Clubul aspirantelor - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
andrada1983
Scris: Thursday, July 7, 2016 12:33 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2016
Crissy wrote:

La atitudinea pe care o are doctorita asta a ta ar face bine sa fie cel mai bun dr in probleme de infertilitate din Bucuresti ca altfel nu merita nici banii si nici timpul pe care il acorzi

Subscriu !
Asta nu e atitudine de medic !
Lili Eu
Scris: Thursday, July 7, 2016 6:43 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Alina_N wrote:
Buna fetelor!!pupici

Multumim pentru noua casuta,eu mai raman in ea pana am confirmarea de la medic ca este in regula.
Daca anul trecut in iulie prindea bobita,anul acesta in iulie am avut parte de test pozitiv!coeur
Am facut 2 beta,cel de luni cu o valoare de 1749 si cel de azi cu o valoare de 4704Love
Sunt increzatoare ca de data asta o sa fie bine,maine merg la hematolog sa vad ce imi recomanda.

Va puuuup pe toate!campfire

Felicitari sarcina usoara si la termen!!!!!dance computerlove
Rubynne
Scris: Thursday, July 7, 2016 6:53 AM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
Tania2105 wrote:

Sunteti pregatite sa cititi povestea mea?
Am avut acum seara programare la ora 19..am intrat la ora 20.30..dar ce mai conteaza asteptarea...bineinteles ca am platit inainte 315 Ron pt o ecografie transvaginala, care a durat 5 minNuImiPasa Am intrat, am intrebat-o de analizele male daca sunt gata si a inceput seria de reprosuri:
1. De ce nu am fost sa-mi iau analizele, ca ce trebuie ea sa umble dupa ele...Eu credeam ca rezultatul vine direct la ea, ok a fost greseala mea, sunt mai proasta asaNuImiPasa
2. Dc mi-am trimis sotul la spermograma, cand eu sunt la ovulatie..Pai eu imi programasem sotul la COLUMNA cand eram eu ziua 9 si ea a fost categorica ca trebuie sa fie facuta analiza doar la ei si cum alta zi nu am gasit disponibila am pus luni cand a si fost..
3. Mi-a dat peste nas ca dc nu fac sex cand zice ea, adica ziua 10-20...ca dc nu o ascult..ca 50% din cupluri nu au copii ca nu fac sex cand trebuieNuImiPasa
4. Mi-a zis iar sa fac programare sa-mi citeasca analizele si sa mai vin la ea cand am test pozitiv sau cand vreau sa fac HSG pt verificarea trompelorNuImiPasa
5. De ovulat am ovulat, dar ea nu stie cand exact, ca am deja lichid si vinisoare de sange si astea apar doar dupa 3-4 zile de la ovulatie, deci ea nu stie exact cand s-a produs, si sa nu o iau eu cu temperaturi sau cu teste de ovulatie..

Cam atatCray am intrat BOU si am iesit dublu VACACray Cray Cray

E si o parte buna...ai ovulat.
E idioata. Nu te mai duce la ea. Doar banul primeaza? Schimba medicul Tania!
computerlove
NicoN
Scris: Thursday, July 7, 2016 8:04 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Tania imi pare rau, partea buna e ca ai ovulat....si da poate cu temperatura si testele de ovulatie are dreptate dr...
La mn nu ii o luna foarte roz.....sunt in ziua 60 si testul e negativ...acum imi vine in minte ca poate nici nu am ovulat...din ce imi afuc eu aminte tot pe ovarul drept mi a zis si luna trecuta de ovulatie....se poate sa se confunde ovulatia cu cv chist?....sper sa nu...nu mai stiu ce sa fac fetelorplans plans plans plans plans plans
Crissy
Scris: Thursday, July 7, 2016 8:19 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
NicoletaNisca wrote:
Tania imi pare rau, partea buna e ca ai ovulat....si da poate cu temperatura si testele de ovulatie are dreptate dr...
La mn nu ii o luna foarte roz.....sunt in ziua 60 si testul e negativ...acum imi vine in minte ca poate nici nu am ovulat...din ce imi afuc eu aminte tot pe ovarul drept mi a zis si luna trecuta de ovulatie....se poate sa se confunde ovulatia cu cv chist?....sper sa nu...nu mai stiu ce sa fac fetelorplans plans plans plans plans plans

Ai inceput cu metforminul?
Eileen
Scris: Thursday, July 7, 2016 8:19 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Tania, ce dra tampita...scuze de exprimare ...dar chiar asa e uff

Eu incurajez temperatura+teste de ovu, mai ales cele cu cm neregulat. Asa am fost si eu , si dra mea mi-a aprobat graficele si a zis ca se vede clar ca ovulez, ca temp+teste este sigura, pe cand doar testele nu chiar. Poate creste nivelul Lh-ului, sa fie foliculi mari si sa nu se rupa,asta inseamna test de ovu pozitiv si fara ovulatie. Teste de ovu+ temp crescuta= ovulatie sigura.
Crissy cred ca face asa, daca nu e aceeasi ora de trezire, se pune ceasul la o ora mai devreme...ea la 5 parca zicea...scuze daca incurc numeleras ras si apoi somn inapoi pana la ora de trezire.

