Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Mire wrote:Ce bobita frumoasa ai tu!!! Sa stea cumintica pana la termen si sa se face mare!! Doamne ajuta!!! sa dea DD mire sa fie sanatoasa!! multumesc mult si nu mai fi tristuta ce sa faci asta e viata uneori e nedreapta dar trebuie sa ne ridicam sa mergem inainte ,te pup si ai gruja de tine! |
|

| Bby88 sa sti ca am gasit pregnyl la sensiblu 15 lei cutia cu doua fiole, dar pe cutie scrie in romana, pe cele care la cumoaram de la tutu erau romanesti , vine maine cuneva sa imi faca acasa fata asta e asistenta dar a zis ca nu a mai facut dar daca are prospect in romana se descurca si eu la tutu am dar atunci 180 pe 2 cutii pate difera ca e alta firma nu stiu ce sa zic |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Lili Eu wrote:Bby88 sa sti ca am gasit pregnyl la sensiblu 15 lei cutia cu doua fiole, dar pe cutie scrie in romana, pe cele care la cumoaram de la tutu erau romanesti , vine maine cuneva sa imi faca acasa fata asta e asistenta dar a zis ca nu a mai facut dar daca are prospect in romana se descurca  si eu la tutu am dar atunci 180 pe 2 cutii  pate difera ca e alta firma nu stiu ce sa zic Crede-ma e fix acela?i lucru doar ca toate clinicile profita de faptul ca lumea ?tie ca nu prea se gase?te si il vand la un pret nesim?it. De scris pe cele din clinici nu scrie in romana pt ca le comanda direct de la producatori si par mai inaccesibile asa sigur se va descurca daca nu da o Cautare pe YouTube ca e plin de tutoriale. Eu de acolo am înva?at sa imi fac Injec?ii. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Lili Eu wrote: aaa deci nu sa vazut nimic la abdominala? Nu ...tu ai facut eco transvaginala?... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| valicutza wrote:bafta Korina luni la eco, sa reusesti sa vezi si tu bobita !!!  te asteptam cu vesti luni ! Ms frumos!!! Si eu abia astept sa o vad!!! |
|

| bby88 wrote:Crede-ma e fix acela?i lucru doar ca toate clinicile profita de faptul ca lumea ?tie ca nu prea se gase?te si il vand la un pret nesim?it. De scris pe cele din clinici nu scrie in romana pt ca le comanda direct de la producatori si par mai inaccesibile asa  sigur se va descurca daca nu da o Cautare pe YouTube ca e plin de tutoriale. Eu de acolo am înva?at sa imi fac Injec?ii. Nu am facut injectia, al meu nu vrea sa imi faca vine fata aia care e asistenta maine sa imi faca dar sincer imi e teama sa o fac sa nu fac rau la bebe |
|

| korina wrote: Nu ...tu ai facut eco transvaginala?...
da trans vaginala si aveam sacul gestional 7,6 mm si am inteles ca trebuie sa fie sacul gestional de la 10-15 mm sa se vada embrionul cand creste embrionul de 5mm, intre 5,5 si 6 saptamani uff mai am o gramada de timp de asteptat pana o vad iar! |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Lili Eu wrote: Nu am facut injectia, al meu nu vrea sa imi faca  vine fata aia care e asistenta maine sa imi faca dar sincer imi e teama sa o fac sa nu fac rau la bebe
Lili gata cu teama. Nu stresa bobita. Daca medicul ?i-a dar sa faci ?i-a dat tocmai sa ii fie bine lui bebe. Nu ?i-a explicat de ce? |
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| fetele, voi cat timp stati in pat dupa bebeleala? mai ales cele care ati ramas, cum ati facut in luna aia? s-a intamplat cuiva sa ramana dupa ce a prestat si a plecat? |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| andy07 wrote:fetele, voi cat timp stati in pat dupa bebeleala? mai ales cele care ati ramas, cum ati facut in luna aia? s-a intamplat cuiva sa ramana dupa ce a prestat si a plecat? Daca ai egg si spermograma sanatoasa nu e asta problema in a ramane. Nu trebuie sa stai jumatate de ora. |
|

| bby88 wrote:
Lili gata cu teama. Nu stresa bobita. Daca medicul ?i-a dar sa faci ?i-a dat tocmai sa ii fie bine lui bebe. Nu ?i-a explicat de ce?
Acum nu am intrebat dar stiu de data trecuta ca pt a se fixa bebe bune in uter o fac maine |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/2/2016 Mesaje: 170
| andy07 wrote:fetele, voi cat timp stati in pat dupa bebeleala? mai ales cele care ati ramas, cum ati facut in luna aia? s-a intamplat cuiva sa ramana dupa ce a prestat si a plecat? Eu incerc sa stau macar 15 minute in pozitie orizontala. |
|

Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Pup toate aspiricile! Ca citesc din umbra |
|

| Nu imi vine sa cred ca liniste e la aspitici!!! pun pariu ca toate ati bebelit cu spor luna asta si o sa avem dublu teste pozitive fata de luna trecuta!!! va trimit si eu praf de burticuta sa se prinda bebele si la voi! puffff pufffff puffff |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| andy07 wrote:fetele, voi cat timp stati in pat dupa bebeleala? mai ales cele care ati ramas, cum ati facut in luna aia? s-a intamplat cuiva sa ramana dupa ce a prestat si a plecat?
Eu stau cate 20de min cu picioarele in aer si o ora lejer in pat..si degeaba. |
|
|