Clubul aspirantelor - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anna21
Scris: Monday, August 8, 2016 4:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/12/2016
Rubynne wrote:

Eu zic ca daca ai si progesteronul asa...si esti 12dpo poti incerca un viola...sigur iese pozitiv! newclap newclap newclap

Fac maine dimineata..am unul in casa deja :D
kikka
Scris: Monday, August 8, 2016 4:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/7/2016
buna fetelor! vin cu cea mai frumoasa veste! sunt ziua 12 dpo.asta e un test Viola facut la pranz.asta e lipsa de rabdare.Crazy nu am crezut ca o sa vina vreodata ziua asta si ptr mine.
luna asta am facut monitorizare.iar din ziua 16 a cm am luat arefam, pe care il iau in continuare si din cand in cand cate un magne b6.nu am nici un sintom i am spus si sotului care m a intrebat dc nu am asteptat pana in ziua 14 de arefam sa fac testu....ca el nu crede ca e bun...asa ca am de dus niste munca de convingerehohot maine dimi ma duc la beta.Hilar
sper ca in curand sa fim toate burticute ptr ca meritam.computerlove

kikka attached the following image(s):
1470662031315-631647774.jpg

AncaB7
Scris: Monday, August 8, 2016 4:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/14/2016
Anna iti tinem pumnii si asteptam vestile bune computerlove
Eu sunt cu moralul la pamant, evident din cauza dr..ca tot a venit vorba. Dupa ce ii zic problema intarziere enorma (z55) si faptul ca ne dorim bebe, primesc un consult si trimitere la eco..pt celelalte analize la inceputul lui sept ca nu mai au fonduri..serios?..macar trimiterea putea sa mi-o dea si vedeam eu unde le faceam..dar nu..trebuie sa astept. Iar la intrebarra pai si ce pot sa fac daca nu imi vine? Nimic..asteptam analizele (fondurile).. o sa ma duc la alt dr chiar daca platesc dar efectiv nu pot sa mai astept atat si sa nu stiu ce se intampla Bye2
Anna21
Scris: Monday, August 8, 2016 4:18 PM
Nivel

kikka wrote:
buna fetelor! vin cu cele mai frumoasa vesti!

Eheee ai spart gheataa! Felicitariii hearts hearts hearts DistanceKiss
Anna21
Scris: Monday, August 8, 2016 4:20 PM
Nivel

AncaB7 wrote:
Anna iti tinem pumnii si asteptam vestile bune computerlove
Eu sunt cu moralul la pamant, evident din cauza dr..ca tot a venit vorba. Dupa ce ii zic problema intarziere enorma (z55) si faptul ca ne dorim bebe, primesc un consult si trimitere la eco..pt celelalte analize la inceputul lui sept ca nu mai au fonduri..serios?..macar trimiterea putea sa mi-o dea si vedeam eu unde le faceam..dar nu..trebuie sa astept. Iar la intrebarra pai si ce pot sa fac daca nu imi vine? Nimic..asteptam analizele (fondurile).. o sa ma duc la alt dr chiar daca platesc dar efectiv nu pot sa mai astept atat si sa nu stiu ce se intampla Bye2

Sfatul meu este sa nu astepti. Un CM de 55 de zile este prea mare....si sa nu iti dea nimic sa iti vina...
florinamaria
Scris: Monday, August 8, 2016 4:22 PM
Nivel

Inregistrat: 5/11/2016
kikka wrote:
buna fetelor! vin cu cea mai frumoasa veste!

Felicitari! yes yes yes
clawdia
Scris: Monday, August 8, 2016 4:23 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
kikka wrote:
buna fetelor! vin cu cea mai frumoasa veste!

Kikkkaaaaaaa felicitaaaari!!!!!DistanceKiss Bravoo

Sa fiti sanatosi si tu si bebe, sa iti dea Dumnezeu sarcina usoara!!!!DistanceKiss Acum e randul tau sa imparti prafusor, yuhuuuconfeti
carlita
Scris: Monday, August 8, 2016 4:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
KIKKA, felicitari! ... cand ai timp, sa ne scrii reteta succesului tau! Cheek Kiss
AncaB7, du-te la un medic care are cabinet particular dotat cu ecograf si tot ce trebuie sa te consulte, sa-ti faca eco .... sa-ti spuna ce-i cu tine ... platesti cat face ca nu-i de stat asa .... uff
Ruby, vedem cum te simti, cum arata graficul si poate testezi si tu mai repejor...topai topai topai

