Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Alexa001 wrote: E poveste lunga cu sotul si ai lui...crede-ma ca daca ai cunoaste toate detaliile m-ai intelege. Am mai povestit pe grup...dar nah...aici fiind public...sincer nu am avut curaj sa intru in toate detaliile. Stiu ca asa pare din afara, din ce am povestit eu...dar povestea e mult mai lunga si complicata, nu am vrut sa stie nimeni dintre ai lui ca sa ma protejez pe mine. Ei nu au fost de acord cu mine de la inceput, nici cu casatoria, nici nimic. Sunt prea multe chestii la mijloc...daca ai fi prins discutia de aseara de pe grup poate ai fi inteles...nici acolo nu am avut curaj sa dau toate detaliile...sincer. De unele lucruri, din pacate, mi-a fost rusine sa vorbesc
ok, no problem, nici nu vreau sa intri in detalii, eu te cred oricum |
|
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Rubynne wrote:Lili felicitari pt. beta no. 2! Alexa...bine ca l-ai bagat in sedinta si i-ai pus in vedere. De scurgeri i-ai spus? El nu s-a panicat? Poate asa isi da seama de ce poate provoca! I-am spus da...l-am pus de dimineata sa o sune pe sora-sa...sa ii ceara nr. medicului...ca nu stiu ce naiba am facut si nu il mai aveam, desi eram 100% ca il am in telefon. Ea merge la acelasi medic si am zis ca daca tot a aflat, macar cu atat sa ma ajute. Uite, vezi, cine stie macar o mica parte din povestea mea cu socrii si cumnatii/cumnatele..imi da dreptate ca l-am pus un pic la punct pe sot. |
|
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Alexa001 wrote: I-am spus da...l-am pus de dimineata sa o sune pe sora-sa...sa ii ceara nr. medicului...ca nu stiu ce naiba am facut si nu il mai aveam, desi eram 100% ca il am in telefon. Ea merge la acelasi medic si am zis ca daca tot a aflat, macar cu atat sa ma ajute. Uite, vezi, cine stie macar o mica parte din povestea mea cu socrii si cumnatii/cumnatele..imi da dreptate ca l-am pus un pic la punct pe sot.
Da..iti dau dreptate clar! Am intrebat daca i-ai zis, si apropo -fbine ai facut- pt ca puteai sa ii spui sa-i ceara nr si atat, fara explicatii. Pe de alta parte e ceva nou si pt el...eu zic ca isi va schimba atitudinea...ai rabdare cu el. Intr-o alta ordine de idei...testul meu de ovulatie...fara cuvinte Rubynne attached the following image(s):
|
|
| andy07 wrote:ok, no problem, nici nu vreau sa intri in detalii, eu te cred oricum Stiu...Am explicat asa in mare pentru ca nu vroiam sa par asa vipera...una din aia care da cu barbatul de pereti fara motiv..sau din motive ridicole. Chiar nu sunt...am incercat sa ma protejez pe mine si pe bebe pentru ca stiu cu cine am de-a face, si stiu ca acum starea psihica e foarte importanta. Culmea, scorpiile in momente din astea scot coltii..cand ne vad fericiti. Cam asa a fost si la nunta...noi practic nu apucam sa ne linistim un pic si hop - ne baga mortu' in casa. Si al meu e asa fraieeer, se lasa manipulat de n-ai vazut ! |
|
| Rubynne wrote:Da..iti dau dreptate clar! Am intrebat daca i-ai zis, si apropo -fbine ai facut- pt ca puteai sa ii spui sa-i ceara nr si atat, fara explicatii. Pe de alta parte e ceva nou si pt el...eu zic ca isi va schimba atitudinea...ai rabdare cu el. Eu cred ca da..mai ales dupa discutia de astazi.. Sau mai bine zis...SPER |
|
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Alexa001 wrote:Eu cred ca da..mai ales dupa discutia de astazi.. Sau mai bine zis...SPER Ai sa vezi ca daca ii repeti mereu ca voi trei acum sunteti cei mai importanti...si ca acum aveti familia intreaga cu adevarat eu zic ca va pricepe... |
|
Inregistrat: 7/16/2013 Mesaje: 1228
| Alexa001 wrote:Pe scurt asa...ca nu as vrea sa mai intru in detalii (ma supara si cand imi amintesc) , aseara am tras o cearta zdravana cu sotul, dar naspa rau. Totul a plecat de la faptul ca i-a spus sora'sii de sarcina. In fine...cum spuneam..nici nu vreau sa imi amintesc, ca de-abia am reusit sa ma mai linistesc. L-am bagat astazi in sedinta si i-am spus niste lucruri drept in fata...l-am scuturat un pic, e decizia lui ce vrea sa faca in continuare, daca se schimba sau nu. Eu de astazi incolo o sa ma pun pe mine si pe bebe pe primul loc, pe nimeni altcineva. Daca nu e de acord cu asta si considera pe altcineva mai important decat propriul copil, duca-se..cu sor'sa...si cu cine o mai vrea el in brate, sa se spele cu neamurile pe cap. I-am pus in vedere sa se gandeasca bine, cu sora'sa si cu ma-sa nu poate face copii, oricat de importante ar fi pentru el. Tot cu o femeie va trebui sa traiasca...si nici o femeie insarcinata nu va accepta sa fie ea si copilul pe locul 2. Azi-dimineata cand am fost la baie si m-am sters am observat o secretie rozalie-maronie semi-transparenta...si am intrat in panica. Intr-un final am sunat medicul, mi-a zis sa pun utrogestan de 200, doua pe zi, sa iau no-spa 3 pe zi...si vineri la ora 18:30 ma duc la control. De dimineata de atunci nu am mai avut nici o scurgere...dna doctor a zis sa o sun daca devin mai intense sau mai abundente...dar acum nu mai este nimic. Orice ar fi fost...sigur de la faza de aseara a fost...sunt convinsa. Acum m-am linistit...de-asta nici nu vreau sa intru prea mult in detalii, sa nu imi mai aduc aminte. Am decis sa devin o nesimtita, pentru mine si pentru copilul meu. Daca altora nu le pasa ce se intampla, pai mie imi pasa, si inca cum ! Te-ai gandit f bine. Sa stii ca stresul transforma progesteronul in cortizon, deci ii cam fura hrana lui bebe in perioada asta a sarcinii.Asa ca ai grija de tine si bebe ca se va da si sotul pe brazda, vei vedea. |
