|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Mire wrote:Eu nu stiu de ce,dar nici la cap nu ma simt Ma enerveaza doar ca trebuie sa vina rozica chiar cand aniversam un an de la nunta Eu ma visam de atunci deja gravida,ziceam ca imi doresc sa ii fac cadou sotului un test pozitiv.Sa vedem daca pot sa ma tin de cuvant Eu zic ca sunt sanse de un cadou ffff frumos Ti-am mai zis, se aseamana foarte mult situatia ta de acum cu cea a Alexei din iunie ... |

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
|
De'ar fi si rezultatul asa frumos.. O sa caut si graficul ei |
| AncaB7 wrote: Ziua 57, e complet neregulata :(
Aaaaa, am inteles.... Macar stii daca ovulezi si cand? Poate dupa tura asta de duphaston, dupa ce vine rozica, incepi sa iti masori temp bazala sa iti faci macar o idee despre cum functioneaza organismul tau |
| Rubynne wrote:Carlita, Anna vad ca se mentin frumos temperaturile la voi...abia va astept cu vesti bune peste 2 zile! Eu nu ma simt insarcinta  , nu ca as sti cum e sa fii. Temperatura mea nu vrea sa creasca...probabil o alta luna cu stimulare irosita...life goes on! La mine sta sus temp in toate graficele; scade cu 1 zi inainte de urati sau chiar in ziua respectiva ... asa ca, nu prea ma bazez pe ea... Ruby, e cel mai bine sa nu ai asteptari prea mari si un test pozitiv sa te ia prin surprindere ... |
| Mire wrote:De'ar fi si rezultatul asa frumos.. O sa caut si graficul ei Pai, la rezultat ma refeream eu ... |

| carlita wrote:La mine sta sus temp in toate graficele; scade cu 1 zi inainte de urati sau chiar in ziua respectiva ... asa ca, nu prea ma bazez pe ea... Ruby, e cel mai bine sa nu ai asteptari prea mari si un test pozitiv sa te ia prin surprindere ...
Si la mine,tot cam asa se intampla.. Chiar si in Z1-2 am avut temp mari |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
| Mire wrote:Eu nu stiu de ce,dar nici la cap nu ma simt Ma enerveaza doar ca trebuie sa vina rozica chiar cand aniversam un an de la nunta sau urm zi Eu ma visam de atunci deja gravida,ziceam ca imi doresc sa ii fac cadou sotului un test pozitiv.Sa vedem daca pot sa ma tin de cuvant
Mire poate reusesti totusi sa te tii de cuvant |

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/14/2016 Mesaje: 55
| carlita wrote: Aaaaa, am inteles.... Macar stii daca ovulezi si cand? Poate dupa tura asta de duphaston, dupa ce vine rozica, incepi sa iti masori temp bazala sa iti faci macar o idee despre cum functioneaza organismul tau
De ovulat ovulez, cand..se pare ca nu cand ar trebui. Asta vreau sa fac, sa incep monitorizarea temperaturii ca sa imi fie mai usor. Oricum m-am mai linistit si sunt mai optimista. Pana la urma ii dau de cap |
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/4/2016 Mesaje: 14
| declar 1 zi |
|
|

Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
|
Imi pare rau |
|
|

|
Imi pare rau |
|
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Imi pare rau cel mai probabil stresul a cauzat intarzierea, incepe insa o noua luna si sigur vii cu test pozitiv cat de curand! |
|
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Mire wrote:Eu nu stiu de ce,dar nici la cap nu ma simt Ma enerveaza doar ca trebuie sa vina rozica chiar cand aniversam un an de la nunta sau urm zi Eu ma visam de atunci deja gravida,ziceam ca imi doresc sa ii fac cadou sotului un test pozitiv.Sa vedem daca pot sa ma tin de cuvant Ce tare .. Si mie tot asa treb sa imi vina de aniversare sau urmatoarea zi. Sper ca ai apucat si tu de coada o barza/cocor din alea prinse in delta
Carlita[b]
[b]Lexy capul sus si fii pregatita de o noua luna |
|
|

Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
| Mire wrote:Eu nu stiu de ce,dar nici la cap nu ma simt Ma enerveaza doar ca trebuie sa vina rozica chiar cand aniversam un an de la nunta sau urm zi Eu ma visam de atunci deja gravida,ziceam ca imi doresc sa ii fac cadou sotului un test pozitiv.Sa vedem daca pot sa ma tin de cuvant
Noi pe 20 August facem 5 anisori de cand suntem impreuna...poate o sa avem un cadou frumos de aniversare... |
|
|
| Offf, imi pare rau! Mai ramai cu noi 1 luna, sper sa te influenteze pozitiv sustinerea noastra! |
|
|
|
|