Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Alina_N wrote:Buna fetelor! Bby avem rezultatele,nu are bacterii.Marti mergem cu ecografia,rezultatele analizelor si examenului bacteriologic pentru interpretare. Eu cred ca are un mic varicocel,care ii afecteaza gigeii. Sofia eu de la un ciclu de 28-29 de zile am inceput din decembrie sa ma dereglez la 32/34/36 zile. Eu zic sa mai astepti putin si daca nu apare,sa mergi la medic.
Pai sa veniti cu vesti bune. Al meu are varicocel dar cica nu el e cauza..si nici de operat nu e |
|

Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| bby88 wrote:
Pai sa veniti cu vesti bune. Al meu are varicocel dar cica nu el e cauza..si nici de operat nu e
adica ?
nu inteleg ..care-i cauza atunci ?
ai facut testul fish ?
|
|

Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| carlita wrote: Da, am luat la recomandarea medicului endocrinolog la care m-am dus sa-mi verific tiroida ca ma cam ingrasasem. Nu aveam nimic la tiroida, asa ca mi-a recomandat sa ma ajut cu metformin, dar am luat doze mici, cred ca 250mg/zi. Eu mai aveam probleme si cu constipatia si m-a ajutat si din punctul asta de vedere.
Mai ca imi vine si mie sa iau ca sa slabesc...am facut analize hormonale si eco la tiroida si nu am nimic dar de ingrasat m am ingrasat...daca nu slabesc dupa ce pun pauza la vitamine etc o sa merg iar la un consult la endocrinolog si ii cer parerea in legatura cu metforminul.... |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Fetelor sunt fericita zice dr ca am ovulat luna asta...dar o zis ca am si o rana mica pe col mi-a recoltat iar pap si lama sa vada ce si cum si o zis ca analizele din ziua 3 nu isi au rostul la mine ca se vede clar ca am ovare micropolichistice, sa astept sa imi vina ca nu imi da progesteron sa vedem daca nu se prinde nimic luna asta si dupa ce imi vine cm incep cu closty |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/23/2016 Mesaje: 25
| Asta este tot ce pot face.Voi mai astepta cateva zile,si daca tot nu este nimic ,voi merge la medic.Va multumesc,o zi frumoasa.. |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| NicoletaNisca wrote:Fetelor sunt fericita zice dr ca am ovulat luna asta...dar o zis ca am si o rana mica pe col  mi-a recoltat iar pap si lama sa vada ce si cum si o zis ca analizele din ziua 3 nu isi au rostul la mine ca se vede clar ca am ovare micropolichistice, sa astept sa imi vina ca nu imi da progesteron sa vedem daca nu se prinde nimic luna asta si dupa ce imi vine cm incep cu closty Doamne ajuta sa se prinda ceva luna asta! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 413
| Au afisat rezultatele analizelor pe site. Tsh 1,06 ui/ml Estradiol 64 pg/ml Fsh 5,97 mIU/ml Lh 3,53 mIU/ml O sa sun si medicul...voi ce ziceti?ca eu habar nu am sa le interpretez. |
|

| Crissy wrote:Doamne ajuta sa se prinda ceva luna asta! As fii cea mai fericita!!! Tu cand repeti pap-ul? |
|

| NicoletaNisca wrote:As fii cea mai fericita!!! Tu cand repeti pap-ul? Mi-a luat secretii marti cand am fost si sapt viit marti merg sa iau rezultatele.. maine dimineata aflu si in ce stare se afla outul meu daca a mai crescut si daca ovulez luna asta |
|

| mya28 wrote:Au afisat rezultatele analizelor pe site. Tsh 1,06 ui/ml Estradiol 64 pg/ml Fsh 5,97 mIU/ml Lh 3,53 mIU/ml O sa sun si medicul...voi ce ziceti?ca eu habar nu am sa le interpretez. TSH mic e ok permite sarcina, raportul FSH/LH e bun, cu estradiolul nu-mi dau seama fara intervalul de referinta. Prolactina n-ai facut, nu? |
|

| Crissy wrote:Mi-a luat secretii marti cand am fost si sapt viit marti merg sa iau rezultatele.. maine dimineata aflu si in ce stare se afla outul meu daca a mai crescut si daca ovulez luna asta Doamne ajuta sa fie totul bine si va vina cat de repede bebe si la noi cele la care nu au venit!!! Am iesit fff vesela de la dr. Sotul ma intreba ca sunt gravida Este foarte pozitiv dr si o zis ca luna asta daca nu merge cu clostil luna urmatoare imi da cv injectii dar sunt foarte scumpe cam 100 de lei injectia si o sa am nevoie de vreo 15...pentru bebe facem orice |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 413
| Astea sunt valorile de referinta la estradiol Faza luteala 21-312 Faza foliculara 3.03-8.08 Faza ovulatorie 2.55-16.69 Prolactina o fac dimineata crissy. |
|

| NicoletaNisca wrote:Doamne ajuta sa fie totul bine si va vina cat de repede bebe si la noi cele la care nu au venit!!! Am iesit fff vesela de la dr. Sotul ma intreba ca sunt gravida Este foarte pozitiv dr si o zis ca luna asta daca nu merge cu clostil luna urmatoare imi da cv injectii dar sunt foarte scumpe cam 100 de lei injectia si o sa am nevoie de vreo 15...pentru bebe facem orice Poate n-o sa fie nevoie de injectii si pe mine ma mai tine inca un ciclu pe closty si apoi ma trece pe menopur dar sper sa nu ajung pana acolo.. |
|

| mya28 wrote:Astea sunt valorile de referinta la estradiol Faza luteala 21-312 Faza foliculara 3.03-8.08 Faza ovulatorie 2.55-16.69 Prolactina o fac dimineata crissy. Esti ok si cu estradiolul |
|

| Crissy wrote:Poate n-o sa fie nevoie de injectii  si pe mine ma mai tine inca un ciclu pe closty si apoi ma trece pe menopur dar sper sa nu ajung pana acolo.. Si cum te simti de la closti? Cum le iei? |
|
|