|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| HOPE wrote:Tocmai am facut un test...sa fie facut, nu de alta, ca oricum stiam rezultatul. E clar negativ. off Hope, imi pare tare rau |
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| andy07 wrote:Ce dimineata pustie! Fetelor, v-ati mutat toate la burtici, aspirante nu mai sunt? La m8ne e z1 cu temp de dimineata 37.0º. De fapt de aseara a inceput nenorocirea.
LE: acum am vazut ca a aparut Florentina; Florentina, deci acum clar negativ, fara nicio umbra de a 2a liniuta?
Off Andy...imi pare rau! |
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Lili Eu wrote:stiu ca bobita e acolo dar vreau si eu un test frumos pozitiv!! si o beta hcg pe masura! sincer m-am saturat de teste slab pozitiv, il fac maine dimineata Ohooo, deci maine dimi intru sa te vad
Florentina...hai ca eu te sustin in continuare, sa vii cu Lili impreuna la burtici
Hai fetelor ca la cat am postat azi pe aici sigur se mai lipeste o burtica |
Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| Andy imi pare rau Hope poate totusi se pozitiveaza mai greu Eileen esti tare draguta! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| Buna fetele,
Hope, Andy, imi pare rau pentru testulet negativ si z1. Ramanem pe baricade
Eu ma simt mai bine azi, mi-a fost rau tare ieri de la fiere mi-am dat seama ca a fost pana la urma, s-au adunat multe si la munca si acasa, mult stres... dar bine ca l-am eliminat intr-un fel... |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/2/2016 Mesaje: 170
| monica maria wrote: Si graficu meu e la fel de ciudat, dupa ce am renuntat la myosun am niste temperaturi haotice!
Daca tot vorbim de ciudatenii... |
Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 400
| Dana000 wrote:Daca tot vorbim de ciudatenii... La mine nu stiu unde e ovulatia, cred ca a plecat in vacanta! |
|
Inregistrat: 8/5/2015 Mesaje: 302
| Buna fetelor!
Andy imi pare rau pt z1 ,insa e ciudatica temperatura ta ridicata. Georgy tu cum te mai simti?
Va pup,sa aveti un weekend frumos! |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| FlorentinaC wrote:Da fetelor e negativ...am facut surececk care cica depisteaza sarcina la o zi intarziere si cum eu astept cm ul duminica ar fi tot devreme... M am saturat de umbre pe care le vad eu ca am luat o razna de acum... la asta nici eu nu vad nimic dar daca tu vezi poate totusi e bobita, simptome ai ceva? App marti cand am facut testul mu mai puteam de bucurie ca se vede si a2a liniuta al meu e de noapte la servici saptamana asta si cum ma minca limba sa ii zic si lui de test ii trimit sms ca suntem insarcinati!!! el trimite repede inapoi raspuns serios???? si zic da serios. apoi el pai se vede linia a2a bine ori iar o vezi doar tu in capul tau sa saturat si el saracu ca tot ii arat a2a liniuta la test pe care o vedeam doar eu!!! |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| sa dea DD sa venim! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| si eu sunt pe aici, si raman pe baricade, astept ovulatia :))
fetele explicati-mi si mie care e faza cu spalatura cu bicarbonat inainte de ovulatie?sunt pe langa ....eu fac spalatura dupa cm cu tantum rosa, o data pe luna dar atat. ajuta bicarbonatul gigeii sau la ce ajuta ? |
|
Inregistrat: 12/11/2015 Mesaje: 455
| andrada1983 wrote:si eu sunt pe aici, si raman pe baricade, astept ovulatia :)) fetele explicati-mi si mie care e faza cu spalatura cu bicarbonat inainte de ovulatie?sunt pe langa ....eu fac spalatura dupa cm cu tantum rosa, o data pe luna dar atat. ajuta bicarbonatul gigeii sau la ce ajuta ?
Ideea e ca fetele pe aici fac spalaturi la ovulatie cu 30 min inainte de bebeleala (parca sper sa nu gresesc). Cica daca ai mediul mai acid spalaturile il fac bazic si ajuta gigeii... cama asta e in mare ce am inteles eu... fetele cu experienta iti pot explica mai bine. |
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| crysyam30 wrote:Ideea e ca fetele pe aici fac spalaturi la ovulatie cu 30 min inainte de bebeleala (parca sper sa nu gresesc). Cica daca ai mediul mai acid spalaturile il fac bazic si ajuta gigeii... cama asta e in mare ce am inteles eu... fetele cu experienta iti pot explica mai bine.
am inteles, crysyam multumesc, ma gandeam eu ca ajuta la ceva mie luna asta imi pica ovulatia dipa 2 zile dupa ce am programare la examenul pap...stiu ca nu e ok sa bebelesti inainte....sper sa pot bebeli dupa ,desi tot timpul sangerez dupa si parca imi e putin groaza ...sper sa reusim cumva,nu as vrea sa ratez daca tot am intrat pe myo-sun de luna asta |
|
Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| Lili Eu wrote: la asta nici eu nu vad nimic dar daca tu vezi poate totusi e bobita, simptome ai ceva? App marti cand am facut testul mu mai puteam de bucurie ca se vede si a2a liniuta al meu e de noapte la servici saptamana asta si cum ma minca limba sa ii zic si lui de test ii trimit sms ca suntem insarcinati!!! el trimite repede inapoi raspuns serios???? si zic da serios. apoi el pai se vede linia a2a bine ori iar o vezi doar tu in capul tau sa saturat si el saracu ca tot ii arat a2a liniuta la test pe care o vedeam doar eu!!! Sa stii ca nu are rost sa ma amagesc...in afara de dureri de burta nu am alt simptom...pana ieri imi simteam sanii durerosi dar azi nimic...ma bucur mult ptr voi sa stii si sper din suflet sa fie totul in regula de data asta!! |
|
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| Analizele mele de azi, ziua 16CM Cu asa un estradiol, nu mai ovulez pana la anul Tania2105 attached the following image(s):
|
|
|