Clubul aspirantelor - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AnonymAB
Scris: Friday, July 8, 2016 4:28 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Cu rabdare eu zic ca toate o sa avem bebeii, doar ca e greu cu rabdarea asta hearts
Fetele, la mine cum vi se pare graficul? E prima luna cand masor si daca a fost in z14 nu am bebelit inainte :( daca a fost in z15 e mai bine. Of!!! Testele de ovulatie le am pozate dar nu am buton sa le atasez. Nici pe tel nici pe calc nu imi apare butonul si nu stiu de ce :(
Tania2105
Scris: Friday, July 8, 2016 5:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/21/2016
Aniela B. wrote:
Cu rabdare eu zic ca toate o sa avem bebeii, doar ca e greu cu rabdarea asta hearts
Fetele, la mine cum vi se pare graficul? E prima luna cand masor si daca a fost in z14 nu am bebelit inainte :( daca a fost in z15 e mai bine. Of!!! Testele de ovulatie le am pozate dar nu am buton sa le atasez. Nici pe tel nici pe calc nu imi apare butonul si nu stiu de ce :(

Eu tind totusi spre ziua 14..E scaderea aia brusca, ce se poate intalni inainte de ovulatie sau chiar in ziua ei, si dupa e crestereapupici
AnonymAB
Scris: Friday, July 8, 2016 5:04 PM

OF! :((((
valicutza
Scris: Friday, July 8, 2016 5:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/11/2016
Tania2105 wrote:

Am fost la dr azi cu spermograma sotului si a zis ca e perfecta, chiar daca are doar 30% normali, ca pot ramane lejer insarcinata...ca nu are rost sa facem inseminare..sunt bucuroasa pt el, dar eu sunt data peste cap..ce oi avea frate, de nu reusesc sa am si eu un bebe???NuImiPasa

hsg ai facut ?
Alina_N
Scris: Friday, July 8, 2016 5:14 PM
Nivel

Inregistrat: 8/5/2015
Buna fetelor!
Lili Eu felicitari pt Beta! sa ai o sarcina usoara si la termen!Love
Valicutza al meu nu a luat tratament,saptamana trecuta ajunsesem cu rezultatele la urolog si ne-a spus ca nu se sperie asa usor de formele lui,si ca in 6 luni sigur raman.
I-a recomandat un stil de viata mai sanatos!
Cred ca a contat si starea psihica,ne-am mai linistit de la avortul suferit...
Eileen multumesc pentru urari,o sarcina usoara in continuare,sper sa ma alatur cat de curand burticilor,cu vesti bune!
Andy multumesc!!Hilar

Va pup!campfire
valicutza
Scris: Friday, July 8, 2016 5:16 PM
Nivel

Inregistrat: 5/11/2016
Aniela B. wrote:
OF! :((((

poate totusi e bine, nu iti pierde speranta, cand e sa fie va fi grup
AnonymAB
Scris: Friday, July 8, 2016 5:38 PM

valicutza wrote:

poate totusi e bine, nu iti pierde speranta, cand e sa fie va fi grup

Da, asta asa e. O sa vedem, e vina mea ca vazusem testul si am zis ca o sa fie zilele urmatoare, era liniuta dar in nici un caz la fel de intensa ca cea de control.Si nu am bebelit...
Dar cand traseaza ff linia cu ovulatia? Ca si daca pun test de ovulatie pozitiv si alte valori pt temp. tot nu imi face..
Tania2105
Scris: Friday, July 8, 2016 5:48 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2016
valicutza wrote:

hsg ai facut ?

