Clubul aspirantelor - 50
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Tuesday, June 21, 2016 2:54 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Am plecat de aici. DistanceKiss

coeur Listuta aspirantelor la titlul de mamica coeur

1. Luizika27
2. Cerradia
3. Adinuta
4. Stelutza
5. FlorentinaC
6. HOPE
7. Mya28
8. Miha_Ella
9. Stelutza
10. Carmen Daniela
11. Crissy
12. m0ndream
13. Andy07
14. stefy.any
15. Amalia1982
16. Lili_Eu
17. NicoletaNisca
18. BiancaS
19. AlexandraDusa
20. Alexa001
21. Pisicutza_14
22. Crysyam30
23. Mire
24. MitranAndreea
25. Alina_N
26. Teoftici
27. Carlita
28. Inka
29. Tania2105
30. Ingrig
31. Anemona30
32. Andreea88
33. Rubynne
34. Iuliana-Monica
35. Alexandra88
36. AndyA
37. Kikka
38. Albinuta
39. Alexis21
40. Monica Maria
41. RalukM
42. Anna21
43. Clawdia
44. Valicutza
45. Florinamaria
46. Korina
47. Dana000

Ultima actualizare: 21.06.2016

img
Anelise
Scris: Tuesday, June 21, 2016 2:55 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Ca de obicei, astept un mic ajutor la listutza -- daca sunt fete noi sau care s-au mutat la burtici... Multumesc!
crysyam30
Scris: Tuesday, June 21, 2016 3:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/11/2015
Anelise wrote:
Ca de obicei, astept un mic ajutor la listutza -- daca sunt fete noi sau care s-au mutat la burtici... Multumesc!

Multumim pt casuta! Sa dea DD sa fie ultima!!!
valicutza
Scris: Tuesday, June 21, 2016 3:05 PM
Nivel

Inregistrat: 5/11/2016
Multumim Anelise pentru casuta noua hearts

eu nu am nici o veste, Z 38, stau si astept si o iau razna pale

bby88
Scris: Tuesday, June 21, 2016 3:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/31/2015
Anelise wrote:

Mul?umim pentru casu?a computerlove Alexa e burticahearts
Rubynne
Scris: Tuesday, June 21, 2016 3:08 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
Anelise wrote:

Multumim Anelise! DistanceKiss computerlove
clawdia
Scris: Tuesday, June 21, 2016 3:10 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Korina succes la testatCheek Kiss majoreta majoreta majoreta majoreta sa vii cu 2 liniute

"Offff, si eu parca uneori ma simt inconjurata numai de gravidute sau chiar am impresia uneori ca ma urmaresc. Crazy Asta este! Atata pot! Mai departe, Dumnezeu cu mila!"

Carlita apropo de ce ai zis in casuta cealalta, am luat cu ghilimele ca nu aveam cum altfel, si eu am impresia ca vad numai femei gravideBig Laugh si mi se pare incercare mare... test de rezistenta sa vedem daca o iau razna sau nuCrazy

Apropo de intrebat unii si altii Flore...la mine si sora-mea are ceva probl nici ei nu au bebe si incearca de ceva timp, si s-a intalnit maica-mea cu o fosta colega de servici care are o fata de vreo 20 de ani... si fata asta o intreaba pe sora-mea (eu precizez ca nu eram de fata) : da voi de ce nu vreti sa faceti copii??? cand am auzit-o mi-a cazut fata...si ii zice sora-mea pai cine ti-a zis tie ca nu vrem sa facem? ce intrebari sunt astea? si ea insista : pai ca vad cu nu aveti nici una bebe... sora-mea e mai tare, mai dintr-o bucata si i-a zis ca nu e chiar asa astea nu-s intrebari de pus una la mana si doi la mana a intrebat-o pe mama ei ca ei de ce nu i-a mai facut o sora?Big Laugh sau ca ea dc nu se marita si nu face copii??? bai deci simteam ca imi crapa capu cand am auzit... eu ii ziceam vreo 2 sa-si vada de cluburile ei, ca astea sunt discutii de oameni mari. Chiar m-am enervat...sa vedeti cum percepe lumea de fapt actiunile noastre... unii nu stiu decat sa judece, sa barfeasca si sa-si dea cu parerea.
valicutza
Scris: Tuesday, June 21, 2016 3:10 PM
Nivel

