Clubul aspirantelor - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bby88
Scris: Thursday, August 4, 2016 10:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/31/2015
Lili Eu wrote:
pozicile cu bebelino!!! Lol computerlove

Supeeeeerbisimhearts hearts hearts ai grija de tine si de puiul tau frumos computerlove
stefy.any
Scris: Thursday, August 4, 2016 11:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/29/2015
carlita wrote:

Stefy, e ok orice termometru digital cu varf flexibil pt copii.Eu am Thermoval recomandat de Alexa si e foarte ok.

Mersi mult, o sa caut maine la farmacie!

Somn usor fetelor si vise placute!
Lili Eu
Scris: Thursday, August 4, 2016 11:35 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
carlita wrote:
Lexy, bun venit la noi si asteptam testul!
Lili, frmoase pozele cu puiutul! Am uitat ce varsta ai, parca peste 30, nu? si doar o trompa ...intreb ca sa o incurajam pe Florentina.
Multumesc!!! da am peste 30 mai exact am inplinit in mai 40 Lol si da am doar o trompa. nu am zis pana acum cati ani am!! si nici nu prea am vb asa despre viata mea. dar ca sa va incurajez o sa va povestesc asa un pic Lol eu sunt la a doua casnicie prima a fost de 18 ani in care nu am ramas insarcinata pt ca fostul sot avea azospermie si deci nu aveam cum sa raman incarcinata, ma inpacasem cu gandul ca nu o sa am copii ma durea sufletul cand vedeam ca alti au copii si eu nu pot avea dar ma incurajam singura si ziceam ca asta e crucea pe care trebuie sa o port si ca nu e vina lui ca nu poate sa faca copii, cad m-am casatorit eu aveam 19 ani si el 21 dar eu am vrut copii de ka inceput am facut investigati de la 20 de ani cand am vazut ca nu ramai apoi cand am aflat el nici nu a mai vrut sa faca nimic ca aia care a citit spermograma a zis ca nu are rost sa se chinuie cu tratament ca nu are rost e ca si un copil care se naste fara o mana si tot astepti sa ii creasca apoi nu a mai facut nimic si mie imi era tot mai greu cu trecerea anilor il rugam sa mai incercam sau sa infiem un copil dar nici nu ma auzea imi era cel mai greu in preajma sarbatorilor cand vedeam casa goala Cray sau mau zice eeee lasa nu mai plange ca o sa mergem sa iti iau un copil parca era doar pt mine acel copil Cray si incet, incet am ajuns la divort pt ca sa indepartat de mine cand a vazut ca sufar sa am un copil indiferent ca il nasteam eu sau nu! Cray apoi la un an dupa ce am divortat l-am cunoscut pe actualul sot care isi doreste la fel de mult ca si mine copii, cu toate ca am trecut prin atatea experiente neplacute acum DD imi rasplateste suferinta coeur o sa fie cel mai frumos cadou pt mine si dr de fam sa mirat ca prima si de conceptie e 1 iunie de ziua copilului si se va naste pe 8 martie de ziua mamei!!! yes computerlove scz de roman,
andrada1983
Scris: Thursday, August 4, 2016 11:45 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2016
Lili frumos final are povestea ta.Ai trecut peste multe greutati si uite ca Dumnezeu ti-a rasplatit asteptarea.Pozicile sunt superbe, ai grija de tine si de bobita ta.

Lexy bine ai venit si vechea urarea:sa nu ramai mult pe aici, sa te muti cat mai repede la burtici.

