Clubul aspirantelor - 50
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mya28
Scris: Thursday, June 23, 2016 7:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2015
La cioata bogdan mergi si tu?
De adinuta ce mai stiti fetelor?
NicoN
Scris: Thursday, June 23, 2016 7:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2015
Tania, Cris voi luati metforminul in paralel cu closti? Cheek Kiss
NicoN
Scris: Thursday, June 23, 2016 7:41 PM
Nivel

mya28 wrote:
La cioata bogdan mergi si tu?
De adinuta ce mai stiti fetelor?

Am fost....imi e aiurea sa merg la timi dar stai ca eu merg acum la moldovan si are si in timi csbinet super ok dr si foarte pozitiv o prietena de a mea o ramas insarcina a doua luna de mers la el ...am uitat ca are si el in timi
mya28
Scris: Thursday, June 23, 2016 7:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2015
Moldovansi mai cum?
NicoN
Scris: Thursday, June 23, 2016 8:02 PM
Nivel

mya28 wrote:
Moldovansi mai cum?

Moldovan sabin
Sofia29
Scris: Thursday, June 23, 2016 10:05 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/23/2016
Buna din nou fetelor pupici Postez din nou,in speranta ca as putea afla mai multe (nu doar despre problemuta cu care ma confrunt eu).Se pare ca ziua 7 de intarziere este pe cale sa se sfarseasca la fel,si cu un test negativ.Adevarul este ca nici nu am stat toate cele 5 minute si am aruncat testul imediat dupa ce am vazut doar linia de control.Credeti ca m-as putea numara printre gravidutele care au parte de testul pozitiv mai tarziu?Stiu ca par insistenta,dar am nevoie sa comunic cu cineva care a trecut sau cunoaste aceste stari.Oboseala persista,iar sanii devin tot mai tensionati,burta ma inteapa..offuff
kikka
Scris: Thursday, June 23, 2016 10:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/7/2016
buna fetelorCheek Kiss va imbratisez pe cele cu ziua 1 si va sustin pe cele la testaremajoreta .azi am fost pa endocrinolog ptr peolactina mea.mi a zis ca sunt neinteresanta ca nu am num8c dpdv endocrinologic.sa imi caut un ginecolog bun ca acum e vb doar de "autostrada".mi a zis ca nu conteaza in ce zi recoltezi prolactina.daca e sa fie mare e in orice zi a cm ului.eu am doua prolactine facue una anul trecut peste limite un pic si una anul asta in limite dar la limita superiara.asa ca acum caut ginecolog.mi a fost recomandat dr marinescu de la giulesti.stie cineva ceva de el? stiu ca una din voi mergea la el.ras campfire
kikka
Scris: Thursday, June 23, 2016 10:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/7/2016
Sofia29 wrote:
Buna din nou fetelor pupici Postez din nou,in speranta ca as putea afla mai multe (nu doar despre problemuta cu care ma confrunt eu).Se pare ca ziua 7 de intarziere este pe cale sa se sfarseasca la fel,si cu un test negativ.Adevarul este ca nici nu am stat toate cele 5 minute si am aruncat testul imediat dupa ce am vazut doar linia de control.Credeti ca m-as putea numara printre gravidutele care au parte de testul pozitiv mai tarziu?Stiu ca par insistenta,dar am nevoie sa comunic cu cineva care a trecut sau cunoaste aceste stari.Oboseala persista,iar sanii devin tot mai tensionati,burta ma inteapa..offuff

orice este posibil.dar ce spui pot si sintome de rozica.daca poti du te sa faci maine dimineata beta hcg si asa vei afla sigur.bafta multa sa fie cu ochisorimajoreta
Sofia29
Scris: Thursday, June 23, 2016 10:22 PM
Nivel

Da,sper sa nu fie.Zilele astea nu pot ajunge nicaieri sa imi fac beta,si am ajuns la concluzia ca ar fi bine sa repet un test in ziua 10 si in ziua 14.Ma irita foarte tare ideea de dereglare,si asta este un lucru cert.Doctorita m-a atentionat ca nu va venii,dar nu m-as fi asteptat nici la atatea zile.
Sofia29
Scris: Thursday, June 23, 2016 10:37 PM
Nivel

Inca ceva..pe data de 8,cand am facut ecografia (pelvina,sau abdominala) din moment ce mi-a spus ca endometrul arata ca dupa terminarea unei menstruatii,inseamna ca nu ovulasem pana la acel moment nu?Daca ovulatia s-a produs zilele urmatoare,ar putea exista incertitudinea de a nu exista nici-o sarcina,si ovulatia tarzie sa fie motivul nu?
Tania2105
Scris: Thursday, June 23, 2016 11:01 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/21/2016
NicoletaNisca wrote:

NUuu, e prima data cand iau mertformin, si luna aceasta nu fac stimulare...Mi-a zis doctora de luna urmatoare sa fac stimulare cu closty, dar nu stiu daca voi mai lua metformin, probabil ca da
Crissy
Scris: Thursday, June 23, 2016 11:03 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
NicoletaNisca wrote:

Paralel cu closty si m-am simtit normal ras
Tania2105
Scris: Thursday, June 23, 2016 11:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/21/2016
Crissy wrote:

Paralel cu closty si m-am simtit normal ras

Ce sa zicras chiar daca iau metformin tot mi-e foameeehohot poate daia ca sunt la regim de ieri si mi-e gandul la mancarehohot sau sunt abia la inceput? cine stie sic
Pisicutza_14
Scris: Thursday, June 23, 2016 11:24 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2016
Salut fetelor!In primul rand vreau sa felicit fetele care au trecut la burtici, sa aiba o sarcina usoara si bebei sanatosi. Nu am mai intrat de mult pt ca am vrut sa ma detasez de tot stresul asta. Nu mi-am mai luat temp si nu m-am mai gandit cand ovulez. Sunt in ziua 39 si maine o sa fac un testulet. Ce vrea Doamne Doamne aia va fi! Va pup si spor la bebelit. Sper sa pot recupera ce ati scriiiis...ca e tare mult...
Crissy
Scris: Thursday, June 23, 2016 11:27 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Tania2105 wrote:

Ce sa zicras chiar daca iau metformin tot mi-e foameeehohot poate daia ca sunt la regim de ieri si mi-e gandul la mancarehohot sau sunt abia la inceput? cine stie sic

Pofta de mancare nu ti-o taie, doar pofta de dulce Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.