Clubul aspirantelor - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alexis21
Scris: Friday, July 8, 2016 9:33 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2016
Tania2105 wrote:

Cred ca urmeaza...testul nu e chiar 100% pozitiv...Mai jos ti-l atasez pe al meu sa vezi cum arata in ziua in care am ovulat..Lili are dreptate, linia de test trebuie sa fie mai intensa

Ce teste sunt astea?As vrea si eu unele cu mai multa vopsea.
Tania2105
Scris: Friday, July 8, 2016 9:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2016
Alexis21 wrote:

Ce teste sunt astea?As vrea si eu unele cu mai multa vopsea.

Nu se gasesc aici, sunt din FrantaDistanceKiss Le-am cumparat inca anul trecut cand locuiam acoloras
korina
Scris: Friday, July 8, 2016 10:28 PM
Nivel

Inregistrat: 6/3/2016
Lili Eu wrote:
fetelor am ajuns acasa sunt si fericita ce e bebe in uter dar un pic cu botic ca eu as fi vrut sa vad mai mult la eco:( dr a zis ca e bine ce se vede pt 5 saptamani si sa revin peste o saptamana, era foare suparat nu prea a stat de vorba ma expediat repede Lol mi-a dat retata si amalize de facut, o sa atazez poza computerlove

Ma bucur pt tine Lili Eu!!!dance Felicitari pt bobita!!
Lili Eu
Scris: Friday, July 8, 2016 10:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
korina wrote:

Ma bucur pt tine Lili Eu!!!dance Felicitari pt bobita!!
multumesc!!Cheek Kiss tu cand te duci la eco?
korina
Scris: Saturday, July 9, 2016 7:33 AM
Nivel

Inregistrat: 6/3/2016
Lili Eu wrote:
multumesc!!Cheek Kiss tu cand te duci la eco?

Am fost luni dar a facut eco abdominals doar...merg lunea asta pt eco vaginala daca nu se vede la abdominala..hearts
Lili Eu
Scris: Saturday, July 9, 2016 8:00 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
korina wrote:

Am fost luni dar a facut eco abdominals doar...merg lunea asta pt eco vaginala daca nu se vede la abdominala..hearts
aaa deci nu sa vazut nimic la abdominala? computerlove
Alexis21
Scris: Saturday, July 9, 2016 9:11 AM
Nivel

Inregistrat: 4/30/2016
Buna dimi!!!Iata si cafeluta!Cine o bea cu mine?
advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat advocat wav wav wav wav wav wav wav wav wav wav wav wav wav wav wav wav
valicutza
Scris: Saturday, July 9, 2016 9:40 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/11/2016
Buna dimineata,

si eu vin la cafeluta , abia acum m-am dat jos din pat, am bebelit de dimineata , deoarece mi-a iesit testul pozitiv , si am mai stat linistita vreo 2 ore .

azi avem de alergat prin oras, sa ne mai luam ce ne trebuie pentru concediu, sa incepem sa facem bagajele Hilar ca mai avem o saptamana si plecam.....abia asteptam concediul asta yes
valicutza
Scris: Saturday, July 9, 2016 9:43 AM
Nivel

Alina_N wrote:
Buna fetelor!
Lili Eu felicitari pt Beta! sa ai o sarcina usoara si la termen!Love
Valicutza al meu nu a luat tratament,saptamana trecuta ajunsesem cu rezultatele la urolog si ne-a spus ca nu se sperie asa usor de formele lui,si ca in 6 luni sigur raman.
I-a recomandat un stil de viata mai sanatos!
Cred ca a contat si starea psihica,ne-am mai linistit de la avortul suferit...
Eileen multumesc pentru urari,o sarcina usoara in continuare,sper sa ma alatur cat de curand burticilor,cu vesti bune!
Andy multumesc!!Hilar

Va pup!campfire

am inteles, asa I-a spus si lui al meu la urolog, ca nu vor fi probleme din moment ce am conceput de 2 ori , I-a prescris doar profertil 2 pe zi , si a inceput deja sa le ia. I-am mai dat eu si omega 3 si vitamina c, ca nu strica.
Anna21
Scris: Saturday, July 9, 2016 9:44 AM
Nivel

Inregistrat: 4/12/2016
Neata gagici.Testul a iesit asa cum ma asteptam si anume negativ. Acum astept sa vina rozica sa vedem si cand...
valicutza
Scris: Saturday, July 9, 2016 9:45 AM
Nivel

Tania2105 wrote:

Am facut laparoscopie in octombrie si erau ok...dar si pana atunci am incercat 1 an si ceva si tot nimic..am sa repet hsg cand e sa fac inseminare..cred...poate ma razgandesc

deci inseamna ca nu ar fi trompele de vina , spermograma e perfecta , eu zic ca ar trebui sa incercati sa fiti mai relaxati si sigur se va prinde si bebe. Vine concediul, poate vine si bebe. grup
valicutza
Scris: Saturday, July 9, 2016 9:46 AM
Nivel

Anna21 wrote:
Neata gagici.Testul a iesit asa cum ma asteptam si anume negativ. Acum astept sa vina rozica sa vedem si cand...

off Anna, eram sigura ca vii cu 2 liniute . ce test ai facut ? poate e cu sensibilitate mare si inca e devreme..temperatura cum e?
Rubynne
Scris: Saturday, July 9, 2016 9:47 AM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
valicutza wrote:
Buna dimineata,

si eu vin la cafeluta , abia acum m-am dat jos din pat, am bebelit de dimineata , deoarece mi-a iesit testul pozitiv , si am mai stat linistita vreo 2 ore .

azi avem de alergat prin oras, sa ne mai luam ce ne trebuie pentru concediu, sa incepem sa facem bagajele Hilar ca mai avem o saptamana si plecam.....abia asteptam concediul asta yes

majoreta majoreta majoreta
Sa se prinda bobita!
valicutza
Scris: Saturday, July 9, 2016 9:47 AM
Nivel

Lili Eu wrote:
fetelor am ajuns acasa sunt si fericita ce e bebe in uter dar un pic cu botic ca eu as fi vrut sa vad mai mult la eco:( dr a zis ca e bine ce se vede pt 5 saptamani si sa revin peste o saptamana, era foare suparat nu prea a stat de vorba ma expediat repede Lol mi-a dat retata si amalize de facut, o sa atazez poza computerlove

Felicitari Lili pentru bobita !!!Sarcina usoara si bebe la termen, mare si sanatos ! hearts
Rubynne
Scris: Saturday, July 9, 2016 9:48 AM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
Anna21 wrote:

Off Anna...imi pare rau...o fi influentat raceala asa mult temperatura? E ciudat...huhuff
Va fi bine. Cu speranta catre luna viitoare computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.