Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| valicutza wrote:Fetelor eu cred ca ma retrag din lupta pentru bebe, nu mai am puterea necesara, totul se pune contra noastra. Abia ce am gasit putin curaj sa ne reapucam de aceasta lupta si din pacate nu am gasit nici doctorii capabili si dornici sa ne ajute , lasa ca sunteti tineri si aveti deja un copil... e clar ca natural in momentul de fata nu avem nici o sansa, de fiv nu avem buget , si poate asta e un semn de sus sa ne oprim si sa nu mai fortam lucrurile. Va tin pumnii ,voi sa aveti mai mult noroc si sa reusiti sa va indepliniti visul !
Hey Vali, de ce esti asa pesimista? Nu ca eu asi fi un exemplu bun, de gandire pozitiva, dar totusi...Ce s-a intamplat? De curand v-ati intors din vacanta, lucrurile isi urmau cursul, de unde vine aceasta hotarare atat de brusca sa opriti proiectul bebe? Sper sa fie ceva trecator |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| valicutza wrote:Fetelor eu cred ca ma retrag din lupta pentru bebe, nu mai am puterea necesara, totul se pune contra noastra. Abia ce am gasit putin curaj sa ne reapucam de aceasta lupta si din pacate nu am gasit nici doctorii capabili si dornici sa ne ajute , lasa ca sunteti tineri si aveti deja un copil... e clar ca natural in momentul de fata nu avem nici o sansa, de fiv nu avem buget , si poate asta e un semn de sus sa ne oprim si sa nu mai fortam lucrurile. Va tin pumnii ,voi sa aveti mai mult noroc si sa reusiti sa va indepliniti visul ! Hey Capul sus...e greu dar trebuie sa mai incercati. Scapati de varicocel si poate o sa reusiti natural. Chiar daca in momentul asta sansele ar fi mici nu incetati sa luptati, situatia se poate imbunatati considerabil dupa operatie |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Continuam aici. |