Clubul aspirantelor - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mire
Scris: Tuesday, June 21, 2016 2:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/4/2015
FlorentinaC wrote:

Asa e ,tot raul spre bine!newclap
Noi ne am facut treaba acum... asteptam cumintei?Dar ma streseaza faptul ca am postat poze din mini concediu si ne intreaba cunoscutii daca vine bebe ca se vede burtica la minehohot Adevarul ca mananc putin dar beau multe lichide si ma balonez imediatuff

Si pe mine m-au intrebat ca port tricouri mai lejereLol
Rubynne
Scris: Tuesday, June 21, 2016 2:15 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
Mire wrote:

Vad ca nu sunt singura smiorcaita.Aseara cedasem si eu putin..m-a bufnit plansul.Privesc in jurul meu si vad numai mamici frumoase cu bebei si gravidute..
Vreau sa fiu si eu ca ele.Imi pov si o prietena care are 30de ani ca a ramas la primul contact sexual,ca nu se astepta..nici nu stia ca e gravida,cand a facut testul a ramas surprinsa..
De ce la noi nu se intampla asa??

Asa e viata Mire...unora le "baga in sac" si altora "le da la cap" Lol . Dar nu trebuie sa disperam! Vom fi si noi ca ele...doar ca la momentul potrivit! Cheek Kiss grup
Mire
Scris: Tuesday, June 21, 2016 2:17 PM
Nivel

Succes fetelor care sunt la testare saptamana asta!!yes computerlove hearts
AnonymAB
Scris: Tuesday, June 21, 2016 2:18 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
clawdia wrote:

Raluca, Aniela avem galeria pregatita si pentru voi majoreta majoreta majoreta majoreta Hands Doamne ajuta grup Cheek Kiss
Eu am mari emotii, si mi se pare ca imi curge ceva tot timpul... vad ca inca nu e nimic Doamne ajuta!
crysyam30
Scris: Tuesday, June 21, 2016 2:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/11/2015
Mire wrote:

Vad ca nu sunt singura smiorcaita.Aseara cedasem si eu putin..m-a bufnit plansul.Privesc in jurul meu si vad numai mamici frumoase cu bebei si gravidute..
Vreau sa fiu si eu ca ele.Imi pov si o prietena care are 30de ani ca a ramas la primul contact sexual,ca nu se astepta..nici nu stia ca e gravida,cand a facut testul a ramas surprinsa..

De ce la noi nu se intampla? Simplu... pentru ca noi ne asteptam, ne dam de ceasu mortii cu testele si cu simptomele! Ea nu avea asteptari! Doamne ce simplu pare.... Eu cred ca daca n-ar fi sotul asa stresat as fi mai calma... el ma pune sa fac teste, ma pune sa iau temperatura...offff si i-am zis sa nu ne stresam dar nu ma asculta!
carlita
Scris: Tuesday, June 21, 2016 2:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Mire wrote:

Offff, si eu parca uneori ma simt inconjurata numai de gravidute sau chiar am impresia uneori ca ma urmaresc. Crazy Asta este! Atata pot! Mai departe, Dumnezeu cu mila!
Mire
Scris: Tuesday, June 21, 2016 2:34 PM
Nivel

Rubynne wrote:

Asa e viata Mire...unora le "baga in sac" si altora "le da la cap" Lol . Dar nu trebuie sa disperam! Vom fi si noi ca ele...doar ca la momentul potrivit! Cheek Kiss grup

Off..abia astept momentul ala!hearts
Rubynne
Scris: Tuesday, June 21, 2016 2:43 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
Mire wrote:

Off..abia astept momentul ala!hearts

E "pe vine" iubito! Imediat apare!
Anelise
Scris: Tuesday, June 21, 2016 2:54 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.