|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
| Felicitariiii Kikka !!! Sarcina usoara si bebe sanatos la termen !!! Super vesti !!! |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/19/2016 Mesaje: 223
| kikka wrote: buna fetelor! vin cu cea mai frumoasa veste! sunt ziua 12 dpo.asta e un test Viola facut la pranz.asta e lipsa de rabdare.  nu am crezut ca o sa vina vreodata ziua asta si ptr mine. luna asta am facut monitorizare.iar din ziua 16 a cm am luat arefam, pe care il iau in continuare si din cand in cand cate un magne b6.nu am nici un sintom i am spus si sotului care m a intrebat dc nu am asteptat pana in ziua 14 de arefam sa fac testu....ca el nu crede ca e bun...asa ca am de dus niste munca de convingere  maine dimi ma duc la beta. sper ca in curand sa fim toate burticute ptr ca meritam.
Felicitari Kikka! Te asteptam cu un beta baban Va împra?tii praf de burtica sa se prinda cat mai multi bebei |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| kikka wrote: buna fetelor! vin cu cea mai frumoasa veste! sunt ziua 12 dpo.asta e un test Viola facut la pranz.asta e lipsa de rabdare.  nu am crezut ca o sa vina vreodata ziua asta si ptr mine. luna asta am facut monitorizare.iar din ziua 16 a cm am luat arefam, pe care il iau in continuare si din cand in cand cate un magne b6.nu am nici un sintom i am spus si sotului care m a intrebat dc nu am asteptat pana in ziua 14 de arefam sa fac testu....ca el nu crede ca e bun...asa ca am de dus niste munca de convingere  maine dimi ma duc la beta. sper ca in curand sa fim toate burticute ptr ca meritam. Bravoooo felicitari si sarcina usoara. Asteptam beta |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| AncaB7 wrote:Anna iti tinem pumnii si asteptam vestile bune  Eu sunt cu moralul la pamant, evident din cauza dr..ca tot a venit vorba. Dupa ce ii zic problema intarziere enorma (z55) si faptul ca ne dorim bebe, primesc un consult si trimitere la eco..pt celelalte analize la inceputul lui sept ca nu mai au fonduri..serios?..macar trimiterea putea sa mi-o dea si vedeam eu unde le faceam..dar nu..trebuie sa astept. Iar la intrebarra pai si ce pot sa fac daca nu imi vine? Nimic..asteptam analizele (fondurile).. o sa ma duc la alt dr chiar daca platesc dar efectiv nu pot sa mai astept atat si sa nu stiu ce se intampla Ai incercat cu duphaston? |

Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| Kikka felicitari Este o veste extraordinara Vino cu un beta mareeeeeeeee ca sa fie convins sotul |

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| NicoletaNisca wrote: Pana in 15 nu bebelim, dar in16 inainte sa merg la dr pot bebeli sau ast sa vedem ce zice dr? O sa fac teste dar sper sa nu ovulez mai repede decat trebuie
De ce sa astepti daca te duci mai tarziu...poti bebeli, nu e problem. Eu ma duc la 7dimineata la monitorizari. Nu am timp sa bebelesc la ora aia ca plec la 6 si putin de acasa. Fa teste dar eu zic ca nu ovulezi inainte de z13-14 |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| kikka, ai grafic luna asta? Poate ii faci o poza si ni-l arati si noua! |
|

Inregistrat: 4/7/2016 Mesaje: 214
| carlita wrote:kikka, ai grafic luna asta? Poate ii faci o poza si ni-l arati si noua! nu am grafic.am luat temperatura doar doua luni.ma stresa prea mult.luna asta am fost mai chill.m a linistit faptul ca e dr ok si ca am facut monitorizare.
|
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| kikka wrote: buna fetelor! vin cu cea mai frumoasa veste! sunt ziua 12 dpo.asta e un test Viola facut la pranz.asta e lipsa de rabdare.  nu am crezut ca o sa vina vreodata ziua asta si ptr mine. luna asta am facut monitorizare.iar din ziua 16 a cm am luat arefam, pe care il iau in continuare si din cand in cand cate un magne b6.nu am nici un sintom i am spus si sotului care m a intrebat dc nu am asteptat pana in ziua 14 de arefam sa fac testu....ca el nu crede ca e bun...asa ca am de dus niste munca de convingere  maine dimi ma duc la beta. sper ca in curand sa fim toate burticute ptr ca meritam. felicitariiiiiiiiii!!!!!!! |
|

Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| kikka wrote: buna fetelor! vin cu cea mai frumoasa veste! sunt ziua 12 dpo.asta e un test Viola facut la pranz.asta e lipsa de rabdare.  nu am crezut ca o sa vina vreodata ziua asta si ptr mine. luna asta am facut monitorizare.iar din ziua 16 a cm am luat arefam, pe care il iau in continuare si din cand in cand cate un magne b6.nu am nici un sintom i am spus si sotului care m a intrebat dc nu am asteptat pana in ziua 14 de arefam sa fac testu....ca el nu crede ca e bun...asa ca am de dus niste munca de convingere  maine dimi ma duc la beta. sper ca in curand sa fim toate burticute ptr ca meritam. Kikka nici al meu sot nu a crezut când a vazut a doua linie mai pala pe 2 teste..si la eco s-a convins când a vazut embrionul,nu doar saculetul...Felicitari!!!! |
|
| patty, te vad activa pe la noi... nu ne-ai mai scris de multisor .... Cum esti? Ar trebui sa fii in luna a 7-a, nu? Ce ai, baietel sau fetita? |
|
| Lexy, tu ai mai reusit sa faci vreun test? jully, ai mai progresat cu investigatiile? Stiu ca aveai in plan sa dozezi prolactina, sa faci hsg ... |
|

Inregistrat: 4/7/2016 Mesaje: 214
| Multumesc fetelor sa fie cat mai multe liniute duble |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/14/2016 Mesaje: 55
| Alexis21 wrote: Ai incercat cu duphaston?
Nu am luat nimic, am zis sa vad ce zice dr ca sa nu fac mai mult rau mai ales ca nu stiu ce am..miercuri cred ca ajung la alt dr, sper sa aflu ceva
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/4/2016 Mesaje: 14
| [quote=carlita]Lexy, tu ai mai reusit sa faci vreun test?
inca sunt la tara ca o am pe mama bolnava ...zilele astea ajung ..abea astept ..primul lucru cand ajung este luatul unui test....este a 39 zi de menstruatie dar nu simt nimic...nici dureri cum ca ar veni dar nici intepaturi ceva la ovare...sanii sunt deranjati dar...atat! normal nu ar trebuii sa simti ceva...un semn ceva daca e un sufletel acolo? sper sa fie bebe si sa nu fie vreun chist...doamne asa greu trec zilele astea .. |
|
|