Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
| Alexis21 wrote:Testele mele de azi!Primul facut dimineata, al doilea la pranz si ultimul acum 5 minute!Ovulez nu?Nu cred ca m-am inselat in privinta semnelor!
eu zic ca in vreo 2-3 zile ovulezi . si al meu azi a iesit linia de test mai intensa decat cea de control, deci probabil azi sau maine ovulez . tu bebeleste oricum , sigur nu ratati . tin pumnii ! |
|

| Alexis21 wrote:
Ce teste sunt astea?As vrea si eu unele cu mai multa vopsea.
eu folosesc Oview, si imi plac foarte mult, ies liniile destul de colorate , cand e cazul . eu iau mereu de la Help Net, si farmacia Tei . |
|

| korina wrote:Am fost luni dar a facut eco abdominals doar...merg lunea asta pt eco vaginala daca nu se vede la abdominala..
bafta Korina luni la eco, sa reusesti sa vezi si tu bobita !!! te asteptam cu vesti luni ! |
|

Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
| valicutza wrote:
off Anna, eram sigura ca vii cu 2 liniute . ce test ai facut ? poate e cu sensibilitate mare si inca e devreme..temperatura cum e?
Temperatura nu a scazut , tot sus e. Am facut surechek, din asta am gasit aici la mine la farmacie. Daca tot nu apare roza repet peste 2 -3 zile. |
|

| Anna21 wrote:
Temperatura nu a scazut , tot sus e. Am facut surechek, din asta am gasit aici la mine la farmacie. Daca tot nu apare roza repet peste 2 -3 zile.
asta se pozitiveaza greu, poate s-a implantat mai tarziu , eu zic ca inca sunt sanse. tin pumnii !!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| Anna21 wrote:Neata gagici.Testul a iesit asa cum ma asteptam si anume negativ. Acum astept sa vina rozica sa vedem si cand... Neatza E ciudata situatia ta...Nu inteleg ce e cu temperatura asta ridicata..Esti inca racita? Poate testul e cu sensibilitate mai mare, altfel nu-mi explic |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Anna21 wrote:Neata gagici.Testul a iesit asa cum ma asteptam si anume negativ. Acum astept sa vina rozica sa vedem si cand... Nu-mi vine sa cred mai ales ca temp e tot sus! Tu nu ai racit cumva la ovare in concediu? Ai stat cu picioarele in apa rece? |
|

| Nu sunt racita acum. Am fost atunci in concediu. Apa sa stii ca a fost foarte buna. Si nici nu am stat foarte mult in apa. Cand simteam ca mie frig ieseam. Nici eu nu inteleg dar m-am gandit si eu ca s-a implantat tarziu..acum asteptam sa vedem ce o sa mai fi. |
|

Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| Anna21 wrote:Neata gagici.Testul a iesit asa cum ma asteptam si anume negativ. Acum astept sa vina rozica sa vedem si cand... Neata!imi pare rau dar de ce te asteptai sa fie negativ?? |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Anna21 wrote:Neata gagici.Testul a iesit asa cum ma asteptam si anume negativ. Acum astept sa vina rozica sa vedem si cand... Uff, imi pare rau poate s-a inselat ff din cauza racelii si ti-a trasat ovulatia in z14 si tu sa fi ovulat mai tarziu.. ma gandesc z21 sigur ma corecteaza fetele daca gresesc! |
|

| Nu stiu sa zic de ce. Asa simteam eu ca o sa fie negativ. De vreo juma de ora a inceput sa ma doara si burtica. M-am gandit si la varianta ca poate am ovulat tarziu. Asteptam si vedem ce o sa fie. Nu vreau nici sa ma imbat cu apa rece.
Va pup de nu va vedeti! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Crissy wrote:Uff, imi pare rau poate s-a inselat ff din cauzaastai si ti-a trasat ovulatia in z14 si tu sa fi ovulat mai tarziu.. ma gandesc z21 sigur ma corecteaza fetele daca gresesc! Cred ca ai dreptate si e posibil sa fi ovulat in z21. In cazul asta, e facut prea repede testul. Mai vedem cum evolueaza temp zilele urmatoare. |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Weekend placut fetelor!! Eu sunt putin rupta de realitate,azi am fost la o pomana,imi "umplu timpul" numai cu d'astea. Asta e.. Incerc sa va citesc din urma acuma!Va pup!! |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Lili Eu wrote:fetelor am ajuns acasa sunt si fericita ce e bebe in uter dar un pic cu botic ca eu as fi vrut sa vad mai mult la eco:( dr a zis ca e bine ce se vede pt 5 saptamani si sa revin peste o saptamana, era foare suparat nu prea a stat de vorba ma expediat repede  mi-a dat retata si amalize de facut, o sa atazez poza
Ce bobita frumoasa ai tu!!! Sa stea cumintica pana la termen si sa se face mare!! Doamne ajuta!!! |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| valicutza wrote:Felicitari Lili pentru bobita !!!Sarcina usoara si bebe la termen, mare si sanatos ! multumesc!! desi stau ca pe ace cand ma gandesc ca am de asteptat atatea zile pana o sa merg iar la ecoo daca puteam sa ajung vineri era mai putin de asteptat dar nu pot sa ajung, asa pana lunea cealalta e un an |
|
|