Inregistrat: 5/11/2016
bby88 wrote:

Mul?umim pentru casu?a computerlove Alexa e burticahearts

si Ingrid tot burtica
Mire
Scris: Tuesday, June 21, 2016 3:21 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
Anelise wrote:

Alexa001 sa ne "lase"in pace,ea trebuie sa fuga la gravidute Lol
hearts si sa ne traga si pe noi de maneca curand.newclap
Mire
Scris: Tuesday, June 21, 2016 3:25 PM
Nivel

clawdia wrote:
Korina succes la testatCheek Kiss majoreta majoreta majoreta majoreta sa vii cu 2 liniute

"Offff, si eu parca uneori ma simt inconjurata numai de gravidute sau chiar am impresia uneori ca ma urmaresc. Crazy Asta este! Atata pot! Mai departe, Dumnezeu cu mila!"

Carlita apropo de ce ai zis in casuta cealalta, am luat cu ghilimele ca nu aveam cum altfel, si eu am impresia ca vad numai femei gravideBig Laugh si mi se pare incercare mare... test de rezistenta sa vedem daca o iau razna sau nuCrazy

Apropo de intrebat unii si altii Flore...la mine si sora-mea are ceva probl nici ei nu au bebe si incearca de ceva timp, si s-a intalnit maica-mea cu o fosta colega de servici care are o fata de vreo 20 de ani... si fata asta o intreaba pe sora-mea (eu precizez ca nu eram de fata) : da voi de ce nu vreti sa faceti copii??? cand am auzit-o mi-a cazut fata...si ii zice sora-mea pai cine ti-a zis tie ca nu vrem sa facem? ce intrebari sunt astea? si ea insista : pai ca vad cu nu aveti nici una bebe... sora-mea e mai tare, mai dintr-o bucata si i-a zis ca nu e chiar asa astea nu-s intrebari de pus una la mana si doi la mana a intrebat-o pe mama ei ca ei de ce nu i-a mai facut o sora?Big Laugh sau ca ea dc nu se marita si nu face copii??? bai deci simteam ca imi crapa capu cand am auzit... eu ii ziceam vreo 2 sa-si vada de cluburile ei, ca astea sunt discutii de oameni mari. Chiar m-am enervat...sa vedeti cum percepe lumea de fapt actiunile noastre... unii nu stiu decat sa judece, sa barfeasca si sa-si dea cu parerea.

Daa..si eu am o prietena,ma rog nu ff apropiata.Are 22de ani..nici prieten nu are ..si ma tot intreaba : fata de ce nu faci bebe inca?de ce nu vrei? Tot timpul o las in pace si evit discutia.Ea are mintea in pom si tot pe mine ma interogheaza si critica..Lol
Nu stie multa lumea de proiectul bebe..doar 2prietene f bune,carora le-am zis ca am stat pe baricade lunile astea.Si ele nu ma intreaba nimic niciodata.

Nu trebuie sa bagam in seama lumea,mai ales persoanele astea imature.
andrada1983
Scris: Tuesday, June 21, 2016 3:27 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2016
Casuta noua , Doamne da sa fie ultima si sa ne mutam toate la burtici.

