Clubul aspirantelor - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
valicutza
Scris: Monday, August 8, 2016 5:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/11/2016
Felicitariiii Kikka !!! Sarcina usoara si bebe sanatos la termen !!! majoreta majoreta majoreta
Super vesti !!!
Albinuta
Scris: Monday, August 8, 2016 5:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/19/2016
kikka wrote:
buna fetelor! vin cu cea mai frumoasa veste! sunt ziua 12 dpo.asta e un test Viola facut la pranz.asta e lipsa de rabdare.Crazy nu am crezut ca o sa vina vreodata ziua asta si ptr mine.
luna asta am facut monitorizare.iar din ziua 16 a cm am luat arefam, pe care il iau in continuare

si din cand in cand cate un magne b6.nu am nici un sintom i am spus si sotului care m a intrebat dc nu am asteptat pana in ziua 14 de arefam sa fac testu....ca el nu crede ca e bun...asa ca am de dus niste munca de convingerehohot maine dimi ma duc la beta.Hilar
sper ca in curand sa fim toate burticute ptr ca meritam.computerlove

Felicitari Kikka! Te asteptam cu un beta baban computerlove
Va împra?tii praf de burtica sa se prinda cat mai multi bebei DistanceKiss
bby88
Scris: Monday, August 8, 2016 5:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/31/2015
kikka wrote:
buna fetelor! vin cu cea mai frumoasa veste! sunt ziua 12 dpo.asta e un test Viola facut la pranz.asta e lipsa de rabdare.Crazy nu am crezut ca o sa vina vreodata ziua asta si ptr mine.
luna asta am facut monitorizare.iar din ziua 16 a cm am luat arefam, pe care il iau in continuare si din cand in cand cate un magne b6.nu am nici un sintom i am spus si sotului care m a intrebat dc nu am asteptat pana in ziua 14 de arefam sa fac testu....ca el nu crede ca e bun...asa ca am de dus niste munca de convingerehohot maine dimi ma duc la beta.Hilar

BravooooBravoo felicitari si sarcina usoara. Asteptam betamajoreta
Alexis21
Scris: Monday, August 8, 2016 5:28 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2016
AncaB7 wrote:
Anna iti tinem pumnii si asteptam vestile bune computerlove
Eu sunt cu moralul la pamant, evident din cauza dr..ca tot a venit vorba. Dupa ce ii zic problema intarziere enorma (z55) si faptul ca ne dorim bebe, primesc un consult si trimitere la eco..pt celelalte analize la inceputul lui sept ca nu mai au fonduri..serios?..macar trimiterea putea sa mi-o dea si vedeam eu unde le faceam..dar nu..trebuie sa astept. Iar la intrebarra pai si ce pot sa fac daca nu imi vine? Nimic..asteptam analizele (fondurile).. o sa ma duc la alt dr chiar daca platesc dar efectiv nu pot sa mai astept atat si sa nu stiu ce se intampla Bye2

Ai incercat cu duphaston?
Alexis21
Scris: Monday, August 8, 2016 5:29 PM
Nivel

Inregistrat: 4/30/2016
Kikka felicitariBuddy1 Buddy1 Buddy1 Buddy1
Este o veste extraordinara
Vino cu un beta mareeeeeeeee ca sa fie convins sotulalcool alcool alcool alcool
Rubynne
Scris: Monday, August 8, 2016 5:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
NicoletaNisca wrote:

Pana in 15 nu bebelim, dar in16 inainte sa merg la dr pot bebeli sau ast sa vedem ce zice dr?
O sa fac teste dar sper sa nu ovulez mai repede decat trebuie

De ce sa astepti daca te duci mai tarziu...poti bebeli, nu e problem. Eu ma duc la 7dimineata la monitorizari. Nu am timp sa bebelesc la ora aia hohot ca plec la 6 si putin de acasa.
Fa teste dar eu zic ca nu ovulezi inainte de z13-14
carlita
Scris: Monday, August 8, 2016 5:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
kikka, ai grafic luna asta? Poate ii faci o poza si ni-l arati si noua!
kikka
Scris: Monday, August 8, 2016 5:52 PM
Nivel

Inregistrat: 4/7/2016
carlita wrote:
kikka, ai grafic luna asta? Poate ii faci o poza si ni-l arati si noua!

nu am grafic.am luat temperatura doar doua luni.ma stresa prea mult.luna asta am fost mai chill.m a linistit faptul ca e dr ok si ca am facut monitorizare.

andrada1983
Scris: Monday, August 8, 2016 5:57 PM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2016
kikka wrote:
luna asta am facut monitorizare.iar din ziua 16 a cm am luat arefam, pe care il iau in continuare si din cand in cand cate un magne b6.nu am nici un sintom i am spus si sotului care m a intrebat dc nu am asteptat pana in ziua 14 de arefam sa fac testu....ca el nu crede ca e bun...asa ca am de dus niste munca de convingerehohot maine dimi ma duc la beta.Hilar

felicitariiiiiiiiii!!!!!!!
korina
Scris: Monday, August 8, 2016 6:15 PM
Nivel

Inregistrat: 6/3/2016
kikka wrote:

Kikka nici al meu sot nu a crezut când a vazut a doua linie mai pala pe 2 teste..si la eco s-a convins când a vazut embrionul,nu doar saculetul...Felicitari!!!!hearts
carlita
Scris: Monday, August 8, 2016 6:34 PM
Nivel

patty, te vad activa pe la noi... computerlove nu ne-ai mai scris de multisor .... Cum esti? Ar trebui sa fii in luna a 7-a, nu? Ce ai, baietel sau fetita?
carlita
Scris: Monday, August 8, 2016 6:48 PM
Nivel

Lexy, tu ai mai reusit sa faci vreun test? computerlove
jully, ai mai progresat cu investigatiile? Stiu ca aveai in plan sa dozezi prolactina, sa faci hsg ...
kikka
Scris: Monday, August 8, 2016 6:54 PM
Nivel

Inregistrat: 4/7/2016
Multumesc fetelorCheek Kiss sa fie cat mai multe liniute dubleBravoo
AncaB7
Scris: Monday, August 8, 2016 8:01 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/14/2016
Alexis21 wrote:

Ai incercat cu duphaston?

Nu am luat nimic, am zis sa vad ce zice dr ca sa nu fac mai mult rau mai ales ca nu stiu ce am..miercuri cred ca ajung la alt dr, sper sa aflu ceva Hands
Lexy
Scris: Monday, August 8, 2016 8:11 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/4/2016
[quote=carlita]Lexy, tu ai mai reusit sa faci vreun test? computerlove

inca sunt la tara ca o am pe mama bolnava ...zilele astea ajung ..abea astept ..primul lucru cand ajung este luatul unui test....este a 39 zi de menstruatie dar nu simt nimic...nici dureri cum ca ar veni dar nici intepaturi ceva la ovare...sanii sunt deranjati dar...atat! normal nu ar trebuii sa simti ceva...un semn ceva daca e un sufletel acolo? uff
sper sa fie bebe si sa nu fie vreun chist...doamne asa greu trec zilele astea ..alcool
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.