Am facut laparoscopie in octombrie si erau ok...dar si pana atunci am incercat 1 an si ceva si tot nimic..am sa repet hsg cand e sa fac inseminare..cred...poate ma razgandesc
Lili Eu
Scris: Friday, July 8, 2016 6:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
fetelor am ajuns acasa sunt si fericita ce e bebe in uter dar un pic cu botic ca eu as fi vrut sa vad mai mult la eco:( dr a zis ca e bine ce se vede pt 5 saptamani si sa revin peste o saptamana, era foare suparat nu prea a stat de vorba ma expediat repede Lol mi-a dat retata si amalize de facut, o sa atazez poza computerlove

Lili Eu attached the following image(s):
13627195_1185382924846529_4303164389135115058_n.jpg13590364_1185382894846532_8000405954660218140_n.jpg

Alexis21
Scris: Friday, July 8, 2016 6:35 PM
Nivel

Inregistrat: 4/30/2016
Buna fetelor.Scuze pentru absenta mea mare dar am avut niste probleme....mama mea s-a operat de fibrom si si-a scos tot...ieri am adus-o acasa si e foarte bine!Cu varicocelul sotului nu am facut nimic.Momentan nu se poate....aspira la un job si are de dat niste probe apoi 3 luni de scolarizare si o operatie ar da totul peste cap.Ma consolez cu gandul ca asta era problema si ca atunci cand o sa fie rezolvata o sa raman imediat, desi stiu ca e putin probabil....
Ovulatia mea este la timp....ieri am avut multa secretie sub forma de albus de ou si intepaturi, putin balonata si sani un pic sensibili.Eu zic ca mai clar de atat nu se poate.Sper sa fie bine pana la urma.Stiu doar ca daca sotul prinde jobul asta, ni se tripleaza venitul si deci...este binevenit!!!Felicitari gravidutelor si sper ca o sa le urmam si noi mai repede!pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
bby88
Scris: Friday, July 8, 2016 6:37 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Lili Eu wrote:
fetelor am ajuns acasa sunt si fericita ce e bebe in uter dar un pic cu botic ca eu as fi vrut sa vad mai mult la eco:( dr a zis ca e bine ce se vede pt 5 saptamani si sa revin peste o saptamana, era foare suparat nu prea a stat de vorba ma expediat repede Lol mi-a dat retata si amalize de facut, o sa atazez poza computerlove

Bravoooo!! FelicitariBravoo hearts ma gândeam eu ca va fi afectat. Oricum daca a zis ca e bine asa e si va fi pana la capat. Trebuie sa faci pregnyl sau sa le iei pe celelalte ca nu în?eleg ras
Flore
Scris: Friday, July 8, 2016 6:41 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
Lili Eu wrote:

Lasa Lily ca e bine!Priveste partea plina a paharului...important e sa fiti bine si peste o sapt o sa vii sa ne dai vesti ai mai bune!!computerlove
carlita
Scris: Friday, July 8, 2016 6:54 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Aniela B. wrote:

Dar cand traseaza ff linia cu ovulatia? Ca si daca pun test de ovulatie pozitiv si alte valori pt temp. tot nu imi face..

FF traseaza ovulatia dupa ce notezi 3 temperaturi crescute dupa momentul ovulatiei.
Lili Eu
Scris: Friday, July 8, 2016 7:03 PM
Nivel

bby88 wrote:

Bravoooo!! FelicitariBravoo hearts ma gândeam eu ca va fi afectat. Oricum daca a zis ca e bine asa e si va fi pana la capat. Trebuie sa faci pregnyl sau sa le iei pe celelalte ca nu în?eleg ras
tot ce e pe reteta trebuie sa iau, si pregnyl trebuie sa fac injectabil 1 fiola la 4 zile si data trecuta am facu 2 fiole si 2 le am acasa dar nu stiu ce sa fac daca se le fac sau nu , iam zis ca le am acasa, pregnyl nu se gaseste in farmaci si il cumperi de la ei din clinica de aia e incercuit atunci am dat 90 de lei pe 2 fiole!!da era foarte afectat daca iti zic ca era doar 2 persoane cand am ajuns la elLol nu imi venea sa cred ca de regule erau in jur de 10 persoane mereu computerlove
Lili Eu
Scris: Friday, July 8, 2016 7:07 PM
Nivel

FlorentinaC wrote:

Lasa Lily ca e bine!Priveste partea plina a paharului...important e sa fiti bine si peste o sapt o sa vii sa ne dai vesti ai mai bune!!computerlove
da stiu ca trebuie sa fiu optimistaCheek Kiss oricum nu pot sa ma duc vinerea viitoare si o sa ma duc luni pe data de 18 ca al meu e schimbul 2 saptamana cere vine si nu poate sa ma duca Lol computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.