Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
| Aniela B. wrote:azi nu, ca le fac seara de obicei la ora 19. cel de ieri aproape ca nu avea linuta a 2-a vizibila, m-am suparat f tare cand l-am vazut.
Nu trebuie sa se vada neaparat si a doua linie , cel de diseara poate fi pozitiv si daca cel de ieri nu a aratat celalata linie foarte bine. Mie mi s-a intamplat treaba asta. Eu cred ca te apropii de ovulatie. ;) |
|

Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| Anna succes!!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| FlorentinaC wrote:Neata!! Hope imi pare rau de z1 dar sper sa isi revina menstruatia ta la normal...incearca sa te relaxezi si o sa vina soarele si pe strada noastra! Teo ff frumusele pozele cu mazarica Lily sa vezi ca sefa ta are gura pocita  Ai facut f bine ca ai anuntat din timp la servici de sarcina si ma bucur ca pari sa ai o sefa de treaba  Tanya si Anna va tin pumnii sa veniti si voi cu vesti poztive!!! Maryella tu cum mai esti?Nici de Carmenalina nu mai avem noutati O zi cat mai relaxanta sa aveti fetelor!! Am facut hcg acum sa vedem rezultatul da e de treaba mai ales ca stie prin cate am trecut ma intelege, si daca nu ma intelegea nu aveam cum sa plec asa de la servici de cate ori am nevoie, vineri iar ma invoiesc pe la ora 14 sa merg la dr nu am ce sa zic |
|

Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
|
Multumescc din suflet |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Ce ma fac eu fetelor cu graficul asta...nu inteleg deloc temp mea asa scazuta |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/23/2015 Mesaje: 151
| Teoftici wrote:Mire imi pare tare rau pentru bunica ta! Dumnezeu sa ii dea odihna sufletului si sa ii ietre greselile sa o poata primi in rai! Tie si familiei tale putere sa va dea Dumnezeu si sa va rugati pentru sufletul ei- a murit impartasita si asta e o mare realizare! Pai dupa asa veste mai pot eu sa va impartasesc bucuria mea? pai da, pot pentru ca toate se intampla cu voia Lui Dumnezeu...ne-am linistit acum , suntem optimisti, beta e mare : 8447.5 mIU/mL Barbati sanatosi: < 5 mIU/ml; Femei sanatoase neinsarcinate: < 5 mIU/ml; In sarcina: 4 - 7 sapt: 590 - 187000 mIU/ml; 8 – 11 sapt: 17800 - 328000 mIU/ml; 12 - 20 sapt: 5380 - 183000 mIU/ml; 21 - 40 sapt: 3460 - 71500 mIU/ml. La eco si la consultul fizic totul perfect, bebe e unde trebuie, e mic, avem 5 saptamani si cateva zile ( am ovulat tarziu, cu o saptamana inaintea menstrei), ovarele curate in urma tratamentului cu naturiste, peste 2 saptamani ne vedem sa auzim inimioara. Tratamentul ramane acelasi : aspenter de 75, acifol de 5 mg, femosun, no-spa la nevoie,utrogestan de 200 de doua ori pe zi- eu iau 3/zi. Si trebuie sa ajung la hematolog. va pup si va doresc si voua ce imi doresc si mie!
Teofici ce tratament naturist ai facut tu pt curatarea ovarelor?
Atat de multe gravidute!!! Felicitari |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Anna, ai galerie pt maine! Teo, ai o bobita frumoasa foc! Cred ca ai primit rasplata pt toata rabdarea si bunatatea ta! Lili, sper sa ne arati ceva asemanator vineri! Sa n-ai emotii cu beta 2 ca o sa fie bine! |
|

Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 400
| Rubynne wrote:Ce ma fac eu fetelor cu graficul asta...nu inteleg deloc temp mea asa scazuta Cum iei tu temperatura? Eu o iau vaginal |
|

| monica maria wrote: Cum iei tu temperatura? Eu o iau vaginal
Sublingual |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| E prima luna cand masori temp? Ma uitam dupa un grafic de luna trecuta sa fac o comparatie, dar nu apare. Stiu ca luna trecuta ai facut stimulare si ar fi fost perfect pt o comparatie. |
|

| carlita wrote: E prima luna cand masori temp? Ma uitam dupa un grafic de luna trecuta sa fac o comparatie, dar nu apare. Stiu ca luna trecuta ai facut stimulare si ar fi fost perfect pt o comparatie.
Da e prima luna...nu am mai luat tb pana acum :( Later edit: dupa cum spuneam, nu cred ca ovulez. Nu simt nimic...nici o miscoteala la ovare...cat de mica acolo
|
|

Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
| fetelor , eu ma gandeam ca luna viitoare cred ca m-as baga sa repet hsg , am facut una in 2012 si a fost perfect, dar eu stiu , dupa cezariana si 4 ani poate s-a modificat ceva...nici nu stiu , ma mai gandesc. |
|

Inregistrat: 1/19/2016 Mesaje: 311
| Multumesc fetelor pentru cuvintele frumoase! Dumnezeu sa va rasplateasca si voua asteparea si incercarile prin care ati trecut! Amalia eu am luat tincturi de BU si napraznic pana la ovulatie, toata luna tinctura de mladite de zmeur, am luat tinctura de cretisoara dupa ovulatie, am luat cu intermitente (cand imi aminteam- pana la ovulatie) macca si parca o perioada mai scurta am luat o sticluta de tinctura de coada soricelului ca o cumparasem si noh...asta 3 luni, apoi am observat ca dupa ce initial cm-ul era de 31 de zile s-a dereglat din nou si am inceput iar cu BU doua luni si mladite de zmeur pana cand am facut testul si am vazut ca e pozitiv... Am uitat sa mai spun ca am primit de la mama ceva suplimente pt femei de la centrum ca ea nu avea voie sa le ia si le luam dimineata...dar asta numai luna asta... Sincer m-am mirat cand am vazut ca ma felicita doctorita dupa ce insistase sa iau myo-sun pt chisturi- eu aveam ambele ovare pline si acum sunt curate.. |
|

| Teoftici wrote:Multumesc fetelor pentru cuvintele frumoase!  Dumnezeu sa va rasplateasca si voua asteparea si incercarile prin care ati trecut! Amalia eu am luat tincturi de BU si napraznic pana la ovulatie, toata luna tinctura de mladite de zmeur, am luat tinctura de cretisoara dupa ovulatie, am luat cu intermitente (cand imi aminteam- pana la ovulatie) macca si parca o perioada mai scurta am luat o sticluta de tinctura de coada soricelului ca o cumparasem si noh...asta 3 luni, apoi am observat ca dupa ce initial cm-ul era de 31 de zile s-a dereglat din nou si am inceput iar cu BU doua luni si mladite de zmeur pana cand am facut testul si am vazut ca e pozitiv... Am uitat sa mai spun ca am primit de la mama ceva suplimente pt femei de la centrum ca ea nu avea voie sa le ia si le luam dimineata...dar asta numai luna asta... Sincer m-am mirat cand am vazut ca ma felicita doctorita dupa ce insistase sa iau myo-sun pt chisturi- eu aveam ambele ovare pline si acum sunt curate..
O fata ca tine...asa blanda si buna...numai tu puteai avea o asa binecuvantare! Ma bucur pt voi enorm! Ca de altfel pentru toate gravidutele noastre! |
|

Inregistrat: 1/19/2016 Mesaje: 311
| Multumesc Ruby ! |
|
|