Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| bby88 wrote:Temperatura ta urca mai mult fata de lunile trecute
Subscriu si uite MIRE ca in ziua 5 ai si o scadere brusca o fi de la implantare |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Rubynne wrote:Multumiim  . Eu una astept dar am temp prea mica dimineata. Pe parcursul zilei in schimb e 37.2...ciudat...
Eu o mai iau si seara asa din curiozitate cand stau inainte de culcare. Aseara de ex era 37.1,dimineata fusese 36,8. Iar in dimineata asta 37. Oscileaza oricum,seara nu e relevanta.Dar am termometrul pe noptiera si ma tenteaza. |
|
|

| Tania2105 wrote:Subscriu  si uite MIRE ca in ziua 5 ai si o scadere brusca  o fi de la implantare
Eu cred ca e din cauza ca este vara desi dorm cu geamurile deschise e f cald. E prea frumos,ma puneti sa sper |
|
|

| Si in martie am avut o scadere si nu a fost nimic..ca aveam si polipul si in pauza sexuala D'asta nu ma bazez pe temp si pe dip.. Mire attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| monica maria wrote:Toate avem de sarbatorit ceva in august, noi  sarbatorim pe 15 august, 11 ani de la prima imbratisare si de la primul fior  ! Si noi sarbatorim pe 15 august onomastica mea,pe 17 august ziua mea de nastere si 8 ani de la logodna...chiar daca suntem casatoriti de 2 ani tot sarbatorim si logodna.. |
|

| Mire wrote:Si in martie am avut o scadere si nu a fost nimic..ca aveam si polipul si in pauza sexuala D'asta nu ma bazez pe temp si pe dip..
Cam ai dreptate ce tine de temperatura....eu aveam mica de tot dupa ovulatie si am crezut ca nu am ovulat, dar ecografic s-a vazut altceva si dr a zis ca e bine ca o iau, dar sa nu ma bazez numai pe ea |
|

Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| korina wrote:Si noi sarbatorim pe 15 august onomastica mea,pe 17 august ziua mea de nastere si 8 ani de la logodna...chiar daca suntem casatoriti de 2 ani tot sarbatorim si logodna.. Noi pe 23 august facem 8 ani de casnicie....si tot pe 23 trebuie sa apara rozica...dar sper sa ma uite vreo 9 luni si sa ii fac un cadou frumos sotului meu...ar fi super sa fie asa!!! |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| bby88 wrote: E normal sa fie diferenta si sa fie asa mare pe parcursul zilei. De asta nici nu e indicat sa o mai iei daca nu o iei la aceeasi ora inainte de a cobora din pat. Nu ti-a dat medicul progesteron dupa ovulatie? Ai fost la eco si dupa spargere?
Am fost la eco si am ovulat. Medicul nu mi-a dat nimic. Nici data trecuta nu mi-a dat... Sunt trista deja si mai am ceva pana tre sa imi vina...dar sunt sigura ca nici de data asta nu e nimic...nu primesc un cadou frumos de ziua mea |
|

| Rubynne wrote:Am fost la eco si am ovulat. Medicul nu mi-a dat nimic. Nici data trecuta nu mi-a dat... Sunt trista deja si mai am ceva pana tre sa imi vina...dar sunt sigura ca nici de data asta nu e nimic...nu primesc un cadou frumos de ziua mea
Pai daca gandesti asa negativ, normal ca nu primesti nici un cadou frumos Hai capul sus, si pana nu vezi rosu, speranta este |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| AncaB7 wrote:De ovulat ovulez, cand..se pare ca nu cand ar trebui. Asta vreau sa fac, sa incep monitorizarea temperaturii ca sa imi fie mai usor. Oricum m-am mai linistit si sunt mai optimista. Pana la urma ii dau de cap Cam in situatia ta sunt si eu...de mult ai asa dereglari sau e prima luna? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/14/2016 Mesaje: 55
| NicoletaNisca wrote: Cam in situatia ta sunt si eu...de mult ai asa dereglari sau e prima luna?
Nu am avut niciodata ciclul regulat, cu exceptia perioadei in care am luat anticonceptionale. Din ce mi-a zis dr se pare ca nici nu o sa il am daca nu iau tratament. Oricum luna asta am avut cea mai mare intarziere, pana acum perioada max de intarziere a fost de doua sapt... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| Neata fetelor,
Am fost aseara cu sotul la dr, dupa cum v-am spus, iar concluzia e VARICOCEL grad 3 pe outul stang. Marti ne operam si sa speram ca ne ajuta Dumnezeu sa trecem cu bine peste acest hop, si apoi sa vina si la noi minunea mult dorita . Va povestesc cum a fost dupa operatie, si cum a decurs totul. E bine ca va sta doar 24 de ore in spital, iar apoi ii da drumul acasa. Va tin la curent cu ce se intampla. va pup |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
| clawdia wrote:Neata fetelor, Am fost aseara cu sotul la dr, dupa cum v-am spus, iar concluzia e VARICOCEL grad 3 pe outul stang. Marti ne operam si sa speram ca ne ajuta Dumnezeu sa trecem cu bine peste acest hop, si apoi sa vina si la noi minunea mult dorita  . Va povestesc cum a fost dupa operatie, si cum a decurs totul. E bine ca va sta doar 24 de ore in spital, iar apoi ii da drumul acasa. Va tin la curent cu ce se intampla. va pup
Macar stiti unde era problema. O sa fie bine.
In alta ordine de idei eu declar z1.
Te pup! |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Multumesc Tania! |
|

| Anna21 wrote:
Macar stiti unde era problema. O sa fie bine.
In alta ordine de idei eu declar z1.
Te pup!
Anna, iti urmaresc graficul a 2 luna deja...Sunt uimita de situatia ta, unde este problema, ce anume nu merge...Esti tanara, ovulezi, prestezi...Unde oare e hopul de care nu reusiti sa treceti? |
|
|
|