Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| Neata fetele, eu azi sunt rupta de lume, m-am grabit dimineata si mi-a uitat telefonul acasa, desi m-am culcat aseara la 9 tot aiurita sunt. Dupa cum vedeti in grafic azi e o scadere de temp deci maine o astept pe dezgrasiada de rozica . asta e mergem inainte, sa vedem ce facem cu sotul ca pana in concediu el merge la dr sa vedem cand il programeaza la operatia de varicocel, el e pregatit sufleteste deja .
Anemona, voi ce ziceti la munca in legatura cu operatia? tinand cont ca na nu e o urgenta de viata si de moarte, si ma refer la faptul ca trebuie sa stea 1 saptamana acasa in concediu medical...eu una nu as vrea sa stie nimeni la munca. Astept sugestii
In rest sunt |
|
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| monica maria wrote:La mine e relativ scurta, nu dureaza atatea zile!
Neata fetelor, Corectati-ma daca ma insel..dar eu stiam ca o faza luteala scurta nu e prea buna.. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Mihaela1234 wrote:
Neata fetelor, Corectati-ma daca ma insel..dar eu stiam ca o faza luteala scurta nu e prea buna..
insuficienta de faza luteala nu e ok pentru ca nu are bobita timp sa se prinda.. cred ca 11 zile minim trebuie sa fie dar ideal e peste 12
PS: monica eu sper sa te inseli si sa vii cu doua liniute |
|

Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| Mihaela1234 wrote:
Neata fetelor, Corectati-ma daca ma insel..dar eu stiam ca o faza luteala scurta nu e prea buna..
Dap asa stiam si eu, minim 12 zile... |
|

Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 400
| Mihaela1234 wrote:
La mine dupa calcul facut de ff e diferita de la luna la luna, luna trecuta imi spunea ca am avut 17 zile, inainte 11, si apoi 7 zile, deci pe asta nu ma pot baza! |
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| monica maria wrote:La mine dupa calcul facut de ff e diferita de la luna la luna, luna trecuta imi spunea ca am avut 17 zile, inainte 11, si apoi 7 zile, deci pe asta nu ma pot baza! Eu cred ca ovulatia a fost mai devreme decat e trasata, in z14. La multe femei progesteronul se elibereaza mai incet din corpul galben si in primele 2-3zile dpo temp nu creste f mult (slow riser). |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| slow riser nici nu-mi trecuse prin minte.. inseamna ca facem galerie mai devreme |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| andy07 wrote: si eu zic sa mergi tot la el, tragedia aia se putea intampla indiferent de interventia medicului sau nu. din pacate nu toate sarcinile au happy-ending.
stiu ca asa e cand e sa ai ginion ai, eu tot la el o sa merg dar ma gandesc si ca la iarna nu stiu ce vreme va fi si daca nu o sa pot sa ajung sa am si un dr aici in ploiesti mai e pana atunci dar cred ca o sa merg in paralel |
|

| andy07 wrote: Eu cred ca ovulatia a fost mai devreme decat e trasata, in z14. La multe femei progesteronul se elibereaza mai incet din corpul galben si in primele 2-3zile dpo temp nu creste f mult (slow riser).
Eu nu ma tare pricep la interpretat temperaturi dar nici nu vreau sa imi fac prea multe iluzii, am observat ca in fiecare luna in ziua 25 aveam o scadere de temperatura si luna asta am o crestere! |
|

| O sa vad cum stau cu temperatura si maine dimineata, dar eu nu am sperante! |
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| monica maria wrote:O sa vad cum stau cu temperatura si maine dimineata, dar eu nu am sperante! p De ce nu ai sperante, nu ai facut sex? :) Daca ai facut, s8gur sunt sperante. Mai ales ca luna asta ai ceva diferit de pana acum. |
|

| andy07 wrote:p De ce nu ai sperante, nu ai facut sex? :) Daca ai facut, s8gur sunt sperante. Mai ales ca luna asta ai ceva diferit de pana acum. Am facut, dar cred ca nu am facut cand trebuia, adica nu am prestat fix in perioada de ovulatie! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| monica, Anna, tu esti graviduta! Si era un pic ciudatel graficul tau dupa ovulatie! |
|

Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Mama mia da ce vorbarete sunteti
Greu tin pasul cu voi... |
|

| Carlita tu ai inceput sa imi faci galerie? Anna sigur e graviduta ca am vazut dimineata graficu ei! |
|
|