Clubul aspirantelor - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
clawdia
Scris: Friday, July 8, 2016 9:35 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/21/2014
Neata fetele, eu azi sunt rupta de lume, m-am grabit dimineata si mi-a uitat telefonul acasa, desi m-am culcat aseara la 9 hohot tot aiurita sunt. Dupa cum vedeti in grafic azi e o scadere de temp deci maine o astept pe dezgrasiada de rozica box2 nervi . asta e mergem inainte, sa vedem ce facem cu sotul ca pana in concediu el merge la dr sa vedem cand il programeaza la operatia de varicocel, el e pregatit sufleteste deja thumleft .

Anemona, voi ce ziceti la munca in legatura cu operatia? tinand cont ca na nu e o urgenta de viata si de moarte, si ma refer la faptul ca trebuie sa stea 1 saptamana acasa in concediu medical...eu una nu as vrea sa stie nimeni la munca. Astept sugestii Cheek Kiss

In rest suntCrazy
Mihaela1234
Scris: Friday, July 8, 2016 9:37 AM
Nivel

Inregistrat: 5/24/2016
monica maria wrote:

La mine e relativ scurta, nu dureaza atatea zile!Cheek Kiss

Neata fetelor,
Corectati-ma daca ma insel..dar eu stiam ca o faza luteala scurta nu e prea buna..
Crissy
Scris: Friday, July 8, 2016 9:45 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/7/2015
Mihaela1234 wrote:

Neata fetelor,
Corectati-ma daca ma insel..dar eu stiam ca o faza luteala scurta nu e prea buna..

insuficienta de faza luteala nu e ok pentru ca nu are bobita timp sa se prinda.. cred ca 11 zile minim trebuie sa fie dar ideal e peste 12

PS: monica eu sper sa te inseli si sa vii cu doua liniute hearts
clawdia
Scris: Friday, July 8, 2016 9:49 AM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Mihaela1234 wrote:

Neata fetelor,

Dap asa stiam si eu, minim 12 zile...
monica maria
Scris: Friday, July 8, 2016 9:51 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2016
Mihaela1234 wrote:

Neata fetelor,

La mine dupa calcul facut de ff e diferita de la luna la luna, luna trecuta imi spunea ca am avut 17 zile, inainte 11, si apoi 7 zile, deci pe asta nu ma pot baza!Cheek Kiss
andy07
Scris: Friday, July 8, 2016 9:57 AM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
monica maria wrote:

La mine dupa calcul facut de ff e diferita de la luna la luna, luna trecuta imi spunea ca am avut 17 zile, inainte 11, si apoi 7 zile, deci pe asta nu ma pot baza!Cheek Kiss

Eu cred ca ovulatia a fost mai devreme decat e trasata, in z14. La multe femei progesteronul se elibereaza mai incet din corpul galben si in primele 2-3zile dpo temp nu creste f mult (slow riser).
Crissy
Scris: Friday, July 8, 2016 10:01 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
slow riser nici nu-mi trecuse prin minte.. inseamna ca facem galerie mai devreme majoreta majoreta majoreta
Lili Eu
Scris: Friday, July 8, 2016 10:12 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
andy07 wrote:

si eu zic sa mergi tot la el, tragedia aia se putea intampla indiferent de interventia medicului sau nu. din pacate nu toate sarcinile au happy-ending.
stiu ca asa e cand e sa ai ginion ai, eu tot la el o sa merg dar ma gandesc si ca la iarna nu stiu ce vreme va fi si daca nu o sa pot sa ajung sa am si un dr aici in ploiesti mai e pana atunci dar cred ca o sa merg in paralel computerlove
monica maria
Scris: Friday, July 8, 2016 10:14 AM
Nivel

andy07 wrote:

Eu cred ca ovulatia a fost mai devreme decat e trasata, in z14. La multe femei progesteronul se elibereaza mai incet din corpul galben si in primele 2-3zile dpo temp nu creste f mult (slow riser).

Eu nu ma tare pricep la interpretat temperaturi dar nici nu vreau sa imi fac prea multe iluzii, am observat ca in fiecare luna in ziua 25 aveam o scadere de temperatura si luna asta am o crestere!Cheek Kiss
monica maria
Scris: Friday, July 8, 2016 10:15 AM
Nivel

Crissy wrote:
slow riser nici nu-mi trecuse prin minte.. inseamna ca facem galerie mai devreme majoreta majoreta majoreta

O sa vad cum stau cu temperatura si maine dimineata, dar eu nu am sperante!Cheek Kiss
andy07
Scris: Friday, July 8, 2016 10:32 AM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
monica maria wrote:

O sa vad cum stau cu temperatura si maine dimineata, dar eu nu am sperante!Cheek Kiss
p
De ce nu ai sperante, nu ai facut sex? :) Daca ai facut, s8gur sunt sperante. Mai ales ca luna asta ai ceva diferit de pana acum.
monica maria
Scris: Friday, July 8, 2016 10:52 AM
Nivel

andy07 wrote:
p
De ce nu ai sperante, nu ai facut sex? :) Daca ai facut, s8gur sunt sperante. Mai ales ca luna asta ai ceva diferit de pana acum.

Am facut, dar cred ca nu am facut cand trebuia, adica nu am prestat fix in perioada de ovulatie!
carlita
Scris: Friday, July 8, 2016 11:00 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
monica, majoreta majoreta majoreta
Anna, tu esti graviduta! Si era un pic ciudatel graficul tau dupa ovulatie! Cheek Kiss
Roxanine
Scris: Friday, July 8, 2016 11:01 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
Mama mia da ce vorbarete suntetiyes

Greu tin pasul cu voi...
monica maria
Scris: Friday, July 8, 2016 11:10 AM
Nivel

carlita wrote:
monica, majoreta majoreta majoreta
Anna, tu esti graviduta! Si era un pic ciudatel graficul tau dupa ovulatie! Cheek Kiss

Carlita tu ai inceput sa imi faci galerie? Anna sigur e graviduta ca am vazut dimineata graficu ei!Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.