Nivel: Membru
Inregistrat: 6/23/2016 Mesaje: 25
| Buna Raluca.Nu,momentan nu am facut nimic deoarece am tot asteptat uratii.Am un ciclu destul de regulat,cel mai lung pe care l-am avut fiind de 32 de zile(in ziua 32 a venit).Crezi ca ar putea fi vorba despre o sarcina? Nu ar fi prea devreme sa testez? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| FlorentinaC wrote:El nu s a speriat dar s a mirat ca am reactionat asa si faza e ca am tras a 2 a sperietura ca nu mai zicea nimic...statea cu capul in piept..ochii inchisi si ii zic ce ai??tii rau??? Si el..nimic...am inceput sa scancesc si apoi imi zice:offfff ,te descantam ,ce crezi ca faceam???pffff pai eu de unde sa stiu ca el imi descanta de sperietura? îti descanta de sperietura???stiam doar de deochi... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| anemona30 wrote:pai incep cu 500mg/zi am vazut ca multe fete se plageau ca le este f rau..eu sper sa ma reglez pt ca m-am ingrasat f mult si credeti-ma ca eu sunt intr-o dieta continua...ca sa nu ma ingras treb sa nu mananc nimic ceea ce este f greu Ai putea sa iei pt inceput 250mg/12 ore si vezi cum te simti. Dupa o saptamana, organismul se mai obisnuieste si incepe sa accepte substantele si poti mari doza. Dar pana atunci, n-are rost sa iei mai mult ca oricum le vomiti sau mergi la baie urgent si le elimini fara sa stea prea mult prin intestine sa fie absorbite. O sa te ajute si la slabit putin ... 3-4-5 kg o sa se duca in 2 luni ... La doza ta, ai sanse sa slabesti chiar mai mult. |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Sofia29 wrote:Buna Raluca.Nu,momentan nu am facut nimic deoarece am tot asteptat uratii.Am un ciclu destul de regulat,cel mai lung pe care l-am avut fiind de 32 de zile(in ziua 32 a venit).Crezi ca ar putea fi vorba despre o sarcina? Nu ar fi prea devreme sa testez? ai 7 zile de intaeziere nu e devreme deloc. La atatea zile poti face test la orice ora din zi. Nu bei apa sau aalte lichide cu minim 2h inainte si faci un test apoi. Da e f posibil sa fie sarcina. Altceva ai? sani durerosi crampe ameteli urinari frecvente, somnolenta? |
|
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| carlita wrote: Ai putea sa iei pt inceput 250mg/12 ore si vezi cum te simti. Dupa o saptamana, organismul se mai obisnuieste si incepe sa accepte substantele si poti mari doza. Dar pana atunci, n-are rost sa iei mai mult ca oricum le vomiti sau mergi la baie urgent si le elimini fara sa stea prea mult prin intestine sa fie absorbite. O sa te ajute si la slabit putin ... 3-4-5 kg o sa se duca in 2 luni ... La doza ta, ai sanse sa slabesti chiar mai mult.
tu ai luat asa ceva ?
|
|
| Somnolenta la cote maxime,ma chinui sa tin ochii deschisi,dar nu reusesc mereu sa adorm.Am usoare stari de greata,dureri de cap,dureri de spate,si usoare intepaturi in zona ovarelor.Sanii sunt la fel ca inainte,nimic schimbat,doar senzatii de tensiune rereori.+O stare constanta de foame,dar fara pofta de mancare. |
|
| Sofia29 wrote:Somnolenta la cote maxime,ma chinui sa tin ochii deschisi,dar nu reusesc mereu sa adorm.Am usoare stari de greata,dureri de cap,dureri de spate,si usoare intepaturi in zona ovarelor.Sanii sunt la fel ca inainte,nimic schimbat,doar senzatii de tensiune rereori. daca ai vreun test de sarcina pune mana de fa l, daca nu ai mergi de cumpara si fa l ce zici tu suna a sarcina.Te astept cu vesti bune. Bafta! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| anemona30 wrote:tu ai luat asa ceva ? Da, am luat la recomandarea medicului endocrinolog la care m-am dus sa-mi verific tiroida ca ma cam ingrasasem. Nu aveam nimic la tiroida, asa ca mi-a recomandat sa ma ajut cu metformin, dar am luat doze mici, cred ca 250mg/zi. Eu mai aveam probleme si cu constipatia si m-a ajutat si din punctul asta de vedere. |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| anemona30 wrote:pai incep cu 500mg/zi am vazut ca multe fete se plageau ca le este f rau..eu sper sa ma reglez pt ca m-am ingrasat f mult si credeti-ma ca eu sunt intr-o dieta continua...ca sa nu ma ingras treb sa nu mananc nimic ceea ce este f greu mie mi-a fost recomandat metfogamma pentru ca ar avea mai putine reactii adverse si nu ma pot plange de el, la inceput am avut sensibilitate la miros si uneori stari de greata.. acum il iau deja de luni bune si doar ocazionale episoade de diaree mai am.. si ma ajuta la slabit eu tin o dieta hipocalorica si slabesc undeva in jur de 2kg pe saptamana dar am si perioade platou.. iau 2000 mg |
|
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| carlita wrote: Da, am luat la recomandarea medicului endocrinolog la care m-am dus sa-mi verific tiroida ca ma cam ingrasasem. Nu aveam nimic la tiroida, asa ca mi-a recomandat sa ma ajut cu metformin, dar am luat doze mici, cred ca 250mg/zi. Eu mai aveam probleme si cu constipatia si m-a ajutat si din punctul asta de vedere.
