|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
| carlita wrote:Anna, z1 a venit ceas, exact cum trebuia .... daca nu te impingeam noi la test inainte, nu-l mai iroseai ..... Ruby, hai ca ti-a crescut binisor azi temp!!! Mire, nu cobi ca deocamdata stai bine!
Chiar ceas! Dar am alta nelamurile. Mi-a iesit inhibina b mare. Este 172 pg/ml. Intervale de referinat:
Inhibina B* - ser congelat
- EIA cant kit 8* 172 pg/ml
Femei:
faza foliculara : 30 - 90 faza ovulatorie : 80 - 200 faza luteala : < 50 menstruatie ziua 1,2: 15 - 70 menstruatie ziua 3,4,5: 45 - 120 menopauza : < 10 Barbati: 120 - 400 <130-nr redus spermatozoizi si infertilitate <60-disfunctia spermatogenezei |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2016 Mesaje: 214
| Anna21 wrote:
Chiar ceas! Dar am alta nelamurile. Mi-a iesit inhibina b mare. Este 172 pg/ml. Intervale de referinat:
Inhibina B* - ser congelat
- EIA cant kit 8* 172 pg/ml
Femei:
faza foliculara : 30 - 90 faza ovulatorie : 80 - 200 faza luteala : < 50 menstruatie ziua 1,2: 15 - 70 menstruatie ziua 3,4,5: 45 - 120 menopauza : < 10 Barbati: 120 - 400 <130-nr redus spermatozoizi si infertilitate <60-disfunctia spermatogenezei eu zic ca e corelat cu amh ul care era si el mare.parca 6.7 daca nu ma insel.am citit ca se coreleaza si cu fsh.astea ti le a dat medicul sau le ai facut din proprie initiativa? |
|

| kikka wrote: eu zic ca e corelat cu amh ul care era si el mare.parca 6.7 daca nu ma insel.am citit ca se coreleaza si cu fsh.astea ti le a dat medicul sau le ai facut din proprie initiativa?
Amh -ul era 6.17 ng/ml 1.0 - 7.0 referinta
FSH -ul 5.29 mUI/m
Barbati: 0,95 - 11,95 Femei: -faza foliculara : 3,03 - 8,08 -mijlocul ciclului: 2,55 - 16,69 -faza luteala: 1,38 - 5,47 -menopauza: 26,72 - 133,41
Toate facute in z5 a cm. |
|

Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| valicutza wrote:
la ce spital se va opera ? cum a zis sa va pregatiti ?
Vali, mergem la spitalul jud Ilfov, acolo presteaza dnu dr. Iar ca pregatire i-a zis sa vina dimineata nemancat nebaut. A ramas sa ii dea sotul un tel cu o zi inainte cred ca sa il mai intrebe cate ceva. oricum eu habar n-am cum o sa fac pe acolo, nu stiu sa bag bani in buzunar...am incurcat-o . Din ce am citit pe net dr asta nu prea ia bani, dar sotul a zis ca va incerca sa ii dea, daca ia bine, daca nu si mai bine . apoi a zis ca a doua zi dimineata poate pleca acasa, si dupa nu stiu ce ii mai da, habar n-am o sa vedem.
Eu am zis ca merg si eu la ctrl luna asta, dar probabil ca nu voi mai merge... sau sa vedem daca dam ceva bani aici sau nu... daca dam, o las pe septembrie la urmatorul salariu, si probabil voi face hsg tot atunci, ca sa eliminam toate piedicile. si apoi DOamne ajuta sa vina bebeeeee |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/2/2016 Mesaje: 170
| eu sunt in z3...nu sunt nici suparata, nici fericita. De analize ne apucam tocmai in octombrie pentru ca august si septembrie sunt niste luni cu multe evenimente ce mananca multi bani din pacate. Incerc sa ma detasez cat mai mult in aceste doua luni, de asta nici nu am mai masurat temperatura, dar nu stiu in ce masura reusesc. Citesc zilnic pe aici...poate poate mai vad teste pozitive care sa ma incurajeze si pe mine |
|

| Anna21 wrote:
Amh -ul era 6.17 ng/ml 1.0 - 7.0 referinta
FSH -ul 5.29 mUI/m
Barbati: 0,95 - 11,95 Femei: -faza foliculara : 3,03 - 8,08 -mijlocul ciclului: 2,55 - 16,69 -faza luteala: 1,38 - 5,47 -menopauza: 26,72 - 133,41
Toate facute in z5 a cm.
Ana la ce laborator iti faci analizele? |
|

Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
| clawdia wrote:Vali, mergem la spitalul jud Ilfov, acolo presteaza dnu dr. Iar ca pregatire i-a zis sa vina dimineata nemancat nebaut. A ramas sa ii dea sotul un tel cu o zi inainte cred ca sa il mai intrebe cate ceva. oricum eu habar n-am cum o sa fac pe acolo, nu stiu sa bag bani in buzunar...am incurcat-o  . Din ce am citit pe net dr asta nu prea ia bani, dar sotul a zis ca va incerca sa ii dea, daca ia bine, daca nu si mai bine  . apoi a zis ca a doua zi dimineata poate pleca acasa, si dupa nu stiu ce ii mai da, habar n-am o sa vedem. Eu am zis ca merg si eu la ctrl luna asta, dar probabil ca nu voi mai merge... sau sa vedem daca dam ceva bani aici sau nu... daca dam, o las pe septembrie la urmatorul salariu, si probabil voi face hsg tot atunci, ca sa eliminam toate piedicile. si apoi DOamne ajuta sa vina bebeeeee
Bafta multa !! al meu a fost azi sa dozeze hormonii , maine -luni ies , si maine dimineata l-am programat si sa repete spermograma , la Mioara Matei la Genesys ..sper sa nu fie prea dezastru , ca e deja demoralizat dupa diagnosticul de ieri. si probabil saptamana viitoare ajungem iar la urolog cu rezultatele. |
|

| clawdia wrote:
Ana la ce laborator iti faci analizele?
Sanador. Acolo merg la si la medic. |
|

| Anna21 wrote:
Sanador. Acolo merg la si la medic.
am inteles, multumesc! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| valicutza wrote:
Bafta multa !! al meu a fost azi sa dozeze hormonii , maine -luni ies , si maine dimineata l-am programat si sa repete spermograma , la Mioara Matei la Genesys ..sper sa nu fie prea dezastru , ca e deja demoralizat dupa diagnosticul de ieri. si probabil saptamana viitoare ajungem iar la urolog cu rezultatele.
Pfff...faceti si voi ceva relaxant diseara. Incearca sa ii ridici si tu moralul ca nu are ceva foarte grav. Daca merge prea stresat riscati sa iasa mai proasta spermograma. Stresul din momentul recoltarii influenteaza mult rezultatele. Oricum la Genesys sunt destul de bune conditiile. Bafta sa iasa bine |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| kikka, tinem pumnii! bby, mi-e dor de un grafic de-al tau! S-au imputinat graficele sharate pe aici si mie imi place sa fac corelatii! clawdia, vali, va tinem pumnii sa fie o interventie cat mai putin traumatizanta pt soti! |
|

| bby88 wrote:Pfff...faceti si voi ceva relaxant diseara. Incearca sa ii ridici si tu moralul ca nu are ceva foarte grav. Daca merge prea stresat riscati sa iasa mai proasta spermograma. Stresul din momentul recoltarii influenteaza mult rezultatele. Oricum la Genesys sunt destul de bune conditiile. Bafta sa iasa bine
Eu il incurajez maxim si incerc sa ii ridic moralul . dar stiti cum sunt barbatii...se consuma, mai ales cand e vorba de barbatia lor. o sa trecem si peste hopul asta cu ajutorul lui Dumnezeu. i-am zis inclusiv ca dupa aia o sa ma lase insarcinata doar uitandu-se la mine sa il mai inveselesc. |
|

| carlita wrote:kikka, tinem pumnii! bby, mi-e dor de un grafic de-al tau! S-au imputinat graficele sharate pe aici si mie imi place sa fac corelatii! clawdia, vali, va tinem pumnii sa fie o interventie cat mai putin traumatizanta pt soti!
Doamne ajuta si multumesc mult pentru sprijin ! |
|

| sa va mai intreb daca mai exista vreo sansa sa fi ramas luna asta ...nu cred ca exista nu ? adica nu se obtin sarcini nu ? cu varicocel de grad 3 ... |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| valicutza wrote:sa va mai intreb daca mai exista vreo sansa sa fi ramas luna asta ...nu cred ca exista nu ? adica nu se obtin sarcini nu ? cu varicocel de grad 3 ...
Cum sa nu fie ?anse?? Normal ca sunt. Fi?i mai pozitivi
Carlita frumos grafic. Presimt ca o urmezi pe Alexa cu bebe in luna 2 de tratament. Eu luna trecuta nu am luat temperatura nici pana la ovulatie. Luna asta abia am ovulat asa ca nu e cine ?tie ce daca ma hotarasc sa o mai iau pana la menstra o sa-l pun. Oricum graficele mele sunt la fel mereu |
|
|