Clubul aspirantelor - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carlita
Scris: Monday, August 1, 2016 3:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
Anna, clawdia, nu ne-ati mai dat niciun semn de viata ... vad ca aveti frumos trasata ovulatia .... va asteptam cu vesti!!! Clap Clap Clap
Anemona, care e situatia la tine?
stefy.any
Scris: Monday, August 1, 2016 3:22 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/29/2015
Buna fetelor...nici eu nu v-am mai scris de mult timp...nu am mai avut ce...am mai fost la niste controale gine...nimic nou sub soare...mai incercam...cum o vrea Dumnezeu! Va pup!
carlita
Scris: Monday, August 1, 2016 3:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
stefy, pe tine chiar ca nu te-am "auzit" demult. Speram ca vii ca Luizika, ne dai direct anuntul cel mare!!! Macar monitorizare ai mai facut, ai ovulat lunile astea?
valicutza
Scris: Monday, August 1, 2016 3:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/11/2016
si eu sunt pe aici, va citesc mereu, astept ovulatia, de maine cred ca incep cu testele .
stefy.any
Scris: Monday, August 1, 2016 3:52 PM
Nivel

Inregistrat: 9/29/2015
carlita wrote:
stefy, pe tine chiar ca nu te-am "auzit" demult. Speram ca vii ca Luizika, ne dai direct anuntul cel mare!!! Macar monitorizare ai mai facut, ai ovulat lunile astea?

Oooo! Felicitari Luizikai!

Nu am facut monitorizare pentru ca am fost plecata din oras o perioada...doctorul a zis sa mai asteptam putin sa vedem daca nu se prinde...nu stiu daca am ovulat...trebuia sa reiau hormonalaele, numai ca prima zi de ciclu a cazut duminica si mi-a zis ca trebuie facuta in prima zi...astept sa mai treaca si luna asta si din septembrie o iau de la coada...

Tu, Carlita cum stai?
NIco311985
Scris: Monday, August 1, 2016 3:54 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/27/2016
buna din nou nu am mai scris nimic cateva zile pentru ca nu stiu nici eu ce e cu mine de fapt .. am avut test pozitiv saptamana trecuta nu am ajuns la medic pentru ca nu am acte Le fac abia saptamana ce vine .. eu locuiesc in Madrid de o luna .. vineri am inceput sa sangerez exact ca menstra lunar a acelasi cantitate culoare durere ieri am mai facut un test tot pozitiv azi am facut un clear blue digital care zice insarcinata 1-2 saptamani nu mai stiu ce sa cred ce se intampla cu mine de fapt ? Simt ca o iau razna :(

NIco311985 attached the following image(s):
img-20160801-wa0001.jpeg

Anna21
Scris: Monday, August 1, 2016 3:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/12/2016
carlita wrote:
Anna, clawdia, nu ne-ati mai dat niciun semn de viata ... vad ca aveti frumos trasata ovulatia .... va asteptam cu vesti!!! Clap Clap Clap
Anemona, care e situatia la tine?

Sunt prinsa cu munca, am fost plecati weekend-ul asta. Am facut aproape toate analizele care mi le-a dat doctora. La ecograf totul bine, aveam folicul baban de 20 mm pe dreapta, endometru 9.92 si am bagat carbuni toata saptamana trecuta. Acum sunt in asteptare. Mi-au iesit analizele de ziua 14, sunt ok si alea. Inca astept rezultatul pentru AMH si inhibina B. Mai am de facut progesteronul in Z21 , adica vineri. Sper de data asta sa fie cu ochisori Hands PupiceiCheek Kiss

P.s Azi nu mi-am mai luat temperatura, mi-a cazut termometru intre pat si perete si nu am mai putut sa il scot :)) tre sa il recuperez in seara asta.
carmenalina
Scris: Monday, August 1, 2016 4:03 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
NIco311985 wrote:
buna din nou nu am mai scris nimic cateva zile pentru ca nu stiu nici eu ce e cu mine de fapt .. am avut test pozitiv saptamana trecuta nu am ajuns la medic pentru ca nu am acte Le fac abia saptamana ce vine .. eu locuiesc in Madrid de o luna .. vineri am inceput sa sangerez exact ca menstra lunar a acelasi cantitate culoare durere ieri am mai facut un test tot pozitiv azi am facut un clear blue digital care zice insarcinata 1-2 saptamani nu mai stiu ce sa cred ce se intampla cu mine de fapt ? Simt ca o iau razna :(

Trebuie HCG din sange si repetat la 48 de ore, numai asa vei sti cum stai cu sarcina....majoreta majoreta majoreta majoreta
Tania2105
Scris: Monday, August 1, 2016 5:43 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2016
NIco311985 wrote:

Nico,nu te speria, dar s-ar putea sa fi suferit un avort spontan...Eu dupa ce am pierdut sarcina, cam inca 2 saptamani am avut test pozitiv, hormonul HCG nu iese asa usor din organism...Eu totusi sper sa ma insel si sa fie totul bine...Fa un test de sange...E cel mai bine momentan, daca nu ai cum sa mergi la doctor
luizika27
Scris: Monday, August 1, 2016 6:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/30/2014
Fetelor astazi am auzit inimioara bobitei mele ce frumos a fost hearts hearts hearts

luizika27 attached the following image(s):
image.jpegimage.jpeg

AncaB7
Scris: Monday, August 1, 2016 7:12 PM
Nivel

Inregistrat: 7/14/2016
Buna fetelor! Eu am testat astazi..si este tot negativ (ziua 48). Acum tot ce mai am de facut este sa ma duc la dr sa vad de ce intarzie atat Cray . Ma simt tare dezamagita...
AncaB7
Scris: Monday, August 1, 2016 7:13 PM
Nivel

Inregistrat: 7/14/2016
luizika27 wrote:
Fetelor astazi am auzit inimioara bobitei mele ce frumos a fost hearts hearts hearts

Felicitaaari! computerlove sarcina usoara si bebe sanatos! Bravoo
ioana laura
Scris: Monday, August 1, 2016 7:44 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/7/2015
NIco311985 wrote:
poti sa te duci la urgenta sa te vada un medic de garda. Sa stii ca gravidele au dreptul la asistenta sanitara si fara acte. Asa ca poti sa te duci linistita la urgenta si o sati dea de acolo o hartie cum ca esti gravida,cu hartia mergi la administrativ sa te ia in evidenta si sa iti de a programare la medic.
Mire
Scris: Monday, August 1, 2016 7:50 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
FlorentinaC wrote:

D ne ajuta la toata lumea!!
Referitor la activitatea slabuta de aici comparativ cu cea de pe fb pot sa iti spun ca ,in ceea ce ma priveste,am cam intrat intr o stare de detasare care eu zic ca e de bine...si postez mai rar aici pentru ca nu prea mai am ce sa zic...am epuizat subiectele care ptr alte aspirici sunt de actualitate...dar daca e sa pot ajuta cu ceva intervin fara nici o problemacomputerlove

Exact..sincer si eu incerc sa ma detasez putin.Am ramas mai activa pe facebook,pt chestii off topic..
Si ziua am postat testul de ovulatie pt ca eram la munca,de pe telefon..
Il atasez si aici.
Sunt ziua 10..

Mire attached the following image(s):
image.jpeg

Rubynne
Scris: Monday, August 1, 2016 8:09 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
luizika27 wrote:

Felicitari! Sa fiti sanatosi si sa stea cuminte in "cuptoras" la mami pana la termen!computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.