Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| andy07 wrote: Ce detalii sa scrie, ca nu stie, ca si mine. Tu ai zis de Alina N ca e gravida. A scris ea pe grupul de pe fb? Eu si carlita nu suntem inca acolo.
detaliile i le ceream Roxanei1993. Scuzati...fac mai multe lucruri deodata...phhh si am citat ce a zis carlita si trebuia sa citez ce a zis Roxana... |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Rubynne wrote:Da fetelor...a scris...si eu am certat-o ca nu a scris si aici pe forum...si am dat-o de gol , din prea mult entuziasm! Later edit: eu sunt de vina ca am citat altceva, in loc s-o citez pe Roxana1993! de la prea multa dragoste |
|
| Crissy wrote:de la prea multa dragoste
am facut-o de oaie Crissy
Da puteam sa jur ca a postat si ea...la ce val de burticute a fost...m-am ametit in ele...ce rusine am patit |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Rubynne wrote:am facut-o de oaie Crissy
nu cred ca Alina o sa se supere |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Rubynne wrote:am facut-o de oaie Crissy Da puteam sa jur ca a postat si ea...la ce val de burticute a fost...m-am ametit in ele...ce rusine am patit Da' ce rusine? O fi avand Alina motivele ei de a scris doar pe grup, nu si aici. Ar fi fost doar 2 persoane in plus care sa o felicite si sa se bucure de reusita ei. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/6/2016 Mesaje: 11
| Da Rubynne cand aflu ceva sigur ,promit sa anunt Scuze daca am creat putina incurcatura |
|
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Ia uite cine are casuta nouaaaa ! Fetelor, din casuta asta vreau sa va aud ca va mutati toate la gravidute ! Gata, no comment !
Eu am avut ceva probleme personale si am cam tras chiulul, m-am speriat un pic si cu bobita ca am avut o scurgere mai ciudata de dimineata, dar acum sunt bine, secretii urate nu mai am, am sunat medicul, iau utrogestan 2 pe zi si no spa, pana vineri cand merg la eco. S-ar putea doar sa ma fi panicat degeaba...dar vreau sa ma asigur totusi...chiar daca nu e ceva grav.
va pup si va imbratisez pe toate ! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2015 Mesaje: 302
| Buna fetelor!!
Multumim pentru noua casuta,eu mai raman in ea pana am confirmarea de la medic ca este in regula. Daca anul trecut in iulie prindea bobita,anul acesta in iulie am avut parte de test pozitiv! Am facut 2 beta,cel de luni cu o valoare de 1749 si cel de azi cu o valoare de 4704 Sunt increzatoare ca de data asta o sa fie bine,maine merg la hematolog sa vad ce imi recomanda.
Va puuuup pe toate!
|
|
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Multumim de casuta noua...tot aici sunt la aspirici |
|
| carlita wrote: Da' ce rusine? O fi avand Alina motivele ei de a scris doar pe grup, nu si aici. Ar fi fost doar 2 persoane in plus care sa o felicite si sa se bucure de reusita ei.
rusine ca sunt neatenta |
|
| Alina_N wrote:Buna fetelor!! Multumim pentru noua casuta,eu mai raman in ea pana am confirmarea de la medic ca este in regula. Daca anul trecut in iulie prindea bobita,anul acesta in iulie am avut parte de test pozitiv! Am facut 2 beta,cel de luni cu o valoare de 1749 si cel de azi cu o valoare de 4704 Sunt increzatoare ca de data asta o sa fie bine,maine merg la hematolog sa vad ce imi recomanda. Va puuuup pe toate!
Sa ma impusti Alinush... |
|
Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
| Alina_N wrote:Buna fetelor!! Multumim pentru noua casuta,eu mai raman in ea pana am confirmarea de la medic ca este in regula. Daca anul trecut in iulie prindea bobita,anul acesta in iulie am avut parte de test pozitiv! Am facut 2 beta,cel de luni cu o valoare de 1749 si cel de azi cu o valoare de 4704 Sunt increzatoare ca de data asta o sa fie bine,maine merg la hematolog sa vad ce imi recomanda. Va puuuup pe toate!
Felicitari pentru beta baban!!!
acum am vazut in semnatura ta, diagnosticul pt sotul tau. imi poti spune daca a urmat vreun tratament ? si la cat timp dupa spermograma asta ai ramas insarcinata ? am scris si eu in semnatura rezultatul de la sot. |
|
Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
| Alexa001 wrote:Ia uite cine are casuta nouaaaa ! Fetelor, din casuta asta vreau sa va aud ca va mutati toate la gravidute ! Gata, no comment ! Eu am avut ceva probleme personale si am cam tras chiulul, m-am speriat un pic si cu bobita ca am avut o scurgere mai ciudata de dimineata, dar acum sunt bine, secretii urate nu mai am, am sunat medicul, iau utrogestan 2 pe zi si no spa, pana vineri cand merg la eco. S-ar putea doar sa ma fi panicat degeaba...dar vreau sa ma asigur totusi...chiar daca nu e ceva grav. va pup si va imbratisez pe toate !
asa vom face Alex, fugim toate dupa tine. bine ca te-ai linistit cu scurgerea , si eu am avut la ambele sarcini , si mi-a marit doza de progesteron si a fost bine.
plus ca azi ai implinit 7 saptamani ...mai ai inca 33 , sa stea bebe cumintel acolo pana la termen |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Fetele cochetele!!! Valoarea e de 1128.32 |
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Alina_N wrote:Buna fetelor!! Multumim pentru noua casuta,eu mai raman in ea pana am confirmarea de la medic ca este in regula. Daca anul trecut in iulie prindea bobita,anul acesta in iulie am avut parte de test pozitiv! Am facut 2 beta,cel de luni cu o valoare de 1749 si cel de azi cu o valoare de 4704 Sunt increzatoare ca de data asta o sa fie bine,maine merg la hematolog sa vad ce imi recomanda. Va puuuup pe toate! Alina_N, eu te felicit tot aici, mi-am prins urechile cu grupul ala al vostru, nu cred ca o sa fac multi purici pe el Fii optimista si va fi bine!!! |
|
|