Clubul aspirantelor - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carlita
Scris: Wednesday, July 6, 2016 5:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
Alexa001 wrote:

Azi-dimineata cand am fost la baie si m-am sters am observat o secretie rozalie-maronie semi-transparenta...si am intrat in panica. Intr-un final am sunat medicul, mi-a zis sa pun utrogestan de 200, doua pe zi, sa iau no-spa 3 pe zi...si vineri la ora 18:30 ma duc la control. De dimineata de atunci nu am mai avut nici o scurgere...dna doctor a zis sa o sun daca devin mai intense sau mai abundente...dar acum nu mai este nimic.
Orice ar fi fost...sigur de la faza de aseara a fost...sunt convinsa.
Acum m-am linistit...de-asta nici nu vreau sa intru prea mult in detalii, sa nu imi mai aduc aminte. Am decis sa devin o nesimtita, pentru mine si pentru copilul meu. Daca altora nu le pasa ce se intampla, pai mie imi pasa, si inca cum ! guns

Nu cunosc detaliile relatiei dintre voi, ca soti, dar o fi vrut si el sa-si strige cuiva bucuria, mai ales ca se stia cu spermograma mai nasoala ... iar la tine, isi fac aparitia starile cauzate de hormonii de sarcina Lol Oricum ar fi, e buna decizia de a fi mai nesimtita macar inca vreo 9-10 luni. Cheek Kiss
PS: cred ca azi dimineata a tras si saracul sot sperietura anului ...
Si apropos de varsaturi, eu am un stres in privinta asta Blushing ..., cum se manifesta? Vomiti zgomotos, sa auda si etajele vecine ras sau e acceptabil?
HOPE
Scris: Wednesday, July 6, 2016 5:24 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Alina_N wrote:
Buna fetelor!!pupici

Multumim pentru noua casuta,eu mai raman in ea pana am confirmarea de la medic ca este in regula.
Daca anul trecut in iulie prindea bobita,anul acesta in iulie am avut parte de test pozitiv!coeur
Am facut 2 beta,cel de luni cu o valoare de 1749 si cel de azi cu o valoare de 4704Love
Sunt increzatoare ca de data asta o sa fie bine,maine merg la hematolog sa vad ce imi recomanda.

Va puuuup pe toate!campfire

Felicitari! love Sarcina usoara! computerlove Mamaaa cate gravidute! newclap
valicutza
Scris: Wednesday, July 6, 2016 5:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/11/2016
Felicitari Lili pentru beta Bravoo

A iesit si al meu sot de la urolog, a zis ca nu e de speriat,important e ca sunt multi cu forme normale,putini, dar sanatosi,si ca sigur voi ramane iar insarcinata, daca am ''procreeat "' de 2 ori pana acum, exact asa s-a exprimat hohot , nu are nici urma de varicocel, i-a facut ecografie testiculara si tuseu rectal hohot hohot , cica la telefon---se simte violat hohot hohot hohot , si ca si tratament doar profertil 2 luni si sa repete dupa spermograma. ce bine,m-am mai linistit cat de cat, plus ca se apropie ovulatia si trebuie sa fiu relaxata si calma.
andy07
Scris: Wednesday, July 6, 2016 5:36 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
Alexa, de ce te-ai suparat ca i-a spus sorei lui despre sarcina voastra? Trebuia sa discutati inainte si sa va puneti de acord daca anuntati neamurile. Probabil ca de bucurie a spus. Asta nu inseamna ca nu va pune pe primul loc pe tine si copil. Acum nu ai voie sa te superi, mai ales pt un fleac (asa mi se pare mie, din afara, ca nu va cunosc situatia). Si mai cred ca utrogestan trebuia sa iei din prima de cand ti-a zis primul medic, a cam devenit un must in primul trimestru, e greu sa fii gravida in zilele noastre.
andy07
Scris: Wednesday, July 6, 2016 5:38 PM
Nivel

valicutza wrote:

A iesit si al meu sot de la urolog, a zis ca nu e de speriat,important e ca sunt multi cu forme normale,putini, dar sanatosi,si ca sigur voi ramane iar insarcinata, daca am ''procreeat "' de 2 ori pana acum, exact asa s-a exprimat hohot , nu are nici urma de varicocel, i-a facut ecografie testiculara si tuseu rectal hohot hohot , cica la telefon---se simte violat hohot hohot hohot , si ca si tratament doar profertil 2 luni si sa repete dupa spermograma. ce bine,m-am mai linistit cat de cat, plus ca se apropie ovulatia si trebuie sa fiu relaxata si calma.

