Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/23/2015 Mesaje: 151
| Teoftici wrote:Multumesc fetelor pentru cuvintele frumoase! Dumnezeu sa va rasplateasca si voua asteparea si incercarile prin care ati trecut! Amalia eu am luat tincturi de BU si napraznic pana la ovulatie, toata luna tinctura de mladite de zmeur, am luat tinctura de cretisoara dupa ovulatie, am luat cu intermitente (cand imi aminteam- pana la ovulatie) macca si parca o perioada mai scurta am luat o sticluta de tinctura de coada soricelului ca o cumparasem si noh...asta 3 luni, apoi am observat ca dupa ce initial cm-ul era de 31 de zile s-a dereglat din nou si am inceput iar cu BU doua luni si mladite de zmeur pana cand am facut testul si am vazut ca e pozitiv... Am uitat sa mai spun ca am primit de la mama ceva suplimente pt femei de la centrum ca ea nu avea voie sa le ia si le luam dimineata...dar asta numai luna asta... Sincer m-am mirat cand am vazut ca ma felicita doctorita dupa ce insistase sa iau myo-sun pt chisturi- eu aveam ambele ovare pline si acum sunt curate.. Eu de la BU am avut niste palpitatii la inima si dupa discutii cu dr mi-a interzis sa le mai iau. Zmeura mi-am luat ieri 1kg ca imi place la nebunie. Tinctura mai am pe acasa ca mi-am luat ca nebuna vreo 2 cutii de monodoze. Sa vad ce zice si dr daca sa mai adaug ceva la ce iau deja. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| carlita wrote:Anna, ai galerie pt maine! Teo, ai o bobita frumoasa foc! Cred ca ai primit rasplata pt toata rabdarea si bunatatea ta! Lili, sper sa ne arati ceva asemanator vineri! Sa n-ai emotii cu beta 2 ca o sa fie bine! uff sper sa fie bn! toata noaptea m-am zvarcolit in pat si am mers la baia si lam batut pe al meu cu palmele peste fata si pe la ora 10 imi trinite sms ca nu mai poate de somn ca nu a dormit toata noaptea ca la boxat bebe a baut 2 cafele si tot ii e somn |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Continuam aici. |