Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Bravo, Lili!!! Vrem si poza de la eco! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
|
Superrrr |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Felicitari!!
PS: ai un mesaj privat |
|

Inregistrat: 12/11/2015 Mesaje: 455
|
Super!!!! Inseamna ca o sa se vada la eco!!!!Felicitari!! |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Super!!! Foarte bine! Ma bucur pentru tine ! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Felicitari, Alina, pt sarcina si rezultatele la beta! Sa dea Dumnezeu sa te vedem cu puiutul in brate!
|
|
| Bravo! Ti-am zis ca o sa fie bine! |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Lili felicitari!!!! Bebe sanatos iti doresc si la termen! |
|

Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| Felicitari Lily!!!! |
|
| Alexa, dar ce-ai patit, mama? Eu stiu ca e normal in sarcina sa fie mai abundente scurgerile! Nu ne da emotii! |
|

Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| andy07 wrote:Alina_N, eu te felicit tot aici, mi-am prins urechile cu grupul ala al vostru, nu cred ca o sa fac multi purici pe el Fii optimista si va fi bine!!! Adevarul e ca e prea multa agitatie acolo si la un momentdat devine greu de urmarit...mai ales daca nu esti obisnuita cu reteaua de socializare uneori si eu ma pierd in subiecte Eu am ramas asa..cu postatul pe forum pe chestii on topic, de exemplu mai nou intreb la gravidute ce am voie sa mananc si ce uleiuri de corp sa-mi cumpar...iar pe grup mai mult chestii pe care nu le pot scrie aici...cum ar fi intamplarea naspa de aseara..care oricum ar fi fost off-topic Pe grup mai e teroare si cu mancareaaaaaa noroc ca eu nu am cine stie ce pofte, sunt cu greturile momentan...am tras o spaima azi cu secretiile, dar la ora 11:30 am fost la baie si am vomitat...deci la ora obisnuita...pana acum o singura data am vomat dimineata, in rest numai pe la orele pranzului |
|

| carlita wrote:Alexa, dar ce-ai patit, mama? Eu stiu ca e normal in sarcina sa fie mai abundente scurgerile! Nu ne da emotii!
Pe scurt asa...ca nu as vrea sa mai intru in detalii (ma supara si cand imi amintesc) , aseara am tras o cearta zdravana cu sotul, dar naspa rau. Totul a plecat de la faptul ca i-a spus sora'sii de sarcina. In fine...cum spuneam..nici nu vreau sa imi amintesc, ca de-abia am reusit sa ma mai linistesc. L-am bagat astazi in sedinta si i-am spus niste lucruri drept in fata...l-am scuturat un pic, e decizia lui ce vrea sa faca in continuare, daca se schimba sau nu. Eu de astazi incolo o sa ma pun pe mine si pe bebe pe primul loc, pe nimeni altcineva. Daca nu e de acord cu asta si considera pe altcineva mai important decat propriul copil, duca-se..cu sor'sa...si cu cine o mai vrea el in brate, sa se spele cu neamurile pe cap. I-am pus in vedere sa se gandeasca bine, cu sora'sa si cu ma-sa nu poate face copii, oricat de importante ar fi pentru el. Tot cu o femeie va trebui sa traiasca...si nici o femeie insarcinata nu va accepta sa fie ea si copilul pe locul 2. Azi-dimineata cand am fost la baie si m-am sters am observat o secretie rozalie-maronie semi-transparenta...si am intrat in panica. Intr-un final am sunat medicul, mi-a zis sa pun utrogestan de 200, doua pe zi, sa iau no-spa 3 pe zi...si vineri la ora 18:30 ma duc la control. De dimineata de atunci nu am mai avut nici o scurgere...dna doctor a zis sa o sun daca devin mai intense sau mai abundente...dar acum nu mai este nimic. Orice ar fi fost...sigur de la faza de aseara a fost...sunt convinsa. Acum m-am linistit...de-asta nici nu vreau sa intru prea mult in detalii, sa nu imi mai aduc aminte. Am decis sa devin o nesimtita, pentru mine si pentru copilul meu. Daca altora nu le pasa ce se intampla, pai mie imi pasa, si inca cum ! |
|

|
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| Alexa001 wrote:Adevarul e ca e prea multa agitatie acolo si la un momentdat devine greu de urmarit...mai ales daca nu esti obisnuita cu reteaua de socializare  uneori si eu ma pierd in subiecte Eu am ramas asa..cu postatul pe forum pe chestii on topic, de exemplu mai nou intreb la gravidute ce am voie sa mananc si ce uleiuri de corp sa-mi cumpar...iar pe grup mai mult chestii pe care nu le pot scrie aici...cum ar fi intamplarea naspa de aseara..care oricum ar fi fost off-topic Pe grup mai e teroare si cu mancareaaaaaa  noroc ca eu nu am cine stie ce pofte, sunt cu greturile momentan...am tras o spaima azi cu secretiile, dar la ora 11:30 am fost la baie si am vomitat...deci la ora obisnuita...pana acum o singura data am vomat dimineata, in rest numai pe la orele pranzului
|
|

Inregistrat: 12/11/2015 Mesaje: 455
| Alexa001 wrote:Adevarul e ca e prea multa agitatie acolo si la un momentdat devine greu de urmarit...mai ales daca nu esti obisnuita cu reteaua de socializare  uneori si eu ma pierd in subiecte
Dar recunoaste ca suntem simpatice |
|
|