Ma, ti-am zis ca daca are morfologie si motilitate buna nu are varicocel? :)
HOPE
Scris: Wednesday, July 6, 2016 5:39 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014

Flore, Rubynne
, Eu ma bucur ca a venit...o asteptam pt ca azi trebuia sa fac histeroscopia... DistanceKiss
andy07
Scris: Wednesday, July 6, 2016 5:42 PM
Nivel

HOPE wrote:

Flore, Rubynne
, Eu ma bucur ca a venit...o asteptam pt ca azi trebuia sa fac histeroscopia... DistanceKiss

Te-ai reprogramat?
valicutza
Scris: Wednesday, July 6, 2016 5:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/11/2016
andy07 wrote:

Ma, ti-am zis ca daca are morfologie si motilitate buna nu are varicocel? :)

daaaaa, ai avut dreptate!!! ce ma bucurrrrr, diseara bagam bebeleala cu drag si spor Hilar
Crissy
Scris: Wednesday, July 6, 2016 5:54 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
valicutza wrote:

vesti bune, hai ca in maxim 2-3 luni vii cu doua liniute Cheek Kiss
andrada1983
Scris: Wednesday, July 6, 2016 6:34 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2016
Lilli ,felicitari pt beta 2!!!
Valicutza ,ma bucur ca a zis dr ca e bine,hai ca in curand vi cu 2 liniutemajoreta
ps. si sotul cand a fost la control tot asa a zis, ca se simte violat hohot
Rubynne
Scris: Wednesday, July 6, 2016 6:35 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
Alina_N wrote:
Buna fetelor!!pupici

Multumim pentru noua casuta,eu mai raman in ea pana am confirmarea de la medic ca este in regula.
Daca anul trecut in iulie prindea bobita,anul acesta in iulie am avut parte de test pozitiv!coeur
Am facut 2 beta,cel de luni cu o valoare de 1749 si cel de azi cu o valoare de 4704Love
Sunt increzatoare ca de data asta o sa fie bine,maine merg la hematolog sa vad ce imi recomanda.

Va puuuup pe toate!campfire

Felicitari si aici!coeur
Rubynne
Scris: Wednesday, July 6, 2016 6:43 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
Lili felicitari pt. beta no. 2!computerlove
Alexa...bine ca l-ai bagat in sedinta si i-ai pus in vedere.
De scurgeri i-ai spus? El nu s-a panicat? Poate asa isi da seama de ce poate provoca!grup coeur
Flore
Scris: Wednesday, July 6, 2016 6:52 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
HOPE wrote:

Flore, Rubynne

Succes la histeroooocomputerlove
Alexa001
Scris: Wednesday, July 6, 2016 7:57 PM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
carlita wrote:

Nu cunosc detaliile relatiei dintre voi, ca soti, dar o fi vrut si el sa-si strige cuiva bucuria, mai ales ca se stia cu spermograma mai nasoala ... iar la tine, isi fac aparitia starile cauzate de hormonii de sarcina Lol Oricum ar fi, e buna decizia de a fi mai nesimtita macar inca vreo 9-10 luni. Cheek Kiss
PS: cred ca azi dimineata a tras si saracul sot sperietura anului ...
Si apropos de varsaturi, eu am un stres in privinta asta Blushing ..., cum se manifesta? Vomiti zgomotos, sa auda si etajele vecine ras sau e acceptabil?

Legat de varsaturi...depinde de la femeie la femeie. Sunt gravidute care nu prea vomita...sau chiar deloc. Cum ar fi Eileen.
Eu am noroc ca vomit de obicei inainte sa iau masa de pranz...deci mare lucru in stomac nu am. Dimineata de obicei mananc ceva uscat, cum ar fi covrigi, ca altceva nu imi permite starea...si apa plata. Deci mare lucru nu am in stomac Lol La mine starea e totusi nasoala, trebuie sa stau un pic la toaleta sa imi revin...sa nu ies asa ravasita cu ochii rosii ca se sperie colegii hohot mnah...ce sa fac...daca asa am noroc sa ma apuce numai la munca...nu intru in detalii sa nu provoc scarba ras O singura data m-a luat de la prima ora, si in 20 min trebuia sa plec la munca. Si mai misto ! hohot
M-am obisnuit deja...astazi imi venea sa plang de bucurie...ca ma speriasem...si cand am vazut ca vomit la ora obisnuita mi-am dat seama : e clar..bobita e acolo si e bine ! Lol
Alexa001
Scris: Wednesday, July 6, 2016 8:03 PM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
andy07 wrote:
Alexa, de ce te-ai suparat ca i-a spus sorei lui despre sarcina voastra? Trebuia sa discutati inainte si sa va puneti de acord daca anuntati neamurile. Probabil ca de bucurie a spus. Asta nu inseamna ca nu va pune pe primul loc pe tine si copil. Acum nu ai voie sa te superi, mai ales pt un fleac (asa mi se pare mie, din afara, ca nu va cunosc situatia). Si mai cred ca utrogestan trebuia sa iei din prima de cand ti-a zis primul medic, a cam devenit un must in primul trimestru, e greu sa fii gravida in zilele noastre.

E poveste lunga cu sotul si ai lui...crede-ma ca daca ai cunoaste toate detaliile m-ai intelege. Am mai povestit pe grup...dar nah...aici fiind public...sincer nu am avut curaj sa intru in toate detaliile. Stiu ca asa pare din afara, din ce am povestit eu...dar povestea e mult mai lunga si complicata, nu am vrut sa stie nimeni dintre ai lui ca sa ma protejez pe mine. Ei nu au fost de acord cu mine de la inceput, nici cu casatoria, nici nimic. Sunt prea multe chestii la mijloc...daca ai fi prins discutia de aseara de pe grup poate ai fi inteles...nici acolo nu am avut curaj sa dau toate detaliile...sincer. De unele lucruri, din pacate, mi-a fost rusine sa vorbesc
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.