|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
|
Cand voi avea un bebe am sa-i arat aceasta poza..sa stie cat de mult l-am dorit Tania2105 attached the following image(s):

|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Tania2105 wrote:Cand voi avea un bebe am sa-i arat aceasta poza..sa stie cat de mult l-am dorit Cand o sa ai bebe va sim?i din prima clipa cat de mult l-ai dorit poate de asta întârzie uneori sa apara. Ca sa fie cu adevarat apreciat si dorit. Cu cat e mai greu drumul parcurs cu atat satisfactia e mai mare odata ajun?i la destina?ie |

| bby88 wrote:Cand o sa ai bebe va sim?i din prima clipa cat de mult l-ai dorit  poate de asta întârzie uneori sa apara. Ca sa fie cu adevarat apreciat si dorit. Cu cat e mai greu drumul parcurs cu atat ne satisfactia e mai mare odata ajun?i la destina?ie
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| bby88 wrote:Cand o sa ai bebe va sim?i din prima clipa cat de mult l-ai dorit  poate de asta întârzie uneori sa apara. Ca sa fie cu adevarat apreciat si dorit. Cu cat e mai greu drumul parcurs cu atat satisfactia e mai mare odata ajun?i la destina?ie Mare dreptate ai Bby! Si eu gandesc la fel! |
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| bby88 wrote:Cand o sa ai bebe va sim?i din prima clipa cat de mult l-ai dorit  poate de asta întârzie uneori sa apara. Ca sa fie cu adevarat apreciat si dorit. Cu cat e mai greu drumul parcurs cu atat satisfactia e mai mare odata ajun?i la destina?ie Subscriu
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/6/2016 Mesaje: 241
| Neata fetele!!Eu azi nu am mai reusit sa intru pe forum ca imi cerea parola si cred ca am uitat o ca nu mi o recunostea...m am inregistrat din nou si mi am notat pe hartiuta noua parola Va doresc un week end plin de iubire si la cat mai multe teste pozitive |

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| FloreC wrote:Neata fetele!!Eu azi nu am mai reusit sa intru pe forum ca imi cerea parola si cred ca am uitat o ca nu mi o recunostea...m am inregistrat din nou si mi am notat pe hartiuta noua parola Va doresc un week end plin de iubire si la cat mai multe teste pozitive Lasa Flore! Acum ai si nickname-ul ales de noi O zi frumoasa! |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/6/2016 Mesaje: 241
| Rubynne wrote:Lasa Flore! Acum ai si nickname-ul ales de noi O zi frumoasa!  :00 2: Daaa ,asa a fost sa fie!!! |

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/14/2016 Mesaje: 55
| Buna fetelor! Eu sunt in ziua 53 si niciun semn de rozica. Am reusit cu greu sa gasesc un ginecolog disponibil luni. Saptamana care a trecut nu am avut nicio sansa, cei pe care ii stiam fiind foartr buni au liber dupa 29, iar eu trebuie sa ajung cat mai repede sa vad ce se intampla. Urmatoarea programare o sa o fac din timp, dar acum nu am avut de ales :( sper sa fie ok. |

Inregistrat: 7/14/2016 Mesaje: 55
| Flore ma bucur ca ai ramas alaturi de noi! Nu iti pierde speranta, o sa ai tot ce iti doresti pana la urma! Important este sa nu renunti! Lili felicitari si sarcina usoara! Ai demonstrat ca daca iti doresti ceva cu adevarat o sa ai, chiar daca mai tarziu. Tania, cu tratament potrivit vei avea parte de minunea ta. Este foarte bine ca nu sunt homozigote mutatiile! Va pup fetelor si bafta la teste pozitive luna asta! |

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Tania2105 wrote:Sunt ok...dar data complet peste cap  sunt ziua 19CM si am facut test de ovulatie
Pai si? Baga bebeleala draguto |

Inregistrat: 8/4/2016 Mesaje: 14
| buna fetelor ! am revenit , eu sunt la tara si e mai greu cu semnalul! azi am reusit sa iau un test barza, ca doar asta il aveau aici ....si nu prea stiu ce sa cred pt ca a aparut doar o jumatate de linie de control si atat ! abea luni ..marti ma intorc in oras si o sa pot face un alt test ..alta marca...dar ce sa cred despre cel facut acum? |

| Lexy wrote:buna fetelor ! am revenit , eu sunt la tara si e mai greu cu semnalul! azi am reusit sa iau un test barza, ca doar asta il aveau aici ....si nu prea stiu ce sa cred pt ca a aparut doar o jumatate de linie de control si atat ! abea luni ..marti ma intorc in oras si o sa pot face un alt test ..alta marca...dar ce sa cred despre cel facut acum?
Nu poti atasa o mica poza sa vedem si noi? |
|
|

Inregistrat: 8/4/2016 Mesaje: 14
| Tania2105 wrote:
Nu poti atasa o mica poza sa vedem si noi?
din pacate l.am aruncat repede ca incepuse sa vina lumea....linia de control era intensa la inceput si usor usor se pierdea culoare si de la mijloc in jos nu mai era nimic....alb complet... |
|
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| AncaB7 wrote:Flore ma bucur ca ai ramas alaturi de noi! Nu iti pierde speranta, o sa ai tot ce iti doresti pana la urma! Important este sa nu renunti! Lili felicitari si sarcina usoara! Ai demonstrat ca daca iti doresti ceva cu adevarat o sa ai, chiar daca mai tarziu. Tania, cu tratament potrivit vei avea parte de minunea ta. Este foarte bine ca nu sunt homozigote mutatiile! Va pup fetelor si bafta la teste pozitive luna asta!  trebuie Multumesc!!! si voi o sa aveti puiuti vostri numai ca trebuie sa cautati pe cineva care sa va indrume corect, eu am mai zis si o repet un Dr bun e tot ce va trebuie! si sa nu va temeti ce e scump eu de fiecere data cand merg platesc 150 ron ce pletesc in plus e bebzina drumul pana acolo!!! daca as merge aici tot atat as plati! va urez multa bafta si sa va vedeti mai repede visul inplinit, va inteleg perfect dezamagire!!! |
|
|
|
|