Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| anemona30 wrote:pai incep cu 500mg/zi am vazut ca multe fete se plageau ca le este f rau..eu sper sa ma reglez pt ca m-am ingrasat f mult si credeti-ma ca eu sunt intr-o dieta continua...ca sa nu ma ingras treb sa nu mananc nimic ceea ce este f greu Am citit ca ajuta si la slabit ca regleaza insulina |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/23/2016 Mesaje: 25
| Heii fetelor,revin cu vesti.Am facut testul de la Minut ,iar rezultatul a fost unul clar negativ.Ceea ce ma ingrijoreaza groaznic.Aveti idee care ar putea fi cauza? |
|
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Sofia29 wrote: Heii fetelor,revin cu vesti.Am facut testul de la Minut ,iar rezultatul a fost unul clar negativ.Ceea ce ma ingrijoreaza groaznic.Aveti idee care ar putea fi cauza? Cate zile de intarziere ai? 7? Nu cred ca fie vreo dereglare imensa, dar una sigur e...trebuie sa mergi la dr si probabil iti va da duphaston ca sa-ti vina, asta dupa ce iti face o eco si pe urma sa faci niste analize prin ziua 3...cam asa procedeaza maj. dr-lor. O sa fie bine! Cand am ajuns eu la dr aveam o intarziere de 3 sapt. si uite ca azi sunt ok...si ovulez si tot... |
|
| Sa fie totusi o sarcina dar sa nu o sesizeze testul? Am o cunostinta care a ramas insarcinata,nu i-a venit menstruatia ceva timp,facea teste peste teste si toate negative.Cand insfarsit i-a iesit unul pozitiv avea 2 luni si ceva...Sunt multe posibilitati,iar asta ma face sa ma stresez foarte tare... |
|
| Sofia29 wrote: Sa fie totusi o sarcina dar sa nu o sesizeze testul? Am o cunostinta care a ramas insarcinata,nu i-a venit menstruatia ceva timp,facea teste peste teste si toate negative.Cand insfarsit i-a iesit unul pozitiv avea 2 luni si ceva...Sunt multe posibilitati,iar asta ma face sa ma stresez foarte tare... de ce nu te duci la dr? ar fi cel mai indicat...sau sa faci beta la sange si acolo sigur iti iese daca e bebe sau nu...e cel mai sigur test posibil! |
|
| Aveti idee daca se poate face aceasta analiza a sangelui la cabinetul doctorului,sau doar in laboratoare?... |
|
| Sofia29 wrote:Aveti idee daca se poate face aceasta analiza a sangelui la cabinetul doctorului,sau doar in laboratoare?... doar in laboratoare de recoltari analize se poate face |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Sofia29 wrote:Aveti idee daca se poate face aceasta analiza a sangelui la cabinetul doctorului,sau doar in laboratoare?...
In orice laborator de analize.Synevo,Medlife etc..
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| monica maria wrote:Andrada tu ne pregatesti vreo surpriza?Fetele cu z1 capu sus si sperante la o noua luna! Iubita mea, eu cred ca luna asta e fara surprize din partea mea....ma bazez pe restul care vine la testat |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/5/2015 Mesaje: 302
| Buna fetelor! Bby avem rezultatele,nu are bacterii.Marti mergem cu ecografia,rezultatele analizelor si examenului bacteriologic pentru interpretare. Eu cred ca are un mic varicocel,care ii afecteaza gigeii. Sofia eu de la un ciclu de 28-29 de zile am inceput din decembrie sa ma dereglez la 32/34/36 zile. Eu zic sa mai astepti putin si daca nu apare,sa mergi la medic.
|
|
| Alina_N wrote:Buna fetelor! Bby avem rezultatele,nu are bacterii.Marti mergem cu ecografia,rezultatele analizelor si examenului bacteriologic pentru interpretare. Eu cred ca are un mic varicocel,care ii afecteaza gigeii. Sofia eu de la un ciclu de 28-29 de zile am inceput din decembrie sa ma dereglez la 32/34/36 zile. Eu zic sa mai astepti putin si daca nu apare,sa mergi la medic.
Alinush...poate asta e problema si rezolvati! Doamne ajuta! |
|
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| Alina_N wrote:Buna fetelor! Bby avem rezultatele,nu are bacterii.Marti mergem cu ecografia,rezultatele analizelor si examenului bacteriologic pentru interpretare. Eu cred ca are un mic varicocel,care ii afecteaza gigeii. Sofia eu de la un ciclu de 28-29 de zile am inceput din decembrie sa ma dereglez la 32/34/36 zile. Eu zic sa mai astepti putin si daca nu apare,sa mergi la medic.
duminica aflu daca si minunatul meu sot are variocel ..eu sper sa aibe :( |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Alina_N wrote:Buna fetelor! Bby avem rezultatele,nu are bacterii.Marti mergem cu ecografia,rezultatele analizelor si examenului bacteriologic pentru interpretare. Eu cred ca are un mic varicocel,care ii afecteaza gigeii. Sofia eu de la un ciclu de 28-29 de zile am inceput din decembrie sa ma dereglez la 32/34/36 zile. Eu zic sa mai astepti putin si daca nu apare,sa mergi la medic. Alina daca e varicocel se rezolva cu operatia, ti-o recomand pe cea la laparoscop, nu sunt sanse de a reveni varicocelul ca la cea clasica. Si timpul de recuperare al sotului dupa operatie e mai scurt.Doamne ajuta |
|
Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| NicoletaNisca wrote:Fetelor astept doctorul...eu sunt prima sper sa imi dea vrsti bune! Doamne ajuta! |
|
Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| Saracutul ma descanta si de deochi...cum ma aude ca ma doare capul sare cu descatecu |
|
|