Clubul aspirantelor - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
andy07
Scris: Wednesday, July 6, 2016 4:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/10/2015
Lili Eu wrote:
Fetele cochetele!!! Valoarea e de 1128.32 yes dance computerlove

Bravo, Lili!!! dance
Vrem si poza de la eco!
Anna21
Scris: Wednesday, July 6, 2016 4:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/12/2016
Lili Eu wrote:

Superrrr majoreta majoreta majoreta
Crissy
Scris: Wednesday, July 6, 2016 4:22 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Lili Eu wrote:

Felicitari!! computerlove

PS: ai un mesaj privat
crysyam30
Scris: Wednesday, July 6, 2016 4:23 PM
Nivel

Inregistrat: 12/11/2015
Lili Eu wrote:

Super!!!! Inseamna ca o sa se vada la eco!!!!Felicitari!!Cheek Kiss
HOPE
Scris: Wednesday, July 6, 2016 4:23 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Lili Eu wrote:

Super!!! Foarte bine! Ma bucur pentru tine ! computerlove dance
carlita
Scris: Wednesday, July 6, 2016 4:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Felicitari, Alina, pt sarcina si rezultatele la beta! Sa dea Dumnezeu sa te vedem cu puiutul in brate!
carlita
Scris: Wednesday, July 6, 2016 4:27 PM
Nivel

Lili Eu wrote:

Bravo! Ti-am zis ca o sa fie bine! Cheek Kiss
NicoN
Scris: Wednesday, July 6, 2016 4:31 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Lili felicitari!!!! Bebe sanatos iti doresc si la termen!hearts
Flore
Scris: Wednesday, July 6, 2016 4:33 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
Felicitari Lily!!!!yes
carlita
Scris: Wednesday, July 6, 2016 4:42 PM
Nivel

Alexa, dar ce-ai patit, mama? Eu stiu ca e normal in sarcina sa fie mai abundente scurgerile! Nu ne da emotii! Cheek Kiss
Alexa001
Scris: Wednesday, July 6, 2016 4:50 PM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
andy07 wrote:

Alina_N, eu te felicit tot aici, mi-am prins urechile cu grupul ala al vostru, nu cred ca o sa fac multi purici pe el sic
Fii optimista si va fi bine!!!

Adevarul e ca e prea multa agitatie acolo si la un momentdat devine greu de urmarit...mai ales daca nu esti obisnuita cu reteaua de socializare ras uneori si eu ma pierd in subiecte Haha
Eu am ramas asa..cu postatul pe forum pe chestii on topic, de exemplu mai nou intreb la gravidute ce am voie sa mananc si ce uleiuri de corp sa-mi cumpar...iar pe grup mai mult chestii pe care nu le pot scrie aici...cum ar fi intamplarea naspa de aseara..care oricum ar fi fost off-topic Blushing
Pe grup mai e teroare si cu mancareaaaaaa hohot noroc ca eu nu am cine stie ce pofte, sunt cu greturile momentan...am tras o spaima azi cu secretiile, dar la ora 11:30 am fost la baie si am vomitat...deci la ora obisnuita...pana acum o singura data am vomat dimineata, in rest numai pe la orele pranzului Crazy
Alexa001
Scris: Wednesday, July 6, 2016 5:00 PM
Nivel

carlita wrote:
Alexa, dar ce-ai patit, mama? Eu stiu ca e normal in sarcina sa fie mai abundente scurgerile! Nu ne da emotii! Cheek Kiss

Pe scurt asa...ca nu as vrea sa mai intru in detalii (ma supara si cand imi amintesc) , aseara am tras o cearta zdravana cu sotul, dar naspa rau. Totul a plecat de la faptul ca i-a spus sora'sii de sarcina. In fine...cum spuneam..nici nu vreau sa imi amintesc, ca de-abia am reusit sa ma mai linistesc. L-am bagat astazi in sedinta si i-am spus niste lucruri drept in fata...l-am scuturat un pic, e decizia lui ce vrea sa faca in continuare, daca se schimba sau nu. Eu de astazi incolo o sa ma pun pe mine si pe bebe pe primul loc, pe nimeni altcineva. Daca nu e de acord cu asta si considera pe altcineva mai important decat propriul copil, duca-se..cu sor'sa...si cu cine o mai vrea el in brate, sa se spele cu neamurile pe cap. I-am pus in vedere sa se gandeasca bine, cu sora'sa si cu ma-sa nu poate face copii, oricat de importante ar fi pentru el. Tot cu o femeie va trebui sa traiasca...si nici o femeie insarcinata nu va accepta sa fie ea si copilul pe locul 2.
Azi-dimineata cand am fost la baie si m-am sters am observat o secretie rozalie-maronie semi-transparenta...si am intrat in panica. Intr-un final am sunat medicul, mi-a zis sa pun utrogestan de 200, doua pe zi, sa iau no-spa 3 pe zi...si vineri la ora 18:30 ma duc la control. De dimineata de atunci nu am mai avut nici o scurgere...dna doctor a zis sa o sun daca devin mai intense sau mai abundente...dar acum nu mai este nimic.
Orice ar fi fost...sigur de la faza de aseara a fost...sunt convinsa.
Acum m-am linistit...de-asta nici nu vreau sa intru prea mult in detalii, sa nu imi mai aduc aminte. Am decis sa devin o nesimtita, pentru mine si pentru copilul meu. Daca altora nu le pasa ce se intampla, pai mie imi pasa, si inca cum ! guns
Alexa001
Scris: Wednesday, July 6, 2016 5:01 PM
Nivel

Lili Eu wrote:

computerlove dance dance dance dance dance dance dance dance
Tania2105
Scris: Wednesday, July 6, 2016 5:05 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/21/2016
Alexa001 wrote:

Adevarul e ca e prea multa agitatie acolo si la un momentdat devine greu de urmarit...mai ales daca nu esti obisnuita cu reteaua de socializare ras uneori si eu ma pierd in subiecte Haha
Eu am ramas asa..cu postatul pe forum pe chestii on topic, de exemplu mai nou intreb la gravidute ce am voie sa mananc si ce uleiuri de corp sa-mi cumpar...iar pe grup mai mult chestii pe care nu le pot scrie aici...cum ar fi intamplarea naspa de aseara..care oricum ar fi fost off-topic Blushing
Pe grup mai e teroare si cu mancareaaaaaa hohot noroc ca eu nu am cine stie ce pofte, sunt cu greturile momentan...am tras o spaima azi cu secretiile, dar la ora 11:30 am fost la baie si am vomitat...deci la ora obisnuita...pana acum o singura data am vomat dimineata, in rest numai pe la orele pranzului Crazy

DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
crysyam30
Scris: Wednesday, July 6, 2016 5:12 PM
Nivel

Inregistrat: 12/11/2015
Alexa001 wrote:

Dar recunoaste ca suntem simpatice Hilar Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.