RalukM, simptome am si nu am, adica cred ca am dar prefer sa nu ma gandesc sa nu m-I le induc eu.....sceptica sunt foarte tare, adica sper si parca ma bucur si in minutul urmator ma gandesc ca oricum nu sunt gravi ce tot sper atat.
Ca si simptome as zice: durerea de sani, care parca e si parca nu e, ma doare dreptul unde am tesutul ala marit, ala clar ca ma doare, parca ma doare si stangul dar nu tare, ma gandesc ca poate ma dor ca m-am tot pipait eu hohot
Durere de spate de cateva zile bune, dar o pun si pe seama ca mi-a fost foarte cald noaptea zilele astea si am dormit descoperita, deci in consecinta m-a tras curentul.
Mi-a mers burta ieri, eu care sunt super mega constipate de obicei, dar am mancat inghetata multa asa ca de acolo m-I se trage :))
Am o secretie alba laptoasa,umeda ,din ziua 3 de la ovulatie(scuze daca v-am ingretosat fetelor), in cate o zi mai multa in cate o zi mai putina, fara modificari care sa ma puna pe ganduri, doar ca tot timpul sunt uda in chiloti :)))))
M-a durut un ovar de numa zilele astea, dar nu era cel cu care am ovulat ci celalat, asa ca nu se pune Haha (acum ma doare cel cu care am ovula )
M-I s-a facut rau azi dimineata la cafea pe terasa cu colegii si am plecat ca din pusca, dar o pun pe baza caldurii.....

Ce sa zic nici nu am enumerate multe :))))), dar am gasit motivul pt toate simptomele mele yes
andrada1983
Scris: Tuesday, June 21, 2016 3:32 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2016
clawdia wrote:

pff ce ma dispera oamenii de genul cu tot felul de intrebari stupide in primul rand NU ESTE TREABA LOR ce fac eu cu viata mea punct.si noi avem astfel de specimene pe langa noi, eu nu deschid subiectul ca numa ma iau toti dracii.
Mire
Scris: Tuesday, June 21, 2016 3:44 PM
Nivel

andrada1983 wrote:

RalukM, simptome am si nu am, adica cred ca am dar prefer sa nu ma gandesc sa nu m-I le induc eu.....sceptica sunt foarte tare, adica sper si parca ma bucur si in minutul urmator ma gandesc ca oricum nu sunt gravi ce tot sper atat.
Ca si simptome as zice: durerea de sani, care parca e si parca nu e, ma doare dreptul unde am tesutul ala marit, ala clar ca ma doare, parca ma doare si stangul dar nu tare, ma gandesc ca poate ma dor ca m-am tot pipait eu hohot
Durere de spate de cateva zile bune, dar o pun si pe seama ca mi-a fost foarte cald noaptea zilele astea si am dormit descoperita, deci in consecinta m-a tras curentul.
Mi-a mers burta ieri, eu care sunt super mega constipate de obicei, dar am mancat inghetata multa asa ca de acolo m-I se trage :))
Am o secretie alba laptoasa,umeda ,din ziua 3 de la ovulatie(scuze daca v-am ingretosat fetelor), in cate o zi mai multa in cate o zi mai putina, fara modificari care sa ma puna pe ganduri, doar ca tot timpul sunt uda in chiloti :)))))
M-a durut un ovar de numa zilele astea, dar nu era cel cu care am ovulat ci celalat, asa ca nu se pune Haha (acum ma doare cel cu care am ovula )
M-I s-a facut rau azi dimineata la cafea pe terasa cu colegii si am plecat ca din pusca, dar o pun pe baza caldurii.....

Ce sa zic nici nu am enumerate multe :))))), dar am gasit motivul pt toate simptomele mele yes

Si eu am de la ovulatie secretii albicioase,cremoase.Si ma tot inteapa ovarul.
La mine e abia z4hohot prea as forta-o.Mi-e frica insa sa nu fie de la foliculul ala mare de luna trecuta,sa nu se fi facut chist Doamne fereste.Nici nu inteleg.Daca mi-a venit in Z16-17..oare s o fi spart sau care e explicatia de am avut menstra asa devreme?!
crysyam30
Scris: Tuesday, June 21, 2016 3:47 PM
Nivel

Inregistrat: 12/11/2015
Pe mine de vreo 2 zile ma dor sanii ca naiba! Cand dau sutienul jos zici ca-mi cad 2 pietre!!!
Sper sa vina odata rozica aia ca deja sunt z 45.
clawdia
Scris: Tuesday, June 21, 2016 3:54 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
andrada1983 wrote:

Ce tare esti Andrada Big Laugh , hai ca poate te ocoleste si pe tine urata aia de rozica si vii cu doua liniute!!!majoreta majoreta majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.