Tania, capul sus,important e ca ai descoperit o problema si cu un tratament adecvat vei putea duce o sarcina pana la capat Cheek Kiss

carlita
Scris: Thursday, August 4, 2016 11:48 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Wow, Lili, m-ai lasat masca! Cuvintele sunt de prisos acum; vreau doar sa zic ca ti-a rasplatit Dumnezeu asteptarea si sunt convinsa ca povestea ta ii va da noi forte si Florentinei. DistanceKiss
Lili Eu
Scris: Friday, August 5, 2016 12:00 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
carlita wrote:
Wow, Lili, m-ai lasat masca! Cuvintele sunt de prisos acum; vreau doar sa zic ca ti-a rasplatit Dumnezeu asteptarea si sunt convinsa ca povestea ta ii va da noi forte si Florentinei. DistanceKiss
multumesc fetelor!!! si povestea mea de viata sper sa va faca mai puternice si sa luptati pt a va inplini visul!!! si eu de multe ori am vrut sa renunt dar ca ceva nu imi dadea pace, imi plangeam de mila dupa un esec apoi cand imi reveneam o luam de la capat, pe mine ma intarit faptul ca totusi ramaneam insarcinata acum, inainte nu am ramas deloc eu nu am folosit nici un fel de contraceptive in viata mea!!! sper sa va dea D.zeu rabdare si putere sa va inpliniti visul!!! computerlove
monica maria
Scris: Friday, August 5, 2016 8:03 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/17/2016
Lili Eu wrote:
Multumesc!!! da am peste 30 mai exact am inplinit in mai 40 Lol si da am doar o trompa. nu am zis pana acum cati ani am!! si nici nu prea am vb asa despre viata mea. dar ca sa va incurajez o sa va povestesc asa un pic Lol eu sunt la a doua casnicie prima a fost de 18 ani in care nu am ramas insarcinata pt ca fostul sot avea azospermie si deci nu aveam cum sa raman incarcinata, ma inpacasem cu gandul ca nu o sa am copii ma durea sufletul cand vedeam ca alti au copii si eu nu pot avea dar ma incurajam singura si ziceam ca asta e crucea pe care trebuie sa o port si ca nu e vina lui ca nu poate sa faca copii, cad m-am casatorit eu aveam 19 ani si el 21 dar eu am vrut copii de ka inceput am facut investigati de la 20 de ani cand am vazut ca nu ramai apoi cand am aflat el nici nu a mai vrut sa faca nimic ca aia care a citit spermograma a zis ca nu are rost sa se chinuie cu tratament ca nu are rost e ca si un copil care se naste fara o mana si tot astepti sa ii creasca apoi nu a mai facut nimic si mie imi era tot mai greu cu trecerea anilor il rugam sa mai incercam sau sa infiem un copil dar nici nu ma auzea imi era cel mai greu in preajma sarbatorilor cand vedeam casa goala Cray sau mau zice eeee lasa nu mai plange ca o sa mergem sa iti iau un copil parca era doar pt mine acel copil Cray si incet, incet am ajuns la divort pt ca sa indepartat de mine cand a vazut ca sufar sa am un copil indiferent ca il nasteam eu sau nu! Cray apoi la un an dupa ce am divortat l-am cunoscut pe actualul sot care isi doreste la fel de mult ca si mine copii, cu toate ca am trecut prin atatea experiente neplacute acum DD imi rasplateste suferinta coeur o sa fie cel mai frumos cadou pt mine si dr de fam sa mirat ca prima si de conceptie e 1 iunie de ziua copilului si se va naste pe 8 martie de ziua mamei!!! yes computerlove scz de roman,

Lili, e super emotionanta povestea ta, si ne da noua putere celor care incercam de ceva vreme, sa mergem mai departe si sa luptam pana in panzele albe, fetelor, Lili e dovada clara ca se poate asa ca trebuie sa fim increzatoare, va pup pe toate si va doresc o zi minunata!Cheek Kiss
Rubynne
Scris: Friday, August 5, 2016 8:20 AM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
Lili Eu wrote:

Lili sa fii sanatoasa! Ai o pov trista...dar cu final fericit! Felicitari pentru noua sansa pe care ti-ai dat-o! Esti o femeie puternica! Uite ca Dumnezeu te-a rasplatit acum! computerlove
Rubynne
Scris: Friday, August 5, 2016 8:22 AM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
Tania2105 wrote:

Ms mult pt link am sa-l citesc incepand de maine...azi sunt prea data peste cap de ,,colectia mea de mutatii,, Cray Pe langa ele am mai facut si HOMOCISTEINA, ANTICOAGULANT LUPIC, vitamina D si CA 125( pt ca am inceput de endometrioza si am vrut sa vad cum stau la acest capitol) si mi-a iesit cam maricelCray

Tania...nu e un capat de lume! E greu sa descoperi ca suferi de atatea mutatii si ca ai si alte problemute pe langa...dar gandeste-te ca medicina a avansat atat de mult...si, cum zicea si Crissy, i-a exemplu de la Teo! Va fi bine, trebuie sa fii un picut mai curajoasa si ma stapana pe tine! grup DistanceKiss
Flore
Scris: Friday, August 5, 2016 8:37 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
Fetelor va multumesc mult pentru sustinere si incurajarecomputerlove
Povestea lui Lily m a impresionat mult si stiu n cazuri in care D zeu a facut minuni...eu cred in minunile Lui si stiu ca majoritatea avem o poveste in spate ....eu nu mi am pierdut speranta doar ca m am simtit vinovata si ptr faptul ca ptr a schimba masina a gasit sotul sa imprumute o parte din bani si intr un fel i am reprosat si lui si s a simti ft aiurea ca cica trebuia sa discutam inainte de a cumpara masina...Va pup si va doresc sa va vedeti visul implinit cat mai curandcomputerlove
valicutza
Scris: Friday, August 5, 2016 8:58 AM
Nivel

Inregistrat: 5/11/2016
Buna dimineata fetelor

eu azi sunt libera, merg la eco la rinichi si la gineco. sper sa vin cu vesti bune Hands
valicutza
Scris: Friday, August 5, 2016 9:00 AM
Nivel

FlorentinaC wrote:
Fetelor va multumesc mult pentru sustinere si incurajarecomputerlove
Povestea lui Lily m a impresionat mult si stiu n cazuri in care D zeu a facut minuni...eu cred in minunile Lui si stiu ca majoritatea avem o poveste in spate ....eu nu mi am pierdut speranta doar ca m am simtit vinovata si ptr faptul ca ptr a schimba masina a gasit sotul sa imprumute o parte din bani si intr un fel i am reprosat si lui si s a simti ft aiurea ca cica trebuia sa discutam inainte de a cumpara masina...Va pup si va doresc sa va vedeti visul implinit cat mai curandcomputerlove

Florentina, capul sus si tot inainte , o sa vezi ca va fi bine , toate trecem prin momente grele si picam in butoi, dar nu trebuie sa ne lasam pagubase si stii cum se spune, lucrurile bune se obtin cu eforturi mai mari. Vor veni si bebelusii nostri, vei vedea, acum ne pun la incercare sa vada cata rabdare avem sa ii asteptam si cate eforturi suntem dispuse sa facem sa ii avem. Trebuie sa le demonstram ca ii meritam si ca vom fi cele mai bune mame pentru ei . Pup si suntem langa tine. grup
valicutza
Scris: Friday, August 5, 2016 9:02 AM
Nivel

Lili , superbe pozele cu bebe Hilar abia astept sa am si eu ce sa va arat DistanceKiss , sa stea cuminte acolo pana la termen si sa creasca mare si sanatos . hearts
valicutza
Scris: Friday, August 5, 2016 9:03 AM
Nivel

Tania imi pare rau ca ai atatea mutatii prezente, trebuie mers la hematolog sa vezi ce iti recomanda, si eu am Pai si din cate stiu asta e nasol la implantare , eu iau aspenter si femibion , care cica ar ajuta. dar va fi bine, vei vedea, acum stii cu ce te confrunti si cu tratament adecvat vei reusi. grup
Crissy
Scris: Friday, August 5, 2016 9:08 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Lili ti-a rasplatit Dumnezeu toata suferinta si ti-a facut cel mai frumos cadou de ziua mamei! computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.