cu constipatia am si eu si este crunt..fara diuretice eu nu am nici o sansa sa merg la toaleta ...este groaznic
erste bun atunci
crissy : 20000mg??? si nu ti este rau de la el ? cam acte kg ai pierdut ?
sper sa ma reglez si eu pt ca vad ca la voi a dat rezultate |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Sofia29 wrote:Somnolenta la cote maxime,ma chinui sa tin ochii deschisi,dar nu reusesc mereu sa adorm.Am usoare stari de greata,dureri de cap,dureri de spate,si usoare intepaturi in zona ovarelor.Sanii sunt la fel ca inainte,nimic schimbat,doar senzatii de tensiune rereori.+O stare constanta de foame,dar fara pofta de mancare. Si mie imi suna a sarcina!!sigur o sa ai 2 linii intense!!!hai cu testul!!! |
|
| fetelor acum ma uitam peste cm urile mele de dupa nastere.Asta de acum e primul mai mare de 23de zile. Primele 2 cicluri au fost pe 14.04si 7.05 deci la 23 respectiv 21 de zile. Asta de acum e practic al 3lea cm de la nastere...hmmmm ori is gravida ori mi se regleaza cm ul la cum l am avut anterior sarcinii ori nush. |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| anemona30 wrote:cu constipatia am si eu si este crunt..fara diuretice eu nu am nici o sansa sa merg la toaleta ...este groaznic erste bun atunci crissy : 20000mg??? si nu ti este rau de la el ? cam acte kg ai pierdut ? sper sa ma reglez si eu pt ca vad ca la voi a dat rezultate Nu-mi e deloc rau de la el doar simptomele pe care vi le-am descris le-am avut, cand am inceput sa-l iau aveam o alta dieta si nu slabeam asa bine ci mai degraba stationam si as fi mancat dulce non stop de la faptul ca imi scadea glicemia dar rezolvam rapid cu putina miere sau un cubulet de zahar. M-am cantarit de dimineata si am 14kg pierdute, am descoperit ca mi-e mai bine daca iau pastila la cateva minute dupa masa decat daca o iau inainte sau in timpul mesei. Am facut si test cateva zile fara metformin si aceiasi dieta si m-am ingrasat imediat 2kg desi mananc doar iaurt natur cu fulgi de ovaz, branza, piept de pui la gratar, legume in mare parte crude si fructe. Ocazional pap oua sub forma de omleta cu branza si legume dar in ziua asta stau mai mult in baie |
|
| Heii Ralu Am urmat in tocmai sfatul tau si am dat fuguta la farmacie.Mi-am cumparat 2 teste,ambele caseta,dar de la firme diferite.Unu de la Minut si altul de la Sure check.Astazi il voi face pe cel de la Minut,si mai astept o perioada pentru a-l face si pe urmatorul.Mai am de asteptat minim o ora,pentru ca am baut destul de multicica apa dimineata.Revin cu vesti |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| RalukM wrote: a cata zi dpo ai fi sambata? daca ma trezesc ok poate fac si eu test sambata sa vedem...as fi z11 dpo. Viola ce sensibilitate are aveti idee?
Gasesti Viola cu sensibilitate de 5. |
|
|