Clubul aspirantelor - 50
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Tania2105
Scris: Thursday, June 23, 2016 11:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/21/2016
Crissy wrote:

Pofta de mancare nu ti-o taie, doar pofta de dulce Cheek Kiss

Deci doctorita m-a mintithohot mi-a zis ca o sa-mi vina greata si nu o sa vreau sa mananchohot in fine...momentan ma simt ok...mi-e foarte, foarte cald dar cred ca e de la caldura de afara...sper sa fie ok si sa nu am reactii urateras
Crissy
Scris: Thursday, June 23, 2016 11:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/7/2015
Tania2105 wrote:

Deci doctorita m-a mintithohot mi-a zis ca o sa-mi vina greata si nu o sa vreau sa mananchohot in fine...momentan ma simt ok...mi-e foarte, foarte cald dar cred ca e de la caldura de afara...sper sa fie ok si sa nu am reactii urateras

Poti avea noroc si sa nu ai simptome la mine au disparut simptomele dupa o vreme, pastiluta o iau dupa masa tocmai ca sa scap de greata ras
mya28
Scris: Friday, June 24, 2016 12:20 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2015
Fetelor care a'ti facut hsg..cat e de dureros?o vecina mi'a povestit ca pe ea a duruto groaznic ca era sa lesine.si alte fete care erau acolo zbierau de durere.nu ia dat niciun calmant nimic.nu se face anestezie la hsg?io m'am speriat de moarte!
RalukM
Scris: Friday, June 24, 2016 6:21 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
mya28 wrote:
Fetelor care a'ti facut hsg..cat e de dureros?o vecina mi'a povestit ca pe ea a duruto groaznic ca era sa lesine.si alte fete care erau acolo zbierau de durere.nu ia dat niciun calmant nimic.nu se face anestezie la hsg?io m'am speriat de moarte!

m ai facut sa radLol hsg se poate face cu anestezie locala sau fara. Eu l am fcut fara si a fost ok. Doare cat intra substanta de constrast dar f putin cca durata de timp gen cateva secunde si este o durere ca de cm dar mai puternica.Eu zis sa nu te sperii aiurea sa te gandesti ca faci asta pt bebe si ca totul va fi bine. Dupa o sa sangerezi putin, eu am sangerat 2 zile dar e normmal pt ca se elimina din tesutul lezat. O sa mai simti o piscatura mica cand fixeaza clema cu care deschide colul. Nu e asa horror.Si eu ma speriasem grav inainte sa fac analiza asta dar nu e chiar asa cum vb lumea. Sunt persoane care nu suporta deloc durerea si tip si la un partzhohot Durerile de dinti sunt mai groaznice sa stii decat hsghohot
mya28
Scris: Friday, June 24, 2016 7:26 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2015
Uhh m-am panicat..nu prea stiu cum sunt durerile de dinti din fericire.pt bebe suport iti dai seama.mai putin plec sa fac prolactina.
RalukM
Scris: Friday, June 24, 2016 7:32 AM
Nivel

