Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| NicoletaNisca wrote: Si cum te simti de la closti? Cum le iei?
Sunt ok de la el, n-am avut reactii adverse sau ceva in z11 aveam un folicul de 11mm am luat din z3 doua pastilute pe zi dimineata pe stomacul gol. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 413
| Doamne ajuta.sa vedem cum e si cu prolactina progesteronul si trompele. |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| alexa de cand ai aflat ca esti gravida ai mai verificat colul? sauu inainte sa faci testul?daca da cum era? sus jos tare moale? |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Crissy wrote:Sunt ok de la el, n-am avut reactii adverse sau ceva in z11 aveam un folicul de 11mm am luat din z3 doua pastilute pe zi dimineata pe stomacul gol. Mie mi-a zis sa iau din ziua 5 pana in ziua 9, 2 pe zi, la tine ii prima luna ca nu mai stiu? |
|

Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| RalukM wrote:alexa de cand ai aflat ca esti gravida ai mai verificat colul? sauu inainte sa faci testul?daca da cum era? sus jos tare moale? Nu l-am mai verificat...mi-a fost frica sa nu deranjez ceva pe acolo Am verificat inainte de test parca...si era jos, destul de taricel, dar nu chiar cum era imediat dupa menstra - deci nu ca varful nasului. Eu l-am notat pe FF ca fiind jos si ferm...dar cred ca mergea jos si mediu. Am simtit in schimb ca e foarte alunecos, avea multa secretie cremoasa pe el, ca niciodata |
|

| NicoletaNisca wrote: Mie mi-a zis sa iau din ziua 5 pana in ziua 9, 2 pe zi, la tine ii prima luna ca nu mai stiu?
da, prima luna.. daca iei pana in z9 in ce zile te cheama la control? |
|

| Crissy wrote: da, prima luna.. daca iei pana in z9 in ce zile te cheama la control?
Intre ziua 11 si ziua 15 Am vazut ca si pe prospect tot asa este administrarea la schema 2 Tu maine mergi? Esti ziua 11?
Edit: ziceai ca ai fost marti, sunt tare ametita Doamne ajuta sa fie numai bun outul de fecundat!!! |
|

| NicoletaNisca wrote:Intre ziua 11 si ziua 15 Am vazut ca si pe prospect tot asa este administrarea la schema 2 Tu maine mergi? Esti ziua 11? Edit: ziceai ca ai fost marti, sunt tare ametita Doamne ajuta sa fie numai bun outul de fecundat!!! maine dimineata z14 |
|

Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
| Buna fetelor,
Eu am avut azi o zi groaznica, treaba de azi dimineata in continuu . mai am 10 minute si plec acasa. multumesc pentru ridicat moralul , mi-am revenit , aseara a fost mai greu cand au venit uratii, dar de dimineata deja ma trezisem pozitiva si cu speranta ca luna asta poate va fi cu noroc. Deja mi-am luat azi o cutie de teste Oview , si astept cumintica ovulatia.
Pana atunci va fac galerie celor care se testeaza , celor cu z1 le imbratisez si le spun capul sus si tot inainte, vom fi si noi norocoase
Va pup |
|
| Eu am intrat in ceata de tot..mi-a zis cineva ca prolactina se dozeaza doar in zilele 3-5 eu maine sunt deja in ziua 7.medicul a zis ca analizele sunt ok dar nu a zis nimic de prolactina.i-am zis ca o fac maine dar nu mi-a zis sa nu o fac ca nu e relevanta.speram sa fie mai vorbaret medicul meu :( |
|

| mya28 wrote:Eu am intrat in ceata de tot..mi-a zis cineva ca prolactina se dozeaza doar in zilele 3-5 eu maine sunt deja in ziua 7.medicul a zis ca analizele sunt ok dar nu a zis nimic de prolactina.i-am zis ca o fac maine dar nu mi-a zis sa nu o fac ca nu e relevanta.speram sa fie mai vorbaret medicul meu :( La ce medic mergi? In timi mergi? |
|

Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| mya28 wrote:Eu am intrat in ceata de tot..mi-a zis cineva ca prolactina se dozeaza doar in zilele 3-5 eu maine sunt deja in ziua 7.medicul a zis ca analizele sunt ok dar nu a zis nimic de prolactina.i-am zis ca o fac maine dar nu mi-a zis sa nu o fac ca nu e relevanta.speram sa fie mai vorbaret medicul meu :( Si mie mi-a zis la fel medicul...prolactina e mai relevanta in primele zile ale CM. Pe mine mereu m-a pus sa o repet in z2 sau 3 |
|
| La olaru flavius merg nicoleta.lucreaza si la odobescu.dar nu stiu nu sunt prea incantata..merg sa vad si cu hsg-ul si daca nu ma convinge caut alt dr in Tm. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| carlita wrote:Tania, o sa iti faci si analizele de z14? Carlita, parca am mai zis, dar nu-mi aduc aminte unde, ca DA am sa fac si analizele de ziua 14...Doctorul nu mi-a zis nimic, dar eu am sa dozez, asa pt linistea mea sufleteasca...Referitor la MEGUAN mie mi-a dat asa: 2capsule/zi timp de 7 zile, dupa care vrea sa iau 3caps/zi cred ca tot 7 zile, nu mi-a zis nimic dar o sa ajung la ea pana atunci cred si o intreb...Deci eu iau acum 1000mg pe zi, si dupa trec la 1500mg Sper sa nu-mi fie prea rau de la el |
|

| mya28 wrote:La olaru flavius merg nicoleta.lucreaza si la odobescu.dar nu stiu nu sunt prea incantata..merg sa vad si cu hsg-ul si daca nu ma convinge caut alt dr in Tm. Incearca cioata bogdan daca vrei foarte ok |
|
|