Alina_N , felicitari pt sarcina ...e super beta...deci te asteptam la burtici Clap Clap DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss O sa fie bine, ai incredere coeur coeur majoreta majoreta
Crissy
Scris: Thursday, July 7, 2016 8:23 AM
Nivel

Da Eileen, eu am alarma la 6 si 15 pt masurat temperatura si apoi nani la loc, mie imi place sa dorm.. mult chiar si n-as avea altfel sanse sa masor minunata temperatura ras
Eileen
Scris: Thursday, July 7, 2016 8:25 AM
Nivel

Crissy wrote:
Da Eileen, eu am alarma la 6 si 15 pt masurat temperatura si apoi nani la loc, mie imi place sa dorm.. mult chiar si n-as avea altfel sanse sa masor minunata temperatura ras

Tu dupa grafic pare ca nu ai ovulat....desi ai avut teste poz de ovulatie.
NicoN
Scris: Thursday, July 7, 2016 8:28 AM
Nivel

Cris nu am luat metformin...
Eileen imi zici te rog cum sa veau ceai de coada soricelului...pot acum daca am test negativ?Cheek Kiss
Crissy
Scris: Thursday, July 7, 2016 8:29 AM
Nivel

Eileen wrote:

Tu dupa grafic pare ca nu ai ovulat....desi ai avut teste poz de ovulatie.

Dupa grafic stiu, e haotic afurisitul! Am fost insa la dr si se vedea corpul galben in z18 d-asta am pus test de ovulatie pozitiv ca sa ma lase sa trasez ovulatia in z17 dar ceva n-a fost ok uff
Rubynne
Scris: Thursday, July 7, 2016 8:31 AM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
NicoletaNisca wrote:

Daca esti in z60 nu ai ovulat...si da, se poate confunda cu chist daca medicul nu e atent...eu zic sa te duci la alt medic, sa faci o alta eco, dar mai intai i-a duphaston sau progesteron ca sa-ti vina. Eu asa am patit acum 3 luni. Eram in z55 cand am ajuns la dr si mi-a zis ca nu am ovulat si ca imi va veni doar cu pastile, sa iau duphaston si pe urma sa ma duc la eco intravaginala sa vada ce e pe acolo si sa stabilim tratamentul.
NicoN
Scris: Thursday, July 7, 2016 8:38 AM
Nivel

Rubynne wrote:

Daca esti in z60 nu ai ovulat...si da, se poate confunda cu chist daca medicul nu e atent...eu zic sa te duci la alt medic, sa faci o alta eco, dar mai intai i-a duphaston sau progesteron ca sa-ti vina. Eu asa am patit acum 3 luni. Eram in z55 cand am ajuns la dr si mi-a zis ca nu am ovulat si ca imi va veni doar cu pastile, sa iau duphaston si pe urma sa ma duc la eco intravaginala sa vada ce e pe acolo si sa stabilim tratamentul.
eu am fost acum 2 sapt la control si dr mi a zis ca am ovulat....de asta nici nu mi a dat nimic sa imi vina menstra ca poate o fii bebe, o zis sa imi fac un test zilele astea si daca nh e pozitiv sa il sun sa imi dea med...o sa il sun azi...
NicoN
Scris: Thursday, July 7, 2016 8:40 AM
Nivel

Am fost la baie acum si am secretie egg....si luna trecuta tot in ziua 60 am avut....doamne sunt horrroruff
Eileen
Scris: Thursday, July 7, 2016 8:42 AM
Nivel

Crissy wrote:

Dupa grafic stiu, e haotic afurisitul! Am fost insa la dr si se vedea corpul galben in z18 d-asta am pus test de ovulatie pozitiv ca sa ma lase sa trasez ovulatia in z17 dar ceva n-a fost ok uff

Parerea mea e ca nu ai ovulat pale pale Naturist ai incercat ceva?

Nicoleta Nisca wrote:
Eileen imi zici te rog cum sa veau ceai de coada soricelului...pot acum daca am test negativ?

Daca nu e bebe, poti bea 2 cani/zi, poate vine. Si ar fi super sa continui cu el pana la urmatoarea ovulatie ...sau daca nu stii cand e si nu faci teste, nici temp, pana in z14Cheek Kiss
Edit ...daca cumva ai fi acum la ovu ...dupa egg, mai dureaza pana vine uff uff Fa un test de ovu sa vezi.
Alexa001
Scris: Thursday, July 7, 2016 8:44 AM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
Crissy wrote:

Tu ai dozat vreodata progesteronul? Ma tot gandesc la graficul tau, daca medicul a spus ca ai ovulat, de ce nu creste temperatura? Singura explicatie in capul meu ar fi deficienta de progesteron...nu? NuStiu esti ciudatica ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.