Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| kikka wrote: multumesc.o sa sun. hmmm pe site ul de la giulesti am vazut ca vinerea e la planificare.nu ma pot duce si acolo?
eu nu am incercat acolo ..ia da-mi link ul sa vad unde ai gasit tu pt ca eu nu am vazut .:d |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| kikka wrote: multumesc.o sa sun. hmmm pe site ul de la giulesti am vazut ca vinerea e la planificare.nu ma pot duce si acolo? Acolo se fac programari si de obicei dureaza cateva saptamani pana prinzi loc...incearca prima oara in spital ca e cel mai simplu dupa parerea mea! |
|

| bby88 wrote:Nu mie frica de cum va iesi ci de procedura de momentul in care ma voi trezi din anestezie...ma gandesc sa nu am dureri la taieturile alea. Am vorbit cu o fata care a facut laparo unde fac si eu. A zis ca a fost mai bine decat credea dar totusi in ziua aia a avut dureri mari, noroc ca ii faceau calmate mereu. Dupa o saptamana cica a trebuit sa stea lunistita in casa. Eu luna viitoare am de mutat mobila, imi vin unii sa imi dea cu var in 2 camere, curatenie generala etc. LA sfarsitul lunii vin socrii in tara si stau la noi si vreau sa termin pana atunci. Mi-e teama sa nu cumva sa nu pot sa trag de mine prea mult cu treaba si sa am probleme. De grafic ce sa zic...al meu arata impecabil mereu asa ca nu imi trezeste nimic :)) plus ca noi avem spermograma fff proasta si am facut si prostia pentru a evita un drum sa il programez pe sot cand eu eram in z10 si am ovulat in z11 (eu nu ovulam pana acum mai devreme de z15). Am prestat in dimineata aia dar cu mai putin de o zi inainte el avusese "activitate" in laborator :)) asa ca sanse 0 Astept sa veniti voi cu teste pozitive Te stresezi aiurea de dinainte sa vezi ce va fi...si oricum si daca te doare...iei calmante si trece. N-o fi asa rau tocmai la tine! Eu zic sa stai calma ca va fi bine! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Sofia29 wrote: Pe data de 8 a facut eco,iar pe data de 16 trebuia sa imi vina uratii,adica doar 8 zile diferenta.Mi s-a pus doar intrebarea "Esti in perioada de dupa menstruatie,nu?"..Mi-a explicat ca endometrul nu arata conform perioadei,deci sa nu ma astept sa vina la termen.Nu m-am panicat,am asteptat 5-6 zile de intarziere(atat mi se parea cat de cat normal),dar astazi a inceput a 8 zi de intarziere..Nu pot spune ca doctorita imi putea explica mai multe,deci nu o condamn.Dar ma poate lamurii cineva? Cum arata acest endometru dupa menstruatie?Eu una,sincer,ma gandesc ca este subire..Ma puteti ajuta? Ca sa te intelegem mai bine ... iti doresti un copil? incerci de multa vreme? .... ca la noi cam asta e subiectul pe aici! Mi se pare ca esti cam superficiala. Ai facut un test la care n-ai fost prea atenta; pe bune??? ai zis ca mai ai un sure check, ia si fa-l (ca asta nu da rezultate false) si asteapta si tu 10 min sa fii sigura de rezultat, ca nu-s un capat de tara 10 min, avand in vedere importanta rezultatului... ca beta ai zis ca nu ai cum sa faci. Daca o sa fie negativ, e clar dereglare si trebuie sa iti faci analize si eco endovaginala... |
|

Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Sofia29 wrote: Atunci ,eu cu atat mai putin...va spun exact ceea ce mi s-a spus,deoarece intarzierea a devenit marisoara.De pe data de 10,pana pe data de 22,am luat "Mladite de zmeur" iar ieri nu le-am mai luat crezand ca poate acestea ar provoca intarzierea,dar nu a fost asa...Defapt,nici nu stiu ce putea fi in capul meu,pana la urma e doar un tratament naturist.Nu cred ca ar exista reactii adverse.
Din punctul meu de vedere, nu e adevarat ca naturistele nu au efecte adverse sau ca nu pot provoca intarzieri. Eu am luat Branca Ursului in 2 luni diferite, in ambele luni am avut CM-uri de peste 40 de zile. Am luat si tinctura de mladite de zmeur, si in luna respectiva m-au durut sanii de am zis ca inebunesc...nici acum cand sunt insarcinata nu ma dor asa.
Eu iti doresc sa fie cum vrei tu...dar nu mai lua naturiste fara sa intrebi un medic...pot fi si daunatoare in unele cazuri. |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Legat de prolactina, eu cred ca se dozeaza in z2-3 de obicei, ca sa se poata face o corelatie si cu ceilalti hormoni obligatoriu de dozat in per asta pe care in mod clar ii afecteaza ... dar nu cred ca nu e relevanta valoarea pt recoltarile din oricare alta zi a cm. |
|

| Sofia29 wrote: Pe data de 8 a facut eco,iar pe data de 16 trebuia sa imi vina uratii,adica doar 8 zile diferenta.Mi s-a pus doar intrebarea "Esti in perioada de dupa menstruatie,nu?"..Mi-a explicat ca endometrul nu arata conform perioadei,deci sa nu ma astept sa vina la termen.Nu m-am panicat,am asteptat 5-6 zile de intarziere(atat mi se parea cat de cat normal),dar astazi a inceput a 8 zi de intarziere..Nu pot spune ca doctorita imi putea explica mai multe,deci nu o condamn.Dar ma poate lamurii cineva? Cum arata acest endometru dupa menstruatie?Eu una,sincer,ma gandesc ca este subire..Ma puteti ajuta? Daca aveai endometrul subtire cu 8 zile inainte sa vina menstruatia atunci nu prea ai cum sa fi insarcinata. Nu iti aduci aminte cati mm ti-a spus ca are? Trebuie sa aiba macar 8 mm ca sa se implanteze, altfel nu are cum.
Endometrul este membrana care captuseste uterul. In fiecare luna, daca nu exista sarcina, el se elimina. Asta este defapt menstruatia, de acolo vine sangele. In concluzie, dupa menstruatie e mai subtire, se ingroasa pe parcursul lunii, de obicei pana la ovulatie mai mult, apoi mai putin. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2016 Mesaje: 214
| anemona30 wrote:
eu nu am incercat acolo ..ia da-mi link ul sa vad unde ai gasit tu pt ca eu nu am vazut .:d
http://panaitsarbu.ro/medici/sectia-obstetrica-ginecologie-ii/academician-profesor-doctor-bogdan-marinescu/ aici am gasit |
|

| cititi acest articol pana jos
special pt fetele ce iau tratament cu metformin
http://remediulnaturii.ro/turmericul-o-adevarata-comoara-pentru-sanatate-de-ce-sa-optezi-pentru-suc-si-nu-pentru-praf/
De asemenea este de mare ajutor la eliminarea ţesutului adipos şi a celulitei din corp. Amestecat cu miere în proporţii egale şi luat de doua ori pe săptămână merge de minune pentru slăbit deoarece curăţă corpul de toxine şi diminuează retenţia de apă. |
|

| Fetelor...eu inca sunt pe lista aspirantelor, acum am vazut Nu ma deranjeaza...ziceam asa ca idee |
|

|
eu nu vazusem :)))
bine de stiut :D
|
|

| Alexa001 wrote:Fetelor...eu inca sunt pe lista aspirantelor, acum am vazut Nu ma deranjeaza...ziceam asa ca idee Una din aspirici si eu i-am atras atentia Anelisei ca nu mai esti Aspirica...dar...te-a lasat acolo pt. sustinere morala
|
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Rubynne wrote:Una din aspirici si eu i-am atras atentia Anelisei ca nu mai esti Asipirica...dar...te-a lasat acolo pt. sustinere morala
Eu i-am zis s-o dea afara de aici |
|

|
Am citit...foarte interesant. Matusa lu tata care sta in SUA ne-a zis de ceva ani buni ca turmericul e extrem de bun pt sanatate...da pe atunci nu am bagat-o in seama. Si uite hop tzop... |
|

| Mire wrote:Eu i-am zis s-o dea afara de aici
Daaa... |
|
|