Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Felicitari, Alexa! Foarte frumos beta! Deci, recomandam concediu pt o implantare de succes! Andy, in contextul asta, ai toate sansele! Mire, la fel! Teo, tine-te de Alexa sa fie generoasa cu praful de burtica! La mine, dupa cum se vede, a cam scazut brusc temperatura. Aseara am simtit ceva "fierbinteala" prin ovarul stang si iradia in picior. Acum a scazut brusc temperatura. Sa vina uratii asa repede? Nici nu stiu ce sa cred! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Felicitari Alexa!!!! Sa creasca bebe mare!!!!Si sa stea in burtica pâna la termen!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Dar de ce trebuie 10 zile de progesteron neaparat? Eu am pus din z 18 si daca il opresc in z28 fac cm-ul de 30 sau 31 de zile... si eu vroiam sa il fac de 28 dar cred ca am ovulat in z 16 si l-am pus practic din z17 dar la 1 dim :)din z 18 |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2016 Mesaje: 311
| Carlita da' de da Dumnezeu sa fie de la implantare! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/23/2016 Mesaje: 38
| Pentru toate fetele ale caror soti aveti forme normale putine.... vb cu un medic bun si mergeti la bucuresti la centrul de reproducere asistata umana medlife (acolo stiu sigur ca se face) Fragmentare ADN. Analiza costa undeva la 400RON si se face tot din lichidul seminal. Daca cumva analiza aia iese buna nu mai conteaza cate forme normale are... nu se mai tine cont de morfologia din spermograma. Mult success. |
|
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Alexa001 wrote:Au afisat rezultatuuuul !!! Este 634....asta cum e? E bine, nu? cine se pricepe ? UUU bravo iubito! E ideal! |
|
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Rubynne wrote:UUU bravo iubito! E ideal!
|
|
| A, si mai am o intrebare prietena mea a fost azi la eco ea maine face 11s. Si i-a zis ca e 90% fetita. Se vede asa devreme? Ea e super fericita pt asta isi dorea :) |
|
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Aniela B. wrote:A, si mai am o intrebare prietena mea a fost azi la eco ea maine face 11s. Si i-a zis ca e 90% fetita. Se vede asa devreme? Ea e super fericita pt asta isi dorea :) Toti bebelusii sunt la inceput fetite ca si aspect si pana la 16 saptamani parca?! mai sunt sanse sa le creasca un cocosel |
|
| Pai asa stiam si eu dar am fost surprinsa ca i-a spus ca e 90% fetita. |
|
| Aniela B. wrote:A, si mai am o intrebare prietena mea a fost azi la eco ea maine face 11s. Si i-a zis ca e 90% fetita. Se vede asa devreme? Ea e super fericita pt asta isi dorea :) Cu aparatura de acum, dupa 12 sapt se vede, daca permite si bebele |
|
| La mine sa fie implantare? In z11 dpo? Asa o scadere de dramatica? Inca putin si eram sub linia de ovulatie. Mai am si o oarecare jena in burtica, ca si cum ar urma sa vina! Sunt tare amarata, daca ma credeti... chiar trageam speranta luna asta. Stiti ca luna trecuta eram clear si am zis franc ca nu sunt sanse. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| andy07 wrote:E perfect! Ai un bebe grasun! :) ( cred ca marisor, ai ovulat timpuriu, sau s-a prins rapid). De gemeni nu-ti mai zic, ca destul am speriat-o pe Sonya care avea un beta mult mai mare si nu a fost Ioi, imi amintesc ca plangand m-am dus la med de familie sa-mi interpreteze rezultatele :)). |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2016 Mesaje: 311
| Doamne ajuta Carlita! sa fie o minune, sa fie o minune! |
|
|