Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Mire wrote:
Vad ca nu sunt singura smiorcaita.Aseara cedasem si eu putin..m-a bufnit plansul.Privesc in jurul meu si vad numai mamici frumoase cu bebei si gravidute.. Vreau sa fiu si eu ca ele.Imi pov si o prietena care are 30de ani ca a ramas la primul contact sexual,ca nu se astepta..nici nu stia ca e gravida,cand a facut testul a ramas surprinsa.. De ce la noi nu se intampla asa??
Asa e viata Mire...unora le "baga in sac" si altora "le da la cap" . Dar nu trebuie sa disperam! Vom fi si noi ca ele...doar ca la momentul potrivit! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu am mari emotii, si mi se pare ca imi curge ceva tot timpul... vad ca inca nu e nimic Doamne ajuta! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/11/2015 Mesaje: 455
| Mire wrote:
Vad ca nu sunt singura smiorcaita.Aseara cedasem si eu putin..m-a bufnit plansul.Privesc in jurul meu si vad numai mamici frumoase cu bebei si gravidute.. Vreau sa fiu si eu ca ele.Imi pov si o prietena care are 30de ani ca a ramas la primul contact sexual,ca nu se astepta..nici nu stia ca e gravida,cand a facut testul a ramas surprinsa.. De ce la noi nu se intampla asa??
De ce la noi nu se intampla? Simplu... pentru ca noi ne asteptam, ne dam de ceasu mortii cu testele si cu simptomele! Ea nu avea asteptari! Doamne ce simplu pare.... Eu cred ca daca n-ar fi sotul asa stresat as fi mai calma... el ma pune sa fac teste, ma pune sa iau temperatura...offff si i-am zis sa nu ne stresam dar nu ma asculta! |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Mire wrote:
Offff, si eu parca uneori ma simt inconjurata numai de gravidute sau chiar am impresia uneori ca ma urmaresc. Asta este! Atata pot! Mai departe, Dumnezeu cu mila! |
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Mire wrote:Off..abia astept momentul ala!
E "pe vine" iubito! Imediat apare! |