|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/6/2016 Mesaje: 11
| Anna21 wrote:
Hmm. Pai in cazul asta asteapta pana ajungi acasa si mai faci unu. Cat despre pastilute eu cred ca ar fi ok sa nu iei pana nu afli daca e bebe sau nu. :) Bafta sa fie bebe. Abia astept sa ajung acasa , multumesc multa bafta si tie :) doar ca m-a speriat putin temperatura 37,7 asa din senin si faptul ca m-am simtit foarte slabita. Sper sa nu fie de rau |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| roxana1993 wrote:Buna fetelor , sper ca va mai amintiti de mine :) Sunt inca la tara la ai mei si ieri am facut temperatura 37,7 cm nu mi-a venit inca (5 zile intarziere) , racita nu sunt, azi a mai scazut putin temperatura 37,2 nu stiu inca cu certitudine daca este sarcina sau nu , credeti ca as putea sa iau medicamente pentru febra? Asta e temperatura corpului? Sau te referi la temp bazala? Daca nu esti racita, n-are rost sa iei nimic. Daca esti racita rau, poti lua un paracetamol simplu, fara alte adaosuri, asta daca nu fac fata ceaiurile si leacurile babesti, sa nu afectezi eventualul embrion. Ina ceva, temp mai creste la infectie. Cum iti sunt scurgerile? Ca, daca ai o infectie vaginala puternica, iaca motivul pt care iti intarzie menstra si creste temp.
|
| carlita wrote: Asta e temperatura corpului? Sau te referi la temp bazala? Daca nu esti racita, n-are rost sa iei nimic. Daca esti racita rau, poti lua un paracetamol simplu, fara alte adaosuri, asta daca nu fac fata ceaiurile si leacurile babesti, sa nu afectezi eventualul embrion. Ina ceva, temp mai creste la infectie. Cum iti sunt scurgerile? Ca, daca ai o infectie vaginala puternica, iaca motivul pt care iti intarzie menstra si creste temp.
Este temperatura corpului, nu sunt racita.....scurgeri nu am , sper sa nu fie o infectie , numai luni pot sa ajung la un control. |
| roxana1993 wrote:Este temperatura corpului, nu sunt racita.....scurgeri nu am , sper sa nu fie o infectie , numai luni pot sa ajung la un control. Am inteles. Nu te panica ca eu cred ca e bebe, iar temp ridicata - o reactie a organismului la sarcina! Multe viitoare mamici au experimentat frisoanele la debutul sarcinii. Cu prima ocazie fa un test ca sigur te lamuresti, mai ales la 5 zile de intarziere! |
|
| carlita wrote:Am inteles. Nu te panica ca eu cred ca e bebe, iar temp ridicata - o reactie a organismului la sarcina! Multe viitoare mamici au experimentat frisoanele la debutul sarcinii. Cu prima ocazie fa un test ca sigur te lamuresti, mai ales la 5 zile de intarziere!
Multumesc Carlita , m-am linistit putin , initial ma gande-am ca poate fi o infectie , dar nu se lega cu durerile de stomac...si acum temperatura mi-a ridicat niste semne de intrebare. Speranta moare ultima :) luni repet testul. |
|
| Fetelor, ce ora ati setat la profilul vostru, ca eu am tot cautat si pana la urma am selectat o varianta cu 2 ore in urma!?! Vreau sa am si eu ora Romaniei!!! |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| carlita wrote:Fetelor, ce ora ati setat la profilul vostru, ca eu am tot cautat si pana la urma am selectat o varianta cu 2 ore in urma!?! Vreau sa am si eu ora Romaniei!!! Eu am pus GMT+2 South Africa.. |
|
| Crissy wrote:Eu am pus GMT+2 South Africa.. functioneaza! ms |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| cu placere! doar sa nu dai vina pe asta daca iti creste temperatura mult |
|
| Crissy wrote:cu placere! doar sa nu dai vina pe asta daca iti creste temperatura mult |
|
| Alexa, mi-ai facut o pofta de ficatei de pui ....!!! Imi ploua in gura! Bafta la medic! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
| Anna21 wrote:
O sa facem si test, doar ca v-am zis, al meu vrea sa mai asteptam putin. Xcum deja a venit weekend-ul asa ca maine sau poimaine testem si vedem ce e. :)
abia te asteptam maine -poimaine cu rezultatul testului, sigur e bobita acolo |
|
| Tania2105 wrote:Draga mea, sa stii ca de luna trecuta imi schimbasem doctorul...dna doctor era relativ ,,noua,, am fost de 2 ori la ea si ieri am fost nevoita sa platesc pana sa intru la ecografie, din cauza ca aveam programare la ora 19, si cum era deja 20.30 si eu inca nu intrasem, dna de la casierie ,,facea galagie,, prin mimici ale fetzei ca trebuie sa plece acasa si trebuie sa platesc..mai ramasesem eu si o gravidutza cred in toata clinica...stingeau si luminile Pe dna doctor am pus ,,cruce,, si nu mai merg la ea..Sunt in cautarea unui nou dr..Am o recomandare si cred ca am sa sun sa fac o programare P.S: Astazi am fost sa iau analizele sotului...Nu sunt prea incantata dar sper sa nu fie grav
Tania si eu zic ca sunt super bune rezultatele sotului tau , asa ca fii optimista si sigur va veni bebe cat de curand posibil |
|
| eu inca astept ovulatia, testul de azi arata a doua liniuta mult mai bine decat cel de ieri, dar inca nu la fel de intensa, probabil in weekend ..mai vad maine |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| valicutza wrote:Tania si eu zic ca sunt super bune rezultatele sotului tau , asa ca fii optimista si sigur va veni bebe cat de curand posibil Am fost la dr azi cu spermograma sotului si a zis ca e perfecta, chiar daca are doar 30% normali, ca pot ramane lejer insarcinata...ca nu are rost sa facem inseminare..sunt bucuroasa pt el, dar eu sunt data peste cap..ce oi avea frate, de nu reusesc sa am si eu un bebe??? |
|
|