Clubul aspirantelor - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
valicutza
Scris: Thursday, August 11, 2016 10:04 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/11/2016
clawdia wrote:
Neata fetelor,DistanceKiss

Am fost aseara cu sotul la dr, dupa cum v-am spus, iar concluzia e VARICOCEL grad 3 pe outul stang. Marti ne operam si sa speram ca ne ajuta Dumnezeu sa trecem cu bine peste acest hop, si apoi sa vina si la noi minunea mult doritaHands . Va povestesc cum a fost dupa operatie, si cum a decurs totul. E bine ca va sta doar 24 de ore in spital, iar apoi ii da drumul acasa. Va tin la curent cu ce se intampla. va pupCheek Kiss

la ce spital se va opera ? cum a zis sa va pregatiti ?
valicutza
Scris: Thursday, August 11, 2016 10:05 AM
Nivel

Inregistrat: 5/11/2016
si noua ne-a zis aseara ca are varicocel bilateral, stang grad 3 drept grad 1 . Cray
a zis sa repetam spermograma, la dr Matei, deja i-am facut programare pt maine dimineata si hormonii tsh, lh si testosteron si apoi sa ne vedem iar. uff
Alexis21
Scris: Thursday, August 11, 2016 10:09 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2016
Buna dimineata fetelor.Eu cred ca alaltaieri am ovulat si am bebelit cu spor....si acum ma dor ovarele ca si cum ar trebui sa imi vina.E senzatia aceea de greutate in partea de jos.Plus ca si mijlocul ma ucide....o fi vreo raceala?Ar fi chiar culmea.Dar nu ar avea de ce....voi ati mai patit asa dupa ovulatie?NuStiu NuStiu
Alexis21
Scris: Thursday, August 11, 2016 10:14 AM
Nivel

valicutza wrote:
si noua ne-a zis aseara ca are varicocel bilateral, stang grad 3 drept grad 1 . Cray
a zis sa repetam spermograma, la dr Matei, deja i-am facut programare pt maine dimineata si hormonii tsh, lh si testosteron si apoi sa ne vedem iar. uff

Si sotul meu se va opera de varicocel.In perioada imediat urmatoare.Ideea e ca el a aplicat pentru un job care vreo luni de zile il tine in stand-by.Abia apoi se poate opera.
Anna21
Scris: Thursday, August 11, 2016 10:25 AM
Nivel

Inregistrat: 4/12/2016
Tania2105 wrote:

Anna, iti urmaresc graficul a 2 luna deja...Sunt uimita de situatia ta, unde este problema, ce anume nu merge...Esti tanara, ovulezi, prestezi...Unde oare e hopul de care nu reusiti sa treceti?NuImiPasa NuImiPasa NuImiPasa

Iubita mea, eu sunt bulversata cry Mai am o singura investigatie de facut, hsg -ul. Ori acolo e problema , ori la timpul de fluidificare al sotului ca era mare de 180 de minute. Incerc sa il conving sa ia Mucosolval, ziceau fetele ca ajuta. Alexa de exemplu, a ramas dupa ce i-a dat sotului Mucosolvan.ras

Am hormonalele bune, uterul arata bine, ovarele sunt curate..cum ai zis si tu ovulez. Am ajuns la concluzia ca ori trompele mele sunt infundate, ori e la sot la timpul de fluidificare.

Te pup Cheek Kiss

Alexis21
Scris: Thursday, August 11, 2016 10:29 AM
Nivel

Anna21 wrote:

Iubita mea, eu sunt bulversata cry Mai am o singura investigatie de facut, hsg -ul. Ori acolo e problema , ori la timpul de fluidificare al sotului ca era mare de 180 de minute. Incerc sa il conving sa ia Mucosolval, ziceau fetele ca ajuta. Alexa de exemplu, a ramas dupa ce i-a dat sotului Mucosolvan.ras

Am hormonalele bune, uterul arata bine, ovarele sunt curate..cum ai zis si tu ovulez. Am ajuns la concluzia ca ori trompele mele sunt infundate, ori e la sot la timpul de fluidificare.

Te pup Cheek Kiss

Si ai de gand sa faci hsg?Si app, tie ti-a venit acum la timp?
Anna21
Scris: Thursday, August 11, 2016 10:33 AM
Nivel

Alexis21 wrote:

Si ai de gand sa faci hsg?Si app, tie ti-a venit acum la timp?

