|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| andy07 wrote: la Columna o sa fac.
Andy, cred ca ai mai zis, dar mi-a scapat..Cu cine faci FIV de la Columna? Eu am o programare in august la ALBU, dar am zis sa am 2 pareri si am mai facut o programare la dr. Manolea tot de la Columna...Stii ceva de ea? PUP ms |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| nu stiu cu cine. despre Manolea stiu ce se gaseste pe net, nu stiu altceva. |
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| andy07 wrote:La m8ne a inceput foarte in forta, abundent si cu ch3aguri. Sper ca nu am iar polipi
Doar nu apar asa repede?!! |
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| eu i-am scos anul trecut in mai, deci e ceva. cand am facut sonohisterografia in martie nu aveam. acum nu stiu, eu am mai luat si estrogen lunile trecute, asta mai face prostii. |
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| valicutza wrote:bafta multa Rubynne ! spor la bebelit, relax total si te asteptam cu vesti bune peste 2 saptamani Multumesc mult! Sa nr ajute Dumnezeu pe toate! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 400
| Fetelor azi am primit si eu rezultatul la analizele pt glanda, vi le atasez sa imi spuneti si parerea voastra! monica maria attached the following image(s):
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Rubynne wrote:Stiu ca una din aspirici scria acum ceva vreme...ca a cumparat pregnyl? De unde? Am si eu nevoie si nu gasesc pe nicaieri...daca puteti sa ma ajutati,va rog! Multumesc mult! Later edit: am gasit intr-un final, dupa ce am dat telefon pe la toate farmaciile din Bucuresti! daca nu ai rezolvat eu am un pregnyl tinut in frigider te pot ajutaam vazut tarziu ca nu am intrat pe site .te ajut cu placere |
| stelutza wrote: daca nu ai rezolvat eu am un pregnyl tinut in frigider te pot ajutaam vazut tarziu ca nu am intrat pe site .te ajut cu placere Multumesc mult! Am gasit printr-un noroc doua si le-am luat pe ambele de la un Help net. |
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Rubynne wrote:Multumesc mult! Am gasit printr-un noroc doua si le-am luat pe ambele de la un Help net. Eu sunt care fac pregnyl si trebuie sa fac pana in saptamana 12 de sarcina 1 la 4 zile, le gasesc foarte greu doar cei de la sensiblu au dar gasesc cate 2 sau 3 umbla al meu dupa ele disperat acum mai am 3 acasa si mi-a promis o farnacista ca imi mai face rost |
| Lili Eu wrote: Eu sunt care fac pregnyl si trebuie sa fac pana in saptamana 12 de sarcina 1 la 4 zile, le gasesc foarte greu doar cei de la sensiblu au dar gasesc cate 2 sau 3 umbla al meu dupa ele disperat acum mai am 3 acasa si mi-a promis o farnacista ca imi mai face rost AAA tu erai Lilisor...scuze, nu-mi mai aminteam Da...din pacate nu se gasesc deloc...foarte rar. Eu am avut noroc ca a renuntat cineva la ele. |
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| O saptamana frumoasa!! Sa ploua cu teste pozitive ca s'a asterut linistea p'aici. Si spor la bebelit!! |
| Buna fetelor! Sa aveti o sapt usoara! Revin cu vesti bune de la eco de monitorizare. Avem un folicul pe dreapta de 16 mm si unu pe stanga nitel mai mic...maine fac injectia de spargere si miercuri bebeleala |
|
Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| Rubynne wrote:Buna fetelor! Sa aveti o sapt usoara! Revin cu vesti bune de la eco de monitorizare. Avem un folicul pe dreapta de 16 mm si unu pe stanga nitel mai mic...maine fac injectia de spargere si miercuri bebeleala D ne ajuta sa se prinda!!!! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Ma bucur de vestile bune, Ruby! Flore, care e treaba la tine? Ai mai facut vreun test? |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Rubynne wrote:AAA tu erai Lilisor...scuze, nu-mi mai aminteam Da...din pacate nu se gasesc deloc...foarte rar. Eu am avut noroc ca a renuntat cineva la ele. cat ai dat pe ele? eu le iau cu 15 lei injectia si iti tin pumni sa fie cu ochisori |
|
|