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Hai Tania, ai ovulat sau ba? :) |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Multumesc fetelor!!! uff acum am reusit sa intru un pic ca am venit si m-am apucat cu al meu sa mai stergem praful sa mai asezam prin casa ca gata am terminat cu harababura din casa acum trebuie se le punem la loc, imi e cam frica sa fac efort mai mult el face, fac si eu ce pot pe langa el si acum imi e un somn de nu mai pot imi cad ochii in gura de somn |
|
| andy07 wrote:Hai Tania, ai ovulat sau ba? :) A venit de la medic dar e un pic suparata...o sa ne povesteasca ea cand o sa se simta mai bine :) |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| andy07 wrote:Hai Tania, ai ovulat sau ba? :) Sunteti pregatite sa cititi povestea mea? Am avut acum seara programare la ora 19..am intrat la ora 20.30..dar ce mai conteaza asteptarea...bineinteles ca am platit inainte 315 Ron pt o ecografie transvaginala, care a durat 5 min Am intrat, am intrebat-o de analizele male daca sunt gata si a inceput seria de reprosuri: 1. De ce nu am fost sa-mi iau analizele, ca ce trebuie ea sa umble dupa ele...Eu credeam ca rezultatul vine direct la ea, ok a fost greseala mea, sunt mai proasta asa 2. Dc mi-am trimis sotul la spermograma, cand eu sunt la ovulatie..Pai eu imi programasem sotul la COLUMNA cand eram eu ziua 9 si ea a fost categorica ca trebuie sa fie facuta analiza doar la ei si cum alta zi nu am gasit disponibila am pus luni cand a si fost.. 3. Mi-a dat peste nas ca dc nu fac sex cand zice ea, adica ziua 10-20...ca dc nu o ascult..ca 50% din cupluri nu au copii ca nu fac sex cand trebuie 4. Mi-a zis iar sa fac programare sa-mi citeasca analizele si sa mai vin la ea cand am test pozitiv sau cand vreau sa fac HSG pt verificarea trompelor 5. De ovulat am ovulat, dar ea nu stie cand exact, ca am deja lichid si vinisoare de sange si astea apar doar dupa 3-4 zile de la ovulatie, deci ea nu stie exact cand s-a produs, si sa nu o iau eu cu temperaturi sau cu teste de ovulatie..
Cam atat am intrat BOU si am iesit dublu VACA |
|
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| Alexa001 wrote: A venit de la medic dar e un pic suparata...o sa ne povesteasca ea cand o sa se simta mai bine :)
Ms Alexa, am scris mai jos |
|
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Doamne Tania ce doctora...!!! Eu o lasam sa vb singura si plecam...eu nu suport doctorii astia..e în interesul lor sa îti vb frumos ca doar nu mergi gratis la ea... |
|
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Tania, mama ce handilie medic ai. schimba urgent. Trebuie sa acorde timp fiecarei paciente, si nu vorbesti asa!!!! Vaca naibii!!!!! |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Tania2105 wrote:Sunteti pregatite sa cititi povestea mea? Am avut acum seara programare la ora 19..am intrat la ora 20.30..dar ce mai conteaza asteptarea...bineinteles ca am platit inainte 315 Ron pt o ecografie transvaginala, care a durat 5 min Am intrat, am intrebat-o de analizele male daca sunt gata si a inceput seria de reprosuri: 1. De ce nu am fost sa-mi iau analizele, ca ce trebuie ea sa umble dupa ele...Eu credeam ca rezultatul vine direct la ea, ok a fost greseala mea, sunt mai proasta asa 2. Dc mi-am trimis sotul la spermograma, cand eu sunt la ovulatie..Pai eu imi programasem sotul la COLUMNA cand eram eu ziua 9 si ea a fost categorica ca trebuie sa fie facuta analiza doar la ei si cum alta zi nu am gasit disponibila am pus luni cand a si fost.. 3. Mi-a dat peste nas ca dc nu fac sex cand zice ea, adica ziua 10-20...ca dc nu o ascult..ca 50% din cupluri nu au copii ca nu fac sex cand trebuie 4. Mi-a zis iar sa fac programare sa-mi citeasca analizele si sa mai vin la ea cand am test pozitiv sau cand vreau sa fac HSG pt verificarea trompelor 5. De ovulat am ovulat, dar ea nu stie cand exact, ca am deja lichid si vinisoare de sange si astea apar doar dupa 3-4 zile de la ovulatie, deci ea nu stie exact cand s-a produs, si sa nu o iau eu cu temperaturi sau cu teste de ovulatie.. Cam atat am intrat BOU si am iesit dublu VACA
La atitudinea pe care o are doctorita asta a ta ar face bine sa fie cel mai bun dr in probleme de infertilitate din Bucuresti ca altfel nu merita nici banii si nici timpul pe care il acorzi |
|
|