andrada cun esti? ai facut test?topai
Flore
Scris: Friday, June 24, 2016 8:17 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
Buna dimineata!
Mya in legatura cu HSG ul eu zic sa nu te sperii inutil...si pe mine m a durut dar asta ptr ca nu mi a facut nici o anstezie sau calmant...am auzit ca doare mai tarisor daca sunt trompele i fundate dar sunt sigura ca la tine v a fi bine!Succescomputerlove
Andrada si Pisicutza va tin pumnii sa veniti cu testulete pozitive!Si celelalte care urmati sa testati va doresc sa va vedeti visul implinitcoeur
dora3crazy
Scris: Friday, June 24, 2016 8:34 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/19/2016
Sofia29 wrote:
Buna din nou fetelor pupici Postez din nou,in speranta ca as putea afla mai multe (nu doar despre problemuta cu care ma confrunt eu).Se pare ca ziua 7 de intarziere este pe cale sa se sfarseasca la fel,si cu un test negativ.Adevarul este ca nici nu am stat toate cele 5 minute si am aruncat testul imediat dupa ce am vazut doar linia de control.Credeti ca m-as putea numara printre gravidutele care au parte de testul pozitiv mai tarziu?Stiu ca par insistenta,dar am nevoie sa comunic cu cineva care a trecut sau cunoaste aceste stari.Oboseala persista,iar sanii devin tot mai tensionati,burta ma inteapa..offuff
Buna Sofia,ceva asemanator am patit si eu cu o intarziere de 43 de zile eu avand menstra de 26 zile regulat.Greata sani durerosi ameteli pofte sensibilitate mirosuri somnolenta,am facut teste de sarcina negative toate.bhcg negativ,la eco a iesit endometru ingrosat.la babes am aflat si de ce- din cauza unui hpv vechi care acum sa reactivat si implicit da o deregllare hormonala.eu zic sa faci niste investigatii mai amanuntite.Numai bine te pup
dora3crazy
Scris: Friday, June 24, 2016 8:36 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2016
dora3crazy wrote:
Buna Sofia,ceva asemanator am patit si eu cu o intarziere de 43 de zile eu avand menstra de 26 zile regulat.Greata sani durerosi ameteli pofte sensibilitate mirosuri somnolenta,am facut teste de sarcina negative toate.bhcg negativ,la eco a iesit endometru ingrosat.la babes am aflat si de ce- din cauza unui hpv vechi care acum sa reactivat si implicit da o deregllare hormonala.eu zic sa faci niste investigatii mai amanuntite.Numai bine te pup
ah am omis la fel un gen de contractura uterina cu senzatie de intindete crestere si din cand in cand intepaturi
Tania2105
Scris: Friday, June 24, 2016 8:41 AM
Nivel

FlorentinaC wrote:
Buna dimineata!
Mya in legatura cu HSG ul eu zic sa nu te sperii inutil...si pe mine m a durut dar asta ptr ca nu mi a facut nici o anstezie sau calmant...am auzit ca doare mai tarisor daca sunt trompele i fundate dar sunt sigura ca la tine v a fi bine!Succescomputerlove
Andrada si Pisicutza va tin pumnii sa veniti cu testulete pozitive!Si celelalte care urmati sa testati va doresc sa va vedeti visul implinitcoeur

Si eu trebuie sa fac HSG plans si eu la fel mor de fricaCray sunt foarte sensibila la durere, dar sper sa fie ok si sa nu se fi infundat trompele intre timpuff M-am trezit cu o stare aiurea azipale pale pale
RalukM
Scris: Friday, June 24, 2016 8:53 AM
Nivel

ce aveti mai fetelor cu hsg ul asta? nu e asa bau bau. Cu cat va e mai teama cu atat o sa vi se para ca doare mai rau ca nasterea:) calm calm. Ah si hsg nu desfunda trompele tot ce poate face e sa le permeabiliteze putin atat. Daca exista aderente sau altele mai nasoale se rezolva doar laparoscopic nu cu hsg. E normal sa doara putin pt ca in momentul in care intra substnta in uter il mareste in volum brusc si durerea ce o resimtit e o contractie. Daca voua va e teama de hsg la nastere ce faceti???
bby88
Scris: Friday, June 24, 2016 8:55 AM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Neata fetelorhearts
Se pare ca azi e ziua friciipale m-am trezit cu o stare oribila. Nu ?tii ce e cu mine. Ma gândesc ca in câteva zile vin uratii si trebuie sa ma programez la laparoscopie. Nu stiu de ce sunt asa bleaga dar mi-e frica de mor.

