Nivel: Membru
Inregistrat: 7/6/2016 Mesaje: 11
| hyllan , da regulat |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/11/2015 Mesaje: 455
| roxana1993 wrote:hyllan , da regulat
Fugi maine dimineata si fa un beta hcg si scapi de dubii!!1 Sa fie bine iti doresc!!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Nu am auzit sa aibe linie de uscare, nu s-a plans nimeni. CM e regulat? te stii cu intarzieri? Ai verificat cumva daca ai ovulat (tb, teste, eco)? E f posibil sa fie sarcina, sa fii ovulat tarziu...ai doua variante: ori mai astepti 2 zile si repeti cu un test cu o sensibilitate mai mare cum ar fi Viola, ori te duci si faci beta-hcg care iti va spune 100% daca esti sau nu insarcinata. |
|
| Multumesc. Din pacate deseara plecam la tara , la parintii mei, timp de o saptamana , doar dupa voi putea face alte teste |
|
| roxana1993 wrote:Multumesc. Din pacate deseara plecam la tara , la parintii mei, timp de o saptamana , doar dupa voi putea face alte teste fugi la farmacie si cumpara un Viola...are sensibilitate f mare! Si daca nu poti, ai grija la ce mananci si sa nu ridici greutati, sa nu te obosesti. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Cu mare drag, fetele! Ma bucur foarte, foarte tare sa aud ca avem asa multe burticutze!!! |
|
| Sincer nu am verificat nimic , nu ne-a trecut prin gand venirea unui nou membru , dar daca e sa fie e bine-venit. |
|
| Multumesc mult pt sfaturi , m-am entuziasmat , , sper sa nu fie degeaba. |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| andy07 wrote:Alina_N e gravida? A scris pe forum? Am ratat. Asa e,Alina? Doamne-ajuta sa fie, dar noua nu ne-a spus inca, asa ca n-avem de unde sa stim. Deci, deocamdata, ramane cu noi! Lasa ca e bine si la noi; avem casuta draguta pt care iti multumim, Anelise!
|
|
| Roxana 1993
Sa ne spui si noua detaliile cand reusesti sa mai afli ceva! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 223
| Ce fain!!! |
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Rubynne wrote:
Sa ne spui si noua detaliile cand reusesti sa mai afli ceva!
Ce detalii sa scrie, ca nu stie, ca si mine. Tu ai zis de Alina N ca e gravida. A scris ea pe grupul de pe fb? Eu si carlita nu suntem inca acolo. |
|
| Rubynne wrote:
Sa ne spui si noua detaliile cand reusesti sa mai afli ceva!
Eu n-am aflat nimic in plus; doar am zis ca Alina nu ne-a anuntat ca ar fi insarcinata, ultima data (adica acum cateva zile) se "lupta" cu imbunatatirea spermogramei. Eu cred ca tu ai facut o confuzie! |
|
| andy07 wrote: Ce detalii sa scrie, ca nu stie, ca si mine. Tu ai zis de Alina N ca e gravida. A scris ea pe grupul de pe fb? Eu si carlita nu suntem inca acolo.
|
|
| andy07 wrote: Ce detalii sa scrie, ca nu stie, ca si mine. Tu ai zis de Alina N ca e gravida. A scris ea pe grupul de pe fb? Eu si carlita nu suntem inca acolo.
Da fetelor...a scris...si eu am certat-o ca nu a scris si aici pe forum...si am dat-o de gol , din prea mult entuziasm!
Later edit: eu sunt de vina ca am citat altceva, in loc s-o citez pe Roxana1993! |
|
|