Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am plecat de aici.
Listuta aspirantelor la titlul de mamica
1. Luizika27 2. Cerradia 3. Adinuta 4. Stelutza 5. FlorentinaC 6. HOPE 7. Mya28 8. Miha_Ella 9. Stelutza 10. Carmen Daniela 11. Crissy 12. m0ndream 13. Andy07 14. stefy.any 15. Amalia1982 16. Lili_Eu 17. NicoletaNisca 18. BiancaS 19. AlexandraDusa 20. Alexa001 21. Pisicutza_14 22. Crysyam30 23. Mire 24. MitranAndreea 25. Alina_N 26. Teoftici 27. Carlita 28. Inka 29. Tania2105 30. Ingrig 31. Anemona30 32. Andreea88 33. Rubynne 34. Iuliana-Monica 35. Alexandra88 36. AndyA 37. Kikka 38. Albinuta 39. Alexis21 40. Monica Maria 41. RalukM 42. Anna21 43. Clawdia 44. Valicutza 45. Florinamaria 46. Korina 47. Dana000
Ultima actualizare: 21.06.2016
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ca de obicei, astept un mic ajutor la listutza -- daca sunt fete noi sau care s-au mutat la burtici... Multumesc! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/11/2015 Mesaje: 455
| Anelise wrote:Ca de obicei, astept un mic ajutor la listutza -- daca sunt fete noi sau care s-au mutat la burtici... Multumesc!
Multumim pt casuta! Sa dea DD sa fie ultima!!! |
|
Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
| Multumim Anelise pentru casuta noua
eu nu am nici o veste, Z 38, stau si astept si o iau razna
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Anelise wrote:Ca de obicei, astept un mic ajutor la listutza -- daca sunt fete noi sau care s-au mutat la burtici... Multumesc!
Mul?umim pentru casu?a Alexa e burtica |
|
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Anelise wrote:Ca de obicei, astept un mic ajutor la listutza -- daca sunt fete noi sau care s-au mutat la burtici... Multumesc! Multumim Anelise! |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| Korina succes la testat sa vii cu 2 liniute
"Offff, si eu parca uneori ma simt inconjurata numai de gravidute sau chiar am impresia uneori ca ma urmaresc. Crazy Asta este! Atata pot! Mai departe, Dumnezeu cu mila!"
Carlita apropo de ce ai zis in casuta cealalta, am luat cu ghilimele ca nu aveam cum altfel, si eu am impresia ca vad numai femei gravide si mi se pare incercare mare... test de rezistenta sa vedem daca o iau razna sau nu
Apropo de intrebat unii si altii Flore...la mine si sora-mea are ceva probl nici ei nu au bebe si incearca de ceva timp, si s-a intalnit maica-mea cu o fosta colega de servici care are o fata de vreo 20 de ani... si fata asta o intreaba pe sora-mea (eu precizez ca nu eram de fata) : da voi de ce nu vreti sa faceti copii??? cand am auzit-o mi-a cazut fata...si ii zice sora-mea pai cine ti-a zis tie ca nu vrem sa facem? ce intrebari sunt astea? si ea insista : pai ca vad cu nu aveti nici una bebe... sora-mea e mai tare, mai dintr-o bucata si i-a zis ca nu e chiar asa astea nu-s intrebari de pus una la mana si doi la mana a intrebat-o pe mama ei ca ei de ce nu i-a mai facut o sora? sau ca ea dc nu se marita si nu face copii??? bai deci simteam ca imi crapa capu cand am auzit... eu ii ziceam vreo 2 sa-si vada de cluburile ei, ca astea sunt discutii de oameni mari. Chiar m-am enervat...sa vedeti cum percepe lumea de fapt actiunile noastre... unii nu stiu decat sa judece, sa barfeasca si sa-si dea cu parerea. |
|
Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
| bby88 wrote:Mul?umim pentru casu?a Alexa e burtica
si Ingrid tot burtica |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
Alexa001 sa ne "lase"in pace,ea trebuie sa fuga la gravidute si sa ne traga si pe noi de maneca curand. |
|
| clawdia wrote:Korina succes la testat sa vii cu 2 liniute "Offff, si eu parca uneori ma simt inconjurata numai de gravidute sau chiar am impresia uneori ca ma urmaresc. Crazy Asta este! Atata pot! Mai departe, Dumnezeu cu mila!" Carlita apropo de ce ai zis in casuta cealalta, am luat cu ghilimele ca nu aveam cum altfel, si eu am impresia ca vad numai femei gravide si mi se pare incercare mare... test de rezistenta sa vedem daca o iau razna sau nu Apropo de intrebat unii si altii Flore...la mine si sora-mea are ceva probl nici ei nu au bebe si incearca de ceva timp, si s-a intalnit maica-mea cu o fosta colega de servici care are o fata de vreo 20 de ani... si fata asta o intreaba pe sora-mea (eu precizez ca nu eram de fata) : da voi de ce nu vreti sa faceti copii??? cand am auzit-o mi-a cazut fata...si ii zice sora-mea pai cine ti-a zis tie ca nu vrem sa facem? ce intrebari sunt astea? si ea insista : pai ca vad cu nu aveti nici una bebe... sora-mea e mai tare, mai dintr-o bucata si i-a zis ca nu e chiar asa astea nu-s intrebari de pus una la mana si doi la mana a intrebat-o pe mama ei ca ei de ce nu i-a mai facut o sora? sau ca ea dc nu se marita si nu face copii??? bai deci simteam ca imi crapa capu cand am auzit... eu ii ziceam vreo 2 sa-si vada de cluburile ei, ca astea sunt discutii de oameni mari. Chiar m-am enervat...sa vedeti cum percepe lumea de fapt actiunile noastre... unii nu stiu decat sa judece, sa barfeasca si sa-si dea cu parerea.
