Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Albinuta wrote:Prezent Tocmai ce a venit rezultatul pt beta 2. 2662.67 Luni ma duc la control
|
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Albinuto, ai mai trecut cu bine de un prag! Bafta pe luni! Mya, n-au venit inca rezultatele? Mire, si la tine tot creste temperatura .... |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/19/2016 Mesaje: 223
| Va mul?umesc
Va împra?tii tot praful de burtica pe care îl am sa fie cu noroc luna asta pentru voi.
Îmi pare rau Pentru cele cu z1. Capul sus vine ?i rândul vostru . Cele care sunt la testare va fac galerie
|
|

Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| Albinuta wrote:Prezent Tocmai ce a venit rezultatul pt beta 2. 2662.67 Luni ma duc la control Bravo ,bravooo!!!Sarcina cat mai usoara sa ai !!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Bravo, Albinuta! Sa ne spui luni cum a fost! |
|

| Sunt mai relaxata ,intr adevar! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Ingrig, ce mai faci?
Ai mai fost la eco? |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Mihaela1234 wrote:Felicitari Albinuto! Asteptam vesti bune luni!
Tu cum te simti??greturi?pofte?? |
|

| carlita wrote:Albinuto, ai mai trecut cu bine de un prag!  Bafta pe luni! Mya, n-au venit inca rezultatele? Mire, si la tine tot creste temperatura ....
E devreme inca,mi-e frica sa imi fac sperante. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Mire wrote:Tu cum te simti??greturi?pofte??
Buna Mire, multumesc de intrebare. Pofte am ca inainte :)). Dar mi le tin in frau :D.
Eu sunt micuta (1.58) si 54 de kg..si am o oroare de cum o sa arat cu burtica :)) si de cate kg o sa iau in sarcina. Incerc sa nu ma gandesc prea mult..ca de slabit se poate slabi dupa :D. Incerc sa ma bucur..dar momentan e inca ciudat..cred ca dupa ce o sa inceapa sa se cunoasca o sa fie altfel. Nu am anuntat inca pe nimeni..
Greturi foarte usoare momentan, si somn cat cuprinde :). Dimineata e cel mai tragic ca nu imi vine sa ma trezesc.
Mai am 10 minute de stat la servici si apoi acasa in pat |
|

| Pe mine ma termina caldura asta.Mi-a fost f rau mai devreme.Am varsat tot ce am mancat.Ma durea capul ingrozitor,am luat un aulin acum si sunt mai bine. Abia ast seara sa merg sa ma plimb pe la cazino,ca e racoare si bate vantul |
|

| Mihaela1234 wrote:Buna Mire, multumesc de intrebare. Pofte am ca inainte :)). Dar mi le tin in frau :D. Eu sunt micuta (1.58) si 54 de kg..si am o oroare de cum o sa arat cu burtica :)) si de cate kg o sa iau in sarcina. Incerc sa nu ma gandesc prea mult..ca de slabit se poate slabi dupa :D. Incerc sa ma bucur..dar momentan e inca ciudat..cred ca dupa ce o sa inceapa sa se cunoasca o sa fie altfel. Nu am anuntat inca pe nimeni.. Greturi foarte usoare momentan, si somn cat cuprinde :). Dimineata e cel mai tragic ca nu imi vine sa ma trezesc. Mai am 10 minute de stat la servici si apoi acasa in pat
Ce mai conteaza..bebe sa fie sanatos si sa creasca mareee!! ai timp dupa sa te ocupi de slabit.O sa slabesti fara sa iti dai seama. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| Mire wrote:Ce mai conteaza..bebe sa fie sanatos si sa creasca mareee!!  ai timp dupa sa te ocupi de slabit.O sa slabesti fara sa iti dai seama. Mire, eu sunt cu ochii pe graficul tau tu sigur ramai insarcinata luna aceasta..e prea frumoasa cresterea temperaturii si ai muncit prea mult luna aceasta trebuie sa iasa ceva
|
|

| Mire wrote:Pe mine ma termina caldura asta.Mi-a fost f rau mai devreme.Am varsat tot ce am mancat.Ma durea capul ingrozitor,am luat un aulin acum si sunt mai bine. Abia ast seara sa merg sa ma plimb pe la cazino,ca e racoare si bate vantul Imi pare rau Te simti mai bine acum? |
|

| Fetelor pe mine ma doare pe sub burta...nu e durere de ovare...sunt in z 7 dpo....deja incep sa analizez presupusele simptome...nu pot sa fiu indiferenta...oricum marea mea relaxare vine si din faptul ca de la 1 iulie renunt la orice fel de tratament...chiar si naturist.... |
|
|