Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2016 Mesaje: 311
| Neata aspitici! Intrebare silly : care e limita de durere a ovarelor in mod normal? M-am trezit la 5 fara ceva cu intepaturi in partea stanga si m-am speriat rau...seamana cu cele de la menstruatie dar parca sunt mai ascutite si coboara pe coapsa...ma lasa apoi iar apar si tot asa...am luat jumatate de No-Spa forte si s-au mai rarit si parca nu e la fel de intens...raceala la ovare nu e ca nu are cum.... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| Teoftici wrote:Neata aspitici! Intrebare silly : care e limita de durere a ovarelor in mod normal? M-am trezit la 5 fara ceva cu intepaturi in partea stanga si m-am speriat rau...seamana cu cele de la menstruatie dar parca sunt mai ascutite si coboara pe coapsa...ma lasa apoi iar apar si tot asa...am luat jumatate de No-Spa forte si s-au mai rarit si parca nu e la fel de intens...raceala la ovare nu e ca nu are cum.... A cata zi dpo esti? |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Teoftici wrote:Neata aspitici! Intrebare silly : care e limita de durere a ovarelor in mod normal? M-am trezit la 5 fara ceva cu intepaturi in partea stanga si m-am speriat rau...seamana cu cele de la menstruatie dar parca sunt mai ascutite si coboara pe coapsa...ma lasa apoi iar apar si tot asa...am luat jumatate de No-Spa forte si s-au mai rarit si parca nu e la fel de intens...raceala la ovare nu e ca nu are cum.... hmm poate fi simptom de sarcina sa stii. Ai faccut ceva efort? sunt dureri pasagere sau continue? ovarele mai pot durea dar nu sa te urci pe pereti, daca dor de urcat pe pereti e de vizita la medic. Acum depinde si de gradul fiecareia de a suporta durerea.. |
|

| Mire wrote:Si eu tot Z6dpo sunt..asa mi-a trasat.N-am nimic,niciun simptom..mi-am tot pipait sanii  da degeaba. Am avut intepaturi puternice in z3,mult prea devreme sa fie ceva..dar m-au speriat ca m-au tinut pana dupa'amiaza aproape. Da ,cam devreme ptr z3...eu am zis sa nu mai scormonesc dupa simptome dar intepaturile m au trezit din somn si hop dau cu ochii de sotul meu care venise de la munca si se pusese in genunchi la marginea patului si se uita la mine cum dorm ...m am speriat de el si am tipat |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| Rubynne wrote: In general de bine am auzit...a cata oara mergi la ea?
Prima data |
|

| sunt ziua 11 dpo asa zice prietenul FF...nu sunt dureri de nesuportat si sunt sporadice (si eu chiar nu rezist la durere) insa m-am speriat ca sunt ca la menstruatie, putin mai accentuate si rozica nu e... LE: Raluk am ridicat aseara galeti de 10 l ca am udat in gradina...dar nu e prima data cand fac efort... M-am panicat... |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Teoftici wrote:sunt ziua 11 dpo asa zice prietenul FF...nu sunt dureri de nesuportat si sunt sporadice (si eu chiar nu rezist la durere) insa m-am speriat ca sunt ca la menstruatie, putin mai accentuate si rozica nu e... LE: Raluk am ridicat aseara galeti de 10 l ca am udat in gradina...dar nu e prima data cand fac efort...  M-am panicat... ai si temp sus...nu vrei tu sa faci un test? ce lungime de cm ai tu in mod normal? |
|

| RalukM wrote: ai si temp sus...nu vrei tu sa faci un test? ce lungime de cm ai tu in mod normal?
Nu am ce testa cred...daca am ovulat cum zice FF slabe sanse...aveam cm de 31 de zile dar in ultimele 3 luni a venit aiurea: 40, 35,37. Nu am mai luat BU si napraznic...si nici nu cred ca in ultimele 2 luni am ovulat....
|
|

Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 400
| Teoftici wrote:sunt ziua 11 dpo asa zice prietenul FF...nu sunt dureri de nesuportat si sunt sporadice (si eu chiar nu rezist la durere) insa m-am speriat ca sunt ca la menstruatie, putin mai accentuate si rozica nu e... LE: Raluk am ridicat aseara galeti de 10 l ca am udat in gradina...dar nu e prima data cand fac efort...  M-am panicat... Ia incearca sa faci un test, ai vazut ieri ce surpriza ne-a facut Albinuta, si ea spunea ca nu a ovulat ! |
|

Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| RalukM wrote:am ramas solo la testare? pai asa mai fetelor...mor de inima singura asa  hai capul sus la cele cu z1 vine o noua luna de iubareala. Andrada tu ce faci? sa nu ma lasi balta si tu :)) As mai fi si eu la testare in aceeasi zi cu tine...dar parca nu mai am nimic...sanii ma dor putin daca ma gandesc la ei ,parca sfarcurile sunt putin sensibile...si in ultimele 3 zile am simtit niste intepaturi ba in stanga ba in dreapta,dar cred ca e de la serviciu...asa pt 5 minute le-am simtit...nu stiu ce sa zic... |
|

Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| FlorentinaC wrote:Da ,cam devreme ptr z3...eu am zis sa nu mai scormonesc dupa simptome dar intepaturile m au trezit din somn si hop dau cu ochii de sotul meu care venise de la munca si se pusese in genunchi la marginea patului si se uita la mine cum dorm ...m am speriat de el si am tipat reactia lui care a fost?nu v-ati speriat unul de altul?? |
|

| korina wrote:reactia lui care a fost?nu v-ati speriat unul de altul?? El nu s a speriat dar s a mirat ca am reactionat asa si faza e ca am tras a 2 a sperietura ca nu mai zicea nimic...statea cu capul in piept..ochii inchisi si ii zic ce ai??tii rau??? Si el..nimic...am inceput sa scancesc si apoi imi zice:offfff ,te descantam ,ce crezi ca faceam???pffff pai eu de unde sa stiu ca el imi descanta de sperietura? |
|

| Florentina sunteti dementiali! imi si imaginez faza... |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Tania2105 wrote:Prima data E o abordare f buna a problemei pt prima data. La stat n-o gasesti ca sa "dai" mai putin? |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| FlorentinaC wrote:El nu s a speriat dar s a mirat ca am reactionat asa si faza e ca am tras a 2 a sperietura ca nu mai zicea nimic...statea cu capul in piept..ochii inchisi si ii zic ce ai??tii rau??? Si el..nimic...am inceput sa scancesc si apoi imi zice:offfff ,te descantam ,ce crezi ca faceam???pffff pai eu de unde sa stiu ca el imi descanta de sperietura?
HAAA...ce copii sunteti! |
|
|