Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| Tania2105 wrote: Cred ca urmeaza...testul nu e chiar 100% pozitiv...Mai jos ti-l atasez pe al meu sa vezi cum arata in ziua in care am ovulat..Lili are dreptate, linia de test trebuie sa fie mai intensa
Ce teste sunt astea?As vrea si eu unele cu mai multa vopsea. |
|

Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| Alexis21 wrote:
Ce teste sunt astea?As vrea si eu unele cu mai multa vopsea.
Nu se gasesc aici, sunt din Franta Le-am cumparat inca anul trecut cand locuiam acolo |
|

Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Lili Eu wrote:fetelor am ajuns acasa sunt si fericita ce e bebe in uter dar un pic cu botic ca eu as fi vrut sa vad mai mult la eco:( dr a zis ca e bine ce se vede pt 5 saptamani si sa revin peste o saptamana, era foare suparat nu prea a stat de vorba ma expediat repede  mi-a dat retata si amalize de facut, o sa atazez poza Ma bucur pt tine Lili Eu!!! Felicitari pt bobita!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| korina wrote:Ma bucur pt tine Lili Eu!!!  Felicitari pt bobita!! multumesc!! tu cand te duci la eco? |
|

Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Lili Eu wrote: multumesc!!  tu cand te duci la eco? Am fost luni dar a facut eco abdominals doar...merg lunea asta pt eco vaginala daca nu se vede la abdominala.. |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| korina wrote:Am fost luni dar a facut eco abdominals doar...merg lunea asta pt eco vaginala daca nu se vede la abdominala.. aaa deci nu sa vazut nimic la abdominala? |
|

Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| Buna dimi!!!Iata si cafeluta!Cine o bea cu mine?
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
| Buna dimineata,
si eu vin la cafeluta , abia acum m-am dat jos din pat, am bebelit de dimineata , deoarece mi-a iesit testul pozitiv , si am mai stat linistita vreo 2 ore .
azi avem de alergat prin oras, sa ne mai luam ce ne trebuie pentru concediu, sa incepem sa facem bagajele ca mai avem o saptamana si plecam.....abia asteptam concediul asta |
|

| Alina_N wrote:Buna fetelor! Lili Eu felicitari pt Beta! sa ai o sarcina usoara si la termen! Valicutza al meu nu a luat tratament,saptamana trecuta ajunsesem cu rezultatele la urolog si ne-a spus ca nu se sperie asa usor de formele lui,si ca in 6 luni sigur raman. I-a recomandat un stil de viata mai sanatos! Cred ca a contat si starea psihica,ne-am mai linistit de la avortul suferit... Eileen multumesc pentru urari,o sarcina usoara in continuare,sper sa ma alatur cat de curand burticilor,cu vesti bune! Andy multumesc!! Va pup!
am inteles, asa I-a spus si lui al meu la urolog, ca nu vor fi probleme din moment ce am conceput de 2 ori , I-a prescris doar profertil 2 pe zi , si a inceput deja sa le ia. I-am mai dat eu si omega 3 si vitamina c, ca nu strica. |
|

Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
| Neata gagici.Testul a iesit asa cum ma asteptam si anume negativ. Acum astept sa vina rozica sa vedem si cand... |
|

| Tania2105 wrote: Am facut laparoscopie in octombrie si erau ok...dar si pana atunci am incercat 1 an si ceva si tot nimic..am sa repet hsg cand e sa fac inseminare..cred...poate ma razgandesc
deci inseamna ca nu ar fi trompele de vina , spermograma e perfecta , eu zic ca ar trebui sa incercati sa fiti mai relaxati si sigur se va prinde si bebe. Vine concediul, poate vine si bebe. |
|

| Anna21 wrote:Neata gagici.Testul a iesit asa cum ma asteptam si anume negativ. Acum astept sa vina rozica sa vedem si cand...
off Anna, eram sigura ca vii cu 2 liniute . ce test ai facut ? poate e cu sensibilitate mare si inca e devreme..temperatura cum e? |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| valicutza wrote:Buna dimineata, si eu vin la cafeluta , abia acum m-am dat jos din pat, am bebelit de dimineata , deoarece mi-a iesit testul pozitiv , si am mai stat linistita vreo 2 ore . azi avem de alergat prin oras, sa ne mai luam ce ne trebuie pentru concediu, sa incepem sa facem bagajele  ca mai avem o saptamana si plecam.....abia asteptam concediul asta
Sa se prinda bobita! |
|

| Lili Eu wrote:fetelor am ajuns acasa sunt si fericita ce e bebe in uter dar un pic cu botic ca eu as fi vrut sa vad mai mult la eco:( dr a zis ca e bine ce se vede pt 5 saptamani si sa revin peste o saptamana, era foare suparat nu prea a stat de vorba ma expediat repede  mi-a dat retata si amalize de facut, o sa atazez poza
Felicitari Lili pentru bobita !!!Sarcina usoara si bebe la termen, mare si sanatos ! |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Anna21 wrote:Neata gagici.Testul a iesit asa cum ma asteptam si anume negativ. Acum astept sa vina rozica sa vedem si cand... Off Anna...imi pare rau...o fi influentat raceala asa mult temperatura? E ciudat...huh Va fi bine. Cu speranta catre luna viitoare |
|
|