Clubul aspirantelor - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anna21
Scris: Thursday, August 11, 2016 1:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/12/2016
Fetelor help !!!! Am fost la baie si ce credeti ? nu a mai curs nimic de azi de dimi. Eu folosesc Ob -uri, si era foarte putin patat ob-ul. (scuze de detalii :D). De obicei eu nu am spoting, cand vine , vine cu dureri de burta cu tot tacamul. Burta nu ma mai doare deloc acum. M-a durut de dimineata chiar inainte sa vina, apoi deloc. Ce sa mai cred ?
Mire
Scris: Thursday, August 11, 2016 1:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/4/2015
carlita wrote:
Anna, z1 a venit ceas, exact cum trebuia .... daca nu te impingeam noi la test inainte, nu-l mai iroseai .....Crazy
Ruby, hai ca ti-a crescut binisor azi temp!!! DistanceKiss
Mire, nu cobi ca deocamdata stai bine! Buddy1

Haha tu vorbesti?? Sambata testezi?hearts computerlove hainoroc
FloreC
Scris: Thursday, August 11, 2016 1:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/6/2016
Anna21 wrote:
Fetelor help !!!! Am fost la baie si ce credeti ? nu a mai curs nimic de azi de dimi. Eu folosesc Ob -uri, si era foarte putin patat ob-ul. (scuze de detalii :D). De obicei eu nu am spoting, cand vine , vine cu dureri de burta cu tot tacamul. Burta nu ma mai doare deloc acum. M-a durut de dimineata chiar inainte sa vina, apoi deloc. Ce sa mai cred ?
Daca nu mai curge pana mâine nimic te a?teptam cu test pozitiv!!!majoreta
Anna21
Scris: Thursday, August 11, 2016 1:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/12/2016
FloreC wrote:
Daca nu mai curge pana mâine nimic te a?teptam cu test pozitiv!!!majoreta

Ar fi ceva hohot Eu astept si temperatura cu mare interes ras Am modificat si pe grafic si am trecut ca spoting momentan. Offf..ciudata sunt Crazy
kikka
Scris: Thursday, August 11, 2016 2:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/7/2016
a iesit beta2.184.05 deci e mai mult de dublu.primul a fost 84.13dance
andy07
Scris: Thursday, August 11, 2016 2:43 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
Felicitari, kika! Asteptam acum poza de la primul eco Bravoo
Sarcina usoara cu bebe rabdator pana la termen!
Tania2105
Scris: Thursday, August 11, 2016 2:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/21/2016
andy07 wrote:
Felicitari, kika! Asteptam acum poza de la primul eco Bravoo
Sarcina usoara cu bebe rabdator pana la termen!

Ce faci draga noastra? Ai ovulat cumva in ziua 12? ras ras
Alexa001
Scris: Thursday, August 11, 2016 3:03 PM
Nivel

Inregistrat: 11/23/2015
Fetelooooor, ce faceti ? ras revin si eu pe forum dupa o luuunga absenta Blushing am venit sa va imprastii praf de burtica, l-am lasat sa se adune confeti confeti confeti confeti confeti haideti, cine se mai muta la burtici?

Kikka, am vazut rezultatul la al doilea beta...felicitari ! topai nici nu ma asteptam sa fie altfel sic

Cine urmeaza la testat? Carlita parca se apropie...nu? Pe grup nu pot tine pasul...aici imi e mult mai usor sa va urmaresc, aveti graficele la semnaturi ras

Bun venit noilor aspirici...parca am vazut ceva nume noi pe aici pupici

Eu sunt bine...oarecum...ma lupt cu greturile si cu infectia urinara... Maine la 18:30 am programare la medic pentru dublu test, dar din pacate rezultatele la urocultura le primesc abia marti pale
Si sunt curioasa cum o sa imi recomande sa fac testul de sange..parca vad ca trebuie sa il fac sambata...vineri la ora 19 nu cred ca mai recolteaza nimeni Lol
carlita
Scris: Thursday, August 11, 2016 3:05 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Mire wrote:

Haha tu vorbesti?? Sambata testezi?hearts computerlove hainoroc

Da da, mai vorbesc si eu .... Big Laugh sambata testez, daca am ce, ca parca am usoare crampe, de parca as fi racit ....
carlita
Scris: Thursday, August 11, 2016 3:11 PM
Nivel

bby88 wrote:

Carlita frumos grafic. Presimt ca o urmezi pe Alexa cu bebe in luna 2 de tratament. Eu luna trecuta nu am luat temperatura nici pana la ovulatie. Luna asta abia am ovulat asa ca nu e cine ?tie ceLol daca ma hotarasc sa o mai iau pana la menstra o sa-l pun. Oricum graficele mele sunt la fel mereuras

Poate da Dumnezeu ... nu stiu ce sa zic; au mai imprastiat si Alexa, si kikka prafusor ... poate-poate ..Cheek Kiss
Si graficele mele is destul de asemanatoare, luna asta am scaderea aia de temp, in rest, cam la fel se mentin temperaturile ... Cred ca si andy a ovulat acum 2 zile, asa ca incepe asteptarea pt amandoua ... Doamne-ajuta! grup
carlita
Scris: Thursday, August 11, 2016 3:13 PM
Nivel

kikka wrote:
a iesit beta2.184.05 deci e mai mult de dublu.primul a fost 84.13dance

Felicitari din nou si sarcina usoara! DistanceKiss De acum te transferam oficial la burtici! newclap newclap newclap
Alexa001
Scris: Thursday, August 11, 2016 3:14 PM
Nivel

carlita wrote:

Poate da Dumnezeu ... nu stiu ce sa zic; au mai imprastiat si Alexa, si kikka prafusor ... poate-poate ..Cheek Kiss
Si graficele mele is destul de asemanatoare, luna asta am scaderea aia de temp, in rest, cam la fel se mentin temperaturile ... Cred ca si andy a ovulat acum 2 zile, asa ca incepe asteptarea pt amandoua ... Doamne-ajuta! grup

Scaderea aia de temperatura poate sa insemne nidatia...asa ca...tin pumnii ! ras majoreta majoreta majoreta
carlita
Scris: Thursday, August 11, 2016 3:18 PM
Nivel

Alexa001 wrote:
Fetelooooor, ce faceti ? ras revin si eu pe forum dupa o luuunga absenta Blushing am venit sa va imprastii praf de burtica, l-am lasat sa se adune confeti confeti confeti confeti confeti haideti, cine se mai muta la burtici?

Cine urmeaza la testat? Carlita parca se apropie...nu? Pe grup nu pot tine pasul...aici imi e mult mai usor sa va urmaresc, aveti graficele la semnaturi ras

Eu sunt bine...oarecum...ma lupt cu greturile si cu infectia urinara... Maine la 18:30 am programare la medic pentru dublu test, dar din pacate rezultatele la urocultura le primesc abia marti pale
Si sunt curioasa cum o sa imi recomande sa fac testul de sange..parca vad ca trebuie sa il fac sambata...vineri la ora 19 nu cred ca mai recolteaza nimeni Lol

Alexa, am sarit ceva pe aici ca sa prind prafusor bounce bounce bounce ca tot urmez eu la testare ... vedem cum e temp pana sambata ...
Multa bafta la dublu test! De greturi mai ai putin si scapi! Victory
Alexa001
Scris: Thursday, August 11, 2016 3:21 PM
Nivel

carlita wrote:

Alexa, am sarit ceva pe aici ca sa prind prafusor bounce bounce bounce ca tot urmez eu la testare ... vedem cum e temp pana sambata ...
Multa bafta la dublu test! De greturi mai ai putin si scapi! Victory

Multumesc ! Cheek Kiss
Ufff...sper si eu sa scap mai repede...ca m-au terminat ! Cel mai rau ma enerveaza ca nu pot manca sanatos...eu incerc sa mananc diversificat dar fructele si lactatele imi fac mai rau ca orice ! banghead
Astazi am reusit totusi sa tin in stomac o piersica si vreo 4 prune mai verzulii asa...sa vedem pana cand Lol
carlita
Scris: Thursday, August 11, 2016 3:21 PM
Nivel

Alexa001 wrote:

Scaderea aia de temperatura poate sa insemne nidatia...asa ca...tin pumnii ! ras majoreta majoreta majoreta

Ms, Alexa!iloveyou Eu tot comparam graficul meu cu al tau, cu al altor gravidute care inca il au in semnatura: Sin, Teo, georgy ... si nu prea ne corelam, asa ca .... doar timpul ne va da raspunsul ...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.