LE: acum am vazut completarea post-ului tau, kikkaCheek Kiss
kikka
Scris: Monday, August 8, 2016 4:27 PM
Nivel

Inregistrat: 4/7/2016
clawdia wrote:

Kikkkaaaaaaa felicitaaaari!!!!!DistanceKiss Bravoo

Sa fiti sanatosi si tu si bebe, sa iti dea Dumnezeu sarcina usoara!!!!DistanceKiss Acum e randul tau sa imparti prafusor, yuhuuuconfeti

o sa impart dupa cele doua beta.SA FIU SIGURA CA E PRAF BUNtopai
NicoN
Scris: Monday, August 8, 2016 4:32 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Kikkaaa asteptam beta computerlove
Eu de maine incep stimularea cu closti, ziua 11 cand mi a zis dr sa ma vada este fix 15...si dr nu e la cabinet....e tarziu monitorizare in ziua 12 sau sa merg joi dar e prea devreme e abia ziua 8...
Edit: acum m-a sunat dr. Ca l am sunat mai devreme si nu a raspuns si a zis sa merg in ziua 12.
Voi in ce zi mergeti la monitorizare?
Rubynne
Scris: Monday, August 8, 2016 4:45 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
kikka wrote:
buna fetelor! vin cu cea mai frumoasa veste! sunt ziua 12 dpo.asta e un test Viola facut la pranz.asta e lipsa de rabdare.Crazy nu am crezut ca o sa vina vreodata ziua asta si ptr mine.
luna asta am facut monitorizare.iar din ziua 16 a cm am luat arefam, pe care il iau in continuare si din cand in cand cate un magne b6.nu am nici un sintom i am spus si sotului care m a intrebat dc nu am asteptat pana in ziua 14 de arefam sa fac testu....ca el nu crede ca e bun...asa ca am de dus niste munca de convingerehohot maine dimi ma duc la beta.Hilar
sper ca in curand sa fim toate burticute ptr ca meritam.computerlove

topai dance newclap yeyyyyyy felicitari!!! Sa ploua cu teste pozitive luna asta!
Rubynne
Scris: Monday, August 8, 2016 4:51 PM
Nivel

NicoletaNisca wrote:
Kikkaaa asteptam beta computerlove
Eu de maine incep stimularea cu closti, ziua 11 cand mi a zis dr sa ma vada este fix 15...si dr nu e la cabinet....e tarziu monitorizare in ziua 12 sau sa merg joi dar e prea devreme e abia ziua 8...
Edit: acum m-a sunat dr. Ca l am sunat mai devreme si nu a raspuns si a zis sa merg in ziua 12.
Voi in ce zi mergeti la monitorizare?

Eu din z11 merg, deci nu e tarziu z12 mai ales ca ai si tu cm f lung. Da ar fi bine sa faci un test de ovulatie in z10 sa vezi cum stai. Si sa bagi bebeleala daca e nevoie.
AncaB7
Scris: Monday, August 8, 2016 4:55 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/14/2016
computerlove Felicitaaaari, Kikka! Sarcina usoara si bebe sanatos! Bravoo Ai dat startul, sa vedem cine urmeaza!
O sa ma duc, partea proasta e ca cei la care am sunat au liber dupa 22-29 :(
Rubynne
Scris: Monday, August 8, 2016 4:59 PM
Nivel

carlita wrote:
KIKKA, felicitari! ... cand ai timp, sa ne scrii reteta succesului tau! Cheek Kiss
AncaB7, du-te la un medic care are cabinet particular dotat cu ecograf si tot ce trebuie sa te consulte, sa-ti faca eco .... sa-ti spuna ce-i cu tine ... platesti cat face ca nu-i de stat asa .... uff
Ruby, vedem cum te simti, cum arata graficul si poate testezi si tu mai repejor...topai topai topai

LE: acum am vazut completarea post-ului tau, kikkaCheek Kiss

Asa e Carlita...eu astept cumnintica, sunt in concediu. Imi ocup timpul cu muulta treaba ras
Abia astept sa vedem la tine ce si cum...sunt foarte curioasa!
NicoN
Scris: Monday, August 8, 2016 5:04 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Rubynne wrote:

Eu din z11 merg, deci nu e tarziu z12 mai ales ca ai si tu cm f lung. Da ar fi bine sa faci un test de ovulatie in z10 sa vezi cum stai. Si sa bagi bebeleala daca e nevoie.

Pana in 15 nu bebelim, dar in16 inainte sa merg la dr pot bebeli sau ast sa vedem ce zice dr?
O sa fac teste dar sper sa nu ovulez mai repede decat trebuie
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.