Daa..si eu am o prietena,ma rog nu ff apropiata.Are 22de ani..nici prieten nu are ..si ma tot intreaba : fata de ce nu faci bebe inca?de ce nu vrei? Tot timpul o las in pace si evit discutia.Ea are mintea in pom si tot pe mine ma interogheaza si critica.. Nu stie multa lumea de proiectul bebe..doar 2prietene f bune,carora le-am zis ca am stat pe baricade lunile astea.Si ele nu ma intreaba nimic niciodata.
Nu trebuie sa bagam in seama lumea,mai ales persoanele astea imature. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Casuta noua , Doamne da sa fie ultima si sa ne mutam toate la burtici. RalukM, simptome am si nu am, adica cred ca am dar prefer sa nu ma gandesc sa nu m-I le induc eu.....sceptica sunt foarte tare, adica sper si parca ma bucur si in minutul urmator ma gandesc ca oricum nu sunt gravi ce tot sper atat. Ca si simptome as zice: durerea de sani, care parca e si parca nu e, ma doare dreptul unde am tesutul ala marit, ala clar ca ma doare, parca ma doare si stangul dar nu tare, ma gandesc ca poate ma dor ca m-am tot pipait eu Durere de spate de cateva zile bune, dar o pun si pe seama ca mi-a fost foarte cald noaptea zilele astea si am dormit descoperita, deci in consecinta m-a tras curentul. Mi-a mers burta ieri, eu care sunt super mega constipate de obicei, dar am mancat inghetata multa asa ca de acolo m-I se trage :)) Am o secretie alba laptoasa,umeda ,din ziua 3 de la ovulatie(scuze daca v-am ingretosat fetelor), in cate o zi mai multa in cate o zi mai putina, fara modificari care sa ma puna pe ganduri, doar ca tot timpul sunt uda in chiloti :))))) M-a durut un ovar de numa zilele astea, dar nu era cel cu care am ovulat ci celalat, asa ca nu se pune (acum ma doare cel cu care am ovula ) M-I s-a facut rau azi dimineata la cafea pe terasa cu colegii si am plecat ca din pusca, dar o pun pe baza caldurii.....
Ce sa zic nici nu am enumerate multe :))))), dar am gasit motivul pt toate simptomele mele
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| clawdia wrote:Korina succes la testat sa vii cu 2 liniute "Offff, si eu parca uneori ma simt inconjurata numai de gravidute sau chiar am impresia uneori ca ma urmaresc. Crazy Asta este! Atata pot! Mai departe, Dumnezeu cu mila!" Carlita apropo de ce ai zis in casuta cealalta, am luat cu ghilimele ca nu aveam cum altfel, si eu am impresia ca vad numai femei gravide si mi se pare incercare mare... test de rezistenta sa vedem daca o iau razna sau nu Apropo de intrebat unii si altii Flore...la mine si sora-mea are ceva probl nici ei nu au bebe si incearca de ceva timp, si s-a intalnit maica-mea cu o fosta colega de servici care are o fata de vreo 20 de ani... si fata asta o intreaba pe sora-mea (eu precizez ca nu eram de fata) : da voi de ce nu vreti sa faceti copii??? cand am auzit-o mi-a cazut fata...si ii zice sora-mea pai cine ti-a zis tie ca nu vrem sa facem? ce intrebari sunt astea? si ea insista : pai ca vad cu nu aveti nici una bebe... sora-mea e mai tare, mai dintr-o bucata si i-a zis ca nu e chiar asa astea nu-s intrebari de pus una la mana si doi la mana a intrebat-o pe mama ei ca ei de ce nu i-a mai facut o sora? sau ca ea dc nu se marita si nu face copii??? bai deci simteam ca imi crapa capu cand am auzit... eu ii ziceam vreo 2 sa-si vada de cluburile ei, ca astea sunt discutii de oameni mari. Chiar m-am enervat...sa vedeti cum percepe lumea de fapt actiunile noastre... unii nu stiu decat sa judece, sa barfeasca si sa-si dea cu parerea.
