Clubul aspirantelor - 50
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kikka
Scris: Friday, June 24, 2016 9:29 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/7/2016
Neata.si eu am facut hsg.pe mine m a durut cand mi a fixat colul.dar nu e ceva de speriat.cateva secunde.cand a introdus substanta am simtit doar o presiune fara durere.asa ca, curaj.nu e de speriat.
Sofia29
Scris: Friday, June 24, 2016 9:34 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/23/2016
Atunci ,eu cu atat mai putin...va spun exact ceea ce mi s-a spus,deoarece intarzierea a devenit marisoara.De pe data de 10,pana pe data de 22,am luat "Mladite de zmeur" iar ieri nu le-am mai luat crezand ca poate acestea ar provoca intarzierea,dar nu a fost asa...Defapt,nici nu stiu ce putea fi in capul meu,pana la urma e doar un tratament naturist.Nu cred ca ar exista reactii adverse.
anemona30
Scris: Friday, June 24, 2016 9:45 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/15/2015
kikka wrote:
buna fetelorCheek Kiss va imbratisez pe cele cu ziua 1 si va sustin pe cele la testaremajoreta .azi am fost pa endocrinolog ptr peolactina mea.mi a zis ca sunt neinteresanta ca nu am num8c dpdv endocrinologic.sa imi caut un ginecolog bun ca acum e vb doar de "autostrada".mi a zis ca nu conteaza in ce zi recoltezi prolactina.daca e sa fie mare e in orice zi a cm ului.eu am doua prolactine facue una anul trecut peste limite un pic si una anul asta in limite dar la limita superiara.asa ca acum caut ginecolog.mi a fost recomandat dr marinescu de la giulesti.stie cineva ceva de el? stiu ca una din voi mergea la el.ras campfire

eu sunt la el ras :))) este f de treaba ,este un domn in varsta ,mai direct care iti zice scurt si la obiect ce treb sa faci ..d-aia imi place de el ,dar nu as vrea sa nasc cu el hohot acolo am altul care -i bland si ma dadceste hohot

cu marinescu vreau sa fac fiv -ul :)
Crissy
Scris: Friday, June 24, 2016 9:49 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
bby88 wrote:
Neata fetelorhearts
Se pare ca azi e ziua friciipale m-am trezit cu o stare oribila. Nu ?tii ce e cu mine. Ma gândesc ca in câteva zile vin uratii si trebuie sa ma programez la laparoscopie. Nu stiu de ce sunt asa bleaga dar mi-e frica de mor.

Tania, Mya nu va speria?i de HSG. Dureaza putin si e foarte posibil sa nu sim?i?i nimic. La mine primele minute a fost ok. La final a durut pentru ca nu intra substan?a in trompa stanga si a trebuit sa insiste. Nu va speria?i din ce citi?i pt ca daca substan?a trece repede nu sim?i?i nimic. Musai sa va faca calmant inainte si antiinflamator. Mie mi-au facut 2 Injec?ii Ketonal si nu mai stiu ce. Dupa nu am avut dureri doar u?oare ca la cm si nici sângerari. Am vazut ca a?i scris de anestezie. La HSG nu se face anestezie niciodata. Daca prin absurd vor sa va faca refuza?i dar nu cred ca se pune problema.
SuccesDistanceKiss

Incearca sa te linistesti, o sa iasa bine laparoscopia daca ajungi s-o faci Cheek Kiss
PS: ai bebelit in perioada ovulatiei? graficul tau arata tare tare bine hearts
kikka
Scris: Friday, June 24, 2016 9:49 AM
Nivel

anemona30 wrote:

eu sunt l ael :))) este f de treaba ,este un domn in varsta mai direct care iti zice sdcurt si l aobiect ce treb sa faci ..

cu el vreau sa fac fiv -ul :)

multumescCheek Kiss si cum fac sa dau de el?imi trebuie trimitere? fac programare la giulesti?
anemona30
Scris: Friday, June 24, 2016 9:52 AM
Nivel

kikka wrote:

multumescCheek Kiss si cum fac sa dau de el?imi trebuie trimitere? fac programare la giulesti?

