Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2016 Mesaje: 214
| Neata.si eu am facut hsg.pe mine m a durut cand mi a fixat colul.dar nu e ceva de speriat.cateva secunde.cand a introdus substanta am simtit doar o presiune fara durere.asa ca, curaj.nu e de speriat. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/23/2016 Mesaje: 25
| Atunci ,eu cu atat mai putin...va spun exact ceea ce mi s-a spus,deoarece intarzierea a devenit marisoara.De pe data de 10,pana pe data de 22,am luat "Mladite de zmeur" iar ieri nu le-am mai luat crezand ca poate acestea ar provoca intarzierea,dar nu a fost asa...Defapt,nici nu stiu ce putea fi in capul meu,pana la urma e doar un tratament naturist.Nu cred ca ar exista reactii adverse. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| kikka wrote:buna fetelor va imbratisez pe cele cu ziua 1 si va sustin pe cele la testare .azi am fost pa endocrinolog ptr peolactina mea.mi a zis ca sunt neinteresanta ca nu am num8c dpdv endocrinologic.sa imi caut un ginecolog bun ca acum e vb doar de "autostrada".mi a zis ca nu conteaza in ce zi recoltezi prolactina.daca e sa fie mare e in orice zi a cm ului.eu am doua prolactine facue una anul trecut peste limite un pic si una anul asta in limite dar la limita superiara.asa ca acum caut ginecolog.mi a fost recomandat dr marinescu de la giulesti.stie cineva ceva de el? stiu ca una din voi mergea la el.
eu sunt la el :))) este f de treaba ,este un domn in varsta ,mai direct care iti zice scurt si la obiect ce treb sa faci ..d-aia imi place de el ,dar nu as vrea sa nasc cu el acolo am altul care -i bland si ma dadceste
cu marinescu vreau sa fac fiv -ul :) |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| bby88 wrote:Neata fetelor Se pare ca azi e ziua fricii m-am trezit cu o stare oribila. Nu ?tii ce e cu mine. Ma gândesc ca in câteva zile vin uratii si trebuie sa ma programez la laparoscopie. Nu stiu de ce sunt asa bleaga dar mi-e frica de mor. Tania, Mya nu va speria?i de HSG. Dureaza putin si e foarte posibil sa nu sim?i?i nimic. La mine primele minute a fost ok. La final a durut pentru ca nu intra substan?a in trompa stanga si a trebuit sa insiste. Nu va speria?i din ce citi?i pt ca daca substan?a trece repede nu sim?i?i nimic. Musai sa va faca calmant inainte si antiinflamator. Mie mi-au facut 2 Injec?ii Ketonal si nu mai stiu ce. Dupa nu am avut dureri doar u?oare ca la cm si nici sângerari. Am vazut ca a?i scris de anestezie. La HSG nu se face anestezie niciodata. Daca prin absurd vor sa va faca refuza?i dar nu cred ca se pune problema. Succes Incearca sa te linistesti, o sa iasa bine laparoscopia daca ajungi s-o faci PS: ai bebelit in perioada ovulatiei? graficul tau arata tare tare bine |
|
| anemona30 wrote:
eu sunt l ael :))) este f de treaba ,este un domn in varsta mai direct care iti zice sdcurt si l aobiect ce treb sa faci ..
cu el vreau sa fac fiv -ul :)
multumesc si cum fac sa dau de el?imi trebuie trimitere? fac programare la giulesti? |
|
| kikka wrote:multumesc si cum fac sa dau de el?imi trebuie trimitere? fac programare la giulesti?