pff ce ma dispera oamenii de genul cu tot felul de intrebari stupide in primul rand NU ESTE TREABA LOR ce fac eu cu viata mea punct.si noi avem astfel de specimene pe langa noi, eu nu deschid subiectul ca numa ma iau toti dracii. |
|
| andrada1983 wrote:Casuta noua , Doamne da sa fie ultima si sa ne mutam toate la burtici. RalukM, simptome am si nu am, adica cred ca am dar prefer sa nu ma gandesc sa nu m-I le induc eu.....sceptica sunt foarte tare, adica sper si parca ma bucur si in minutul urmator ma gandesc ca oricum nu sunt gravi ce tot sper atat. Ca si simptome as zice: durerea de sani, care parca e si parca nu e, ma doare dreptul unde am tesutul ala marit, ala clar ca ma doare, parca ma doare si stangul dar nu tare, ma gandesc ca poate ma dor ca m-am tot pipait eu Durere de spate de cateva zile bune, dar o pun si pe seama ca mi-a fost foarte cald noaptea zilele astea si am dormit descoperita, deci in consecinta m-a tras curentul. Mi-a mers burta ieri, eu care sunt super mega constipate de obicei, dar am mancat inghetata multa asa ca de acolo m-I se trage :)) Am o secretie alba laptoasa,umeda ,din ziua 3 de la ovulatie(scuze daca v-am ingretosat fetelor), in cate o zi mai multa in cate o zi mai putina, fara modificari care sa ma puna pe ganduri, doar ca tot timpul sunt uda in chiloti :))))) M-a durut un ovar de numa zilele astea, dar nu era cel cu care am ovulat ci celalat, asa ca nu se pune (acum ma doare cel cu care am ovula ) M-I s-a facut rau azi dimineata la cafea pe terasa cu colegii si am plecat ca din pusca, dar o pun pe baza caldurii..... Ce sa zic nici nu am enumerate multe :))))), dar am gasit motivul pt toate simptomele mele
Si eu am de la ovulatie secretii albicioase,cremoase.Si ma tot inteapa ovarul. La mine e abia z4 prea as forta-o.Mi-e frica insa sa nu fie de la foliculul ala mare de luna trecuta,sa nu se fi facut chist Doamne fereste.Nici nu inteleg.Daca mi-a venit in Z16-17..oare s o fi spart sau care e explicatia de am avut menstra asa devreme?! |
|
Inregistrat: 12/11/2015 Mesaje: 455
| Pe mine de vreo 2 zile ma dor sanii ca naiba! Cand dau sutienul jos zici ca-mi cad 2 pietre!!! Sper sa vina odata rozica aia ca deja sunt z 45. |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| andrada1983 wrote:Casuta noua , Doamne da sa fie ultima si sa ne mutam toate la burtici. RalukM, simptome am si nu am, adica cred ca am dar prefer sa nu ma gandesc sa nu m-I le induc eu.....sceptica sunt foarte tare, adica sper si parca ma bucur si in minutul urmator ma gandesc ca oricum nu sunt gravi ce tot sper atat. Ca si simptome as zice: durerea de sani, care parca e si parca nu e, ma doare dreptul unde am tesutul ala marit, ala clar ca ma doare, parca ma doare si stangul dar nu tare, ma gandesc ca poate ma dor ca m-am tot pipait eu Durere de spate de cateva zile bune, dar o pun si pe seama ca mi-a fost foarte cald noaptea zilele astea si am dormit descoperita, deci in consecinta m-a tras curentul. Mi-a mers burta ieri, eu care sunt super mega constipate de obicei, dar am mancat inghetata multa asa ca de acolo m-I se trage :)) Am o secretie alba laptoasa,umeda ,din ziua 3 de la ovulatie(scuze daca v-am ingretosat fetelor), in cate o zi mai multa in cate o zi mai putina, fara modificari care sa ma puna pe ganduri, doar ca tot timpul sunt uda in chiloti :))))) M-a durut un ovar de numa zilele astea, dar nu era cel cu care am ovulat ci celalat, asa ca nu se pune (acum ma doare cel cu care am ovula ) M-I s-a facut rau azi dimineata la cafea pe terasa cu colegii si am plecat ca din pusca, dar o pun pe baza caldurii..... Ce sa zic nici nu am enumerate multe :))))), dar am gasit motivul pt toate simptomele mele
Ce tare esti Andrada , hai ca poate te ocoleste si pe tine urata aia de rozica si vii cu doua liniute!!! |
|
|