|
![Avatar](/i.ashx?u=21413)
![Nivel](/images/ranks/3.gif) Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
|
Dupa ce mi-a trasat ovulatia m-a pocnit raceala. Eram in concediu in perioada aia. Si in ziele in care temperatura a scazut am luat pastilute de raceala, modafen parca. Ala scade si temperatura si nu am mai trecut-o ca fiind relevanta. Deci in z3 Dpo am luat prima pastiluta de raceala , am luat doua defapt si in z4 dpo mi-a scazut temperatura. In z5 dpo nu am mai luat nimic, dar nici temperatura ca nu mi-a sunat ceasu :)), iar in z6 dpo am luat iar pastiluta si z7 dpo deja a scazut mai tare. Apoi nu am mai luat nimic, deja raceala era pe duca si temperatura a inceput sa creasca. Doamne ajuta sa fie bebe.
Daca il vedeti pe al meu, ma intreaba de 5 ori pe zi cand mi-a venit ultima data :))) si in afara de asta ma intreaba non stop daca e vreun semn de rozica. E mai nerabdator ca mine. :) :D |
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Tania2105 wrote:Maine mergem la dr pt interpretarea analizelor....Ce ma deranjeaza sunt PARTICULE AGLUTINE LA COADA SPERMATOZOIZILOR nu stiu ce inseamna, caut acum pe net, LEUCOCITE 1% tot nu-mi place, si ca are 70% forme ANORMALE Iubito sunt foarte bune rezultatele. Nu ai de ce sa iti faci griji. 30% forme normale la o asa mobilitate buna e ok. Noi avem doar 3% forme normale si mobilitate a+b doar 18% si totusi urologul spune ca sanse ar fi desi ginecologul spune ca nu prea. La voi e perfect. Sa aiba un stil de viata sanatos, sa evite caldura in zona si spor la treaba |
| Lili Eu wrote:Fetelor al meu sot a vazut la stiri azi ca tutunaru e anchetat intrun caz de malpraxis si a sarit cu gura pe mine ca gata nu mai mergem maine la el ![Lol](/images/emoticons/001_014_lol.gif) dar eu tot vreau sa ajung maine la el sa vad ce imi zice ufff ma dat peste cap stirea asta ![NuImiPasa](/images/emoticons/001_024_dontcare.gif) ma bate gandul sa ma interesez si de alt Dr pt cand o sa nasc sa am de unde sa aleg ma pus pe ganduri O astfel de tragedie din pacate se poate intampla si daca ai cel mai bun medic din lume... Eu stiam de caz pt ca mamica respectiva a povestit pe toate forumurile in care se scria de Tutunaru dar tot m-am dus la el. In prima faza ma gandeam ca merg la el doar pana raman si dupa merg la altul cu care sa nasc la privat dar acum daca s-ar intampla minunea ma gandesc serios sa raman la el. Chiar acum cateva saptamani cand am fost la mare inconjurata de burtici si mamici si asistam la discutii despre medici, spitale, nasteri etc povestea o tipa foarte incantata cat de bine i-a fost surorii ei desi nu a nascut la privat ci la elias. Cand am auzit de spital am intrebat cu ce medic si cum a fost si ea foarte entuziasmata a inceput sa povesteasca de Tutu ca desi tipa in sarcina nu prea a dat pe la el (a mers la medic in Gl pana in luna a 7-a iar la el pana sa ramana - el a ajutat-o) a asistat la nastere desi nu era de garda. A ajuns la spital cu dilatatia 4, i-a facut epidurala si a stat langa ea pana a nascut, cica i-a fost usor si atmosfera din sala era una placuta datorita incurajarilor lui iar la fina a refuzat orice atentie. Deci s-a confirmat faptul ca nu ia nimic la nastere. App. Cand am vazut postarea ta parca m-am bucurat ca am amanat laparoscopia pe care trebuia sa o fac ieri sau azi. Nu cred ca vroiam sa ma opereze in starea in care probabil e zilele astea. Bafta maine! Sa vii cu vesti bune si cu poza cu bobita
Monica daca ai ov asa tarziu mai si testul se va pozitiva abia dupa z30. Faza luteala ideala are 14 zile sau ma rog...12-16 zile. Daca e mai scurta e insuficienta de faza luteala dar nu e o regula asta. Unele femei asa sunt. Nu stiu daca va amintiti dar Doina cad a ramas a spus din z10 dpo ca e burtica pt ca ea avea faza luteala mereu de 9-10 zile, noi o contraziceam dar a fost asa cum a spus ea |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| monica maria wrote:Carlita tu ai inceput sa imi faci galerie? Anna sigur e graviduta ca am vazut dimineata graficu ei! Da, da, tie, ca si tie ti-a luat-o in sus temperatura! |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Anna21 wrote:
Dupa ce mi-a trasat ovulatia m-a pocnit raceala. Eram in concediu in perioada aia. Si in ziele in care temperatura a scazut am luat pastilute de raceala, modafen parca. Ala scade si temperatura si nu am mai trecut-o ca fiind relevanta. Deci in z3 Dpo am luat prima pastiluta de raceala , am luat doua defapt si in z4 dpo mi-a scazut temperatura. In z5 dpo nu am mai luat nimic, dar nici temperatura ca nu mi-a sunat ceasu :)), iar in z6 dpo am luat iar pastiluta si z7 dpo deja a scazut mai tare. Apoi nu am mai luat nimic, deja raceala era pe duca si temperatura a inceput sa creasca. Doamne ajuta sa fie bebe.
