|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
| clawdia wrote:Neata fetelor, Am fost aseara cu sotul la dr, dupa cum v-am spus, iar concluzia e VARICOCEL grad 3 pe outul stang. Marti ne operam si sa speram ca ne ajuta Dumnezeu sa trecem cu bine peste acest hop, si apoi sa vina si la noi minunea mult dorita  . Va povestesc cum a fost dupa operatie, si cum a decurs totul. E bine ca va sta doar 24 de ore in spital, iar apoi ii da drumul acasa. Va tin la curent cu ce se intampla. va pup
la ce spital se va opera ? cum a zis sa va pregatiti ? |

Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
| si noua ne-a zis aseara ca are varicocel bilateral, stang grad 3 drept grad 1 . a zis sa repetam spermograma, la dr Matei, deja i-am facut programare pt maine dimineata si hormonii tsh, lh si testosteron si apoi sa ne vedem iar. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| Buna dimineata fetelor.Eu cred ca alaltaieri am ovulat si am bebelit cu spor....si acum ma dor ovarele ca si cum ar trebui sa imi vina.E senzatia aceea de greutate in partea de jos.Plus ca si mijlocul ma ucide....o fi vreo raceala?Ar fi chiar culmea.Dar nu ar avea de ce....voi ati mai patit asa dupa ovulatie? |

| valicutza wrote:si noua ne-a zis aseara ca are varicocel bilateral, stang grad 3 drept grad 1 . a zis sa repetam spermograma, la dr Matei, deja i-am facut programare pt maine dimineata si hormonii tsh, lh si testosteron si apoi sa ne vedem iar. Si sotul meu se va opera de varicocel.In perioada imediat urmatoare.Ideea e ca el a aplicat pentru un job care vreo luni de zile il tine in stand-by.Abia apoi se poate opera. |

Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
|
Iubita mea, eu sunt bulversata Mai am o singura investigatie de facut, hsg -ul. Ori acolo e problema , ori la timpul de fluidificare al sotului ca era mare de 180 de minute. Incerc sa il conving sa ia Mucosolval, ziceau fetele ca ajuta. Alexa de exemplu, a ramas dupa ce i-a dat sotului Mucosolvan.
Am hormonalele bune, uterul arata bine, ovarele sunt curate..cum ai zis si tu ovulez. Am ajuns la concluzia ca ori trompele mele sunt infundate, ori e la sot la timpul de fluidificare.
Te pup
|

| Anna21 wrote: Iubita mea, eu sunt bulversata  Mai am o singura investigatie de facut, hsg -ul. Ori acolo e problema , ori la timpul de fluidificare al sotului ca era mare de 180 de minute. Incerc sa il conving sa ia Mucosolval, ziceau fetele ca ajuta. Alexa de exemplu, a ramas dupa ce i-a dat sotului Mucosolvan. Am hormonalele bune, uterul arata bine, ovarele sunt curate..cum ai zis si tu ovulez. Am ajuns la concluzia ca ori trompele mele sunt infundate, ori e la sot la timpul de fluidificare. Te pup Si ai de gand sa faci hsg?Si app, tie ti-a venit acum la timp? |

| Alexis21 wrote: Si ai de gand sa faci hsg?Si app, tie ti-a venit acum la timp?
Da, il fac. Dupa ce imi trece menstra merg sa fac secretiile sa fiu sigura ca nu am vreo infectie, desi papul a iesit bine. Iar la cm -ul urmator fac hsg -ul.
Pai mi-a venit la 26 de zile. Eu zic ca e la timp, pentru ca am ovulat in z12 + 14 zile faza luteala, cam aia e. :) |

Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 400
| Anna21 wrote:
Da, il fac. Dupa ce imi trece menstra merg sa fac secretiile sa fiu sigura ca nu am vreo infectie, desi papul a iesit bine. Iar la cm -ul urmator fac hsg -ul.
Pai mi-a venit la 26 de zile. Eu zic ca e la timp, pentru ca am ovulat in z12 + 14 zile faza luteala, cam aia e. :) Si eu merg sa fac secretiile si la urmatorul cm fac hsg, asa zic si eu ca tine, daca nu imi sunt trompele infundate chiar nu stiu care e cauza pt ca spermograma sotului e ff buna! |

| Anna21 wrote:
Pai mi-a venit la 26 de zile. Eu zic ca e la timp, pentru ca am ovulat in z12 + 14 zile faza luteala, cam aia e. :) Si asa iti vine mereu, la 26 de zile? |

| Alexis21 wrote: Si asa iti vine mereu, la 26 de zile?
Nu, depinde de ziua in care ovulez. Am avut cm cand am ovulat in z13 si atunci mi-a venit la 27 de zile. Am observat ca pe ovarul drept ovulez mai devreme, pe stangul cam z14-z15. |

| monica maria wrote:Si eu merg sa fac secretiile si la urmatorul cm fac hsg, asa zic si eu ca tine, daca nu imi sunt trompele infundate chiar nu stiu care e cauza pt ca spermograma sotului e ff buna!
Poate avem si bariera aia psihica, si frica ca poate nu o sa putem face niciodata...nu stiu..e ciudat :) |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2016 Mesaje: 214
| neata! am donat ptr beta iar.am mari emotii am uitat sa va spun, cand am fost la monitorizare luna trecuta endometrul meu dupa ovulatie avea 6.7mm.deci era micut.si uite ca s a prins.deci nu e musai sa ai ditamai endometru.pupici |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/14/2016 Mesaje: 55
| Alexis21 wrote:Buna dimineata fetelor.Eu cred ca alaltaieri am ovulat si am bebelit cu spor....si acum ma dor ovarele ca si cum ar trebui sa imi vina.E senzatia aceea de greutate in partea de jos.Plus ca si mijlocul ma ucide....o fi vreo raceala?Ar fi chiar culmea.Dar nu ar avea de ce....voi ati mai patit asa dupa ovulatie? Neata! Da, si eu am dureri de ovare si de mijloc in timpul si dupa ovulatie (luna asta au fost chiar puternice, nu puteam sa stau in picioare f mult). In plus am si o durere de cap puternica care de cele mai multe ori nu cedeaza la medicamente si ma tine vreo doua zile |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| kikka wrote:neata! am donat ptr beta iar.am mari emotii  am uitat sa va spun, cand am fost la monitorizare luna trecuta endometrul meu dupa ovulatie avea 6.7mm.deci era micut.si uite ca s a prins.deci nu e musai sa ai ditamai endometru.pupici
Iti tinem pumnii!! Asta cu endometru e o incurajare f buna ptr mine!! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Anna, z1 a venit ceas, exact cum trebuia .... daca nu te impingeam noi la test inainte, nu-l mai iroseai ..... Ruby, hai ca ti-a crescut binisor azi temp!!! Mire, nu cobi ca deocamdata stai bine! |
|
|