Clubul aspirantelor - 50
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dea
Scris: Monday, June 27, 2016 5:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/26/2015
FetelooooorrrrBravoo Bravoo Bravoo ,ce harnicute ati fost!!!!!!felicitari noilor bobite!!!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Ne apucam de mutat mobila si reamenajat la burtici,sa aveti toate loc!!!!!
Super luna!majoreta Gossip Gossip Gossip
andrada1983
Scris: Monday, June 27, 2016 5:35 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2016
Alexis21 wrote:
Am citit si am vazut ca daca ar fi mai avansat ar trebui sa aiba niste dureri mai accentuate...pe el nu il doare

Pe al meu sot nu l-a durut nimic.La noi a iesit spermograma proasta,cu rezultatele a fost la urolog si acolo i-a descoperit varicocelul.a zis ca din cauza asta nu e ok spermograma.la noi a trebuit operatie.
dupa operatie i-a dat tratament cu profertil si a zis sa refacem spermograma,ne- zis ca doar dupa 3 luni ,deoarece spermatogeneza se reface la 3 luni.la 3 luni dupa operatie si tratament am ramas gravida.
rezultatele la spermograma au fost uimitoare dupa cele 3 luni.
mya28
Scris: Monday, June 27, 2016 5:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2015
Waaaw fetelor cate a-ti devenit burtici.va felicit din suflet,va doresc sarcina usoara si la termen!
Eu nu stiu ce se intampla cu mine ca nu ma simt bine deloc.ma dor ovarele,nu foarte rau dar deranjant.si simt va o iritatie in zona burtii de nici hainele nu le suport pe mine.imi vine sa dorm non stop si nu lucrez nimic ca sunt in concediu.mama saraca ma tot streseaza sa iau un test.zice ca sinechia aceea ce a vazut-o medicul e defapt o bobita ca el nu a vazut bine..isi face filme in cap degeaba.ii tot explic ca daca era bobita se vedea dar ea e obsedata ca vrea nepoti si gata :)))
Miercuri trebuie sa merg si dupa analiza(prolactina)ca imprastiatul meu de sot nu mai stie ce a facut cu hartiuta cu codul cu care puteam citii rezultatul pe site.asa ca trebuie sa merg la laborator si e in alt oras..vreau si eu la gravidute :(((((
Albinuta
Scris: Monday, June 27, 2016 6:34 PM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2016
Ce vorbare?e a?i fost azi Bravoo
Am primit cel mai frumos cadou. Dr a confirmat sarcina evident prea mica sa se vada ceva. A zis ca pot zbura cu avionul ?i înainte de decolare sa iau un nospa preventiv.
Felicitari Raluca ?i Teo.

Ata?ez ?i o poza chitara coeur

Albinuta attached the following image(s):
20160627_183738.jpg

andy07
Scris: Monday, June 27, 2016 6:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/10/2015
deci in ultimul timp, cum intru pe forum, cum trebuie sa felicit pe cineva Lol

felicitari, draga teoftici, sa ai o sarcina usoara si sa-ti ajute Dumnezeu ca pe bebele asta sa il tii in brate si sa ti-l cresti mare si frumos!

andy07
Scris: Monday, June 27, 2016 6:43 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
Albinuta wrote:
Am primit cel mai frumos cadou. Dr a confirmat sarcina evident prea mica sa se vada ceva. A zis ca pot zbura cu avionul ?i înainte de decolare sa iau un nospa preventiv.

ce frumos, Albinuta! e o poza superba, cred ca cea mai asteptata de orice femeie. ce varsta are sarcina?
RalukM
Scris: Monday, June 27, 2016 6:45 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
[quote=Albinuta]Ce vorbare?e a?i fost azi Bravoo

Ata?ez ?i o poza chitara coeur [/quote
cate sapt ai?
Albinuta
Scris: Monday, June 27, 2016 6:47 PM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2016
andy07 wrote:

ce frumos, Albinuta! e o poza superba, cred ca cea mai asteptata de orice femeie. ce varsta are sarcina?

Aparatul nu prea putea sa masoare ca e prea mica, ar fi 4s ?i 5 zile.
Ma duc peste 2 saptamâni sa ii auzim ?i inimioara coeur
andrada1983
Scris: Monday, June 27, 2016 6:49 PM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2016
Albinuta wrote:

computerlove
Ce poza frumoasa !!!
Flore
Scris: Monday, June 27, 2016 7:16 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
Albinuta wrote:

hearts majoreta coeur DistanceKiss
bby88
Scris: Monday, June 27, 2016 7:28 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Albinuta felicitari! E superba poza tahearts drum bunpupici

Alexa hai cu poza si tuhearts
Sofia29
Scris: Monday, June 27, 2016 7:31 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/23/2016
Buna fetelorSimplyLove Felicitari tuturor burticutelor,sarcina usoara si bebe sanatos.Eu inca astept sa vad ce fac uratii mei.Am dureri deranjante uneori,si puternice alte ori.Ma aflu deja la sfarsitul zilei 11 de intarziere(39 de la ultimul cm).Nu pot spune ca am fost cumintica,deoarece nu am facut ce am spus.Nu am repetat testul in z10 de intarziere,dar maine dimineata sper sa va dau o veste buna.Va pup,multa sanatate tuturor,si cat mai multe teste pozitive. hearts
anemona30
Scris: Monday, June 27, 2016 7:56 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2015
anemona30
Scris: Monday, June 27, 2016 8:08 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2015
korina
Scris: Monday, June 27, 2016 8:44 PM
Nivel

Inregistrat: 6/3/2016
Fetelor la mine cred ca o sa ajunga rozica in curând ca încep sa imi apara cosuri..nu o vreau..oricum nu imi fac sperante multe ca sa nu fie dezamagirea mare apoi...ce vrea Doamne,Doamne..NuStiu
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.