|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Tot 15 ron am dat si eu...de asta mi-am luat si doua...sa fie acolo. Ca Ovitrelle e 130 ron...prea mult. Sa te auda Dumnezeu! Multumesc! |
| carlita wrote:Ma bucur de vestile bune, Ruby! Flore, care e treaba la tine? Ai mai facut vreun test? Sper sa fie bine Carlita! |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Rubynne wrote: Sper sa fie bine Carlita!
Doamne-ajuta! Da' ce liniste e pe aici! A intrat toata lumea in vacanta?!? Nu prea ne-a prins de mult o luna intreaga in aceeasi casuta! |
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Pt ca discutiile s-au mutat pe facebook, cum am prevazut. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 400
| carlita wrote:Doamne-ajuta! Da' ce liniste e pe aici! A intrat toata lumea in vacanta?!? Nu prea ne-a prins de mult o luna intreaga in aceeasi casuta! Eu am postat ieri analizele mele si nu mi-a raspuns nimeni ! Eram doar eu si gad ! |
| andy07 wrote:Pt ca discutiile s-au mutat pe facebook, cum am prevazut. Am evitat sa spun eu asta, dar cam asa e. Eu in continuare scriu aici ce am de zis cu privire procesul conceperii, pt ca sunt convinsa ca ceea ce scriem noi ar putea fi raspunsul intrebarilor mai multor mamici aspirante. |
| andy07 wrote:Pt ca discutiile s-au mutat pe facebook, cum am prevazut. Mai nush...eu una tot aici scriu...dar cred ca fetele sunt ori in vacanta ori fara chef. Dupa boom-ul de teste pozitive, noi celelalte am stagnat nitel |
|
Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| carlita wrote:Ma bucur de vestile bune, Ruby! Flore, care e treaba la tine? Ai mai facut vreun test? Nu am mai apucat ca sambata la pranz m au invadat mosafirii si azi e z3 |
|
| monica maria wrote:Eu am postat ieri analizele mele si nu mi-a raspuns nimeni ! Eram doar eu si gad ! Eu ti-am raspuns aseara (nu mai stiu unde: pe fb sau forum) dar vad ca nu s-a salvat postarea. Cu tiroida esti ok. |
|
| FlorentinaC wrote:Nu am mai apucat ca sambata la pranz m au invadat mosafirii si azi e z3 Am vazut intre timp ca intrebarea era in aer, ca ai fost declarat z1 sambata. Sa dea Dumnezeu sa fie cu mai mult noroc luna asta! |
|
| carlita wrote: Eu ti-am raspuns aseara (nu mai stiu unde: pe fb sau forum) dar vad ca nu s-a salvat postarea. Cu tiroida esti ok.
Cu toate par a fi ok, dar oare unde e problema? |
|
Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| carlita wrote:Am vazut intre timp ca intrebarea era in aer, ca ai fost declarat z1 sambata. Sa dea Dumnezeu sa fie cu mai mult noroc luna asta! D ne ajuta la toata lumea!! Referitor la activitatea slabuta de aici comparativ cu cea de pe fb pot sa iti spun ca ,in ceea ce ma priveste,am cam intrat intr o stare de detasare care eu zic ca e de bine...si postez mai rar aici pentru ca nu prea mai am ce sa zic...am epuizat subiectele care ptr alte aspirici sunt de actualitate...dar daca e sa pot ajuta cu ceva intervin fara nici o problema |
|
| monica maria wrote:Cu toate par a fi ok, dar oare unde e problema? Parca spuneai ca trebuie sa mergi la medic,... ai fost? Ti-a facut eco/confirmat ovulatia? Acum ti-a dat analizele pt tiroida, probabil ca daca erai aproape de primele zile ale cm, iti dadea sa faci si analizele de z2/3 .... Ai la unele cm-uri temp destul de mari in faza foliculara, sa nu fie si progesteronul marit si de aici si calitatea ovocitelor; plus ca e cam scurta faza luteala. Tin minte de acum vreo 2-3 luni cand banuiam noi + medicul ca ar putea fi bebe la tine ca s-a vazut un punct pe uter. Ar trebui investigata si pista asta. Ti-a facut eco endovaginal? |
|
| carlita wrote: Parca spuneai ca trebuie sa mergi la medic,... ai fost? Ti-a facut eco/confirmat ovulatia? Acum ti-a dat analizele pt tiroida, probabil ca daca erai aproape de primele zile ale cm, iti dadea sa faci si analizele de z2/3 .... Ai la unele cm-uri temp destul de mari in faza foliculara, sa nu fie si progesteronul marit si de aici si calitatea ovocitelor; plus ca e cam scurta faza luteala. Tin minte de acum vreo 2-3 luni cand banuiam noi + medicul ca ar putea fi bebe la tine ca s-a vazut un punct pe uter. Ar trebui investigata si pista asta. Ti-a facut eco endovaginal?
Am fost joi la medic si mi-a confirmat ovulatia, in ceea ce priveste pata din uter, acum s-a vazut undeva pe peretele uterului dar a zis ca e un vas de sange care nu imi face niciun rau, endometru era de 10.5 in zi 18, iar in septembrie ma programez pt hsg! |
|
| monica maria wrote:Am fost joi la medic si mi-a confirmat ovulatia, in ceea ce priveste pata din uter, acum s-a vazut undeva pe peretele uterului dar a zis ca e un vas de sange care nu imi face niciun rau, endometru era de 10.5 in zi 18, iar in septembrie ma programez pt hsg! Offff ... am scris ditamai mesajul si nu s-a postat din cauza ca tot pica netu'/ Ziceam ca ai facut progrese importante, nu vazusem post-ul cu ce ti-a zis medicul... ar mai fi de facut dozarile hormonale, poate le bifezi si pe astea ... dar poate da Dumnezeu si n-o sa mai fie nevoie de niciunele |
|
|