|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
| Fetelor help !!!! Am fost la baie si ce credeti ? nu a mai curs nimic de azi de dimi. Eu folosesc Ob -uri, si era foarte putin patat ob-ul. (scuze de detalii :D). De obicei eu nu am spoting, cand vine , vine cu dureri de burta cu tot tacamul. Burta nu ma mai doare deloc acum. M-a durut de dimineata chiar inainte sa vina, apoi deloc. Ce sa mai cred ? |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| carlita wrote:Anna, z1 a venit ceas, exact cum trebuia .... daca nu te impingeam noi la test inainte, nu-l mai iroseai ..... Ruby, hai ca ti-a crescut binisor azi temp!!! Mire, nu cobi ca deocamdata stai bine!
Haha tu vorbesti?? Sambata testezi? |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/6/2016 Mesaje: 241
| Anna21 wrote:Fetelor help !!!! Am fost la baie si ce credeti ? nu a mai curs nimic de azi de dimi. Eu folosesc Ob -uri, si era foarte putin patat ob-ul. (scuze de detalii :D). De obicei eu nu am spoting, cand vine , vine cu dureri de burta cu tot tacamul. Burta nu ma mai doare deloc acum. M-a durut de dimineata chiar inainte sa vina, apoi deloc. Ce sa mai cred ? Daca nu mai curge pana mâine nimic te a?teptam cu test pozitiv!!! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
| FloreC wrote:Daca nu mai curge pana mâine nimic te a?teptam cu test pozitiv!!!
Ar fi ceva Eu astept si temperatura cu mare interes Am modificat si pe grafic si am trecut ca spoting momentan. Offf..ciudata sunt |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2016 Mesaje: 214
| a iesit beta2.184.05 deci e mai mult de dublu.primul a fost 84.13 |
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Felicitari, kika! Asteptam acum poza de la primul eco Sarcina usoara cu bebe rabdator pana la termen! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| andy07 wrote:Felicitari, kika! Asteptam acum poza de la primul eco Sarcina usoara cu bebe rabdator pana la termen!
Ce faci draga noastra? Ai ovulat cumva in ziua 12? |
|

Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Fetelooooor, ce faceti ? revin si eu pe forum dupa o luuunga absenta am venit sa va imprastii praf de burtica, l-am lasat sa se adune haideti, cine se mai muta la burtici?
Kikka, am vazut rezultatul la al doilea beta...felicitari ! nici nu ma asteptam sa fie altfel
Cine urmeaza la testat? Carlita parca se apropie...nu? Pe grup nu pot tine pasul...aici imi e mult mai usor sa va urmaresc, aveti graficele la semnaturi
Bun venit noilor aspirici...parca am vazut ceva nume noi pe aici
Eu sunt bine...oarecum...ma lupt cu greturile si cu infectia urinara... Maine la 18:30 am programare la medic pentru dublu test, dar din pacate rezultatele la urocultura le primesc abia marti Si sunt curioasa cum o sa imi recomande sa fac testul de sange..parca vad ca trebuie sa il fac sambata...vineri la ora 19 nu cred ca mai recolteaza nimeni |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Da da, mai vorbesc si eu .... sambata testez, daca am ce, ca parca am usoare crampe, de parca as fi racit .... |
|
| bby88 wrote:Carlita frumos grafic. Presimt ca o urmezi pe Alexa cu bebe in luna 2 de tratament. Eu luna trecuta nu am luat temperatura nici pana la ovulatie. Luna asta abia am ovulat asa ca nu e cine ?tie ce  daca ma hotarasc sa o mai iau pana la menstra o sa-l pun. Oricum graficele mele sunt la fel mereu Poate da Dumnezeu ... nu stiu ce sa zic; au mai imprastiat si Alexa, si kikka prafusor ... poate-poate .. Si graficele mele is destul de asemanatoare, luna asta am scaderea aia de temp, in rest, cam la fel se mentin temperaturile ... Cred ca si andy a ovulat acum 2 zile, asa ca incepe asteptarea pt amandoua ... Doamne-ajuta! |
|
| kikka wrote:a iesit beta2.184.05 deci e mai mult de dublu.primul a fost 84.13 Felicitari din nou si sarcina usoara! De acum te transferam oficial la burtici! |
|

| carlita wrote:Poate da Dumnezeu ... nu stiu ce sa zic; au mai imprastiat si Alexa, si kikka prafusor ... poate-poate .. Si graficele mele is destul de asemanatoare, luna asta am scaderea aia de temp, in rest, cam la fel se mentin temperaturile ... Cred ca si andy a ovulat acum 2 zile, asa ca incepe asteptarea pt amandoua ... Doamne-ajuta!
Scaderea aia de temperatura poate sa insemne nidatia...asa ca...tin pumnii ! |
|
| Alexa001 wrote:Fetelooooor, ce faceti ?  revin si eu pe forum dupa o luuunga absenta  am venit sa va imprastii praf de burtica, l-am lasat sa se adune  haideti, cine se mai muta la burtici? Cine urmeaza la testat? Carlita parca se apropie...nu? Pe grup nu pot tine pasul...aici imi e mult mai usor sa va urmaresc, aveti graficele la semnaturi Eu sunt bine...oarecum...ma lupt cu greturile si cu infectia urinara... Maine la 18:30 am programare la medic pentru dublu test, dar din pacate rezultatele la urocultura le primesc abia marti Si sunt curioasa cum o sa imi recomande sa fac testul de sange..parca vad ca trebuie sa il fac sambata...vineri la ora 19 nu cred ca mai recolteaza nimeni Alexa, am sarit ceva pe aici ca sa prind prafusor ca tot urmez eu la testare ... vedem cum e temp pana sambata ... Multa bafta la dublu test! De greturi mai ai putin si scapi! |
|

| carlita wrote:Alexa, am sarit ceva pe aici ca sa prind prafusor  ca tot urmez eu la testare ... vedem cum e temp pana sambata ... Multa bafta la dublu test! De greturi mai ai putin si scapi!
Multumesc ! Ufff...sper si eu sa scap mai repede...ca m-au terminat ! Cel mai rau ma enerveaza ca nu pot manca sanatos...eu incerc sa mananc diversificat dar fructele si lactatele imi fac mai rau ca orice ! Astazi am reusit totusi sa tin in stomac o piersica si vreo 4 prune mai verzulii asa...sa vedem pana cand |
|
| Ms, Alexa! Eu tot comparam graficul meu cu al tau, cu al altor gravidute care inca il au in semnatura: Sin, Teo, georgy ... si nu prea ne corelam, asa ca .... doar timpul ne va da raspunsul ... |
|
|