suna acum sa intrebi cand poate sa te primeasca..in general este martea sau miercurea parca..la ora 12.....sa fi acolo pe la 11:20 pt ca va ia in ordinea in care ajungeti .are 2 doctorite ,una-i dragutica si ceallata(cea care pare soarece de biblioteca este f pretioasa,nu-mi place de ea, asa ca o ignor ..nici nu ii vorbesc cred ca s-a prins si acum incearca sa vb cu mine |
|
| eu m-am dus fara trimitere ...pe mine oricum deja ma cam stiu fetele de la sterilitate am fost de prea multe ori cred |
|
| anemona30 wrote:suna acum sa intrebi cand poate sa te primeasca..in general este martea sau miercurea parca..la ora 12.....sa fi acolo pe la 11:20 pt ca va ia in ordinea in care ajungeti .are 2 doctorite ,una-i dragutica si ceallata(cea care pare soarece de biblioteca este f pretioasa,nu-mi place de ea, asa ca o ignor ..nici nu ii vorbesc cred ca s-a prins si acum incearca sa vb cu mine multumesc.o sa sun. hmmm pe site ul de la giulesti am vazut ca vinerea e la planificare.nu ma pot duce si acolo? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| RalukM wrote:andrada cun esti? ai facut test? nuuu....dar ma tenteaza maxim |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Crissy wrote:Incearca sa te linistesti, o sa iasa bine laparoscopia daca ajungi s-o faci PS: ai bebelit in perioada ovulatiei? graficul tau arata tare tare bine Nu mie frica de cum va iesi ci de procedura de momentul in care ma voi trezi din anestezie...ma gandesc sa nu am dureri la taieturile alea. Am vorbit cu o fata care a facut laparo unde fac si eu. A zis ca a fost mai bine decat credea dar totusi in ziua aia a avut dureri mari, noroc ca ii faceau calmate mereu. Dupa o saptamana cica a trebuit sa stea lunistita in casa. Eu luna viitoare am de mutat mobila, imi vin unii sa imi dea cu var in 2 camere, curatenie generala etc. LA sfarsitul lunii vin socrii in tara si stau la noi si vreau sa termin pana atunci. Mi-e teama sa nu cumva sa nu pot sa trag de mine prea mult cu treaba si sa am probleme.
De grafic ce sa zic...al meu arata impecabil mereu asa ca nu imi trezeste nimic :)) plus ca noi avem spermograma fff proasta si am facut si prostia pentru a evita un drum sa il programez pe sot cand eu eram in z10 si am ovulat in z11 (eu nu ovulam pana acum mai devreme de z15). Am prestat in dimineata aia dar cu mai putin de o zi inainte el avusese "activitate" in laborator :)) asa ca sanse 0
Astept sa veniti voi cu teste pozitive |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| andrada1983 wrote:nuuu....dar ma tenteaza maxim caand ar trebui sa ti vina? |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| andrada1983 wrote:nuuu....dar ma tenteaza maxim Haideti fetelor!!! Sa vedem zilele astea numai dublu |
|
| RalukM wrote: caand ar trebui sa ti vina?
cred ca maine,asa zice calendarul :) ps. scuze acum m-am uitat mai bine zice peste 2 zile |
|
| bby88 wrote:Haideti fetelor!!! Sa vedem zilele astea numai dublu |
|
Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| bby88 wrote:Neata fetelor Se pare ca azi e ziua fricii m-am trezit cu o stare oribila. Nu ?tii ce e cu mine. Ma gândesc ca in câteva zile vin uratii si trebuie sa ma programez la laparoscopie. Nu stiu de ce sunt asa bleaga dar mi-e frica de mor. Tania, Mya nu va speria?i de HSG. Dureaza putin si e foarte posibil sa nu sim?i?i nimic. La mine primele minute a fost ok. La final a durut pentru ca nu intra substan?a in trompa stanga si a trebuit sa insiste. Nu va speria?i din ce citi?i pt ca daca substan?a trece repede nu sim?i?i nimic. Musai sa va faca calmant inainte si antiinflamator. Mie mi-au facut 2 Injec?ii Ketonal si nu mai stiu ce. Dupa nu am avut dureri doar u?oare ca la cm si nici sângerari. Am vazut ca a?i scris de anestezie. La HSG nu se face anestezie niciodata. Daca prin absurd vor sa va faca refuza?i dar nu cred ca se pune problema. Succes O sa fie bine |
|
|