Tania, Mya nu va speria?i de HSG. Dureaza putin si e foarte posibil sa nu sim?i?i nimic. La mine primele minute a fost ok. La final a durut pentru ca nu intra substan?a in trompa stanga si a trebuit sa insiste. Nu va speria?i din ce citi?i pt ca daca substan?a trece repede nu sim?i?i nimic. Musai sa va faca calmant inainte si antiinflamator. Mie mi-au facut 2 Injec?ii Ketonal si nu mai stiu ce. Dupa nu am avut dureri doar u?oare ca la cm si nici sângerari. Am vazut ca a?i scris de anestezie. La HSG nu se face anestezie niciodata. Daca prin absurd vor sa va faca refuza?i dar nu cred ca se pune problema.
SuccesDistanceKiss
Tania2105
Scris: Friday, June 24, 2016 8:58 AM
Nivel

RalukM wrote:
ce aveti mai fetelor cu hsg ul asta? nu e asa bau bau. Cu cat va e maii teama cu atat o sa vi sse para ca doare mai rau ca nasterea:) calm calm. Ah si hsf nu desfunda tromopele tot ce poate face e sa le permeabiliteze putin atat. Daca exista aderente sau altele mai nasoale se rezolva doar laparoscopic nu cu hsg. E normal sa doara putin pt ca in momentul in care intra substnta in uter il mareste in volum brusc si durerea ce o resimtit e o contractie. Daca voua va e teama de hsg la nastere ce faceti???

Raluka am trecut printr-o laparoscopie, si de asta ma si oftic acum ca trebuie sa fac si HSG...Acum 6 luni erau permeabile trompele mele, si de asta si ziceam ca sper sa nu se fi schimbat ceva intre timp...Ce tine de durere, uite asa sunt eu, foarte sensibilaras mi-e frica, ce vrei sa fachohot Dar na, pt bebe, am trecut prin multe, si sunt gata sa mai trec, daca asta mi-e destinulNuImiPasa Asa stiam si eu ca HSG nu desfunda trompele,tocmai de aia si am optat pt laparo, daca era ceva, sa se intervina in acelasi timp
Sofia29
Scris: Friday, June 24, 2016 9:23 AM
Nivel

Inregistrat: 6/23/2016
Pe data de 8 a facut eco,iar pe data de 16 trebuia sa imi vina uratii,adica doar 8 zile diferenta.Mi s-a pus doar intrebarea "Esti in perioada de dupa menstruatie,nu?"..Mi-a explicat ca endometrul nu arata conform perioadei,deci sa nu ma astept sa vina la termen.Nu m-am panicat,am asteptat 5-6 zile de intarziere(atat mi se parea cat de cat normal),dar astazi a inceput a 8 zi de intarziere..Nu pot spune ca doctorita imi putea explica mai multe,deci nu o condamn.Dar ma poate lamurii cineva? Cum arata acest endometru dupa menstruatie?Eu una,sincer,ma gandesc ca este subire..Ma puteti ajuta?
RalukM
Scris: Friday, June 24, 2016 9:27 AM
Nivel

Sofia29 wrote:
Pe data de 8 a facut eco,iar pe data de 16 trebuia sa imi vina uratii,adica doar 8 zile diferenta.Mi s-a pus doar intrebarea "Esti in perioada de dupa menstruatie,nu?"..Mi-a explicat ca endometrul nu arata conform perioadei,deci sa nu ma astept sa vina la termen.Nu m-am panicat,am asteptat 5-6 zile de intarziere(atat mi se parea cat de cat normal),dar astazi a inceput a 8 zi de intarziere..Nu pot spune ca doctorita imi putea explica mai multe,deci nu o condamn.Dar ma poate lamurii cineva? Cum arata acest endometru dupa menstruatie?Eu una,sincer,ma gandesc ca este subire..Ma puteti ajuta?

imediat dupa menstruatie este subtire. Dupa ovulatie intra in faza secretorie si se ingroasa.Eu nu prea pricep in sschimb cu la o eco abdominala se poate aprecia endometrul. Doar o eco transvaginala poate vedea bine endometrul.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.