suna acum sa intrebi cand poate sa te primeasca..in general este martea sau miercurea parca..la ora 12.....sa fi acolo pe la 11:20 pt ca va ia in ordinea in care ajungeti .are 2 doctorite ,una-i dragutica si ceallata(cea care pare soarece de biblioteca este f pretioasa,nu-mi place de ea, asa ca o ignor ..nici nu ii vorbesc ras cred ca s-a prins si acum incearca sa vb cu mine hohot
anemona30
Scris: Friday, June 24, 2016 9:54 AM
Nivel

eu m-am dus fara trimitere ...pe mine oricum deja ma cam stiu fetele de la sterilitate hohot am fost de prea multe ori cred ras
kikka
Scris: Friday, June 24, 2016 10:02 AM
Nivel

anemona30 wrote:

suna acum sa intrebi cand poate sa te primeasca..in general este martea sau miercurea parca..la ora 12.....sa fi acolo pe la 11:20 pt ca va ia in ordinea in care ajungeti .are 2 doctorite ,una-i dragutica si ceallata(cea care pare soarece de biblioteca este f pretioasa,nu-mi place de ea, asa ca o ignor ..nici nu ii vorbesc ras cred ca s-a prins si acum incearca sa vb cu mine hohot

Cheek Kiss multumesc.o sa sun.
hmmm pe site ul de la giulesti am vazut ca vinerea e la planificare.nu ma pot duce si acolo?
andrada1983
Scris: Friday, June 24, 2016 10:12 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2016
RalukM wrote:
andrada cun esti? ai facut test?topai

nuuu....dar ma tenteaza maxim hohot
bby88
Scris: Friday, June 24, 2016 10:16 AM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Crissy wrote:

Incearca sa te linistesti, o sa iasa bine laparoscopia daca ajungi s-o faci Cheek Kiss
PS: ai bebelit in perioada ovulatiei? graficul tau arata tare tare bine hearts

Nu mie frica de cum va iesi ci de procedura de momentul in care ma voi trezi din anestezie...ma gandesc sa nu am dureri la taieturile alea. Am vorbit cu o fata care a facut laparo unde fac si eu. A zis ca a fost mai bine decat credea dar totusi in ziua aia a avut dureri mari, noroc ca ii faceau calmate mereu. Dupa o saptamana cica a trebuit sa stea lunistita in casa. Eu luna viitoare am de mutat mobila, imi vin unii sa imi dea cu var in 2 camere, curatenie generala etc. LA sfarsitul lunii vin socrii in tara si stau la noi si vreau sa termin pana atunci. Mi-e teama sa nu cumva sa nu pot sa trag de mine prea mult cu treaba si sa am probleme.

De grafic ce sa zic...al meu arata impecabil mereu asa ca nu imi trezeste nimic :)) plus ca noi avem spermograma fff proasta si am facut si prostia pentru a evita un drum sa il programez pe sot cand eu eram in z10 si am ovulat in z11 (eu nu ovulam pana acum mai devreme de z15). Am prestat in dimineata aia dar cu mai putin de o zi inainte el avusese "activitate" in laborator :)) asa ca sanse 0

Astept sa veniti voi cu teste pozitivemajoreta
RalukM
Scris: Friday, June 24, 2016 10:17 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
andrada1983 wrote:

caand ar trebui sa ti vina?
bby88
Scris: Friday, June 24, 2016 10:19 AM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
andrada1983 wrote:

Haideti fetelor!!!majoreta Sa vedem zilele astea numai dubluClap
andrada1983
Scris: Friday, June 24, 2016 10:25 AM
Nivel

RalukM wrote:

caand ar trebui sa ti vina?

cred ca maine,asa zice calendarul :)
ps. scuze acum m-am uitat mai bine zice peste 2 zile
andrada1983
Scris: Friday, June 24, 2016 10:26 AM
Nivel

bby88 wrote:

Haideti fetelor!!!majoreta Sa vedem zilele astea numai dubluClap

SimplyLove
Flore
Scris: Friday, June 24, 2016 10:29 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
bby88 wrote:
Neata fetelorhearts
Se pare ca azi e ziua friciipale m-am trezit cu o stare oribila. Nu ?tii ce e cu mine. Ma gândesc ca in câteva zile vin uratii si trebuie sa ma programez la laparoscopie. Nu stiu de ce sunt asa bleaga dar mi-e frica de mor.

Tania, Mya nu va speria?i de HSG. Dureaza putin si e foarte posibil sa nu sim?i?i nimic. La mine primele minute a fost ok. La final a durut pentru ca nu intra substan?a in trompa stanga si a trebuit sa insiste. Nu va speria?i din ce citi?i pt ca daca substan?a trece repede nu sim?i?i nimic. Musai sa va faca calmant inainte si antiinflamator. Mie mi-au facut 2 Injec?ii Ketonal si nu mai stiu ce. Dupa nu am avut dureri doar u?oare ca la cm si nici sângerari. Am vazut ca a?i scris de anestezie. La HSG nu se face anestezie niciodata. Daca prin absurd vor sa va faca refuza?i dar nu cred ca se pune problema.
SuccesDistanceKiss

O sa fie binecomputerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.