|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| andrada1983 wrote:
nu ma lasa sa atasez ca e poza prea mare cica
pe grup la cafeaua de dimineata
Poti micsora in paint. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| HOPE wrote: Poti micsora in paint.
HOPE ce faci? Dc intri asa rar pe forum? |

|
Sunt bine. Astept menstra si ziua de 6 iulie sa fac histeroscopia pt. polip. Daca stau pe tusa..parca n-am ce sa scriu, dar de citit va citesc zilnic :). Abia astept sa revin pe baricade |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| HOPE wrote: Poti micsora in paint.
sunt pe telefon, nu am paint pe tel |

| andrada1983 wrote:sunt pe telefon, nu am paint pe tel Ok :) |

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Voi puteti sa vedeti alte grafice pe FF?! Pe mine nu ma lasa,ca nu mai sunt membru vip..habar n-am. |

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| da pot vedea si alte grafice. De pe tel intru pe community chart gallery si selectezi tu ce charturi vrei |

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Mire wrote:Voi puteti sa vedeti alte grafice pe FF?! Pe mine nu ma lasa,ca nu mai sunt membru vip..habar n-am. si eu am patit asta intr-o luna cand m-am uitat la prea multe grafice |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 413
| Carlita au venit rezultatele le-am postat ieri.prolactina azi am facut-o si pana luni nu am rezultatele.sinechia a zis dr doar ca s-ar putea sa se rupa la hsg dar cel mai sigur va trebuii taiata de medic..culmea ca de asta nu mi-e teama..abia astept luna viitoare sa termin cu toate investigatile si sa ma pun pe treaba. |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| FlorentinaC wrote:Si eu m am infipt azi intr o farmacie si mi am luat no spa ca imi bubuia capul si ma simt bine acum Nu stiu daca ajuta no spa la durerile de cap. Zic ca paracetamolul e mai ok. |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Mya, eu de prolactina eram curioasa ca acolo m.am impotmolit si eu. Ma gandeam ca iti afiseaza dupa-masa. |

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| RalukM wrote:da pot vedea si alte grafice. De pe tel intru pe community chart gallery si selectezi tu ce charturi vrei
Mersi Eu dadeam in alta parte. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/23/2016 Mesaje: 25
| Bunaa Carlita ,poti sra linistita,nu este suparare.Pupicei Testul nu l-am repetat deoarece mi-am fixat ca urmatorul sa fie facut la 10 zile de intarziere.Nu vreau sa stresez sau sa supar pe nimeni cu intrebarile mele,doar ca incerc sa caut explicatii la ce nu inteleg.Mi-as dorii sa fie bebe,cu toate ca nu planuiesc nimic,deci nu se stie sigur.Cred ca un plus la tot ceea ce am scris ar fi ca am o viata sexuala destul de activa,fara protejare.Stiu ca imi veti spune ca protejarea te apara de mult mai multe,pe langa sarcina,dar stiu foarte bine ce si pe cine am langa mine.E adevarat,nu poti stii sigur niciodata,nici macar cu toate analizele facute.Deci,sa revenim..am contacte neprotejate,de cele mai multe ori fara ejaculare in interior.De aceea tot insist pe tema sarcinii.Stiu ca intelegeti ce vreau sa zic..Pupici |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| vreo mama omida pe aici sa mi interpreteze si mie graficul? |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| RalukM wrote:vreo mama omida pe aici sa mi interpreteze si mie graficul? Mamele Omizi dorm Ralu la ora asta...noi ne-am trezit cu gainile :)))...mai asteapta vreo doua ore si sigur cine se pricepe iti va da o parere...eu abia de luna asta intru in cursa luat temperarura
|
|
|