Clubul aspirantelor - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rubynne
Scris: Monday, August 1, 2016 11:56 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/24/2016
Lili Eu wrote:
cat ai dat pe ele? eu le iau cu 15 lei injectia computerlove si iti tin pumni sa fie cu ochisori Hands majoreta majoreta majoreta

Tot 15 ron am dat si eu...de asta mi-am luat si doua...sa fie acolo. Ca Ovitrelle e 130 ron...prea mult.
Sa te auda Dumnezeu! Multumesc! DistanceKiss
Rubynne
Scris: Monday, August 1, 2016 11:56 AM
Nivel

carlita wrote:
Ma bucur de vestile bune, Ruby!
Flore, care e treaba la tine? Ai mai facut vreun test?

Sper sa fie bine Carlita!
carlita
Scris: Monday, August 1, 2016 12:07 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Rubynne wrote:

Sper sa fie bine Carlita!

Doamne-ajuta! DistanceKiss
Da' ce liniste e pe aici! A intrat toata lumea in vacanta?!? Nu prea ne-a prins de mult o luna intreaga in aceeasi casuta! Blushing
andy07
Scris: Monday, August 1, 2016 12:23 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
Pt ca discutiile s-au mutat pe facebook, cum am prevazut.
monica maria
Scris: Monday, August 1, 2016 12:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/17/2016
carlita wrote:

Doamne-ajuta! DistanceKiss
Da' ce liniste e pe aici! A intrat toata lumea in vacanta?!? Nu prea ne-a prins de mult o luna intreaga in aceeasi casuta! Blushing

Eu am postat ieri analizele mele si nu mi-a raspuns nimeniNuStiu !
Eram doar eu si gadBig Surprise !
carlita
Scris: Monday, August 1, 2016 12:55 PM
Nivel

andy07 wrote:

Am evitat sa spun eu asta, dar cam asa e. Eu in continuare scriu aici ce am de zis cu privire procesul conceperii, pt ca sunt convinsa ca ceea ce scriem noi ar putea fi raspunsul intrebarilor mai multor mamici aspirante. DistanceKiss
Rubynne
Scris: Monday, August 1, 2016 1:11 PM
Nivel

andy07 wrote:

Mai nush...eu una tot aici scriu...dar cred ca fetele sunt ori in vacanta ori fara chef. Dupa boom-ul de teste pozitive, noi celelalte am stagnat nitel Lol
Flore
Scris: Monday, August 1, 2016 1:25 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
carlita wrote:
Ma bucur de vestile bune, Ruby!
Flore, care e treaba la tine? Ai mai facut vreun test?

Nu am mai apucat ca sambata la pranz m au invadat mosafirii si azi e z3computerlove
carlita
Scris: Monday, August 1, 2016 1:28 PM
Nivel

monica maria wrote:

Eu am postat ieri analizele mele si nu mi-a raspuns nimeniNuStiu !
Eram doar eu si gadBig Surprise !

Eu ti-am raspuns aseara (nu mai stiu unde: pe fb sau forum) dar vad ca nu s-a salvat postarea. Cu tiroida esti ok.
carlita
Scris: Monday, August 1, 2016 1:30 PM
Nivel

FlorentinaC wrote:

Nu am mai apucat ca sambata la pranz m au invadat mosafirii si azi e z3computerlove

Am vazut intre timp ca intrebarea era in aer, ca ai fost declarat z1 sambata. Sa dea Dumnezeu sa fie cu mai mult noroc luna asta! DistanceKiss
monica maria
Scris: Monday, August 1, 2016 1:41 PM
Nivel

carlita wrote:

Eu ti-am raspuns aseara (nu mai stiu unde: pe fb sau forum) dar vad ca nu s-a salvat postarea. Cu tiroida esti ok.

Cu toate par a fi ok, dar oare unde e problema?NuStiu
Flore
Scris: Monday, August 1, 2016 2:00 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
carlita wrote:

Am vazut intre timp ca intrebarea era in aer, ca ai fost declarat z1 sambata. Sa dea Dumnezeu sa fie cu mai mult noroc luna asta!
DistanceKiss

D ne ajuta la toata lumea!!
Referitor la activitatea slabuta de aici comparativ cu cea de pe fb pot sa iti spun ca ,in ceea ce ma priveste,am cam intrat intr o stare de detasare care eu zic ca e de bine...si postez mai rar aici pentru ca nu prea mai am ce sa zic...am epuizat subiectele care ptr alte aspirici sunt de actualitate...dar daca e sa pot ajuta cu ceva intervin fara nici o problemacomputerlove
carlita
Scris: Monday, August 1, 2016 2:39 PM
Nivel

monica maria wrote:

Cu toate par a fi ok, dar oare unde e problema?NuStiu

Parca spuneai ca trebuie sa mergi la medic,... ai fost? Ti-a facut eco/confirmat ovulatia? Acum ti-a dat analizele pt tiroida, probabil ca daca erai aproape de primele zile ale cm, iti dadea sa faci si analizele de z2/3 .... Ai la unele cm-uri temp destul de mari in faza foliculara, sa nu fie si progesteronul marit si de aici si calitatea ovocitelor; plus ca e cam scurta faza luteala.
Tin minte de acum vreo 2-3 luni cand banuiam noi + medicul ca ar putea fi bebe la tine ca s-a vazut un punct pe uter. Ar trebui investigata si pista asta. Ti-a facut eco endovaginal?
monica maria
Scris: Monday, August 1, 2016 2:44 PM
Nivel

carlita wrote:

Parca spuneai ca trebuie sa mergi la medic,... ai fost? Ti-a facut eco/confirmat ovulatia? Acum ti-a dat analizele pt tiroida, probabil ca daca erai aproape de primele zile ale cm, iti dadea sa faci si analizele de z2/3 .... Ai la unele cm-uri temp destul de mari in faza foliculara, sa nu fie si progesteronul marit si de aici si calitatea ovocitelor; plus ca e cam scurta faza luteala.
Tin minte de acum vreo 2-3 luni cand banuiam noi + medicul ca ar putea fi bebe la tine ca s-a vazut un punct pe uter. Ar trebui investigata si pista asta. Ti-a facut eco endovaginal?

Am fost joi la medic si mi-a confirmat ovulatia, in ceea ce priveste pata din uter, acum s-a vazut undeva pe peretele uterului dar a zis ca e un vas de sange care nu imi face niciun rau, endometru era de 10.5 in zi 18, iar in septembrie ma programez pt hsg!Cheek Kiss
carlita
Scris: Monday, August 1, 2016 3:17 PM
Nivel

monica maria wrote:

Am fost joi la medic si mi-a confirmat ovulatia, in ceea ce priveste pata din uter, acum s-a vazut undeva pe peretele uterului dar a zis ca e un vas de sange care nu imi face niciun rau, endometru era de 10.5 in zi 18, iar in septembrie ma programez pt hsg!Cheek Kiss

Offff ... am scris ditamai mesajul si nu s-a postat din cauza ca tot pica netu'/ plans
Ziceam ca ai facut progrese importante, nu vazusem post-ul cu ce ti-a zis medicul... ar mai fi de facut dozarile hormonale, poate le bifezi si pe astea ... dar poate da Dumnezeu si n-o sa mai fie nevoie de niciunele Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.