Clubul aspirantelor - 50
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Sofia29
Scris: Thursday, June 23, 2016 12:57 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/23/2016
Fetelor ce stiti despre testul caseta de la Minut?Da rateuri?
mya28
Scris: Thursday, June 23, 2016 12:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2015
Sinechia se poate rupe cand fac hsg dar nu e sigur.in cazul in care nu se rupe imi dilata colul si o taie dr.iar laparoscopie imi face doar daca sunt trompele infundate.de hsg sigur nu scap dar ma rog sa fie ok sa fie permeabile trompele.abia astept maine sa aflu rezultatele primelor analize.si dimi merg sa fac si prolactina.
mya28
Scris: Thursday, June 23, 2016 12:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2015
Sofia mie niciodata nu mi-a dat rateuri testul caseta minut.doar ca mereu a fost negativ :(
Mire
Scris: Thursday, June 23, 2016 1:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/4/2015
Sofia29 wrote:
Heii Ralu pupici Am urmat in tocmai sfatul tau si am dat fuguta la farmacie.Mi-am cumparat 2 teste,ambele caseta,dar de la firme diferite.Unu de la Minut si altul de la Sure check.Astazi il voi face pe cel de la Minut,si mai astept o perioada pentru a-l face si pe urmatorul.Mai am de asteptat minim o ora,pentru ca am baut destul de multicica apa dimineata.Revin cu vesti computerlove

Eu nu inteleg de ce medicul nu ti-a recomandat sa faci un test sau beta la asa intarziere??
Si despre endometru ce a zis?
Daca nu ai avut niciodata asa dereglari si ai si mici simptome deja eu zic ca este bebe.
Asteptam sa faci testul!! majoreta
anemona30
Scris: Thursday, June 23, 2016 1:01 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2015
mya28 wrote:
Sofia mie niciodata nu mi-a dat rateuri testul caseta minut.doar ca mereu a fost negativ :(

ce draguta ai fost mya "mereu negativ " hohot hohot

ti pup cu drag Cheek Kiss
Sofia29
Scris: Thursday, June 23, 2016 1:07 PM
Nivel

Mia imi pare foarte rau Cray ...O micuta dereglare am avut si luna trecuta,cand mi-a venit in a 32 zi.Dar astazi deja este ziua 35,mi se pare prea de tot.Doctorita la care am fost este doar desponsabila cu ecografiile abdominale,si din cum s-a exprimat endometrul meu arata ca dupa menstruatie.Are cineva idee ce inseamna?hohot Dupa ce aflu,imediat va dau de veste hearts
Mire
Scris: Thursday, June 23, 2016 1:09 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
Sofia29 wrote:
Mia imi pare foarte rau Cray ...O micuta dereglare am avut si luna trecuta,cand mi-a venit in a 32 zi.Dar astazi deja este ziua 35,mi se pare prea de tot.Doctorita la care am fost este doar desponsabila cu ecografiile abdominale,si din cum s-a exprimat endometrul meu arata ca dupa menstruatie.Are cineva idee ce inseamna?hohot Dupa ce aflu,imediat va dau de veste hearts

Cum naiba sa arate ca dupa menstruatie daca nu ti-a venit...
Au mai fost fete p'aici (albinuta) carora li s a zis ca nu ovuleaza si sunt gravidute..deci poti sa te astepti la orice hearts
RalukM
Scris: Thursday, June 23, 2016 1:13 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Sofia29 wrote:
Heii Ralu pupici Am urmat in tocmai sfatul tau si am dat fuguta la farmacie.Mi-am cumparat 2 teste,ambele caseta,dar de la firme diferite.Unu de la Minut si altul de la Sure check.Astazi il voi face pe cel de la Minut,si mai astept o perioada pentru a-l face si pe urmatorul.Mai am de asteptat minim o ora,pentru ca am baut destul de multicica apa dimineata.Revin cu vesti computerlove

hai cu vesti bunetopai
Sofia29
Scris: Thursday, June 23, 2016 1:16 PM
Nivel

Ecografia am facut-o pe 8.06, ciclul anterior s-a terminat in data de 25.05,deci cu siguranta nu am facut ecografia imediat dupa terminarea menstrei.Menstruatia luna aceasta trebuia sa inceapa pe data de 16.06(in ziua 28) ,astazi ne aflam in 23.06(ziua35) si nici urma de ciclu.
Sofia29
Scris: Thursday, June 23, 2016 1:26 PM
Nivel

Daca nu este bebica sper sa nu fie ceva prea grav...Cray
carlita
Scris: Thursday, June 23, 2016 1:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
anemona30 wrote:

cu constipatia am si eu si este crunt..fara diuretice eu nu am nici o sansa sa merg la toaleta ...este groaznic uff

erste bun atunci ras

crissy : 20000mg??? si nu ti este rau de la el ?
cam acte kg ai pierdut ?

sper sa ma reglez si eu pt ca vad ca la voi a dat rezultate ras Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

Vaaaai, anemona .... ce te faci daca ramai insarcinata? pale Doar nu poti lua in continuare laxative ?!?... (cred ca laxative ai vrut sa zici ca iei, nu diuretice). Sa stii ca eu cand am intrerupt metforminul, a fost cam greu cu scaunul o perioada de timp ... dar m-am reglat si acum sunt ok. Eu nici nu m-am apucat de bebe pana nu m-am pus la punct cu unele deficiente de sanatate ...
anemona30
Scris: Thursday, June 23, 2016 2:04 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2015
carlita wrote:

Vaaaai, anemona .... ce te faci daca ramai insarcinata? pale Doar nu poti lua in continuare laxative ?!?... (cred ca laxative ai vrut sa zici ca iei, nu diuretice). Sa stii ca eu cand am intrerupt metforminul, a fost cam greu cu scaunul o perioada de timp ... dar m-am reglat si acum sunt ok. Eu nici nu m-am apucat de bebe pana nu m-am pus la punct cu unele deficiente de sanatate ...

sunt ceaiuri diuretice asa scrie pe el si laxative din plante hohot hohot le iau prin rotatie hohot stiu ca va fi grav la mine uff
NicoN
Scris: Thursday, June 23, 2016 2:05 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Fetelor astept doctorul...eu sunt prima sper sa imi dea vrsti bune!computerlove
Rubynne
Scris: Thursday, June 23, 2016 2:07 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
NicoletaNisca wrote:

majoreta majoreta majoreta
korina
Scris: Thursday, June 23, 2016 2:07 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/3/2016
NicoletaNisca wrote:

Îti tinem pumnii!!newclap
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.