Clubul aspirantelor - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxana1993
Scris: Friday, July 8, 2016 1:09 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/6/2016
Anna21 wrote:

Hmm. Pai in cazul asta asteapta pana ajungi acasa si mai faci unu. Cat despre pastilute eu cred ca ar fi ok sa nu iei pana nu afli daca e bebe sau nu. :) Bafta sa fie bebe.

Abia astept sa ajung acasa , multumesc multa bafta si tie :) doar ca m-a speriat putin temperatura 37,7 asa din senin si faptul ca m-am simtit foarte slabita. Sper sa nu fie de rau
carlita
Scris: Friday, July 8, 2016 1:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
roxana1993 wrote:
Buna fetelor , sper ca va mai amintiti de mine :)
Sunt inca la tara la ai mei si ieri am facut temperatura 37,7 cm nu mi-a venit inca (5 zile intarziere) , racita nu sunt, azi a mai scazut putin temperatura 37,2 nu stiu inca cu certitudine daca este sarcina sau nu , credeti ca as putea sa iau medicamente pentru febra?uff

Asta e temperatura corpului? Sau te referi la temp bazala? Daca nu esti racita, n-are rost sa iei nimic. Daca esti racita rau, poti lua un paracetamol simplu, fara alte adaosuri, asta daca nu fac fata ceaiurile si leacurile babesti, sa nu afectezi eventualul embrion.
Ina ceva, temp mai creste la infectie. Cum iti sunt scurgerile? Ca, daca ai o infectie vaginala puternica, iaca motivul pt care iti intarzie menstra si creste temp.
roxana1993
Scris: Friday, July 8, 2016 1:15 PM
Nivel

carlita wrote:

Asta e temperatura corpului? Sau te referi la temp bazala? Daca nu esti racita, n-are rost sa iei nimic. Daca esti racita rau, poti lua un paracetamol simplu, fara alte adaosuri, asta daca nu fac fata ceaiurile si leacurile babesti, sa nu afectezi eventualul embrion.
Ina ceva, temp mai creste la infectie. Cum iti sunt scurgerile? Ca, daca ai o infectie vaginala puternica, iaca motivul pt care iti intarzie menstra si creste temp.

Este temperatura corpului, nu sunt racita.....scurgeri nu am , sper sa nu fie o infectiepale , numai luni pot sa ajung la un control.
carlita
Scris: Friday, July 8, 2016 1:22 PM
Nivel

roxana1993 wrote:

Este temperatura corpului, nu sunt racita.....scurgeri nu am , sper sa nu fie o infectiepale , numai luni pot sa ajung la un control.

Am inteles. Nu te panica ca eu cred ca e bebe, iar temp ridicata - o reactie a organismului la sarcina! Multe viitoare mamici au experimentat frisoanele la debutul sarcinii. DistanceKiss Cu prima ocazie fa un test ca sigur te lamuresti, mai ales la 5 zile de intarziere!
roxana1993
Scris: Friday, July 8, 2016 1:28 PM
Nivel

carlita wrote:

Am inteles. Nu te panica ca eu cred ca e bebe, iar temp ridicata - o reactie a organismului la sarcina! Multe viitoare mamici au experimentat frisoanele la debutul sarcinii. DistanceKiss Cu prima ocazie fa un test ca sigur te lamuresti, mai ales la 5 zile de intarziere!

Multumesc CarlitaDistanceKiss , m-am linistit putin , initial ma gande-am ca poate fi o infectie , dar nu se lega cu durerile de stomac...si acum temperatura mi-a ridicat niste semne de intrebare. Speranta moare ultima :) luni repet testul.
carlita
Scris: Friday, July 8, 2016 1:41 PM
Nivel

Fetelor, ce ora ati setat la profilul vostru, ca eu am tot cautat si pana la urma am selectat o varianta cu 2 ore in urma!?! NuStiu Vreau sa am si eu ora Romaniei!!!
Crissy
Scris: Friday, July 8, 2016 1:50 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
carlita wrote:
Fetelor, ce ora ati setat la profilul vostru, ca eu am tot cautat si pana la urma am selectat o varianta cu 2 ore in urma!?! NuStiu Vreau sa am si eu ora Romaniei!!!

Eu am pus GMT+2 South Africa.. hohot
carlita
Scris: Friday, July 8, 2016 2:07 PM
Nivel

Crissy wrote:

Eu am pus GMT+2 South Africa.. hohot

hohot hohot hohot functioneaza! ms Cheek Kiss Cheek Kiss
Crissy
Scris: Friday, July 8, 2016 2:23 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
carlita wrote:

hohot hohot hohot functioneaza! ms Cheek Kiss Cheek Kiss

cu placere! Cheek Kiss doar sa nu dai vina pe asta daca iti creste temperatura mult hohot
carlita
Scris: Friday, July 8, 2016 3:16 PM
Nivel

Crissy wrote:

cu placere! Cheek Kiss doar sa nu dai vina pe asta daca iti creste temperatura mult hohot

hohot hohot hohot sunny Buddy1
carlita
Scris: Friday, July 8, 2016 3:19 PM
Nivel

Alexa, mi-ai facut o pofta de ficatei de pui ....!!! Imi ploua in gura! essen
Bafta la medic! Angel
valicutza
Scris: Friday, July 8, 2016 3:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/11/2016
Anna21 wrote:

O sa facem si test, doar ca v-am zis, al meu vrea sa mai asteptam putin. Xcum deja a venit weekend-ul asa ca maine sau poimaine testem si vedem ce e. :)

majoreta majoreta majoreta abia te asteptam maine -poimaine cu rezultatul testului, sigur e bobita acolo Bravoo
valicutza
Scris: Friday, July 8, 2016 3:22 PM
Nivel

Tania2105 wrote:

Draga mea, sa stii ca de luna trecuta imi schimbasem doctorul...dna doctor era relativ ,,noua,,hohot am fost de 2 ori la eaCrazy si ieri am fost nevoita sa platesc pana sa intru la ecografie, din cauza ca aveam programare la ora 19, si cum era deja 20.30 si eu inca nu intrasem, dna de la casierie ,,facea galagie,, prin mimici ale fetzei ca trebuie sa plece acasaras si trebuie sa platesc..mai ramasesem eu si o gravidutza cred in toata clinica...stingeau si luminilehohot Pe dna doctor am pus ,,cruce,, si nu mai merg la ea..Sunt in cautarea unui nou dr..Am o recomandare si cred ca am sa sun sa fac o programareDistanceKiss

P.S: Astazi am fost sa iau analizele sotului...Nu sunt prea incantatauff dar sper sa nu fie gravpale

Tania si eu zic ca sunt super bune rezultatele sotului tau , asa ca fii optimista si sigur va veni bebe cat de curand posibil grup
valicutza
Scris: Friday, July 8, 2016 3:25 PM
Nivel

eu inca astept ovulatia, testul de azi arata a doua liniuta mult mai bine decat cel de ieri, dar inca nu la fel de intensa, probabil in weekend ..mai vad maine
Tania2105
Scris: Friday, July 8, 2016 4:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/21/2016
valicutza wrote:

Tania si eu zic ca sunt super bune rezultatele sotului tau , asa ca fii optimista si sigur va veni bebe cat de curand posibil grup

Am fost la dr azi cu spermograma sotului si a zis ca e perfecta, chiar daca are doar 30% normali, ca pot ramane lejer insarcinata...ca nu are rost sa facem inseminare..sunt bucuroasa pt el, dar eu sunt data peste cap..ce oi avea frate, de nu reusesc sa am si eu un bebe???NuImiPasa
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.