Clubul aspirantelor - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rubynne
Scris: Wednesday, July 6, 2016 3:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/24/2016
andy07 wrote:

Ce detalii sa scrie, ca nu stie, ca si mine. Tu ai zis de Alina N ca e gravida. A scris ea pe grupul de pe fb? Eu si carlita nu suntem inca acolo.

detaliile i le ceream Roxanei1993. Scuzati...fac mai multe lucruri deodata...phhh Crazy si am citat ce a zis carlita si trebuia sa citez ce a zis Roxana...
Crissy
Scris: Wednesday, July 6, 2016 3:12 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Rubynne wrote:

Da fetelor...a scris...si eu am certat-o ca nu a scris si aici pe forum...si am dat-o de gol ras, din prea mult entuziasm!

Later edit: eu sunt de vina ca am citat altceva, in loc s-o citez pe Roxana1993!

de la prea multa dragoste hearts hearts
Rubynne
Scris: Wednesday, July 6, 2016 3:13 PM
Nivel

Crissy wrote:

de la prea multa dragoste hearts hearts

am facut-o de oaie Crissy furisat fies

Da puteam sa jur ca a postat si ea...la ce val de burticute a fost...m-am ametit in ele...ce rusine am patit sorry1
Crissy
Scris: Wednesday, July 6, 2016 3:18 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Rubynne wrote:

nu cred ca Alina o sa se supere
carlita
Scris: Wednesday, July 6, 2016 3:41 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Rubynne wrote:

Da puteam sa jur ca a postat si ea...la ce val de burticute a fost...m-am ametit in ele...ce rusine am patit sorry1

Da' ce rusine? O fi avand Alina motivele ei de a scris doar pe grup, nu si aici. Ar fi fost doar 2 persoane in plus care sa o felicite si sa se bucure de reusita ei.
roxana1993
Scris: Wednesday, July 6, 2016 3:46 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/6/2016
Da Rubynne cand aflu ceva sigur ,promit sa anuntDistanceKiss Scuze daca am creat putina incurcatura
Alexa001
Scris: Wednesday, July 6, 2016 3:47 PM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
Ia uite cine are casuta nouaaaa ! Cheek Kiss
Fetelor, din casuta asta vreau sa va aud ca va mutati toate la gravidute ! Gata, no comment ! majoreta

Eu am avut ceva probleme personale si am cam tras chiulul, m-am speriat un pic si cu bobita ca am avut o scurgere mai ciudata de dimineata, dar acum sunt bine, secretii urate nu mai am, am sunat medicul, iau utrogestan 2 pe zi si no spa, pana vineri cand merg la eco. S-ar putea doar sa ma fi panicat degeaba...dar vreau sa ma asigur totusi...chiar daca nu e ceva grav.

va pup si va imbratisez pe toate ! computerlove
Alina_N
Scris: Wednesday, July 6, 2016 3:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/5/2015
Buna fetelor!!pupici

Multumim pentru noua casuta,eu mai raman in ea pana am confirmarea de la medic ca este in regula.
Daca anul trecut in iulie prindea bobita,anul acesta in iulie am avut parte de test pozitiv!coeur
Am facut 2 beta,cel de luni cu o valoare de 1749 si cel de azi cu o valoare de 4704Love
Sunt increzatoare ca de data asta o sa fie bine,maine merg la hematolog sa vad ce imi recomanda.

Va puuuup pe toate!campfire

NicoN
Scris: Wednesday, July 6, 2016 3:54 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Multumim de casuta noua...tot aici sunt la aspiriciplans plans
Rubynne
Scris: Wednesday, July 6, 2016 3:55 PM
Nivel

carlita wrote:

Da' ce rusine? O fi avand Alina motivele ei de a scris doar pe grup, nu si aici. Ar fi fost doar 2 persoane in plus care sa o felicite si sa se bucure de reusita ei.

rusine ca sunt neatenta tunete
Rubynne
Scris: Wednesday, July 6, 2016 4:00 PM
Nivel

Alina_N wrote:
Buna fetelor!!pupici

Multumim pentru noua casuta,eu mai raman in ea pana am confirmarea de la medic ca este in regula.
Daca anul trecut in iulie prindea bobita,anul acesta in iulie am avut parte de test pozitiv!coeur
Am facut 2 beta,cel de luni cu o valoare de 1749 si cel de azi cu o valoare de 4704Love
Sunt increzatoare ca de data asta o sa fie bine,maine merg la hematolog sa vad ce imi recomanda.

Sa ma impusti Alinush...duel guns
valicutza
Scris: Wednesday, July 6, 2016 4:13 PM
Nivel

Inregistrat: 5/11/2016
Alina_N wrote:
Buna fetelor!!pupici

Felicitari pentru beta baban!!!

acum am vazut in semnatura ta, diagnosticul pt sotul tau. imi poti spune daca a urmat vreun tratament ? si la cat timp dupa spermograma asta ai ramas insarcinata ? am scris si eu in semnatura rezultatul de la sot.
valicutza
Scris: Wednesday, July 6, 2016 4:16 PM
Nivel

Inregistrat: 5/11/2016
Alexa001 wrote:
Ia uite cine are casuta nouaaaa ! Cheek Kiss
Fetelor, din casuta asta vreau sa va aud ca va mutati toate la gravidute ! Gata, no comment ! majoreta

Eu am avut ceva probleme personale si am cam tras chiulul, m-am speriat un pic si cu bobita ca am avut o scurgere mai ciudata de dimineata, dar acum sunt bine, secretii urate nu mai am, am sunat medicul, iau utrogestan 2 pe zi si no spa, pana vineri cand merg la eco. S-ar putea doar sa ma fi panicat degeaba...dar vreau sa ma asigur totusi...chiar daca nu e ceva grav.

va pup si va imbratisez pe toate ! computerlove

asa vom face Alex, fugim toate dupa tine. bine ca te-ai linistit cu scurgerea , si eu am avut la ambele sarcini , si mi-a marit doza de progesteron si a fost bine.

plus ca azi ai implinit 7 saptamani ...mai ai inca 33 , sa stea bebe cumintel acolo pana la termen hearts majoreta majoreta majoreta
Lili Eu
Scris: Wednesday, July 6, 2016 4:18 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Fetele cochetele!!! Valoarea e de 1128.32 yes dance computerlove
andy07
Scris: Wednesday, July 6, 2016 4:20 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
Alina_N wrote:
Buna fetelor!!pupici

Alina_N, eu te felicit tot aici, mi-am prins urechile cu grupul ala al vostru, nu cred ca o sa fac multi purici pe el sic
Fii optimista si va fi bine!!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.