Da, il fac. Dupa ce imi trece menstra merg sa fac secretiile sa fiu sigura ca nu am vreo infectie, desi papul a iesit bine. Iar la cm -ul urmator fac hsg -ul.

Pai mi-a venit la 26 de zile. Eu zic ca e la timp, pentru ca am ovulat in z12 + 14 zile faza luteala, cam aia e. :)
monica maria
Scris: Thursday, August 11, 2016 10:43 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2016
Anna21 wrote:

Da, il fac. Dupa ce imi trece menstra merg sa fac secretiile sa fiu sigura ca nu am vreo infectie, desi papul a iesit bine. Iar la cm -ul urmator fac hsg -ul.

Pai mi-a venit la 26 de zile. Eu zic ca e la timp, pentru ca am ovulat in z12 + 14 zile faza luteala, cam aia e. :)

Si eu merg sa fac secretiile si la urmatorul cm fac hsg, asa zic si eu ca tine, daca nu imi sunt trompele infundate chiar nu stiu care e cauza pt ca spermograma sotului e ff buna!Cheek Kiss
Alexis21
Scris: Thursday, August 11, 2016 10:45 AM
Nivel

Anna21 wrote:

Si asa iti vine mereu, la 26 de zile?
Anna21
Scris: Thursday, August 11, 2016 10:49 AM
Nivel

Alexis21 wrote:

Si asa iti vine mereu, la 26 de zile?

Nu, depinde de ziua in care ovulez. Am avut cm cand am ovulat in z13 si atunci mi-a venit la 27 de zile. Am observat ca pe ovarul drept ovulez mai devreme, pe stangul cam z14-z15.
Anna21
Scris: Thursday, August 11, 2016 10:50 AM
Nivel

monica maria wrote:

Si eu merg sa fac secretiile si la urmatorul cm fac hsg, asa zic si eu ca tine, daca nu imi sunt trompele infundate chiar nu stiu care e cauza pt ca spermograma sotului e ff buna!Cheek Kiss

Poate avem si bariera aia psihica, si frica ca poate nu o sa putem face niciodata...nu stiu..e ciudat :)
kikka
Scris: Thursday, August 11, 2016 10:54 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/7/2016
neata! am donat ptr beta iar.am mari emotiihainoroc am uitat sa va spun, cand am fost la monitorizare luna trecuta endometrul meu dupa ovulatie avea 6.7mm.deci era micut.si uite ca s a prins.deci nu e musai sa ai ditamai endometru.pupici
AncaB7
Scris: Thursday, August 11, 2016 10:59 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/14/2016
Alexis21 wrote:
Buna dimineata fetelor.Eu cred ca alaltaieri am ovulat si am bebelit cu spor....si acum ma dor ovarele ca si cum ar trebui sa imi vina.E senzatia aceea de greutate in partea de jos.Plus ca si mijlocul ma ucide....o fi vreo raceala?Ar fi chiar culmea.Dar nu ar avea de ce....voi ati mai patit asa dupa ovulatie?NuStiu NuStiu

Neata! Da, si eu am dureri de ovare si de mijloc in timpul si dupa ovulatie (luna asta au fost chiar puternice, nu puteam sa stau in picioare f mult). In plus am si o durere de cap puternica care de cele mai multe ori nu cedeaza la medicamente si ma tine vreo doua zile Bye2
Mire
Scris: Thursday, August 11, 2016 11:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/4/2015
kikka wrote:
neata! am donat ptr beta iar.am mari emotiihainoroc am uitat sa va spun, cand am fost la monitorizare luna trecuta endometrul meu dupa ovulatie avea 6.7mm.deci era micut.si uite ca s a prins.deci nu e musai sa ai ditamai endometru.pupici

Iti tinem pumnii!!hearts
Asta cu endometru e o incurajare f buna ptr mine!!
carlita
Scris: Thursday, August 11, 2016 11:17 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
Anna, z1 a venit ceas, exact cum trebuia .... daca nu te impingeam noi la test inainte, nu-l mai iroseai .....Crazy
Ruby, hai ca ti-a crescut binisor azi temp!!! DistanceKiss
Mire, nu cobi ca deocamdata stai bine! Buddy1
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.