Daca il vedeti pe al meu, ma intreaba de 5 ori pe zi cand mi-a venit ultima data :))) si in afara de asta ma intreaba non stop daca e vreun semn de rozica. E mai nerabdator ca mine. :) :D
Mai bine faceai un test si scapati de incertitudine! Daca e sa fie negativ, asa va fi si maine, dar eu cred ca e |
| carlita wrote:Mai bine faceai un test si scapati de incertitudine! ![ras](/images/emoticons/ras.gif) Daca e sa fie negativ, asa va fi si maine, dar eu cred ca e
O sa facem si test, doar ca v-am zis, al meu vrea sa mai asteptam putin. Xcum deja a venit weekend-ul asa ca maine sau poimaine testem si vedem ce e. :) |
![Avatar](/i.ashx?u=21368)
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Anna21 wrote:
O sa facem si test, doar ca v-am zis, al meu vrea sa mai asteptam putin. Xcum deja a venit weekend-ul asa ca maine sau poimaine testem si vedem ce e. :)
|
![Nivel](/images/ranks/1.gif) Nivel: Membru
Inregistrat: 7/6/2016 Mesaje: 11
| Buna fetelor , sper ca va mai amintiti de mine :) Sunt inca la tara la ai mei si ieri am facut temperatura 37,7 cm nu mi-a venit inca (5 zile intarziere) , racita nu sunt, azi a mai scazut putin temperatura 37,2 nu stiu inca cu certitudine daca este sarcina sau nu , credeti ca as putea sa iau medicamente pentru febra? |
![Avatar](/i.ashx?u=20210)
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| bby88 wrote:O astfel de tragedie din pacate se poate intampla si daca ai cel mai bun medic din lume... Eu stiam de caz pt ca mamica respectiva a povestit pe toate forumurile in care se scria de Tutunaru dar tot m-am dus la el. In prima faza ma gandeam ca merg la el doar pana raman si dupa merg la altul cu care sa nasc la privat dar acum daca s-ar intampla minunea ma gandesc serios sa raman la el. Chiar acum cateva saptamani cand am fost la mare inconjurata de burtici si mamici si asistam la discutii despre medici, spitale, nasteri etc povestea o tipa foarte incantata cat de bine i-a fost surorii ei desi nu a nascut la privat ci la elias. Cand am auzit de spital am intrebat cu ce medic si cum a fost si ea foarte entuziasmata a inceput sa povesteasca de Tutu ca desi tipa in sarcina nu prea a dat pe la el (a mers la medic in Gl pana in luna a 7-a iar la el pana sa ramana - el a ajutat-o) a asistat la nastere desi nu era de garda. A ajuns la spital cu dilatatia 4, i-a facut epidurala si a stat langa ea pana a nascut, cica i-a fost usor si atmosfera din sala era una placuta datorita incurajarilor lui iar la fina a refuzat orice atentie. Deci s-a confirmat faptul ca nu ia nimic la nastere. App. Cand am vazut postarea ta parca m-am bucurat ca am amanat laparoscopia pe care trebuia sa o fac ieri sau azi. Nu cred ca vroiam sa ma opereze in starea in care probabil e zilele astea. Bafta maine! Sa vii cu vesti bune si cu poza cu bobita Monica daca ai ov asa tarziu mai si testul se va pozitiva abia dupa z30. Faza luteala ideala are 14 zile sau ma rog...12-16 zile. Daca e mai scurta e insuficienta de faza luteala dar nu e o regula asta. Unele femei asa sunt. Nu stiu daca va amintiti dar Doina cad a ramas a spus din z10 dpo ca e burtica pt ca ea avea faza luteala mereu de 9-10 zile, noi o contraziceam dar a fost asa cum a spus ea stiu ca ai dreptate eu una an incredere in el dar tot am mai auzit ca din cauza ca e foarte ocupat nu prea asista la toate nasterile daca as fi sigura ca nasc cu el as merge pe mana lui o sa vad sunt la inceput de sarcina si eu ma gandesc sa nasc stiu ca nu ia nici un fel de spaga! Azi ma duc la el nu maine |
| roxana1993 wrote:Buna fetelor , sper ca va mai amintiti de mine :) Sunt inca la tara la ai mei si ieri am facut temperatura 37,7 cm nu mi-a venit inca (5 zile intarziere) , racita nu sunt, azi a mai scazut putin temperatura 37,2 nu stiu inca cu certitudine daca este sarcina sau nu , credeti ca as putea sa iau medicamente pentru febra?
