Clubul aspirantelor - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rubynne
Scris: Sunday, July 10, 2016 5:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/24/2016
Lili Eu wrote:
Nu imi vine sa cred ca liniste e la aspitici!!!Haha pun pariu ca toate ati bebelit cu spor luna asta si o sa avem dublu teste pozitive fata de luna trecuta!!!Lol va trimit si eu praf de burticuta sa se prinda bebele si la voi! puffff confeti pufffff confeti puffff confeti confeti computerlove

Multumim Lili...asa e in weekend, mai pleaca fetele prin plimbari sa bebeleasca cu sotii...fara stres. Unii care raman acasa se odihnesc. E muulta liniste pe aici. Da sa vezi de maine ce furnicute-albinute vor fi si "toca-toca" topai
computerlove
Lili Eu
Scris: Sunday, July 10, 2016 5:37 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Rubynne wrote:

Multumim Lili...asa e in weekend, mai pleaca fetele prin plimbari sa bebeleasca cu sotii...fara stres. Unii care raman acasa se odihnesc. E muulta liniste pe aici. Da sa vezi de maine ce furnicute-albinute vor fi si "toca-toca" topai
computerlove
Da, da sigur nu o sa pot tine pasul cu ele hohot Gossip grup computerlove
bright
Scris: Sunday, July 10, 2016 8:22 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/10/2016
Buna fetele!
Eu am ramas in urma: munca, examene, mai e putin...
Korina, felicitari, ma bucur foarte mult pt tn. Bobita puternica si sanatoasaBuddy1
LiliEu felicitari pt beta si bebe sanatos
Mireimi pare rau pt bunica! Condoleante!

Celorlalte fete le doresc spor la bebelit si sa vina bobitele .
A cata zi dpo s poate face un test de sarcina?
Lili Eu
Scris: Sunday, July 10, 2016 8:29 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
bright wrote:
Buna fetele!
Korina, felicitari, ma bucur foarte mult pt tn. Bobita puternica si sanatoasaBuddy1

Multumesc!! in z12 sau z13 dpo sa vezi ceva la test nu cum am facut eu in z10 de ma uitam cu lupa la el Haha sa dea DD sa fie bobita Hands computerlove
bright
Scris: Sunday, July 10, 2016 8:41 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/10/2016
Lili Eu wrote:
Multumesc!! in z12 sau z13 dpo sa vezi ceva la test nu cum am facut eu in z10 de ma uitam cu lupa la el Haha sa dea DD sa fie bobita Hands computerlove

ras Si uite ca e bobita hainoroc
Mai astept..Cheek Kiss
mya28
Scris: Sunday, July 10, 2016 11:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2015
Buna fetelor,am revenit si eu.am fost la Herculane intr-un mini concediu apoi cateva zile in franta si in belgia.am inceput sa iau si dostinex si sincer nu ma simt chiar bine.am dozat si progesteronul abia astept sa vad rezultatul maine.dar presimt ca nu o sa fie ok.
Felicitari gravidutelor..sunteti atat de multe luna asta.ma bucur din suflet pt voi.
Ma primiti si pe mine pe grupul de pe fb?
Mire
Scris: Monday, July 11, 2016 12:30 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
bright wrote:
Buna fetele!

Saru'mana!Cray Cheek Kiss
E intr-o lume mai buna acum,alaturi de cei dragi de acolo.

Prin z14dpo ar trebui sa iasa sigur...
AnonymAB
Scris: Monday, July 11, 2016 7:52 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Neata fetelor! La multi ani, Nico! Sa ti se implineasca toate dorintele! Mie mi-a scazut iar temp. si nu am bebelit... testele tot negative au fost...
Rubynne
Scris: Monday, July 11, 2016 8:28 AM
Nivel

Aniela B. wrote:
Neata fetelor! La multi ani, Nico! Sa ti se implineasca toate dorintele! Mie mi-a scazut iar temp. si nu am bebelit... testele tot negative au fost...

Off Aniela...dar esti sigura ca ai ovulat? Hai curaj...luna viitoare va fi mai bine! DistanceKiss
Eu una luna asta clar nuam ovulat...ca la balamuc pale

Rubynne
Scris: Monday, July 11, 2016 8:35 AM
Nivel

mya28 wrote:
Buna fetelor,am revenit si eu.am fost la Herculane intr-un mini concediu apoi cateva zile in franta si in belgia.am inceput sa iau si dostinex si sincer nu ma simt chiar bine.am dozat si progesteronul abia astept sa vad rezultatul maine.dar presimt ca nu o sa fie ok.
Felicitari gravidutelor..sunteti atat de multe luna asta.ma bucur din suflet pt voi.
Ma primiti si pe mine pe grupul de pe fb?

Ai mesaj privat de la mine.
Flore
Scris: Monday, July 11, 2016 8:42 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
Buna dimineata fetelor!!O saptamana cu spor in toate si plina de teste pozitive va doresc!!!
Mya bine ai revenit printre noi si te asteptam in clubul nostru privatchitara hainoroc
AnonymAB
Scris: Monday, July 11, 2016 8:49 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Pai nu stiu daca am ovulat dar eu cred ca da. Nu inteleg de ce sa nu.. acum singurul semn e disonfortul din partea stanga, a si a fost si ceva albus de ou vreo 2 zile. Chiar asa sa nu mai ovulez!pale
Mire
Scris: Monday, July 11, 2016 9:20 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
Aniela B. wrote:
Pai nu stiu daca am ovulat dar eu cred ca da. Nu inteleg de ce sa nu.. acum singurul semn e disonfortul din partea stanga, a si a fost si ceva albus de ou vreo 2 zile. Chiar asa sa nu mai ovulez!pale

Teste de ovulatie ai mai facut??
Alina_N
Scris: Monday, July 11, 2016 9:30 AM
Nivel

Inregistrat: 8/5/2015
Buna dimi!!!
Lili eu zic ca e bine sa mergi luni,poate are si activitate cardiaca atunci coeur
Eu cand am fost la eco endovaginala s-a vazut saculetul de 6 mm,la 5 sapt si 1 zi de sarcina.
Mi-a zis ca este perfect,ca altceva nici nu avea ce sa vada si sa ma duc peste 2 sapt sa ii auzim inimioara.O sa merg pe 20,ca pe 21 plecam in concediu.
Tu ce simptome ai?

Sa aveti o saptamana frumoasa!!iloveyou

Anna21
Scris: Monday, July 11, 2016 9:31 AM
Nivel

Inregistrat: 4/12/2016
Neata gagici !

Eu tot in aceasi situatie sunt! Temperatura a mai scazut putin, dar rozica nu a venit pana in momentul asta. Sa mai fac un test maine sau sa mai astept ?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.