Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| Dau sampanie sa ma imbat de necaz ca de altceva nu are ce sa fie |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
|
Din experienta ultimelor saptamani...cine s-a asteptat mai putin a prins bobita Asa ca nu zice nimic...taci...nu spera...si vei primi! |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Neatzaaaa
Taniaaa ?i-am zis ca azi creste bafta sa se prinda bebe.
Anna hai cu II
Sa aveti o zi usoara |
|

| bby88 wrote:Neatzaaaa Taniaaa ?i-am zis ca azi creste  bafta sa se prinda bebe. Anna hai cu II Sa aveti o zi usoara
Va anunt ce zice dr diseara...Poate nu am ovulat si mi-a crescut temperatura de la vinul de aseara |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
| Neata fetelor !
Maine de dimineata il fac. O sa trec diseara sa imi cumpar. Am mai scris si aseara. Am vrut sa vad cum e temperatura si azi. Ciudat e ca nu ma doare mai nimic, doar o usoara durere de burtica din cand in cand, dureri de cap dar nu puternice si mi-e somn. Aseara cand am iesit de la munca asa somn ma luase ca eram in stare sa dorm in metrou
Pana maine va mai tin pe jar
Va pup |
|

| Anna21 wrote:Neata fetelor ! Maine de dimineata il fac. O sa trec diseara sa imi cumpar. Am mai scris si aseara. Am vrut sa vad cum e temperatura si azi. Ciudat e ca nu ma doare mai nimic, doar o usoara durere de burtica din cand in cand, dureri de cap dar nu puternice si mi-e somn. Aseara cand am iesit de la munca asa somn ma luase ca eram in stare sa dorm in metrou Pana maine va mai tin pe jar Va pup Eu cred ca e bebe somn, temperatura ridicata, lipsa menstruatiei, usoare dureri de burta...Ce vrei mai mult de atat |
|

Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
| Buna dimineata,
am ajuns si eu la birou , am o zi aglomerata si am zis sa intru intai sa va salut.
Anna tin pumnii sa fie cu ochisori !!!
Mai se testeaza cineva azi -maine ?
Eu inca astept ovulatia, cred ca in weekend va fi , si stau cu emotii ca azi merge sotul la urolog.Sa speram ca nu e atat de grav. |
|

Inregistrat: 12/11/2015 Mesaje: 455
| Bafta Ana! Sa fie bebe mic cuibarit acolo! |
|

Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| Neata!! Hope imi pare rau de z1 dar sper sa isi revina menstruatia ta la normal...incearca sa te relaxezi si o sa vina soarele si pe strada noastra! Teo ff frumusele pozele cu mazarica Lily sa vezi ca sefa ta are gura pocita Ai facut f bine ca ai anuntat din timp la servici de sarcina si ma bucur ca pari sa ai o sefa de treaba Tanya si Anna va tin pumnii sa veniti si voi cu vesti poztive!!! Maryella tu cum mai esti?Nici de Carmenalina nu mai avem noutati O zi cat mai relaxanta sa aveti fetelor!! |
|

| Tania2105 wrote:Eu cred ca e bebe  somn, temperatura ridicata, lipsa menstruatiei, usoare dureri de burta...Ce vrei mai mult de atat
Ar fi o minune sa fie asa ! Ideea e ca eu am fost si racita luna asta si mi-e sa nu influenteze raceala menstra :D. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu graficul, va rog! Azi a scazut temp. poate sa vina ovulatia dupa? Testele pana ieri au fost negative. De ieri parca usor, usor simt o presiune in partea stanga. |
|

| Multumesc mult fetelor. Doamne ajuta sa fie o bobita in burtica. Sper ca toate sa ne vedem curand cu puiutii notri in brate. |
|

| Aniela B. wrote:Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu graficul, va rog! Azi a scazut temp. poate sa vina ovulatia dupa? Testele pana ieri au fost negative. De ieri parca usor, usor simt o presiune in partea stanga.
Aniela ai facut si azi test de ovulatie ? Daca azi este pozitiv in urmatoarele 2 zile ovulezi. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| azi nu, ca le fac seara de obicei la ora 19. cel de ieri aproape ca nu avea linuta a 2-a vizibila, m-am suparat f tare cand l-am vazut. |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Doamne ajuta Anna! |
|
|