Daca ti-a scazut deja la 37.2 e ok. Nu cred ca e nevoie sa iei. Si pana nu stii daca e bebe sau nu zic sa nu iei nimic. Eventual un test de sarcina. Eu azi e z3 de intarziere si maine sau poimaine testez. Tu deja ai 5 , cred ca ar fi bine sa faci. :) |
| Lili Eu wrote: stiu ca ai dreptate eu una an incredere in el dar tot am mai auzit ca din cauza ca e foarte ocupat nu prea asista la toate nasterile daca as fi sigura ca nasc cu el as merge pe mana lui o sa vad sunt la unceput de sarcina si eu ma gandesc sa nasc ![hohot](/images/emoticons/hohot.gif) stiu ca nu ia nici un fel de spaga! Azi ma duc la el nu maine
Ce tampi sunt. Stiam ca vineri ai dar credeam ca e joi azi Bafta Mai departe o sa stii tu daca e cazut sa mergi cu el mai departe sau nu. Sa imi zici in ce toane l-ai prins azi
Anna testeaza cand esti pregatita. Daca e bebe va fi si maine. Astept 2 liniute frumoase de la tine |
|
![Nivel](/images/ranks/1.gif) Nivel: Membru
Inregistrat: 7/6/2016 Mesaje: 11
| Buna Anna am facut un test in z3, inainte sa plec la tara, insa a fost foarte incert , l-am facut la 6 dimi somnoroasa am vazut doar o linie rosie si dupa 5 min m-am pus la somnic pana la 8 ( inca 2 ore) iar cand m-am trezit aparu-se o a2a linie, un roz pal , nu foarte vizibila , nu la fel ca si prima , dar era acolo. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=20210)
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| bby88 wrote:Ce tampi sunt. Stiam ca vineri ai dar credeam ca e joi azi ![Lol](/images/emoticons/001_014_lol.gif) Bafta ![DistanceKiss](/images/emoticons/001_007_DistanceKiss.gif) Mai departe o sa stii tu daca e cazut sa mergi cu el mai departe sau nu. Sa imi zici in ce toane l-ai prins azi Anna testeaza cand esti pregatita. Daca e bebe va fi si maine. Astept 2 liniute frumoase de la tine |
|
| roxana1993 wrote:Buna Anna am facut un test in z3, inainte sa plec la tara, insa a fost foarte incert , l-am facut la 6 dimi somnoroasa am vazut doar o linie rosie si dupa 5 min m-am pus la somnic pana la 8 ( inca 2 ore) iar cand m-am trezit aparu-se o a2a linie, un roz pal , nu foarte vizibila , nu la fel ca si prima , dar era acolo.
Hmm. Pai in cazul asta asteapta pana ajungi acasa si mai faci unu. Cat despre pastilute eu cred ca ar fi ok sa nu iei pana nu afli daca e bebe sau nu. :) Bafta sa fie bebe. |
|
| bby88 wrote:Ce tampi sunt. Stiam ca vineri ai dar credeam ca e joi azi ![Lol](/images/emoticons/001_014_lol.gif) Bafta ![DistanceKiss](/images/emoticons/001_007_DistanceKiss.gif) Mai departe o sa stii tu daca e cazut sa mergi cu el mai departe sau nu. Sa imi zici in ce toane l-ai prins azi Anna testeaza cand esti pregatita. Daca e bebe va fi si maine. Astept 2 liniute frumoase de la tine
Doamne ajuta sa fie II. |
|
|