce dadea de banuit era prolatina, care era cu cateva unitati sub limita superioara. doctorita mi.a dat tratament cu bromocriptina pt 2 luni si sa refac analizele. a fost cele mai groaznice luni pt mine, fiindca imi era ff rau din cauza pastilelor. cand am refacut analizele, surpriza, nivelul prolactinei s-a dublat, asa ca doctorita a zis sa continui cu bromocriptina si sa merg la un endocrinolog. cert e ca in perioada respectiva eram fff stresata la lucru, si sunt sigura ca a contribuit fff mult. endocrinologul imi da alt set de analize de tiroida de facut, care culmea, erau toate in limitele normale, dar din cauza prolactinei, imi spune ca trebuie sa renunt la bromocriptina, si sa iau euthyrox, ca de fapt ala influeantaza una din valorile tiroidei, care determina si prolactina. si mi-a mai zis k am sindromul ovarelor polochistice si ciclu anovulator. eu nu imi monitorizam ovulatia, nu facusem niciun test, si nu stiam daca chair am sau nu. in fine, am luat euthyrox pt o perioada fff scurta, pt ca cineva mi.a recomandat sa ma opresc, ca e un medicament puternic, care daca il iau cand sunt insarcinata, afecteaza copilul ff tare, si nu intelegea dc trebuie sa iau tratament daca am valori de tiroida normale. am mers la alt endocrinolog care m-a pus sa repet analiza de prolactina, m-a trimis sa fac un RMN si sa il duc si pe sot la analize. prolactina era din nou in limite normale, usor spre limita superioara, rezultatul la RMN a fost bun, in schimb analizele sotului au iesit "moderat", cum le-ar descrie doctorul lui si endocrinologa mea. adica nu e imposibil sa genereze sarcina, dar nu e nici perfect. momentan e pe tratament cu profertil, si i-a zis sa revina la analize in oct, daca nu se intampla minunea. iar eu nu am niciun fel de tratament pt ca endocrinologa a zis ca din punctul ei de vedere, nu are ce sa faca mai mult. singurul lucru ce mi l-a recomandat ca as putea sa il fac e sa mai incerc 6 luni si apoi sa merg la un ginecolog pt verificare daca trompele uterine sunt infundate sau nu. eu sincer nu mai vreau sa astept inca 6 luni, si m-am programat la un ginecolog sapt viitoare. fiecare luna in care imi vine ciclu, in ziua respectiva cred ca sunt cea mai depresiva femeie de pe pamant, imi revin repede a doua zi si incerc sa o iau de la capat, dar dupa un an si si 3 luni, incepi sa obosesti. ma tot gandesc la cei care incearca ani de zile si abia apoi reusesc si nu imi pot imagina cat de mult sufera si cat de puternici au fost, pt ca sincer eu zilnic ma macin cu ideile astea. si stiu ca nu e bine, si stiu ca atc cand te astepti mai putin se intampla, dar nu pot sa nu ma gandesc. am incercat de toate naturiste si extra: branca ursului, magnerot, laptisor de matca, crud, reflexoterapie, donavital (desi trebuie sa recunosc ca dupa donavital mi s-a reglat ciclul fantastic). facem o data la doua zile, stau cu picioarele in sus si apoi culcata min 30 min dupa. am ciclu usor neregulat 26-30 zile, cu unele luni in care am dureri groaznice de sani, ovare, altele deloc. azi sunt in Z3. scuze pt lunga postare si sper ca macar impartasind cu voi pareri, sa imi treaca timpul de asteptare mai repede. success tuturor :*

Bine ai venit!!Sedere cat mai scurta!Cheek Kiss
jully
Scris: Thursday, July 28, 2016 5:50 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/26/2016
valicutza wrote:

Mult succes... totul va fii bine sunt convinsa computerlove

Meme bine ai venit campfire
Eu nu am reușit să merg să dozez prolactina , doar sapt viitoare voi putea... oare ar fi târziu având în vedere zilele din cm? Eu nu mă știu să fi ovulat mai rpd de ziua 17...

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.